Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo

Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo poskytuje šetrné čistenie pre suchú, citlivú až atopickú pokožku. Hypoalergénne zloženie bez farbív a parfumov je vhodné na každodenné umývanie tela aj vlasov už od narodenia.

VIDEO: Má vaše dieťa citlivú pokožku? Oilatum je ideálna voľba pre každodennú starostlivosť!

Vlastnosti a benefity:

• Hydratuje a upokojuje suchú a citlivú pokožku.
  • Zmierňuje podráždenie a eliminuje svrbenie.
  • Obsahuje výťažky z koreňa sladkého drievka s protizápalovými účinkami, ibiša lekárskeho na zvlhčenie pokožky a betaínu, ktorý hydratuje a chráni pokožku pred podráždením.
  • Olej Babassu pre hydratáciu a regeneráciu suchej pokožky a kyselina mliečna, ktorá priaznivo ovplyvňuje mikrobióm pokožky.
  • Hypoalergénne zloženie bez farbív a parfumov.

Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo

Kde kúpim Oilatum® Junior jemný sprchový gél na vlasy a telo?

#test_oilatum

Hodnotenia a skúsenosti s Oilatum® Junior jemným sprchovým gélom na vlasy a telo

Máš skúsenosť s Oilatum® Junior jemným sprchovým gélom na vlasy a telo?
paralela  15. apr 2025 Overená recenzia

Obstal na jednotku

Koho dieta ma problematicku pokozku, so sklonom k atopii vie, ze najst vhodny produkt, ktory nespravi viac skody ako uzitku je niekedy umenie. Oilatum som poznala uz pri prvej dcere, pouzivali sme produkt na predpis od lekarky a preto som mala velke ocakvania. Nastastie nesklamal ani tento gel. Pokozka je v top stave, ako uz davno nie, vlasky su jemne a hlavne nestipe. Za mna top produkt.
  • super zlozenie
  • nestipe
  • setrny
  • vhodny na citlivu a atopicku pokozku
romana128  13. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél

Sprchový gél nám vydržal dlho, vlásky sú po ňom jemné a dieťa má omnoho menej mliečnej chrasty. Dobre sa nanáša na pokožku, hneď neztečie. Pokožka je menej podráždená a červená.
  • Hustá konzistencia
  • Bez parfumácie
  • Spôsob dávkovania
zuzinkka18  12. apr 2025 Overená recenzia

Dobrý sprcháč

Nemám mu čo vytknúť. Má dobré zloženie, neštípal v očiach, nedráždil atopickú pokožku syna. Má výhodné balenie. Syn sa nesťažoval. Výrobok plnil svoju funkciu.
  • Zloženie
  • Nedráždil pokožku
  • Výhodné balenie
  • Neštípal v očiach
monny222  11. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél

Hydratujúci sprchový gél. Mojim deťom vyhovoval, čo sa týka konzistencie aj účinkov. Za mňa chýba trošku vône. Ani trojročnému synovi po tejto stránke nevyhovoval, pretože nevoňal. Uprednostnila by som iný spôsob dávkovania, nakoľko pri bábätku bolo ťažké jednou rukou držať dieťa vo vaničke a druhou otvoriť a naliať sprcháč.
  • Hydratácia
  • Bez vône
  • Spôsob dávkovania sprchového gélu

Junior gél na vlasy a telo

Syn so seboreou vo vlasoch sa už toľko neškriabe. Úplne sme vysadili šampón s dechtom, ktorý veľmi páchol. Používame iba tento a naozaj sa mu to zlepšilo. Gél som použila aj dcérke na telo. Po ATB liečbe mala plienkovú dermatitídu a umývala som ju iba s týmto gélom. Je príjemný a hustý. Oceňujem zloženie a veľkosť balenia.
Kombinácia Oilatum produktov mojim deťom pomohla.
  • Zloženie
  • Regeneruje pokožku
  • Hydratuje
  • Hustý
rennqa  10. apr 2025 Overená recenzia

Hodvábna pokožka

Obe moje deti (7 mesačná a 7 ročná) majú citlivú pokožku a musím tak dávať pozor pri výbere detskej kozmetiky, aby im nespôsobovala podráždenia a začervenania. Oilatum ma prekvapil veľkým balením (400 ml) a príjemnou konzistenciu sprchovacieho gélu, ktorý sa výborne nanášal, rozotieral a nestekal hneď z pokožky do vody. Pokožka je po ňom jemná, hydratovaná a bez akýchkoľvek negatívnych reakcií. Vo vlasoch vytvorí bohatú penu a ľahko sa zmýva, vlasy sú po ňom nádherne lesklé.
  • Veľké balenie dlho vydrží
  • Vhodný od narodenia
  • Na citlivú pokožku
  • Vhodný nielen na telo, ale aj dlhé vlasy
sonkam  10. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél

Obaja chlapci majú suchšiu pokožku a práve niektorá kozmetika im to zhoršuje. Tento sprchový gél u 5ročného syna pomohol pokožku zhydratovať, suché miesta sa stratili. U mladšieho, 5mesačného, nám to na suché miesta nepomohlo, ale aspoň mu neškodí narozdiel od iných výrobkov. Oceňujem zloženie a to, že je bez parfémov.
  • - zloženie
  • - bez parfémov
  • - hydratuje aj vysušené miesta
  • - ľahko sa zmýva aj z hustých vlasov
luckam13  9. apr 2025 Overená recenzia

Oilatum, sprchový gél - recenzia

Sprchový gél bez aróm a farbív - to bol dôvod, prečo som šla do testovania. Deti majú suchšiu pokožku a preto je zloženie kozmetiky u nás na prvom mieste. Gél má jemnú štruktúru. Oceňujem, že po umytí bola pokožka detí hydratovaná a jemná. Má veľké balenie a dlho vydrží. Určite tento gél odporúčam a budem ho používať aj naďalej.
  • Bez aróm a farbív
  • Prírodné zloženie produktu
  • Po umytí je pokožka jemná a hydratovaná
sonik236  8. apr 2025 Overená recenzia

Sprchovy gél

Deti trpia suchou a citlivou pokožkou. Tento sprchový gél nám vyhovoval. Je hustý a stačí ho použiť naozaj trošku. Veľmi mi vyhovuje že nie je výrazne parfumovaný. Ostaneme pri tomto výrobku.
  • Bez výraznej parfumácie
  • Hustý gél, stačí len trošku a vytvorí dostatočnú penu
  • Vhodný na citlivú pokožku
  • Vyhovujúca cena
nika3333  8. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél na telo a vlasy

Testovali sme so všetkými 3 deťmi. Polročná dcéra má často červené fľaky na koži, ale po použití tohto sprchového gélu nemala. Pekne pení, chlapci boli spokojní. Chýbala im len vôňa. Ja som ale naopak rada, že sprchový gél je neparfumovaný😃
  • Pekne pení
  • Bez farbív
  • Bez parfumov
  • Malé balenie
monitt333  7. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový géĺ

Sprchový gél sme používali na celé telíčko a vlásky. Jemne čistí a pekne pení. Dobre sa oplachuje.
Očakávala som viac hydratácie.
  • Neutrálna voňa
  • Dobrá konzistencia
  • Bez alergickej reakcie
  • Bohatšie zloženie
  • Výťažky a oleje
domi2101  7. apr 2025 Overená recenzia

Oilatum sprchový gél

Testovali sme s 9 mesačnou a 4 ročným dieťaťom. Umýva super telo aj vlásky.
  • Jemná vôňa
  • Dobre umyje telo i vlásky
  • Akurátne balenie

Sprcháč

Sprcháč sme testovali na mesačnom bábätku a tiež ho vyskúšala aj moja staršia 9 ročná dcéra. Za mňa super. Žiadna alergická reakcia ani suchá pokožka nebola. Jediné, čo by vytkla moja staršia dcéra je, že jej nevoňal a teda prenechala používanie mladšej. Keďže je ale určený od narodenia, je normálne, že je bez parfumácie.

Príjemný sprchový gel a šampón

So sprchovým gélom som bola spokojná. Príjemne pení na hubke a pokožku zanechal jemnú. Aj husté vlásky staršieho syna pekne umyl. Budeme určite aj naďalej používať.
  • Príjemná konzistencia
  • Vlásky pekne umyl
  • Žiadna výrazná parfumácia
simi94  6. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél na vlasy a telo

Tento sprchový gél je fakt veľmi dobrý a musím povedať, že konečne som našla produkt, ktorý dcére bude robiť dobre. Moja dcéra mala strašne suchú a drsnú pokožku na ramenách a teraz? Teraz ju má jemnučkú, nemá tam žiadne pupáčiky, takže ja som veľmi spokojná. Balenie je dosť veľké za tú cenu, takže každá mamina bude spokojná.
  • Jemná pokožka
  • Pekne vonia
anicka135  5. apr 2025 Overená recenzia

Sprchový gél na vlasy a telo

Super na suchú pokožku, vhodný aj pre atopikov, dokonca som ho začala používať aj ja 😁. Pomáha nám na suché miesta.
  • Vhodné pre atopikov
  • Zjemňuje
  • Bez parfumacie
  • Konzistencia
len_nig  4. apr 2025 Overená recenzia

Super

Sprchový gél sa mi veľmi páči, syn má citlivú pokožku, no nemal žiadnu reakciu. Oceňujem, že je bez parfumácie.
  • Neštípe v očiach
  • Bez vône
lusyinka  2. apr 2025 Overená recenzia

Príjemný sprchový gél bez parfumácie, no deťom nesadol

Gél ako taký je fajn, bez parfumácie, no pravdepodobne deťom nesadol. Dcéru štípal na intímnych miestach a syn má po tele také červené suché mapy, ktoré spôsobila buď pena alebo sprchový gél. Prestali sme teda radšej používať oba produkty.
  • Dobre pení
  • Bez parfumácie
  • Dcéru štípe na intímnych partiách
  • Syn má po tele červené suché fľaky
mims_28  30. mar 2025 Overená recenzia

Sprcháč

Za mňa nie je čo vytknúť. Fakt stačí málo a pekne pení. Je super na suchú pokožku. Je vhodný aj pre atopikov, čo je super, keďže dcérka má na nohách a rukách suché miesta. Chýba mi pri ňom ale trošku vône.
  • - balenie
  • - vhodné pre atopikov
  • - zvlhčuje a zjemňuje pokožku
miriam2523  27. mar 2025 Overená recenzia

Testovanie

Je to prvý gél, ktorý môjmu malému nevysušil pokožku.
Mal ju krásne vláčnu, stačilo málinko aj na vlásky.
Vlasy zostanú jemné a krásne sa dajú prečesať.
Reakciu na koži nemal žiadnu, ani na hlavičke. Trocha by som uvítala výraznejšiu vôňu.
  • Balenie
  • Konzistencia