Prírodný intímny olej HER Yoni Oil, 30 ml

Prírodný intímny olej HER Yoni Oil, 30 ml je ideálny pre dni, keď chceš, aby sa tvoja yoni cítila hebká, vyživená a milovaná. Tento intímny olej upokojuje podráždenie, vyživuje jemnú pokožku a pomáha udržiavať svieži, príjemný pocit – po sprche, po holení, po sexe alebo len tak, keď jej chceš dopriať extra starostlivosť. Ideálny na každodenný rituál, chvíľku sebalásky aj pred intimitou.

Prírodný intímny olej HER Yoni Oil, 30 ml

Kľúčové zložky a výhody

• Jojobový olej – hlboko hydratuje a napodobňuje prirodzené oleje pokožky pre maximálne pohodlie.
  • Šípkový olej – bohatý na vitamíny a antioxidanty, podporuje elasticitu a hladkú textúru.
  • Extrakt z nechtíka lekárskeho – prirodzene upokojujúci a protizápalový, ideálny pre citlivú pokožku.
  • Olej z čajovníka a levandule – antibakteriálne a protiplesňové vlastnosti pre udržanie sviežej a zdravej pokožky yoni.
  • Šalvia muškátová a ylang-ylang – zvyšujú prirodzenú hydratáciu a podporujú hormonálnu rovnováhu.
  • Kokosový a sladký mandľový olej – poskytujú dlhotrvajúcu hydratáciu a jemný, hodvábny pocit.
  • Mäta pieporná a mentol – ponúkajú ľahký chladivý pocit pre extra sviežosť.

Ako používať

Nanes pár kvapiek na čistú, suchú pokožku vulvy (len vonkajšia časť) a jemne vmasíruj.

• Každodenná starostlivosť: používaj po sprche alebo kedykoľvek, keď cítiš suchosť, pnutie či diskomfort.
  • Po holení alebo voskovaní: nanes tenkú vrstvu na podráždené miesta, pre upokojenie, zjemnenie a prevenciu zarastených chĺpkov.
  • Pred intimitou alebo pri solo play: pár kvapiek pre zvýšenie komfortu, citlivosti a prehĺbenie prežívania dotyku.
  • Partnerské masáže: použite olej pri jemnej intímnej masáži vulvy, vnútornej strany stehien či bruška, ako súčasť vášho spoločného rituálu.
  • Masáž hrádze pred pôrodom: od približne 34. týždňa tehotenstva môžeš olej použiť na jemnú masáž hrádze (perinea), aby si podporila elasticitu tkanív a lepší pocit pripravenosti na pôrod.

(Len na vonkajšie použitie. Nie je určený ako lubrikant a nie je vhodný s kondómami.)

Prečo si ho zamiluješ

• Hydratuje a zjemňuje pokožku, odstraňuje pocit suchosti a nepohodlia.
  • Má vyvážené pH a je bezpečný pre intímnu hygienu.
  • Upokojuje pokožku po depilácii voskom a holení (zmierňuje začervenanie aj zarastené chĺpky).
  • 100 % prírodný, vegánsky a netestovaný na zvieratách (bez umelých vôní, sulfátov a parabénov).
  • Ideálny na každodenné použitie a self-care rituály.

#test_abouther

Kde kúpim Prírodný intímny olej HER Yoni Oil, 30 ml?

Hodnotenia a skúsenosti s Prírodným intímnym olejom HER Yoni Oil, 30 ml

Máš skúsenosť s Prírodným intímnym olejom HER Yoni Oil, 30 ml?

Vždy som používala intímne oleje ale pri žiadnom som nezostala.Tento olej sa mi veľmi páči hlavne pre jeho vôňu a aká jemná pokožka mi po ňom ostáva.Nevytvára mastný film a ja sa môžem krátko po jeho použití obliecť.
  • Pekná vôňa
  • Príjemná pokožka
  • Bez mastného filmu
  • Upokojuje podráždenie

Naozaj pomohol so suchosťou v intímnych partiách

Olej mi veľmi sadol a v konečnom dôsledku mi aj naozaj pomohol so suchosťou v intímnych partiách. Tento problém mám od 2 pôrodu, preto ma veľmi potešilo, že už po krátkej dobe vidím rýchle zlepšenie. Pokožka je príjemne hydratovaná, hebká a vyživená.

Veľmi sa mi páči jeho broskyňová vôňa a oceňujem aj zloženie. Trošku som sa na začiatku bála, ako sa bude olej používať, keďže pôsobil na pokožke dosť mastne. Moje obavy však boli zbytočné – veľmi rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva po sebe mastné miesta a pokožka zostáva príjemne hydratovaná.

Za mňa je to skvelý pomocník na každodennú intímnu starostlivosť a určite pri ňom plánujem zostať dlhodobo. Najviac oceňujem práve to, že nejde len o príjemný pocit po použití, ale že naozaj vidím výsledok a zlepšenie suchosti, s ktorou som mala dlhodobo problém.
  • nádherná vôňa
  • skvelé prírodné zloženie
  • pomáha na suchosť intímnych partií
  • hydratuje

Olejček sa rýchlo vstrebe

Najskôr som sa obávala že olej na pokožke bude mastný a na prádle mi ostanú fľaky ale vôbec.Olejček sa rýchlo vstrebe a pokožka zostane ukludnená,jemná,hydratovaná a voňavá.
Tá vôňa broskyne ma dostala !
Pri pravidelnom používaní som si všimla menej podráždenia po holení.Tento olej s vôňou broskyne sa stane vašou závislosťou .
  • Vôňa
  • Jemnosť
  • Zloženie
  • Hydratácia
  • Rýchlo sa vstrebe
  • Upokojuje pokožku
  • Dávkovanie

Najviac ma dostala jeho jemnosť a nádherná broskyňová vôňa

Intímny olej HER Yoni Oil Broskyňa som si obľúbila prakticky od prvého použitia a nakoniec sa stal produktom, po ktorom siaham každý deň. Najviac ma dostala jeho jemnosť a nádherná broskyňová vôňa. Olej sa veľmi rýchlo vstrebáva, nezanecháva nepríjemný mastný pocit a čo oceňujem najmä pri intímnom produkte , že nezostávali mi po ňom mastné fľaky ani na spodnej bielizni.
Zloženie je postavené na kombinácii broskyňového oleja, šípkového oleja, oleja z listov paliny, oleja z magnólie, marhuľového oleja, nechtíkového oleja, oleja zo sladkých mandlí, jojobového a šafranového oleja. Táto olejová kombinácia mi veľmi sadla. Pokožka zostáva po použití pekne zvláčnená, jemná a hydratovaná.
Veľkým plusom je pre mňa jeho univerzálnosť. Nepoužívala som ho iba na intímnu oblasť, ale veľmi sa mi osvedčil aj na pokožku po holení. Nemala som po ňom pálenie, svrbenie ani nepríjemné podráždenie.
A nakoniec prišlo aj malé prekvapenie , vôňa a konzistencia zaujali dokonca môjho manžela, ktorý ho tiež vyskúšal. 😊 Zistili sme tak, že vôbec nemusí zostať iba „ženským“ produktom. Obom nám sadol a postupne sa z neho stal náš malý rituál po večernej hygiene.
Za mňa je to jeden z tých produktov, ktoré začnete používať zo zvedavosti a po pár dňoch už majú svoje stále miesto v kúpeľni.
  • ➡️príjemná broskyňová vôňa
  • ➡️ rýchlo sa vstrebáva
  • ➡️ príjemná hydratacia
  • ➡️nie len pre ženy
  • ➡️ nezanecháva mastné fľaky na prádle
  • ➡️ malé balenie - keďže sme si tento profit naozaj obľúbili a použitie by bolo pár ocenila by som aj väčšie balenie ☺️

Po použití som mala veľmi príjemný pocit sviežosti

HER Yoni Oil 🍑
Tento intímny olejček ma zaujal najmä svojou príjemnou broskyňovou vôňou. Po použití som mala veľmi príjemný pocit sviežosti a pokožka pôsobila jemnejšie a upokojenejšie.
Používala som ho aj po holení, najmä na miesta, kde sa mi zvyknú objavovať zarastené chĺpky. V tomto smere mi olej pôsobil upokojujúco – pomohol mi zmierniť pocit podráždenia a pokožka bola po ňom príjemnejšia na dotyk.
Na druhej strane však musím povedať, že u mňa nedokázal úplne zabrániť zápalu ani zarastaniu chĺpkov. Preto by som od neho neočakávala, že tento problém vyrieši alebo mu úplne predíde.
🌿 Prírodné zloženie
Podľa etikety olej obsahuje kombináciu týchto rastlinných olejov:
broskyňový olej
angelikový olej
olej zo sladkých mandlí
jojobový olej
šafranový olej

Zloženie na mňa pôsobí ako príjemná kombinácia rastlinných olejov, ktorá je zameraná najmä na hydratáciu, zvláčnenie a upokojenie pokožky.
Celkovo ho hodnotím ako príjemný doplnok intímnej starostlivosti, ktorý mi vyhovoval hlavne vôňou, pocitom sviežosti a upokojením pokožky po holení. Na prevenciu zarastených chĺpkov by som sa však naň nespoliehala ako na jediné riešenie.
  • Prírodné zloženie
  • Vôňa