Rodinné Oblátky
Rodinné Oblátky od Sedity sa vyznačujú výnimočnou chuťou, za ktorú vďačia zmene počtu oblátkových plátov. Pre dosiahnutie úplne nového chuťového zážitku boli totiž použité iba dva chrumkavé pláty, ktoré ukrývajú bohatú vrstvu lahodnej krémovej náplne. V ponuke nájdete obľúbené tradičné príchute Rodinné Kávenky, Kakaové a Vesna. K tradičným príchutiam pribudli aj Rodinné Citrónové, Kokosové a Orieškové.
Vychutnávajte si rodinnú pohodu plnú chutí.
Tip na rýchly recept

Hodnotenia a skúsenosti s Rodinnými Oblátkami
Máš skúsenosť s Rodinnými Oblátkami?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Ďakujeme za podnety
Na spokojnosti vás spotrebiteľov nám veľmi záleží, preto ďakujeme za všetky vaše recenzie, hodnotenia a postrehy. Sme radi, že vám naše oblátky chutia, a áno samotné oblátkové pláty sú krehkejšie a sú len dva, čo práve v kombinácii s hrubšou vrstvou plnky vytvára tú vynikajúcu nezameniteľnú chuť oblátok Rodinné. Ich balenie (fóliu) sme pre ne starostlivo vyberali tak, aby produkt čo najlepšie chránila na ceste od nás až ku vám. Vaše podnety a pripomienky si však určite s kolegami z výroby prejdeme, aby sa naše produkty ku vám dostávali v plnej kvalite.
- Spojenie 2 voňavých chrumkavých oblátkových plátov s prekvapivo bohatým množstvom plnky v 6 rôznych príchutiach.
- Závislosť zaručená :)
1 človek považuje za užitočné
Rodinné kakaové
Výborná chuť, lahodné a krehké. Ale opäť to nešťastné balenie...keksíky "obúchané". Ale kakaová chuť super, ku kávičke úplne parádne...Pri vyťahovaní alebo po zakusnutí do keksíka sa vrchná oblátka (tá najjemnejšia) vždy odlúpla...nestihla som ani odfotiť, hneď sme zjedli!
- výborná chuť
- krehulinké
- nadýchané
- málo kusov v balení
- nedokonalé balenie
Na spokojnosti vás spotrebiteľov nám veľmi záleží, preto ďakujeme za Vaše hodnotenie a postrehy. Sme radi, že vám naše oblátky chutia, a áno samotné oblátkové pláty sú krehkejšie a sú len dva, čo práve v kombinácii s hrubšou vrstvou plnky vytvára tú vynikajúcu nezameniteľnú chuť oblátok Rodinné. Ich balenie (fóliu) sme pre ne starostlivo vyberali tak, aby produkt čo najlepšie chránila na ceste od nás až ku vám. Vaše podnety a pripomienky si však určite s kolegami z výroby prejdeme, aby sa naše produkty ku vám dostávali v plnej kvalite.
Najlepšie tradičné oblátky
Oblátky kakaové
Mňam, kto nemá rad dobošky? A tieto? Ja ich proste milujem.
Prečo?
Lebo sú super príjemne chrumkavé a plné lahodnej plnky.
Prečo?
Lebo sú super príjemne chrumkavé a plné lahodnej plnky.
Kokosové
Tento výrobok nie je u nás novinkou, deti ho obľubujú a máme ho vždy po ruke.
Aj keď manžel neobľubuje tieto "exotické" príchute, mne neprekážajú. Stará klasika v podobe kakaa, kávy a vanilky je ale u mňa a manžela top. Ale čo keď deťom chutí kokos?!
- Vyvážená chuť
Kakaové rodinné sušienky
Rodinné kokosové oblátky
Oblátky Vesna
Rokmi overená klasika.
Krehké oblátky plnené lahodnou krémovou náplňou vanilkovej chuti.
Krehké oblátky plnené lahodnou krémovou náplňou vanilkovej chuti.
- Jemná krémová náplň
- Krehká oblátka
- Dostačujúca chuť vanilky
- Malé balenie
Ku kávičke
Milujem kávové sušienky ku káve. Veľkosť balenia super, pre celú rodinu.
- Veľkosť balenia
- Dosť sa trúsia
Chrum
Výborne lahodné, no trošku lámajúce sa oblátky. Výborná kakaová chuť však tento mínus vymazala. Vynikajúce ku kávičke ale aj len tak, na zahryznutie. ❤️
- Výborná chuť
- Primeraná veľkosť
- Dosť sa drobia a je z nich trošku neporiadok
Oblátky kokosové
Kokosové oblátky sme vyskúšali prvýkrát. Celej rodine chutili, určite stoja za vyskúšanie. Kokosová náplň je lahodná a príjemné sladká. Sú trochu drobivejšie.
- Dostatok náplne
- Príjemná kokosová príchuť
- Vyhovujúca veľkosť balenia
- Drobivejšie
Rodinné oblátky Vesna
Moje obľúbené citrónové oblátky
Rodinné oblátky
Ochutnali sme všetky druhy oblátok. Ako prvé padli za obeť citrónové oblátky. U nás sú No1. U babky však vyhráva stará klasická príchuť Vesna a Kávenky. Všetky oblátky sú veľmi krehké. Podľa údajov na obalu obsahujú až 80% náplne, s čím aj súhlasím. Oblátky sú krémové, plné náplne.
- dostatok náplne
- krémové
- lahodná jemná chuť
- veľmi tenké
- krehké, už v obale sa lámu
Určené pre mňa 🤣
Rodinné oblátky
Tieto oblátky sú na prvom mieste, čo sa týka množstva a chuti plnky. Naozaj žiadne nie sú tak "nabombované" náplňou ako tieto. Plnka je parádna, sladká, žiadna umelina. Ja ako milovník kokosu som siahla hneď po kokosových. Manželovi som nechala ostatné, ale tá plnka je tak parádna, že keď som ochutnala z každej príchute, naozaj som nevedela vybrať prvé a posledné miesto. Top!
- Chrumkavé
- Jemné
- Krehké
- Veľa náplne
- Nie sú vôbec suché
- Naozaj lahodné
Kávenky
Miluješ kávu, ale budeš milovať aj kávenky! Krehké, sladké a kávové. Rodinné balenie pre celú rodinu, aj keď ti viac ostane, pretože povedzme si pravdu, deti túto sladkosť neobľubujú. S manželom sme asi jediný pár vo vesmíre, ktorí nepije kávu ale, že vôbec. Kávenkami ale nepohrdneme. V kombinácii s kávovým krémom som vytvorila nedeľný dezert, ktorý sme si vychutnali pri poobednom spánku našich detí. V dezerte mi vadila chuť káveniek, keks pekne chrumkal, ale náplň to kazila. Takže odteraz len s mliekom alebo kávou.
- Kávová chuť
- Krehkosť
- Balenie nechráni pred rozdrvením
Lahodné kokosové oblátky
Oblátky sú veľmi jemné a chrumkavé, viac sa mi drobili pri odhryznutí, takže treba si dávať väčší pozor pri konzumácií a taktiež keď si ich budete brať z obchodu, aby ste ich nenahádzali na spodok tašky/košíka.
Chuť bola lahodná, vôbec neboli suché, kokosová náplň mi chutila, naozaj v nej bol cítiť kokos a náplne bolo dostatočné množstvo.
Balenie 130g je dostatočné na chrumkanie pri TV, alebo pri ponúknutí pre návštevu.
- - chuť
- - široký výber príchutí
- - krehkosť, jemnosť
- - krém
- - sú drobivejšie
Veľké balenia obľúbených keksíkov
Testovali sme 6 príchutí týchto keksikov. Za mňa top sú kávenky, na druhom mieste citrónové a tretie Vesna. Kakaové a orieškové nemám rada, kokosové som prvýkrát ochutnala pri tomto testovaní a chutili. Z rozdrvených Rodinných oblátok Kávenky som urobila s pridaním masla, kávy a orieškov guľôčky. Obalila som ich v kokose a boli veľmi chutné.
- Jemné, chrumkavé a krehké keksíky
- Veľa rôznych príchutí
- Veľké balenia pre celú rodinu
- Nemám žiadne
Rodinné Oblátky orieškové
Na testovanie sme dostali Rodinné Oblátky s orieškovou plnkou. Po ich otvorení sme ihneď zacítili vôňu čerstvej oblátky a orieškovej plnky. Sú veľmi jemné, rozplývajú sa na jazyku. Plnka je lahodná, chutná a naozaj oriešková. Jediné, čo by sme mohli oblátkam vytknúť je, že v balíčku bolo zopár polámaných. Preto by mohli by byť trochu hrubšie. A tiež by mohli mať viac plnky, je úžasná.
- - krehkosť, jemnosť
- - chrumkavosť
- - jemnosť
- - lahodná oriešová plnka
- - čerstvá oblátka
- - boli polámané
- - je ich málo v balíčku, rýchlo zmiznú :)
- - mohli by byť hrubšie
- - mohli by mať väčšiu vrstvu plnky :)
Orieškový nádych a výdych
Po otvorení ihneď zacítiť orieškovú vôňu. Mohli by byť hrubšie.
Rodinné oblátky
Rodinné balenie oblátok miluje celá rodina
- -výhodné balenie
- - výhodná cena
- - čerstvosť
- - rôzné druhy
- Jedine čo nám vadí,občas sú polamané.
Super mňamka
Prvýkrát sme ochutnali citrónové a neuveriteľne ma prekvapila príjemná kyslosť, bohužiaľ sme ich mali veľmi polámané
- Príjemná kyslosť
- Autentická citrónová aróma
- Veľmi krehké a bohužiaľ nie dobre zabalené takže sa veľmi ľahko polámu a máte z nich len omrvinky
- Priveľký podiel cukru
Jedinečné
Jedinečné,zahryznes a si v nebi,krehke lahodne
- Chuť
- Vôňa
- Ladodnosri
- Trošku sa mrvia,ale asi preto lebo sú krehke
Úžasné ku kávičke
Veľmi rada ich kupujem, celá rodina ich máme radi. Ja napríklad ku kávičke, aleno spolu s rodinkou pri televízory.
1 človek považuje za užitočné
Keď oblatky, tak len od Sedity
Výnimočná chuť a ideálne ako pohostenie pre návštevu, alebo len tak ku kávičke.
Velmi chutne
Doma ich všetci milujeme, su veľmi chutne a najviac nam chutia orieskove a citronove.
- Su super
- Nemaju žiadne jedine ze ich je vždy málo
Ak keksy tak len tieto
S rodinou milujeme sladkosti a tieto patria medzi naše TOP.Nakoľko je jedna sladkosť v dnešnej dobe neskutočne predražená toto rodinne balenie sa oplatí kúpiť.Je dosť pre každého,nasýtia a samozrejme výborne chutia.Takže vrelo odporúčam.
- Výborná chuť
- Vôňa
- Množstvo
- Cena
- Dostupnosť
Dobré maškrtenie
Máme radi citronové, kavové a deti majú najradšej orieškové. Pri mojich deťoch aj rodinné balenie je málo.
- chrumkavé, maškrtka ku káve aj čaju
Neskutočné
Zbožňujem citrónové a kokosové. Tie sù top, ale pochutím si na všetkých produktoch. Keď sú úplne čerstvé, tak su neskutočné.
Zbožňujem ich!
Mám strašne veľmi rada všetky výrobky sedita. No zvlášť milujem tieto citrónové a vanilkové rodinné oblátky 😍. Jedla by som ich na kila! A nie len ja, ale celá moja rodina! 😊
- Jemnučke a krehké
- Plné plnky
- Úžasne sa hodia na akúkoľvek príležitosť
- Nepoznám človeka komu by nechutili!
- Proste sú skvelé!
- Ich závislosť keď ich začnete chrumkať
- Inak bez nedostatkov
Výborné, lahodné, len veľmi krehké
Výborné, lahodné ,len veľmi krehké na cesty, dosť sa mrvia,ocko má nervy v aute, keď je natrúsené, na turistiku musia byť v nádobe, lebo sa popučia, milujeme citrónové- osviežujúce a kakaové, orieškové
- lahodné
- osviežujúce
- mrvia sa
- veľmi krehké
Sme Sedita maniaci 😉. Toto sú naše najobľúbenejšie 👍
Lahodné
Čerstvé sú úplne naj, aj rodinné balenie zjem sama na posedenie, sem tam ponúknem aj deti najradšej mame starú dobrú vesnu, ale minule nám zachutili aj kokosové.
- Ze je ich tak málo.
SUPER
Orieskove, kokosove a citronove su TOP. U nas nikdy nesmu chybat. Ked byva v lete sutaz, nakupujeme ich este viac. To zasobujem aj kolegov v praci 🙂
Veľmi chutné, naše obľúbené
Máme ich veľmi radi, najviac citrónove, orieškové a vanilkové:)
- Lahodné a veľa kusov v balíku
- Nič
Super
Najčastejšie kupujem veľké balenie,ktoré sa zje veľmi rýchlo. Máme radi všetky príchute.
- Chrumkavé, neskutočne chutné
Vždy sa teším na akciu
U nás idú vo veľkom kakaove, kavenky a citrónove. Ja hlavne kakaove a kavenky a môjmu mužovi to je jedno aká príchuť, hlavne že je to veľké balenie a môže si vziať aj do roboty.
- Veľké balenie je vždy naj.
Vždy poruke
Vesna za na TOP počas dojčenia.Kávenky a kokosové srdckovka.
- Praktické
Rodinne oblátky
Za mňa celá rada týchto rodinných oblátok chutí strašne umelo.
- chutia umelo
Rodinne oblatky-citronove, su velmi chutne a pri mojej alergii mi velmi vyhovuju
Mám ich velmi rada,su chutne a pri mojej alergii mi vyhovuju velmi,dakujem