4 skúsenosti

Poliklinika Púpava je moderné zdravotnícke zariadenie v Trnave, ktoré vzniklo s jasnou víziou – poskytnúť komplexnú zdravotnú starostlivosť pre všetky generácie a stať sa poliklinikou prvej voľby v regióne. Spája skúsený tím lekárov, moderné vybavenie a ľudský prístup pre starostlivosť o celú rodinu.
Poliklinika Púpava

Misiou polikliniky je poskytovať odbornú zdravotnú starostlivosť pod jednou strechou. Zariadenie buduje štandard, kde krátke čakacie doby, osobný prístup a vysoká odbornosť nie sú výnimkou. Hodnoty ako profesionalita, empatia, transparentnosť a rodinný prístup zabezpečujú, že každý pacient je jedinečný a zaslúži si plnú pozornosť.

Hlavné benefity polikliniky:

• Rodinný prístup: Starajú sa o celú rodinu – od najmenších detí po seniorov. Poznajú svojich pacientov a ich históriu.
  • Prevencia a vzdelávanie: Cieľom nie je len liečiť ochorenia, ale aj predchádzať im prostredníctvom preventívnych programov a vzdelávania.
  • Dostupnosť: Krátke čakacie doby a manažment pacientov cez objednávkový systém, ktorý eliminuje plné čakárne a zlepšuje komfort. Termín býva zvyčajne do 1 - 2 pracovných dní.
  • Špičkové prostredie: Budova prešla úplnou stavebnou rekonštrukciou a ponúka moderné, klimatizované priestory pre maximálnu pohodu.
  • Moderné vybavenie: Investujú do najnovších technológií a inovácií pre presné a efektívne vyšetrenia, diagnostiku a liečbu.

Dostupné ambulancie a služby:

Poliklinika Púpava ponúka odbornú pomoc v týchto ambulanciách:
▫️ Ambulancia dentálnej hygieny
▫️ Gynekologická ambulancia
▫️ ORL
▫️ USG pracovisko

Moderné vybavenie a dostupnosť

Poliklinika investuje do najnovších technológií a diagnostických prístrojov pre presné a rýchle výsledky. Pacienti oceňujú flexibilné ordinačné hodiny (Po-Pia 7:00 - 18:00) a dostupnosť termínov zvyčajne do 1 - 2 pracovných dní.

Zariadenie sa nachádza na adrese Trstínska cesta 682, Trnava a ponúka bezbariérový prístup aj bezproblémové parkovanie, čo uľahčuje návštevu najmä rodičom s kočíkmi. Objednať sa je možné telefonicky alebo online.

#test_poliklinika_pupava

Kde sa objednám na Polikliniku Púpava?

Hodnotenia a skúsenosti s Poliklinikou Púpava

Máš skúsenosť s Poliklinikou Púpava?

TOP dentálna hygiena s ľudským prístupom

Na dentálnu hygienu chodím pravidelne, ale to, čo som zažila na Poliklinike Púpava, bol úplne iný level. Ak hľadáte niekoho, kto pracuje s absolútnou precíznosťou, ste na správnom mieste. Nikde inde som nezažila, že by si dali na každom jednom zube tak záležať – odchádzala som s pocitom, že moje zuby snáď ešte nikdy neboli čistejšie.

Čo ma však dostalo najviac, bol ten ľudský a nesmierne príjemný prístup. Poznáte to, keď niekde inde dostanete „prednášku“ za to, že máte niekde kameň alebo si zle čistíte medzizubné priestory? Tu nič také nehrozí. Žiadne súdenie, žiadne poukazovanie na chyby. Namiesto toho mi všetko krásne a v pokoji vysvetlili, ukázali a poradili bez toho, aby som sa cítila previnilo.

Ako bonus som dostala kopa vzoriek na domáce testovanie a k tomu super zľavu na sonickú zubnú kefku, čo ma veľmi potešilo. Za mňa je to totálna pecka a jednoznačne TOP v okolí. Ak máte strach alebo len chcete fakt poctivú robotu, choďte sem.
  • Precízna práca - Takto detailne a poctivo vyčistené zuby som ešte nikde nezažila.
  • Veľmi milá hygienička, žiadne karhanie za chyby v čistení, ale veľmi príjemná a odborná komunikácia.
  • Konečne mi niekto zrozumiteľne vysvetlil, ako sa o zuby správne starať.
  • Odchádzala som s kopou vzoriek a skvelou zľavou na sonickú kefku.
  • Vzali ma hneď, vôbec som nečakala, všetko krásne nové.

Konečne som nebola ďalší pacient "na páse", ale dostala som odpovede na moje dlhoročné problémy

Novú polikliniku v Púpave som navštívila z dôvodu dlhodobých pretrvávajúcich problémov s chrbticou a bolesťou pod lopatkami. Z pohodlia domova som sa telefonicky objednala na presný čas, pričom som dostala na výber viac termínov do cca 7 dní.
Na úvod ma privítalo priestranne parkovisko s veľkým počtom parkovacích miest, kde som na rozdiel od iných zariadení, nemala problém zaparkovať. Následne som sa v príjemnom prostredí recepcie zaregistrovala a pokračovala do ambulancie.
Objednávala som sa na fyzioterapiu a čo hodnotím veľmi kladne špecialistom bol fyziater, teda lekár, nie fyzioterapeut. Pán doktor mal celistvý prístup k môjmu problému a na rozdiel od iných špecialistov, ktorý mi "naordinovali" menej stresu, zhodnotil reálny stav môjho pohybového aparátu a chrbtice, nastavil cvičebný režim a profesionálnym no najmä ľudským spôsobom vysvetlil, v čom tkvie môj zdravotný problém.
Hoci som na vyšetrenie čakala v čakárni kvôli staršiemu pacientovi objednanému predomnou, ktorému bolo potrebné venovať viac času, o trošku dlhšie, pán doktor sa mi ospravedlnil a napriek časovému sklzu mi venoval plnú pozornosť. Nemala som pocit naháňania sa a rýchleho vybavenia. Rovnako personál bol veľmi milý a nápomocný pri hľadaní ďalšieho termínu na predpísané rehabilitácie, ktoré môžem vďaka dlhším otváracím hodinám absolvovať pred aj po práci.
Hoci som odchádzala mierne šokovaná z môjho nálezu, konečne som dostala odpovede na otázky, ktoré boli prakticky celý môj život bagatelizované a bohužiaľ vyústili do stavu, v ktorom dnes som. Znovu sa mi potvrdilo, že nájsť dobrého odborníka síce možno stojí o niečo viac ako pokrýva zdravotné poistenie, ale oplatí sa hľadať a načúvať svojmu telu, keď máte pocit, že niečo nie je v poriadku.
(5 fotiek)
  • rýchlosť objednania na presný čas
  • profesionalita ošetrujúceho lekára
  • komplexný prístup k problému
  • komunikácia
  • pohodlné parkovanie
  • čisté prostredie
1 človek považuje za užitočné

Zdravotnícke zariadenie na úrovni - stálo to za to!

Potrebovala som so synom navštíviť ORL ambulanciu. Po skúsenostiach s dlhým čakaním u lekárov, tŕpnutím, či sa mi ujde časenka a strávením hodín v čakárni som sa rozhodla skúsiť to v Poliklinike Púpava. A bola som v príjemnom šoku. Termín mi dali hneď na druhý deň! ORL lekárka bola milá, usmiata, profesionálna, všetko podrobne vysvetlila, predpísala lieky, ktoré boli hradené zdravotnou poisťovňou. Dokonca rada odpovedala aj na všemožné otázky môjho syna, ktorý sa pýta naozaj na všetko 😀. A mimochodom zdravotná sestra nás zobrala presne na čas a s ùsmevom, ktorý jej nezmizol z tváre počas celého vyšetrenia. Ambulancia bola vybavená prístrojmi a technikou s akou som sa doteraz u detského ORL nestretla. Bonus navyše sú fakt pekné, čisté a príjemné bezbariérové priestory, veľký výťah, do ktorého sa zmestí pohodlne aj kočík a parkovisko, kde nemusíte čakať kým niekto odíde, aby ste zaparkovali. Parkovacích miest je naozaj dostatok a sú bez poplatku. Cena vyšetrenia nebola vóbec vysoká a je vyvážená vyšetrením v dohodnutom čase, v peknom prostredí a príjemnej bezstresovej atmosfére. A namiesto niekoľkohodinového sedenia v čakárni sme tam strávili iba 20 minút. Už len kvôli tomu to stálo za to.
(5 fotiek)
  • Krátka čakacia doba na vyšetrenie
  • Milý a ústretový personál
  • Pekné nové bezbariérové priestory
  • Parkovisko zdarma
1 človek považuje za užitočné

Miesto a prístup, ktorý v Trnave chýbal - jedným slovom VÝNIMOČNÉ!

Dnes som navštívila novú polikliniku v Trnave (ambulancia všeobecného lekárstva). A bolo to jedným slovom VÝNIMOČNÉ.
Nádherné, čisté, vzdušné priestory. Milý, ochotný personál s úsmevom. Človek sa tam cíti výborne, nie ako v iných zariadeniach, na ktoré sme bohužiaľ na Slovensku zvyknutý. Na vyšetrenie som sa dostala 2 dni po objednaní a to boli dokonca v ponuke aj skoršie možné dátumy. Na recepcii ma už čakali, vedeli o mne. Nečakala som
ani 5 minút. Vybavenie ambulancie bolo nad očakávania, dokonca bola priamo v ambulancii aj toatela pre pacientov.
Personál vyzeral, že svoju prácu miluje a to veľmi pozitívne vplývalo aj na mňa, ako pacienta. Myslím si, že sme sa konečne dočkali miesta, kde sa nebudeme ako pacienti cítiť ako niekto, kto prišiel lekára otravovať a obťažovať.
Prišla som sem kvôli infúzii a určite si sem prenesiem celú zdravotnú kartu.
  • priestory - čisté a nové
  • parkovanie
  • ochotný personál