Univerzálny čistiaci prostriedok Go for Expert Eco Friendly Tesco
Go for Expert Eco Friendly Univerzálny čistiaci prostriedok (1 l) je určený na všetky druhy podláh, obkladov a pod. Prostriedok sa riedi v pomere 1 viečko, teda 30 ml, na 5 l teplej vody. Stále platí, že viac výrobku nezaručuje jeho väčšiu účinnosť.
Produkty Go for Expert Eco Friendly nesú európsku certifikáciu EU Ecolabel, ktorá zaručuje, že sú šetrnejšie k životnému prostrediu v porovnaní s bežnými prostriedkami. Všetky suroviny v nich použité pochádzajú z udržateľného zdroja a sú biologicky rozložiteľné.
Vďaka vysokému zastúpeniu účinných zložiek sú produkty hospodárnejšie. Sú navrhnuté tak, aby ich hlavný dopad na životné prostredie bol minimálny počas celého životného cyklu – od ťažby surovín, cez výrobu, balenie a dopravu, až po spôsob použitia a využitia.
Vlastnosti
- spĺňajú prísne ekologické štandardy,
- obaly sú plne recyklovateľné,
- nesú európsku certifikáciu Ecolabel - prešli nezávislým hodnotením, na základe ktorého spĺňajú prísne ekologické a bezpečnostné požiadavky,
- sú uznávané v celej Európe.
Hodnotenia a skúsenosti s univerzálnym čistiacim prostriedkom Go for Expert Eco Friendly Tesco
Super
- Ekologický produkt
- Príjemná vôňa
- Pekne čistí
Vhodný na všetky podlahy
Tento produkt je opäť bez nejakej výraznej vône.
Výborný pomocnik
- Bez zápachu
- Krásne čistí podlahy
- Vhodný aj na čistenie nábytku
Skvelý pomocník do každej domácnosti
- Eco balenie
- Recyklovateľný obal
- Účinnosť odstránenia špiny
- Jemná vôňa
- Veľkosť balenia
- Multifunkčné použitie na viaceré povrchy
- Žiadne
Odporúčam
- voňa
- účinnosť
- eco friendly
Výborný na podlahu aj obklad
Univerzálny pomocník
Výrobok hodnotím kladne, má jemnú vôňu, nie je príliš penivý a svoju úlohu splnil výborne, najmä bez šmúh.
Výrobok nie je zbytočne parfumovaný ani farbený aby spĺňal prísne parametre a bol šetrný k prírode 🌱.
- Jemná vôňa
Milé prekvapenie
Univerzálny čistiaci prostriedok 🌱🌱🌱
- Nezanecháva šmuhy
- Príjemná nevtieravá vôňa
- Šetrný k prírode i k pokožke rúk
- Slabšia intenzita vône
Univerzálny čistič
- Neostávaju šmuhy
- Čistí všetko
- Šetrný k pokožke
- Slabá vôňa
Univerzálny čistiaci prostriedok
Podlahy po umytí ostali pekné čisté, lesklé, bez šmúh, Jediné negatívum je pre mňa vôňa - necítila som skoro žiadnu.
- Žiadne šmuhy
- Veľmi šetrný k pokožke rúk
- Čisté, lesklé podlahy
- Nevýrazná vôňa