Mivolis Kapsička Immun Smoothie jablko banán jahoda, 90 g
Mivolis Kapsička Immun Smoothie jablko banán jahoda, 90 g ponúka chutné ovocné pyré a je skvelou pochúťkou počas dňa. Jemná kaša je kombináciou jablkového, jahodového a banánového pyré s prídavkom mrkvy. Obsahuje pridané vitamíny C, D a B6, pričom vitamín D prispieva k udržaniu správneho fungovania imunitného systému.
Kde kúpim Mivolis Kapsička Immun Smoothie jablko banán jahoda, 90 g?
Hodnotenia a skúsenosti s Mivolis Kapsičkou Immun Smoothie jablko banán jahoda, 90 g
Máš skúsenosť s Mivolis Kapsičkou Immun Smoothie jablko banán jahoda, 90 g?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Skvelá desiata alebo olovrant s vitamínmi
Kapsička Immun Smoothie
Možno budete prekvapení, ale moje dcéry, aj napriek veku 20 a takmer 17, pravidelne konzumujú takéto kapsičky konkurenčných značiek, berú si ich na internáty a niečo malé a rýchle majú vždy poruke. Bonusom tejto kapsičky je obohatenie pridanými vitamínmi C, D, B6, pričom tieto vitamíny v kapsičke nie je cítiť, ako to občas býva pri niektorých, vitamínmi obohatených džúsoch. Výborné pre malé deti, ktoré si ani nevšimnú, že konzumujú aj niečo navyše a to vitamíny.
- - príjemná chuť a konzistencia
- - obohatené o vitamíny
Dobrota pre deti
Tu bola trošku bitka o testovanie u mojich chlapcov.
Nakoniec otestoval starší syn a veľmi si pochvaľoval.
Údajne chutí ako lízatko z DM 😊.
Chute opísal: jahoda, jablko, banán, takže bolo cítiť všetky chute. Jediné mínus ako 10ročný povedal, že jej bolo málo -ako taká jednohubka 🙈
Šikovné balenie ako alternatíva sladkého na desiatu do školy - obsahuje ovocie, vitamíny. Dobre chutí a dieťa je spokojné, ako vidno na foto. Poriadne vytlačil obal a nič nenechal 👌🏻.
Nakoniec otestoval starší syn a veľmi si pochvaľoval.
Údajne chutí ako lízatko z DM 😊.
- Cítiť ovocie
- Vhodné ako alternatíva na školskú desiatu namiesto sladkosti
- Bez pridaného cukru
- Maličké balenie pre staršie dieťa
Kapsička plná chuti
Mňamka s vitamínmi
Mivolis kapsička immun smoothie
Kapsička smoothie
Túto kapsičku som si kúpila zo zvedavosti, lebo mám rada ovocné smoothie a produkty od Mivolis väčšinou nesklamú. Chuťovo je naozaj veľmi príjemná – cítiť hlavne jablko a jahodu, banán tomu dáva takú jemnú sladkosť. Nie je presladená, čo oceňujem, lebo veľa podobných kapsičiek býva až moc sladkých.
Páči sa mi aj to, že neobsahuje pridaný cukor, laktózu ani lepok, a navyše je obohatená o vitamíny C, D a B6. Je to fajn doplnok, keď človek potrebuje niečo rýchle počas dňa alebo ako menšiu desiatu na cesty.
Veľkosť balenia je akurát na jedno použitie, aj keď úprimne – mne by nevadilo, keby bola trošku väčšia. 😅 Chuťovo by som ju pokojne dala aj deťom, je veľmi jemná a ovocná.
Celkovo som spokojná – nie je to síce plnohodnotné jedlo, ale ako zdravší snack alebo rýchla energia na cesty je úplne super. Určite si ju ešte kúpim.
- Chutná a prirodzene sladká – cítiť hlavne jablko a jahodu, banán dodáva jemnú sladkosť, ale nie je presladená.
- Bez pridaného cukru – obsahuje len prirodzene sa vyskytujúce cukry z ovocia.
- Bez laktózy a gluténu – vhodná pre ľudí s intoleranciou alebo alergiami.
- Obohatená o vitamíny – vitamíny C, D a B6 podporujú imunitu (najmä pri nedostatku vitamínov v strave).
- Praktické balenie – ideálna ako rýchla desiata, snack do práce, školy alebo na cesty.
- Vhodná pre deti – jemná ovocná chuť, bez umelých sladidiel a farbív.
- Malé balenie
- Cena