BEBA EXPERTpro SENSITIVE od 1 roku

    21 skúseností

BEBA EXPERTpro SENSITIVE od 1 roka je mliečna výživa pre malé deti s baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri a vlákninou GOS/FOS, obohatená vitamínmi a minerálnymi látkami.

BEBA EXPERTpro SENSITIVE od 1 roku

Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek, ktorých účinky boli klinicky testované:

  • Baktérie črevnej mikroflóry L. reuteri - baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí.
  • GOS/FOS - baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí¹.
  • OPTIPRO®– špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku.
  • Bez palmového oleje.

¹Vivatvakin B, et al. Asia Pac J Clin Nutr. 2010;19:473-80.

Dôležité upozornenie: BEBA EXPERTpro SENSITIVE je mliečna výživa určená pre malé deti od 1 roka. Nie je určená ako výživa pre dojčatá do 1 roka. Potravina by mala byt iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa.


#test_beba_sensitive

Najnovšie články

Hodnotenia a skúsenosti s BEBA EXPERTpro SENSITIVE od 1 roku

Máš skúsenosť s BEBA EXPERTpro SENSITIVE od 1 roku?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia
monicatko20  20. máj 2024 Overená recenzia

Mliečko Beba

Malinký od narodenia kvôli kolikám pil práve Bebu sensitive. Po dlhom hľadaní a skúšaní nám práve toto mliečko sadlo. Na moje prekvapenie je toto mliečko hustejšie a tým aj malého viac zasýti, chutí asi najlepšie z UM. Určite v mliečko budeme pokračovať ďalej 🥰.
  • Hustota
  • Nerobia sa hrudky
  • Dobrá chuť
veroni111  19. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie BEBA EXPERTpro SENSITIVE

Syn už v nemocnici začal piť Bebu. Po ťažkostiach sme prešli na Bebu Sensitive. Keďže už má rok, je toto nové mliečko ako pokračovacie úžasné, nemá z neho žiadne ťažkosti a zasýti na celú noc. Voľba je jasná, pokračujeme aj ďalej.
(2 fotky)
  • - veľkosť balenia
  • - cena
  • - hustota
  • - chuť
alexaa3  18. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie BEBA EXPERTpro SENSITIVE

Po črevnej viróze moja dcérka trpela bolesťami bruška a problémami s trávením, milovaná BEBA Comfort nám bohužiaľ prestala vyhovovať Nechutilo jej žiadne jedlo, bola smutná a unavená.
Po prechode na UM BEBA Sensitive dcérka sa cítila hneď lepšie.
BEBA Sensitive nie je tak sladká ako BEBA Comfort, ale to nám vôbec nevadilo. Toto mliečko má čiastočne naštiepenú bielkovinu a preto je ľahko stráviteľné. Obsahuje aj všetky dôležité baktérie črevnej mikroflóry pre malé bruško. Je hustejšie ako obyčajné umelé mlieko, pretože obsahuje škrob, dlhšie zasýti a pomohlo nám aj na reflux! 🙏 Trošku horšie sa rozpúšťa, ale nevytvára hrudky.
Toto mliečko je skvelé, má vynikajúce zloženie, je vhodné na citlivé bruško, pri zápche a kolikách. Bola som veľmi spokojná až do 6. dňa testovania.
Bohužiaľ, dané mlieko obsahuje rybí olej a preto nie je vhodné pre moje dieťa. Pravdepodobne je alergická na ryby, rovnako ako jej sestra. Bolo to pre mňa prekvapením, pretože BEBA Comfort ani BEBA Supremepro neobsahujú rybí olej.
P.S. Mliečko som posunula kamarátke a je s ním veľmi spokojná ❤️
(4 fotky)
  • Zloženie
  • Obsah probiotík aj prebiotík
  • Pomáha na reflux
  • Vhodné pre citlivé bruško
  • Hustejšie
  • Netvorí hrudky
  • Zasýti
  • Praktické balenie
  • Rybí olej! 🐠🐟
biankaaa2292  18. máj 2024 Overená recenzia

Beba Expert pro Sensitive od 1.roka 🌟

Od narodenia náš chlapček mával bolesti bruška a keď sme začali piť túto značku Beba sensitive hneď nastalo krajšie obdobie a prešli bolesti, starosti. Pred mesiacom dovŕšil rok, po vyskúšaní tohto pokročilého mlieka sme naň prešli. U nás bolo najdôležitejšie, že obsahuje všetko dobré výživné čo bábätko / dieťatko potrebuje. Je hustejšie, ale sme zvyknutí. Sme veľmi spokojní. 🌟
  • Balenie
  • Vitamíny
  • Výživa
  • Hustota

Beba Expert Pro Sensitive

Bebu expert pro sensitive hodnotím veľmi pozitívne. Už pri prvej ochutnávke som videla rozdiel v konzistencii, bolo oveľa hustejšie. Mojej malej úplne sadlo, nemala žiadne ťažkosti, ešte viac jej chutilo ako Beba Comfort. Určite ju odporúčam, zloženie je tiež super, preto som aj rozhodla pokračovať v kupovaní naďalej.
  • Zloženie
  • Hustota
  • Chuť

Beba Expert Pro pre “pokročilých” 😊

Používali sme Bebu sensitive od narodenia, nakoľko sme mali dosť problémy s bruškom a preto ma veľmi milo prekvapilo, že vymysleli už aj Bebu Sensitive Pro od 1 roku. Mliečko mi príde hustejšie a malý po nej krásne prespinká celú noc. Mliečko mu stačí a navyše aj keď zje veľa, nebolí ho bruško 😊.
(2 fotky)
  • Obal
  • Naberačka
  • Hustejšie mliečko
  • Farba
  • Chuť
rebeka1211  15. máj 2024 Overená recenzia

Beba sensitive od 1 roku

Dobrý deň, ozývam sa s recenziou na mlieko Beba sensitive od 1 roku. Používali sme až doteraz počiatočnú Bebu sensitive a preto ma milo prekvapilo, že vymysleli aj od 1 roku, nakoľko teraz si nie som istá, či prvá Beba nasýtila moju 1 a pol ročnú dcéru dostatočne. Mlieko sme jej nechceli meniť. Aj keď sme po roku skúšali iné, nechcela ich. Dočítala som sa, že môžme pokračovať aj v počiatočnej. Keď bola menšia, mali sme veľké problémy s kakaním a táto Beba jej jediná pomohla. Nebola som vôbec skeptická, keď som mala prejsť na túto Bebu od 1 roku, pretože si myslím, že to je v podstate to isté aj čo sa týka hustoty mlieka. A mala som pravdu. Dcéra si ani nevšimla, že má nejaké iné mlieko. Chuť je podľa mňa tá istá, vôňa taktiež. Mne to nešmakuje, ale dcére áno a to je hlavné. Túto Bebu hodnotím veľmi pozitívne, cena je presne taká istá ako má počiatočná Beba, takže ma to stále nezrujnuje a budeme pokračovať v kupovaní Beba Sensitive od 1 roku. Určite ju odporúčam, neoľutujete.
  • Mliečko chutilo
  • Je hustejšie, ale na to som zvyknutá už od počiatočnej beba sensitive
  • Sýte
maria339  14. máj 2024 Overená recenzia

BEBA EXPERT pro SENSITIVE od 1 roku testovanie

Bebu užívame od malinka, pretože malý mal problémy s bruškom. Úplne nám sadla, skúšali sme túto od jedného roka a spokojnosť. Malému chutí, je hustejšia, nerobia sa hrudky, bruško nebolí, spinká po nej dobre a budeme s ňou pokračovať aj ďalej. Pokiaľ mu bude chutiť toto mliečko, tak budeme dávať :). Ešte musím dodať super balenie, nádobku využívame aj ďalej na iné účely.
(2 fotky)
  • Hustejšia
  • Nerobia sa hrudky
  • Chutná
  • Nádobka využiteľná aj na iné účely
  • Cena, ale tieto mliečka pre deti majú takmer všetky vyššiu cenu, nie len beba
bambi121423  14. máj 2024 Overená recenzia

Beba Expert pro Sensitive od 1.roku

Od narodenia sme skúšali rôzne mlieka no až Beba Expert pro Sensitive nám pomohlo. Malinkú zasýtilo a nemala už ani kŕče v brušku. Takže nás veľmi potešilo ďalšie pokračovanie.
Sme spokojní.
  • Hustota
  • Chuť
  • Nerobia sa hrudky
  • Vyššia cena
lenuskakika  13. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie Beba Sensitive expert pro

Od narodenia užívame Beba sensitive. Čakali sme, kedy bude aj 1, aby sme mohli kúpiť silnejšiu verziu nášho mliečka. Mliečko je hustejšie, dobre sa zarába, nerobia sa hrudky a maličká vydrží dlhšie spať, keď jej spravím hustejšie mlieko. Veľmi sme spokojní a už sme si kúpili aj ďalšie balenie. Pokiaľ sa bude dať, budeme Bebu užívať ❤️.
  • Hustejšie
  • Ľahko sa zarába
  • Nerobia sa hrudky
  • Chutné
mims_28  13. máj 2024 Overená recenzia

Mliečko beba

Mliečko má veľmi dobrú konzistenciu, veľmi dobre sa rozpúšťa a nezanecháva hrudky, čo je super. Balenie je praktické. Malej mliečko veľmi chutilo a tým, že si prešla fakt peklom čo sa týka vracania, tak z tohto mlieka nezvracala ani raz. Určite ho odporúčam.
(2 fotky)
  • 🟣hustota
  • 🟣rozpustné
  • 🟣výhodné balenie
  • 🟣nerobia sa hrudky
  • 🟣Chuť
  • - trošku vyššia cena, ale nevadí
gabccia  13. máj 2024 Overená recenzia

Mliečko Beba Expertpro

Mliečko hodnotím veľmi pozitívne. Je hustejšie, čiže dieťa je nasýtenejšie. Mojej malej úplne sadlo, nemala žiadne ťažkosti, tráviace ani s vyprázdňovaním. Zloženie je super. Takže za nás mliečko odporúčam všetkými 10timi :-)
(3 fotky)
  • - zloženie
  • - hustota
  • - chuť
  • - praktické balenie
  • - veľkosť balenia
  • - vyššia cena
laura1994  13. máj 2024 Overená recenzia

Beba Expert

Čo sa týka mlieka, môj malý je veľmi vyberavý. Nevypije len tak hocičo 🤣.
Prechádzali sme z AR mlieka na Beba Expert sensitive a musím povedať, že sme vyskúšali aj iné mlieka, ale Beba Expert mu naozaj veľmi zachutila! Určite toto mliečko meniť ani nebudem a ostaneme pri ňom.
(3 fotky)
  • Hustota
  • Nezanecháva hrudky
  • Nebolí z neho bruško
  • Troška vyššia cena

BEBA EXPERTpro SENSITIVE

Od narodenia používame mliečka BEBA.Mliečko BEBA SENSITIV malému chutilo. Bruško nebolelo, ani iné problémy nemal. Drobec je malý hladoš:-)
(2 fotky)
  • Praktické balenie
  • Odmerka
  • Konzistencia
  • Trochu vyššia cena
diana214  13. máj 2024 Overená recenzia

Beba Expert pro Sensitive od 1. roku

Tak toto mliečko nám od narodenia zachránilo náš spánok. Keď sme ho objavili, dcéra mala koliky a toto mliečko bol hotový zázrak. Táto novinka od 1. roka je ešte lepšia, pretože dcérku aj zasýti. Prespala celú noc a mliečko jej veľmi chutilo. Je hustejšie. Jednoducho spokojné bruško, spokojné dieťa a ešte spokojnejšia mamička 😊
(2 fotky)
  • Hustejšie
  • Výborná chuť
  • Zasýti
  • Pre citlivé bruško
elisela  11. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie

Už pri prvej ochutnávke som videla rozdiely. Mliečko bolo hustejšie, takže aj dieťa bolo viac nasýtené. Bolesti bruška som nezaznamenala. Mliečko má skvelú chuť, ktorej dcérka nedokázala odolať. Balenie je veľmi praktické, čo považujem za výhodu, keďže plechovka sa dá naďalej využívať. Hmotnosť balenia nám tiež vyhovovala. Vďaka hustote si dovolím povedať, že nám mliečko vydržalo dlhšie, než zvyčajne vydrží. Určite odporúčame ostatným mamičkám. ☺️
  • Hustota
  • Praktické balenie
  • Chuť
biii7  8. máj 2024 Overená recenzia

Beba Expert pro sensitive od 1 roku

Keď mal synček pár mesiacov, skúšali sme mu dávať inú značku mlieka, ale nechcel ani veľmi ochutnať. Táto značka sa veľmi podobá materskému mliečku aj chuťou a osvedčila sa. Určite ju odporúčame vyskúšať 🙂.
  • Veľké balenie
  • Dobré zloženie
  • Chuť
  • Praktická odmerka
  • Trochu vyššia cena
domca302  6. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie

Syn bol od narodenia na AR nutrilone až do 8. mesiaca. Mali sme veľký problém s kolikami a zápchami, neskôr sme skúšali rôzne mlieka. Žiadne z nich mu nevyhovolalo až nakoniec odmietal mlieko úplne. Snažili sme sa dávať aspoň viac mliečnych výrobkov. Potom som testovala miečko BEBA EXPERT pro sensitive od 1 roku. Myslela som si, že aj to mlieko odmietne ale čo sa stalo? Môj syn vypije 210ml mlieka večer aj ráno. Ja som nesmierne šťastná, už som ani nedúfala, takže za mňa testovanie dopadlo nad očakávania a určite pokračujeme ďalej 🫶🏼.
  • Veľké balenie
  • Nerobia sa hrudky
patkaaaa  6. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie

Syn od narodenia pije Bebu sensitive, pretože už v pôrodnici mal koliky. Beba sensitive zachránila syna a najmä mňa od neustáleho plaču. Som šťastná, že vyšlo aj pokračovacie mliečko. Synovi chutí a zostávame pri ňom.
  • Zloženie
  • Veľké balenie
  • Cena
lucka037  3. máj 2024 Overená recenzia

Beba expert pro od 1 roka

Mám predčasniatko a preto bol pre mňa správny výber mlieka veľmi dôležitý. Po 6 mesačnom kojení som musela prejsť na umelé mlieko. Skúšala som viacero značiek, ale nám sadla až Beba expert pro Sensitive. Okrem toho, že malej veľmi chutilo, pomohlo nám aj s problémom, ktorý sme mali a to kakanie. Hneď, ako som videla, že je pokračovacie mliečko, neváhala som. Malej mliečko veľmi chutí, čiže určite budeme pokračovať. Mliečko plánujem dávať minimálne do 3 rokov, čiže pre mňa bolo veľmi dôležité aj zloženie mliečka a to je tiež výborné.
  • Výborná chuť
  • Pomáha lepšiemu tráveniu
  • Výborné zloženie
1 človek považuje za užitočné

Beba Expert pro Sensitive od 1. roku

Od narodenia sme skúšali rôzne mlieka a sadla nám až BEBA Expert pro Sensitive. Boli sme preto radi, že má aj pokračovacie mliečko. Takže naša skúsenosť je opäť len pozitívna, našej malinkej mliečko zatiaľ chutí, je pokojná, usmieva sa, takže ostaneme pri ňom a budeme si ho kupovať aj naďalej. Za nás teda 👍👍👍