Oilatum® Baby upokojujúca pena do kúpeľa

20 skúseností

Oilatum® Baby upokojujúca pena do kúpeľa poskytuje jemnú starostlivosť o suchú, citlivú až atopickú pokožku bábätiek. Hydratuje, upokojuje a podporuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky. Hypoalergénne zloženie bez farbív a parfumov je vhodné na každodenné použitie od narodenia. Pena neštípe v očiach a je vegánsky výrobok.

VIDEO: Má vaše dieťa citlivú pokožku? Oilatum je ideálna voľba pre každodennú starostlivosť!

Vlastnosti a benefity:

• Podporuje prirodzenú ochrannú bariéru suchej, citlivej až atopickej pokožky.
  • Zmierňuje podráždenie a eliminuje svrbenie.
  • Obsahuje výťažky z koreňa sladkého drievka s protizápalovými účinkami, ibiša lekárskeho na zvlhčenie pokožky a betaínu, ktorý hydratuje a chráni pokožku pred podráždením.
  • Glycerín regeneruje bariérovú funkciu pokožky a vitamín E má antioxidačné účinky.
  • Hypoalergénne zloženie bez farbív, parfumov a dráždivých látok.
  • Vegánsky výrobok.

Oilatum® Baby upokojujúca pena do kúpeľa

Kde kúpim Oilatum® Baby upokojujúcu penu do kúpeľa?

#test_oilatum

Hodnotenia a skúsenosti s Oilatum® Baby upokojujúcou penou do kúpeľa

Máš skúsenosť s Oilatum® Baby upokojujúcou penou do kúpeľa?
paralela  15. apr 2025 Overená recenzia

Pena ktorej sa nemusite bat, prave naopak

Kvoli problematickej pokozke mojho dietata som sa pene do kupela vzdy vyhybala. Bala som sa, aby nezhorsil kvalitu pokozky. Aj tuto od oilatum som skusala s obavami, ktore sa nenaplnili. Pokozku skor vyzivi, je jemna, nesposobuje ziadne podrazdenia. Detom sa to paci. A robi aj kvalitnu penu, takze jej netreba vela.
  • Nevysusuje
  • super zlozenie
  • dobre peni
romana128  13. apr 2025 Overená recenzia

Pena do kúpeľa

Peny a gély do kúpeľa využívame každý deň a táto je skvelá. Stačí máličko naliať do vaničky a vytvorí sa bohatá pena. Pokožka je po kúpeli jemná a nie je vysušená.
  • Bohatá pena
  • Bez parfumácie
zuzinkka18  12. apr 2025 Overená recenzia

Super penová šou

Výborná zábavka pre nášho 3,5 syna :). Vždy chcel plnú vaňu peny a už z obývačky sa utekal nadšený ponoriť do penového obláčika. Dostať ho z vody bol ešte väčší problém ako doteraz :) :D
Pena dlho vydržala, bola pekne hustá a nedráždila jeho atopickú pokožku.
Vytvoriť peknú hustú penu stálo trošku práce, ale vydržala potom počas celého kúpania. Dobrá veľkosť balenia.
  • Veľkosť balenia
  • Pena dlho vydržala
  • Pena bola hustá a ako stvorená na zábavu vo vani :)
  • Nedráždila pokožku nášho atopika
  • Aby bola pena pekne hustá, bolo ju treba poriadne rozmiešať a pretrepať vo vode
monny222  11. apr 2025 Overená recenzia

Zábava v kúpeli

Neparfumovaná pena, stačí je málo a dosť pení, z čoho mal zážitok hlavne 3ročný syn. Nezaznamenala som žiadne fliačky ani nič podobné na pokožke detí, takže za mňa vyhovujúci produkt.
  • Neparfumované
  • Dosť penila

Baby pena do kúpeľa

Oilatum má naozaj skvelé produkty. Pena na upokojenie pokožky nám prišla v ten správny čas. Po ATB liečbe sme mali začervenanie na tele a plienkovú dermatitídu. Oilatum nám veľmi pomohol :)
  • Zloženie
  • Upokojuje
  • Krásne pení
rennqa  10. apr 2025 Overená recenzia

Penová párty

Penu testovali moje dve malé baby - jedna ešte bábätko a druhá veľkáčka, no zabavili sa vo vode obidve rovnako. Pena má príjemnú jemnú konzistenciu a drží tvar, nedráždi pokožku. Veľmi oceňujem, že neštípe v očiach a s veľkým 400 ml balením si baby užili kopec zábavy. A ani zďaleka nekončia, nakoľko sa vôbec rýchlo nemíňa a stačí jej pridať do kúpeľa málo.
  • Balenie vydrží dlho, stačí malé množstvo na vytvorenie bohatej peny
  • Neštípe v očiach
  • Vhodný aj pre bábätká, aj pre väčšie deti
sonkam  10. apr 2025 Overená recenzia

Pena do kúpeľa

S penou sme si užili veľa zábavy, hlavne teda starší syn. Mladšieho neoslovila, alebo skôr sa jej bál vo vaničke. Oceňujem zloženie a že je bez parfémov. Pekne pení a to stačí ozaj použiť len malé množstvo.
  • - zloženie
  • - bez parfémov
  • - dobre pení
luckam13  9. apr 2025 Overená recenzia

Oilatum, pena do kúpeľa - recenzia

Od značky Oilatum poznám olej do kúpeľa na suchú pokožku, ktorý je fakt super. Keďže som s ním bola spokojná, vyskúšala som aj penu. Pena do kúpeľa má skutočne upokojujúci účinok, je výborná na kúpeľ pred spánkom. Nemá žiadne pridané arómy ani farbivá, je prírodná, čo naozaj oceňujem pri kožných problémoch. Trošku menej síce pení, ale mne išlo skôr o účinok na pokožku, než o množstvo bubliniek v kúpeli. S penou som spokojná a plánujem pokračovať v jej používaní.
  • Bez aróm a farbív
  • Prírodné zloženie
  • Upokojujúci účinok
  • Vhodný aj pre bábätká
  • Menej pení
sonik236  8. apr 2025 Overená recenzia

Pena do kúpeľa.

Deti trpia suchou, šupinatou pokožkou. Pena nám vyhovovala, pokožka po použití nesvrbela. Deti sa v pene dobre zahrali. Vyhovuje mi, že tieto produkty nie sú parfumované. Určite ostaneme pri tomto výrobku. Pena je hustá a stačí jej dať do vody len trošku.
  • Bez parfumácie
  • Šetrný aj k citlivej pokožke
  • Hustá pena a stačí použiť trochu
  • Dostatočne veľké balenie
  • Vyhovujúca cena
nika3333  8. apr 2025 Overená recenzia

Pena oilatum

S penou sme veľmi spokojní. Páči sa mi, že je neparfumovaná. Syn má suchú pokožku a koža ho po kúpaní nesvrbela. Super je, že neštípe v očiach.
  • Neparfumovaná
  • Neštípe v očiach
  • Malé balenie
monitt333  7. apr 2025 Overená recenzia

Pena Oilatum

Jemná pena do kúpeľa, ktorej je naozaj veľa. A dieťatko sa vie s ňou počas kúpania pekne zabaviť.
Super je, že po čase úplne zmizne a môžete pokračovať v čistení bábätka.
  • Čistá vôňa
  • Hustá pena
  • Nevysušuje
  • Zábava
  • Po čase sa vytratí
  • Odporučila by som pre dieťa tak 12m+, aby pochopilo, že penu nemá jesť.
domi2101  7. apr 2025 Overená recenzia

Oilatum pena

Výborná pena, deťom sa skutočne páčila. Ocenila by som však väčšie balenie.
  • Vhodná od narodenia
  • Penivosť
  • Nelepila sa na pokožku
  • Malé balenie

Pena do kúpeľa

S penou sme spokojní, ale mohla by byť viac parfumovaná. Krásne pení a dlho vydrží. Používala ju staršia dcéra, ktorá sa vie s penou aj trošku vyhrať.

Pena pre jemnú pokožku

Testovali sme penu do kúpeľa Oilatum vyše týždňa a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná. Pekne pení a ani mladší 7m, ani starší 3r syn nemali žiaden problém so zložením. Badala som, že pokožku mali po kúpeli jemnú a naozaj ma ani nenapadlo ešte ju nejak dodatočne hydratovať.
  • Jemné zloženie
  • Žiadna výrazná parfumácia
  • Pokožka po kúpeli je jemná a hydratovaná
  • Bez alergickej reakcie
simi94  6. apr 2025 Overená recenzia

Baby upokojujúca pena do kúpeľa

Pena dosť pení, stačí pridať fakt máličko, takže dlho vydrží. Nevadilo by mi, keby viac voňala.
  • Super pení
  • Málo výrazná vôňa, kľudne by mohla voňať viac
anicka135  5. apr 2025 Overená recenzia

Baby upokojujúca pena do kúpeľa

Wau, pena nás prekvapila ako riadne pení! Stačí jej fakt troška. Nám vyhovuje pre nášho synčeka aj tým, že moc nevonia. Syn nemal žiadne alergické reakcie, všetko bolo super. Odporúčam.
  • Bez farbív a parfumov
  • Vegánsky výrobok
  • Vitamín E
len_nig  4. apr 2025 Overená recenzia

Spokojnosť

S penou som spokojná, pena je výrazná a dlho drží. Mne sa páči, že nemá žiadnu výraznú vôňu, keďže nemám rada parfumované veci pre deti.
  • Bez parfumacie
  • Dosť pení
lusyinka  2. apr 2025 Overená recenzia

Výborne pení, no mojim deťom nesadla

Boli sme s deťmi nadšení z toho, ako poriadne pena pení a že výrazne nevonia. No pravdepodobne im nesadla. Dcéru štípala na intímnych miestach a syn má po tele také červené suché mapy, ktoré spôsobila buď pena alebo sprchový gél. Prestali sme teda radšej používať.
  • Skvelo pení
  • Je bez výraznej parfumácie
  • Štípanie intýmnych partii u dcéry
  • Červené suché fľaky u syna
mims_28  30. mar 2025 Overená recenzia

Pena

Krásne pení, na telo je príjemná, zvláčňuje a čo je super, našej malej pomáha na suchých miestach na nôžkach. Čo mi chýba, je trošku výraznejšia vôňa. Inak som nenašla nič, čo by som vytkla :-).
  • - penivosť
  • - balenie
  • - super pre atopikov
miriam2523  27. mar 2025 Overená recenzia

Testovanie

Bola som milo prekvapená, Pena vo vode krásne naberie objem. Uvítala by som ale trošku výraznejšiu vôňu.
Žiadnu reakciu na tele sme nezaregistrovali. Stačí jej pridať do kúpeľa máličko.
  • Príjemná