Coccolino aviváž Perfume & Care

    19 skúseností

Zažite nádych luxusu s každým praním s avivážou Coccolino Perfume & Care! Táto aviváž kombinuje intenzívne prémiové parfumy, navrhnuté poprednými francúzskymi parfumérmi, s pokročilou Pro-fiber technológiou, ktorá vašej bielizni dodá dlhotrvajúcu voňu, nekonečnú hebkosť a sviežosť.
Coccolino aviváž Perfume & Care

Každá kvapka Coccolino Perfume & Care obsahuje milióny parfumovaných mikrokapsúl, ktoré v priebehu nosenia oblečenia pozvoľne praskajú, čím uvoľňujú vôňu, a vy sa tak môžete tešiť z voňavej a sviežej bielizne ešte dlho po jej vypraní.

Coccolino aviváž Perfume & Care

Benefity Coccolino Perfume & Care

  • Vôňa - intenzívna vôňa inšpirovaná francúzskymi parfumami a sviežosť trvajúca až 100 dní vďaka Stay Fresh technológii. Každá kvapka aviváže Coccolino Perfume & Care obsahuje milióny parfumovaných mikrokapsúl. Vďaka tomu sa vôňa uvoľňuje postupne a vy si môžete svoju voňavú a sviežu bielizeň užívať dlho po vypraní.
  • Hebkosť - mäkkosť a hebkosť oblečenia vďaka väčšej koncentrácii zmäkčovacích látok.
  • Pro-Fibre ochrana - patentovaná Pro-fiber technológia chráni oblečenie pred poškodením. Vďaka tomu si vaša bielizeň dlhšie udrži svoj tvar, farbu a kvalitu vlákien. Dokonca minimalizuje žmolkovanie a krčivosť, zároveň zvyšuje priedušnosť tkanín. Efektívne redukuje statickú elektrinu a zvyšuje tak komfort nosenia oblečenia.
Kde kúpim Coccolino aviváž Perfume & Care?

#test_coccolino2

Najnovšie články

Hodnotenia a skúsenosti s Coccolino avivážou Perfume & Care

Máš skúsenosť s Coccolino avivážou Perfume & Care?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia
spula22  Včera o 21:09
  
 čaká na kontrolu

Cocolino

Už predtým som mala skúsenosti s avivážami Coccolino, ale konkrétne túto som nikdy predtým neskúšala. A musim teda povedať, že som veľmi spokojná. Aviváž je hustá a stačí len málo na dlhotrvajúcu vôňu. Prádlo ostáva mäkké a voňavé dlhý čas. Ostanem jej verná aj naďalej 😊.
  • Krásne vonia
  • Dlha výdrž vône
mojmacik  Včera o 19:02
  
 čaká na kontrolu

Macko je proste macko

Keď boli moje deti malé, volali ich mackovia a jeden bol teda fakt mackomaniak (zostalo mu to tak trochu až dodnes, čo je 15 rokov) . Bolo teda pochopiteľné, že v obchode sa kupovali veci, kde bol zobrazený medvedík. Nuž a tak sme prišli aj ku Coccolino. Pribudol aj plyšáčik a samozrejme spokojnosť s výrobkom. Časom však závislosť už nebola taká veľká a kupovalo sa čo bolo v akcii, keďže aviváž používam stále. Pred pár týždňami sa mi však dostalo do rúk opäť Coccolino, koncentrovanejšie a voňavejšie "Perfume & Care" . Fakt veľmi pekná dlhotrvajúca, intenzívna ale zároveň nevtieravá vôňa. Prádlo ostalo mäkkučké. Zostávam pri ňom, pri našom starom dobrom mackovia KO je proste macko
  • Nemám čo vytknut
janchi212  17. jún 2024
  
 čaká na kontrolu

Odporúčam Cocolino aviváž

Odporúčam túto Cocolino aviváž, vôňa vydrží dlhšie, prádlo vonia aj týždeň po vytiahnutí zo skrine a navyše je príjemné mäkké. Istotne si kúpim aj ďalšie balenie
  • Dlhá výdrž vône
  • Mäkké prádlo
  • Žiadne
zuzkaigorkova  17. jún 2024
  
 čaká na kontrolu

Ked citit vonu k susedom…

Krasna prenikavá vona, dlhotrvajúci efekt vône, silna koncentrácia, menej starosti v oblasti zehlenia. Pre mna top avivaz!!!!
(2 fotky)
  • - vona - svieža ovocno-kvetinová vôňa citrusov a mučenky
  • - oblečenie sa ľahšie žehlí, rýchlejšie schne a má antistatický účinok
  • - revolučná technológia parfumovaných mikrokapsličiek - pozvoľne uvoľňujú vôňu
  • - ziadne
barrborka  17. jún 2024
  
 čaká na kontrolu

Kvalitná aviváž Coccolino s luxusnou vonou

Chcem sa najskôr veľmi poďakovať za možnosť testovania .
Aviváže značky Coccolino sú naše obľúbené.Maju krásne vône a hlavne vydržia veľmi dlho cítiť na oblečení.
Táto aviváž sa veľmi vydarila.Vôňa ja nádherná ,prádlo krásne mäkké a voňavé.
Vrelo odporúčam ,túto vôňu si zamiluje celá rodina.
  • Krásna vôňa,skvelá výdrž ,mäkkosť prádla zarucena
  • Ziadne
kkaciatko  16. jún 2024 Overená recenzia

Testovanie Cocolina

Milujem aviváže. Mám ich niekoľko. A skúsenosť s touto je super. Prádlo je po vypratí voňavé, mäkké a svieže. Dokonca mi prevoňala celú obývačku. Za mňa super.
barbora237  11. jún 2024 Overená recenzia

Príjemná aviváž Coccolino

Coccolino používame už dlhšiu dobu a keďže sa nám táto rada Perfume & Care veľmi osvedčila, čestné miesto u nás nájde aj táto vôňa, ktorú si najviac obľúbil môj manžel.

Ako milovníčka zaujímavých vôní oceňujem intenzitu parfumu pred aj po praní. Ostávam Vám naďalej verná, keďže som na trhu nenašla nič príjemnejšie. 🥰
(2 fotky)
  • Krásny parfém, ktorý rozvonia celý byt
  • Intenzita pred aj po praní
  • Ak sa suši prádlo v exteriéri, vôňa sa akoby vytratí
spula22  11. jún 2024 Overená recenzia

Coccolino

Už predtým som mala skúsenosti s avivážami Coccolino, ale konkrétne túto som nikdy predtým neskúšala. A musim teda povedať, že som veľmi spokojná. Aviváž je hustá a stačí len málo na dlhotrvajúcu vôňu. Prádlo ostáva mäkké a voňavé dlhý čas. Ostanem jej verná aj naďalej 😊.
  • Krásne a dlho vonia
  • Hustá a stačí málo
mojmacik  10. jún 2024 Overená recenzia

Macko musí byť

Keď boli moje deti malé, volali ich mackovia a jeden bol teda fakt mackomaniak (zostalo mu to tak trochu až dodnes, čo je 15 rokov) . Bolo teda pochopiteľné, že v obchode sa kupovali veci, kde bol zobrazený medvedík. Nuž a tak sme prišli aj ku Coccolino. Pribudol aj plyšáčik a samozrejme spokojnosť s výrobkom. Časom však závislosť už nebola taká veľká a kupovalo sa čo bolo v akcii, keďže aviváž používam stále. Pred pár týždňami sa mi však dostalo do rúk opäť Coccolino, koncentrovanejšie a voňavejšie "Perfume & Care" . Fakt veľmi pekná dlhotrvajúca, intenzívna ale zároveň nevtieravá vôňa. Prádlo ostalo mäkkučké. Zostávam pri ňom, pri našom starom dobrom mackovi.
katarina111  10. jún 2024 Overená recenzia

Aviváž Coccolino

Kúpila som si ju predtým viackrát a s vôňou som nadmieru spokojná.
  • - Vôňa
  • - Ak dám prádlo do sušičky, vôňa aviváže sa takmer úplne stratí
olivka26  10. jún 2024 Overená recenzia

Coccolino

S coccolino avivážou som maximálne spokojná, je hustejšej konzistencie, čo znamená, že jej naozaj do prania stačí málo.
Prádlo po opraní prijemne vonia, vôňa je jemná, nevtieravá.
Coccolino som použila aj na uteráky a posteľné prádlo, ktoré boli aj po niekoľkých dňoch stále príjemne voňavé a jemné na dotyk.
  • Hustota
  • Svieža vôňa
  • Praktický obal

Voňavé Coccolino

Presne túto aviváž pravidelne kupujem. Konkrétne aj túto vôňu (Passion flower & bergamot). Vôňa je krásna, svieža, čo mne vyhovuje, lebo nemám rada sladké vône. Mne osobne vyprané a vysušené prádlo vonku nevonia. Používam sušičku do ktorej dám aj voňavý obrúsok od coccolino (modré balenie), vtedy prádlo krásne a dlho vonia. V našej domácnosti ide práčka počas týždňa veľa krát, tak máme aj veľkú spotrebu. Stihla som aj ďalšiu takú istú aviváž dokúpiť, ale väčšie balenie. Produkty od coccolino používam a kupujem pravidelne a aj naďalej budem. Výsledkom je mäkké voňavé prádlo.
  • Mäkké prádlo
  • Super vonia
  • Dlhotrvajúca vôňa
  • Dobrá cena
123andrea  9. jún 2024 Overená recenzia

Voňavé prekvapenie

Testovala som aviváž Coccolino Parfume &Care. Hneď ma veľmi milo prekvapila jej príjemná vôňa. Konzistencia je super hustá. Oblečenie po vybratí z práčky krásne voňalo. Voňal mi celý dom. Manžel hneď zisťoval, že v čom som prala, vraj je to nejaké voňavejšie. Prádlo aj po vysušení bolo stále krásne voňavé, uteráky jemnučké. Aj po uložení do skrine malo oblečenie po čase stále sviežu a príjemnú vôňu ♥️. Dcéra tiež hneď zbadala zmenu a zisťovala v čom je oprané. Tak aviváž dostala k meninám, nech aj ona má voňavé prádlo. Aviváž ma veľmi milo prekvapila a určite ju budem používať aj naďalej.
  • Príjemná vôňa
  • Dlhotrvajúca vôňa
  • Super hustá
  • Hebké prádlo
  • Stačí málo do prania, dlho vydrží
sofia2013  3. jún 2024 Overená recenzia

Skvelá avivaž

Aviváž ma po otvoreni milo prekvapila krásnou, príjemnou vôňou. Hustota je super. Po vypratí prádla bola krásna vôňa. Dokonca pekne voní aj po žehlení oblečenia, čo pri niektorých avivážach nebolo veľmi cítiť. Určite odporúčam a aviváž budem kupovať.
  • Dlhotrvajúca vôňa
  • Hustejšia
  • Cena
franika  3. jún 2024 Overená recenzia

Stálo za to presvedčiť sa o jej "kráse"!

Má hustú konzistenciu, čo zaručuje, že jej netreba veľa liať.
Má prekrásnu vôňu, hlavne v uterákoch a zároveň sú mäkké.
Skutočne veľká spokojnosť a určite bude u nás stálicou rovnako ako jej "coccolinové sestry".
  • Stačí málo a dostaví sa veľký efekt.
sitevecickykosice  8. máj 2024

Krasna vôňa

Super vôňa nádychane prádlo a vonia celá záhrada, vôňa preniká až do suseda odporúčam každému
  • sviezost prádla prenikavou vôňou
trdielko009  8. máj 2024

Aviváž Coccolino

Konkrétne s avivážou Coccolino Perfume & care skúsenosť nemám. Čomu sa samozrejme nebránim. Ale som verná aviváži Coccolino blue splash. Je to naša najobľúbenejšia aviváž. Vyskúšala som všelijaké značky,ale vždy som sa vrátila k tejto
  • Výdrž vône
  • Hebká bielizeň
  • Cena
laura43  8. máj 2024

Coccolino odporúčam kazdemu

Veľmi rada a dlhodobo používam vône Coccolino.Su skutočne voňavé. Po pridaní avivaze pradlo je hebké,voňavé a vôňa vydrží veľmi dlho.Coccolino odporúčam každému.
  • Po použití je pradlo hebké a dlhodobo voňavé.
jamilanka  6. máj 2024

Obrátenie :-)

Aviváže som veľmi nepoužívala. Dostávala som ich k sviatku od jedneh mojej kamarátky. Ani som ich nekupovala. Až raz som vybrala z pivnice coccolino a musím povedať, že jeho vôňa je nákazlivá. Vonia mi všetko. Obliečky, dokonca aj koberce :-). Milujem jeho vôňu aj na bunde. Keď som vonku je stále somnou a tak ľahko nevyprchá......