5 skúseností

Zerex Pillow pre hlboký spánok podporuje prirodzený spánkový cyklus a pomáha pri problémoch so spánkom. Prispieva ku kvalite spánku, rýchlejšiemu zaspávaniu a predĺženiu celkového času spánku. Pozitívne pôsobí na redukciu stresu, duševnú rovnováhu a predchádza vzniku chronickej únavy.

Zerex Pillow pre hlboký spánok

Nemôžete spať a často sa budíte? Dajte zbohom prebdeným nociam, zaspávajte ľahko, spite sladko a vstávajte svieži.Pillow zabezpečí zdravý spánok a vysnívaný život s blízkymi. Prežite každý deň plnohodnotne, bez vyčerpania. Vďaka účinným extraktom z tradičných bylín budete opäť plný energie, pričom počas dňa už neprespíte žiadny vzácny moment.

Všetko čo potrebujete pre zdravý spánok ako v bavlnke

• Melatonín – je tzv. hormón spánku účinný pri insomnii a regulácii cirkadiánneho rytmu
  • Valeriána lekárska – prispieva k duševnej rovnováhe, relaxácii, vplýva na zdravý spánok a kognitívne funkcie
  • Mučenka pleťová – napomáha relaxácii a zdravému spánku
  • Medovka lekárska – pomáha emočnému komfortu, pozitívne ovplyvňuje duševné zdravie, zaspávanie a kvalitu spánku
  • Ľubovník bodkovaný – pozitívne vplýva na duševné zdravie, emočnú rovnováhu a dobrú náladu
  • Chmeľ otáčavý – prispieva k prirodzenej funkcii nervovej sústavy, má upokojujúci účinok a prospieva kvalite spánku

Vysokokoncentrované zloženie výživového doplnku Pillow pomáha na:

• Prirodzený spánkový cyklus – štúdie ukazujú, že melatonín pôsobí na predĺženie celkového času spánku, skrátenie času potrebného na zaspávanie a zlepšenie kvality spánku.
  • Nespavosť – overené extrakty z bylín Medovka, Mučenka a Valeriána eliminujú prejavy insomnie, prispievajú k uvoľneniu napätia, relaxácii, emočnej rovnováhe a ruka v ruke s melatonínom predchádzajú problémom so spánkom.
  • Príznaky sezónnej depresie – sezónne zmeny svetla môžu mať za následok výkyvy v spánkovom rytme, čo spôsobuje aj zvýšený výskyt sezónnej depresie. Práve dostatočnou hladinou spánkového hormónu možno prispieť k prevencii nástupu, alebo zmierneniu jej príznakov.
  • Stres – okrem zlepšenia spánku, je melatonín účinný pri optimalizácii hladiny kortizolu, hormónu zodpovedného za stres. Vyrovnaná hladina kortizolu je prevenciou vzniku chronickej únavy, narušenia spánkových vzorcov, a súčasne správneho fungovania nervovej sústavy.
  • Antioxidačnú aktivitu – melatonín pre svoje silné antioxidačné účinky pomáha neutralizovať nebezpečné voľné radikály.
Kde kúpim Zerex Pillow pre hlboký spánok?

#test_zerex

Hodnotenia a skúsenosti so Zerex Pillow pre hlboký spánok

Máš skúsenosť so Zerex Pillow pre hlboký spánok?
sapa20  27. júl 2025 Overená recenzia

Spánok 🙂

Funguje 😃. Viete, ako som sa o tom na 100% presvedčila? Miesto na odvodnenie som ráno omylom zobrala Pillow na spanie 😂. Celý deň ma motkalo a len by som spala. Celkovo večerné zaspávanie je lepšie a aj dlhší čas celkového spánku.
  • Prírodné zloženie
  • Skorý účinok
  • Kvalita spánku
  • Dĺžka spánku
  • Tesniaca fólia u všetkých produktov sa ťažko dáva dole
kesis  27. júl 2025 Overená recenzia

Musím sa priznať, že tento výživový doplnok sa stal mojím večerným spoločníkom.

Musím sa priznať, že tento výživový doplnok sa stal mojím večerným spoločníkom. Mám ho položený hneď pri posteli, aby som si nezabudla dať svoju dávku pred spaním. 😊

Keďže sa už dlhšie snažím budovať si večerný rituál: prítmie, bez telefónu, pokojná hudba alebo kniha, zaradila som do toho aj Zerex Pillow a zároveň som ho začala kombinovať s doplnkom na psychickú pohodu.
Práve tieto dva som si dávala spolu tesne pred spaním.

A výsledok? Už po približne týždni som cítila, že sa dostávam do omnoho hlbšieho spánku. Prestala som sa tak často budiť počas noci, čo bolo u mňa bežné. Jasné, som ranné vtáča, o 5:00 už zvyknem byť hore, ale ten spánok, ktorý predtým stihnem, je oveľa kvalitnejší a neprerušovaný. 🌙

Ťažko povedať, či za to môže práve Zerex Pillow samotný alebo tá kombinácia s doplnkom na psychickú rovnováhu, ale jedno viem určite, moje noci sú pokojnejšie a rána sviežejšie. ✨
  • Účinnosť
chymenitta33  27. júl 2025 Overená recenzia

🌜Pillow🌛

Konečne spánok, aký si zaslúžim.

Všetky aktivity cez deň pri ktorých sa nezastavím, pretrvávajú až do večera. Keď idem konečne spať, teším sa.
Som tak veľmi vyčerpaná, ale hlava stále ide na plné obrátky.
Skúsila som Zerex Pillow s nádejou, že mi pomôže zaspať rýchlejšie a ono to fakt funguje.
Neuspáva ma násilne, ako lieky na to určené.
Zaspávam ľahšie, spánok je hlbší a ráno sa necítim ako rozbitá hračka.
Je to jemná pomoc pre unavené mamy, ženy ktoré potrebujú načerpať silu 💪
  • ✅ nenávykové zloženie
  • ✅ jemne ukľudní, ale neotupí
  • ✅ nepôsobí ako tabletka, ale ako podaná ruka večer
  • ✅ ráno bez omámenia
  • 🌿 Prírodné zloženie
  • 🌙 Podpora spánku
  • 🧘‍♀️ Menej stresu
franika  26. júl 2025 Overená recenzia

Spánok, ktorý sa neprerušuje

Ak túžite skutočne po hlbokom spánku, tak odporúčam tieto pilulky 💊 💊 Skutočne s nimi človek rýchlejšie a bezproblémovo zaspí, spánok je tvrdý, no v mojom prípade skorého vstávania do práce (5:15 hod) bol vážne problém sa o takom rannom čase vytiahnuť z postele, keďže pilulky účinkujú, ako sľubujú.
Testovala som ich 15 dní, potom som testovanie ukončila kvôli sťaženému vstávaniu. Nakoľko problém so spánkom nemám, nepovažovala som za potrebné vybrať celú kúru, no odporúčam ich ľuďom, ktorí so spánkom problém majú.
  • - zloženie čisto prírodné
  • - zaručený efekt
crazylazymum  18. júl 2025 Overená recenzia

Pomohol

Za mňa super vec na lepší spánok. Zaspávam rýchlejšie, v noci sa už toľko nebudím a ráno sa necítim ako zbitá. Trvalo to pár dní, kým to začalo účinkovať, ale potom som cítila rozdiel. Nie som otupená ani nijako mimo.
  • prírodné zloženie
  • nepôsobí ťažko na žalúdok
  • žiadne vedľajšie účinky u mňa
  • spánok je pokojnejší a hlbší