Denkmit Pro Climate prostriedok na umývanie riadu nature Ultra
Denkmit nature Pro Climate prostriedok na umývanie riadu, 500 ml – má obzvlášť vysokú schopnosť rozpúšťať tuky a účinne čistí váš riad aj použitím studenej vody. Za studena aktívna, vysoko koncentrovaná formula s obnoviteľnými surovinami a vysokou účinnosťou voči mastnote spoľahlivo čistí váš riad a odstraňuje zaschnuté nečistoty. Vaše hrnce, príbory či poháre budú žiarivo čisté a krásne lesklé bez minimálnej stopy na životnom prostredí.
Kde kúpim Denkmit Pro Climate prostriedok na umývanie riadu nature Ultra?
Hodnotenia a skúsenosti s Denkmit Pro Climate prostriedkom na umývanie riadu nature Ultra
Máš skúsenosť s Denkmit Pro Climate prostriedkom na umývanie riadu nature Ultra?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Boj proti mastnote
Ľahko odstránil odolnú mastnotu aj pri nižšej teplote vody. Navyše má zvláštnu vôňu, ktorá je pre mňa príjemná.
- Odstránil mastnotu
- Príjemná vôňa
- Výborný aj pri nižšej teplote vody
Prostriedok na riad
Prostriedok na umývanie riadu
Denkmit Pro Climate prostriedok na umývanie riadu nature Ultra ma úplne neohúril.
Veľmi penil a na opláchnutie som minula veľa vody. Za studena mi neodmastil plastovú misku.
- Vôňa
- Veľmi penil
- Za studena neodmastil
Umývanie
Čistiaci prostriedok značky Denkmit tiež u nás ostáva. Síce toto doplňujúce balenie bez prvej a hlavnej fľašky má ťažšie dávkovanie, ale zas je super, že nemusíte stále nové a nové fľašky kupovať, ale stačí len toto a prelejeme do fľašky. Čo sa týka účinku, tak je porovnateľný s drahším. Jemná a nevtierava vôňa a pre mňa dôležitá účinná pena, ktorá vyčistí a vydrží.
- Cena
- Pena
- Doplnkové balenie má pre mňa ťažšie dávkovanie
Hustý ekoprostriedok na umývanie riadu
Tento saponát som skúšala už aj dávnejšie a po technickej stránke je výborný. Pení akurát, je hustý a teda dlho vydrží. Na mastnotu je veľmi účinný a nerobí problém ani mojej atopickej pokožke. Cena je prijateľná a teší ma, že je to chémia do domácnosti ekocharakteru. Jediné, čo mne prekáža, je na môj vkus vtieravá vôňa.
- Je to ozaj hustý prípravok
- Dlho vydrží
- Efektívne zatočí s mastnotou
- Cena
- Príliš výrazná vôňa
Spokojnosť
Za dva týždne používania sme si doma "ekojar" veľmi obľúbili. Nakoľko máme koreňovú čističku vyhladávame len prírodné prostriedky do domácnosti a tento prostriedok na umývanie riadu spĺňa naše požiadavky na celej čiare. Už malé množstvo stačí na vyčistenie mastných hrncov. Skvelo pení, vôňa je jemná, nevtieravá a čo oceňujem najviac, že po umývaní riadov som nemala vysušené ruky. Vyčistil aj sklokeramickú varnú dosku po vysmážaní. Určite zaraďujeme do nákupného zoznamu. Jediné čo by som mu vytkla je, že v mokrých rukách sa ťažšie manipuluje s obalom, šmýkal sa mi🙈.
- Super pení
- Nevysušuje pokožku
- Príjemná vôňa
- Šetrný k prírode
- Ťažšia manipulácia pri mokrých rukách
Prostriedok na umývanie riadu
S prostriedkom od DM som spokojná, príjemne vonia, je taký jemný a stačí ozaj málo prostriedku.
- Jemný
- Voňavý
- Šetrný
- Zatiaľ žiadny
Umyje, odmastí a není třeba velkého dávkování
Umývam s ním nádobí už druhý týden a jsem opravdu spokojena. Nemusím používat velké množství na to, abych umyla vše ve drezu a dosáhla i potřebné pěnivosti. Stačí větší kapka a hotovo. Na jeden krát odmastil i plech po vepřové pečeni 💪🏼. A co se jeho vůně týče, je celkem fajn.
- - Přijemná vůně
- - Dobrá konzistence
- - Umyje a odmastí
- - Šetrný k přírodě
Skvelý pomocník
Prekvapilo ma, že sa s ním super umýva. Umyla som aj linku a zostala som milo prekvapená.
- Šetrný
- Jemný
- Príjemný
- Žiadne
Spokojnosť s produktom
Tento saponát soľná všetko čo má prostriedok na umývanie riadu spĺňať.
Pení dostatočne dobre ale zároveň nie prehnane, účinne odmastňuje a príjemne vonia.