Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    gradan
    31. jan 2019    Čítané 3800x

    Novinka: Výrazné zľavy na Modrom koníku

    Milé dámy,

    v koníku stále rozmýšľame nad novými projektmi. A prichádzame s nápadom, ktorý vás možno poteší. Chceme totiž otvoriť niečo ako klub výhodných ponúk. O čo ide? 🙂 Je to veľmi jednoduché.

    Každý týždeň alebo každý druhý týždeň vám pošleme do internej pošty správu so špeciálnou zľavou len pre používateľky z Modrého koníka. Samozrejme, nechceme vám posielať ponuky, ktoré vás nezaujímajú alebo sú pre vás zbytočné, a práve preto píšem tento článok. Lebo máme na vás pár otázok:

    • na aké produkty by ste chceli mať zľavy?
    • od koľkých percent je pre vás zľava zaujímavá?
    • ako často by ste chceli dostávať takéto ponuky?

    Ak vám čokoľvek iné k tomuto napadne, dajte nám vedieť v komentároch! Ak máte otázky, sem s nimi 🙂

    Krásny piatok a víkend vám prajem,

    Vivi

    gradan
    26. jan 2019    Čítané 2354x

    Britax Römer hľada Ambasádorku

    Rady žijete svoj rodinný život podľa seba a naplno, pričom na prvom mieste je u vás bezpečnosť? Snažíte sa myslieť na pohodlie vašich najmenších, no nepohrdnete ani pekným dizajnom? Staňte sa Ambasádorkou pre Britax Römer a užívajte si svoje rodinné zážitky bezpečne a bez obmedzení. 

    Britax Römer sa už dlhodobo stará o to, aby boli deti aj rodičia na cestách v bezpečí a v pohodlí.  Už viac ako 50 rokov patrí medzi najkvalitnejších výrobcov autosedačiek a kočíkov. Má dlhoročnú tradíciu a poskytuje najvyššiu kvalitu, ktorá prevyšuje zákonné štandardy. Britax Römer je dôkazom toho, že dokonalý design, bezpečnosť a funkčnosť sa dajú skĺbiť dokopy.

    Aká by mala byť Ambasádorka Britax Römer?

    Mamička, ktorú hľadáme, by mala mať doma ideálne dieťatko vo veku do 1 roka. Mala by byť komunikatívna, zodpovedná, samostatná a ochotná učiť sa novým veciam. Je dôležité, aby vedela písať a aby mala hlavu plnú nápadov. Mala by taktiež rada fotografovať a zachytávať všetky všedné i nevšedné momenty.

    Ak je pre vás bezpečnosť a pohodlnosť na prvom mieste a v predošlých vetách ste sa našli, čítajte ďalej a nenechajte si túto skvelú šancu ujsť.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Do konkurzu na Ambasádorku pre Britax Römer sa zapojíte jednoducho. Stačí vyplniť tento dotazník. Čas na zapojenie máte do 3.2.2019.

    Napíšte, prečo by ste chceli byť Ambasádorkou pre túto značku. Nebojte sa rozpísať o tom, prečo ste tou pravou práve vy. Popíšte svoje záujmy a nezabudnite spomenúť nápady a to, ako by ste k svojej novej úlohe pristupovali. Budeme sa tešiť na vaše príspevky.

    Držíme palce!

    gradan
    1. máj 2018    Čítané 387x

    Lúčime sa s Ambasádorkou TEKMAR

    Všetko sa raz končí, a tak to platí aj pre túto spoluprácu. Preto sa musíme rozlúčiť s vašou obľúbenou Ambasádorkou Mirkou, @mirka907 - ktorá rok zastupovala slovenskú značku tyčiniek TEKMAR.

    Mirka vás vždy dokázala motivovať a podržať. Vďaka nej ste sa dozvedeli všetky informácie o tyčinkách TEKMAR, mohli ste si dobre zašportovať a dať si sladkú a zdravú odmenu bez výčitiek. Aby ste v tom mohli pokračovať, tak jej skupinku TEKMAR - vaša zabalená energia, zostáva pre vás otvorená 🙂

    Mirka, prajeme ti všetko dobré a nech sa ti darí.

    gradan
    16. mar 2018    Čítané 2578x

    Dôvera hľadá Ambasádorku

    Zdravie je to najcennejšie, čo máme. Či už naše alebo zdravie našich najbližších. No nemyslíme naň denne, lebo sme plní povinností, radostí aj starostí.

    Preto zdravotná poisťovňa Dôvera myslí na vaše zdravie a zdravie vašej rodiny za vás a na koníku hľadá svoju Ambasádorku, aby k vám mohla byť bližšie. Chce vás počúvať a predstaviť vám svoje benefity, technologické novinky či iné služby, ktoré vám uľahčia každodenný život a starostlivosť o rodinu.

    Aké vlastnosti by mala mať Ambasádorka?

    Mala by to byť mamička detí v rôznyom veku (mladšie aj už školopovinné) so sympatickým vystupovaním. Proaktívna a plná nápadov, samostatná a zvyknutá na prácu v tíme a prijímanie spätnej väzby. Je samozrejme poistená v zdravotnej poisťovni Dôvera, verí značke a jej filozifii. Jej životný štýl odzrkadľuje jej záujem o zdravie – preferuje kvalitné potraviny a veľa pohybu. Zdravému životnému štýlu učí aj svoje deti.

    Dôvera je moderná, inovatívna a silná zdravotná poisťovňa a taká by mala byť aj jej Ambasádorka. Preferujúca rýchlu elektronickú komunikáciu, zbehlá v používaní aplikácií a hľadajúca inovácie, ktoré jej uľahčujú život a starostlivosť o rodinu. No zároveň láskavá a ľudská, priateľská a milá.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte s reálnym využitím v ďalšom pracovnom živote,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom dôveryhodnej a stabilnej značky,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

    Zapojiť sa dá tak jednoducho!

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre zdravotnú poisťovňu Dôvera, vyplňte tento dotazník – Dôvera hľadá Ambasádorku. Máte čas do 18.3, aby ste sa zapojili!

    Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité a vôbec sa nebojte rozpísať. Máte pracovné skúsenosti z poisťovníctva? Alebo ste dokonca pracovali v Dôvere? Ste plná nápadov?  

    Držíme palce!

    gradan
    7. mar 2018    Čítané 1915x

    Baby Dove hľadá Ambasádorku

    História značky Dove, známej po celom svete, sa začala písať už v 50. rokoch 20. storočia, keď sa na trhu objavil ich prvý výrobok – krémová tableta. Táto mydlová tableta s obsahom až ¼ hydratačného krému zaznamenala revolúciu v starostlivosti o pokožku. Jedinečnosť a kvalitnú starostlivosť značka celé desaťročia rozvíjala a prehlbovala svoje poznatky a misiu v starostlivosti o pokožku žien aj mužov. V roku 2015 prišla značka s radom Baby Dove pre tých najmenších. 

    A preto na koníku hľadá svoju Ambasádorku!

    Aká by mala byť Ambasádorka?

    Mala by to byť mladá a rozhľadená mamička, ktorej dieťatko je vo veku do dvoch rokov. Má vlastné skúsenosti so značkou Dove a rozumie značkovej filozofii, s ktorou je stotožnená. Nie je to dokonalá matka z televíznej reklamy, ale robí veci po svojom a chce si zachovať svoju identitu.  Je pozitívna, praktická a skutočná.

    Mala by reprezentovať značku Baby Dove nielen z produktového hľadiska, ale aj z pohľadu misie a vízie značky. Chce byť nablízku ostatným mamičkám ako kamarátka, nie ako odborníčka s návodom na „pravé materstvo“. Taktiež rada komunikuje s ostatnými mamičkami na internete, rada fotografuje a dobre píše kratšie texty či články. Sociálne siete jej nie sú cudzie, ovláda úpravu fotografií a moderné trendy v komunikácii. Je zodpovedná, samostatná a nekonfliktná.

    Aké výhody prináša práca Ambasádorky?

    • spoluprácu s medzinárodne uznávanou značkou,
    • spoluprácu s najznámejším portálom pre mamičky na Slovensku,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré vyniknú v životopise,
    • jedinečnú príležitosť propagovať svoju šikovnosť a talent,
    • dobrý základ pre vlastné neskoršie blogovanie,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu

    Ako sa zapojiť do konkurzu?

    Našla si sa v popise, miluješ značku Dove, a jej detský rad, a chceš ju reprezentovať na Modrom koníku? Tak sa jednoducho zapoj – vyplň tento dotazník – Baby Dove hľadá Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máš do 9.3.2018.

    V dotazníku o sebe napíš všetko, čo považuješ za dôležité, aby o tebe ľudia z Dove a my v koníku mali vedieť. Výhodou rozhodne je, ak si vedieš blog, si proaktívna, máš zaujímavé aktivity, si otvorená, kreatívna a originálna.

    Držíme palce!

    gradan
    28. feb 2018    Čítané 531x

    Lúčime sa s Ambasádorkou Rajo

    Po troch rokoch krásnej spolupráce sa musíme rozlúčiť s Ambasádorkou Rajo, Jankou, ktorá vám denne robila spoločnosť.

    S jej dobrým naladením a večným úsmevom na tvári sme všetci mohli ochutnať výborné jogurty, pochutiť si na tvarohoch, mliekach a ďalších dobrotách, ktoré vám vždy predstavovala v spoločnosti svojich detí.

    Janka, naozaj ti ďakujeme za spoluprácu, bola, si a stále budeš súčasťou nášho tímu a prajeme všetko dobré v ďalších krokoch v živote 🙂

    Vivi

    gradan
    26. feb 2018    Čítané 285x

    Vítame Ambasádorku Pampers!

    Ahojte, mamičky,

    máme veľkú radosť, že vám môžeme predstaviť našu novú Ambasádorku pre medzinárodnú značku Pampers, ktorá sa hrdí nielen kvalitou prevedenia, ale taktiež ekologickým a sociálnym zameraním.

    Profil Ambasádorky hľadajte pod nickom https://www.modrykonik.sk/blog/wayfarer/ a pridajte sa do jej skupiny, v ktorej nájdete kopec rád a súťaží. Informácií o značke vám Radka taktiež predstaví viac než dosť, tešiť sa môžete na jej kreatívne nápady, recenzie a profesionálne fotografie.

    Radka, vitaj na koníku ako Ambasádorka a držíme ti palce pri tvorbe.

    Krásny deň.

    gradan
    5. jan 2018    Čítané 2589x

    Pampers hľadajú Ambasádorku!

    Najpopulárnejšia značka plienok, Pampers, viac ako 50 rokov sa stará no šťastie, pohodlie a zdravý vývoj bábätiek po celom svete. Okrem svojej populárnosti predstavuje prototyp plienok a neustále pracuje na tom, aby ešte viac a ešte lepšie porozumeli potrebám bábätiek. Znalosti nezískavajú len výskumom, ale aj stretávaním sa s bežnými mamičkami a ich deťmi, počúvaním ich radostí aj starostí a sledovaním toho, čo detičky robia najradšej - spia a hrajú sa.

    Preto nás veľmi teší, že značka, ktorá je tak rešpektovaná, no stále priateľská a blízka ľuďom, hľadá na koníku svoju Ambasádorku!

    Aká by mala byť Ambasádorka?

    Mala by to byť mamička, ktorá má novorodenca alebo dojča do 6 mesiacov. Ak má maličké staršieho súrodenca, to vôbec nie je prekážkou, ale naopak, výhodou. Mamička by mala vedieť pútavo a zaujímavo písať, pravidelne na koníka prispievať ako krátke príspevky, tak aj dlhé články. Plusom sú tiež skúsenosti s blogovaním alebo s prácou na sociálnych sieťach, zdravotné psychologické vzdelanie alebo pracovné skúsernosti s deťmi a v neposlednom rade, mamička s dieťatkom by mali používať práve Pampers plienky. Mala by aj ovládať základy angličtiny.

    Mamička, ktorú hľadáme by mala byť otvorená, komunikatívna, cieľavedomá žena, ktorej záleží na zdravom vývoji svojich detí a prosperovaní svojej rodiny. Mala by byť taktiež zodpovedná, priateľská a naplno si užívajúca starostlivosť o tých najmenších.

    Aké výhody práca Ambasádorky prináša?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent prostredníctvom celosvetovo uznávanej značky Pampers,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu

    Zapojiť sa dá tak jednoducho!

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Pampers, vyplňte tento dotazník - Pampers hľadajú Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do 6.1.

    Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Blogujete? Zaznamenávate svoj život s bábätkom? Máte zaujímavé a neobyvklé voľnočasové aktivity? Napíšte nám to pútavo, kreatívne a originálne.

    Držíme vám palce!

    gradan
    12. dec 2017    Čítané 770x

    Vítame Ambasádorku Korunného cukru!

    Ahojte, dámy,

    som veľmi rád, že sa nám podarilo pripraviť ďalšiu skvelú spoluprácu so značkou, ktorú isto všetky poznáte - s Korunným cukrom. Na koníku bude Korunný cukor zastupovať Simona, ktorú nájdete pod nickom @nesvadbovo.

    Môžete sa tešit na jej pekársky a cukrásky talent a jej zaujímavé sladké dobroty. Rada sa s vami podelí o nevšedné a netradičné recepty, ale aj overené klasiky, ktoré doma pečie pre radosť.

    Pridajte sa preto do jej skupiny, ktorá je už teraz vianočne naladená a môžete sa tešiť na sladké a zaujímavé súťaže. Nezabudnite sledovať jej profil a nič zo sladkých noviniek vám neujde.

    Simona, za celý koník držím palce a teším sa na tvoje príspevky!

    Vivi

    gradan
    20. okt 2017    Čítané 2810x

    Korunný cukor hľadá svoju Ambasádorku!

    Máme tu skvelú príležitosť pre milovníčky sladkého až pôžitkárskeho životného štýlu. Hľadáme Ambasádorku pre slovenskú značku Korunný cukor spoločnosti Agrana.

    Medzinárodná spoločnosť zameraná na výrobu cukru hľadá cesty, ako sa k vám, mamičkách, pekárkam, cukrárkam a gazdinkám, dostať ešte bližšie. Sladké majú radi takmer všetci, tak si nenechajte ujsť túto lákavú príležitosť.

    Aké vlastnosti by mala mať Ambasádorka?

    Mala by to byť mamička, ktorá vie, ako efektívne narábať s časom. Kreatívna, samostatná, proaktívna a rýchlo sa učiaca žena, ktorej nerobí problém sadnúť do auta a prísť na školenie, prípadne ďalšie stretnutia, a tak zdokonaľovať svoje poznatky, písomný prejav a fotografické zručnosti. Okrem toho, že by to mala byť skvelá pekárka a dokonalá gazdinka, mala by svoju vášeň k sladkému vyvažovať pozitívnym vzťahom k športu, ktorý aktívne vykonáva.

    Ďalej by to mala byť inovatívna a šikovná žena, ktorá sa dobre orientuje ako v pečení noviniek a cukrárskych trendov, tak aj overených klasík, objavuje nové chute, skúša nové recepty, aby potešila svoju rodinu a blízkych, ktorých nadovšetko miluje. Nechýba jej nadhľad, cit pre krásu, zmysel pre humor a tvorivosť.

    Aké výhody práca Ambasádorky prináša?

    • systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte,
    • nové a moderné zručnosti, ktoré zasvietia v životopise,
    • jedinečnú skúsenosť propagovať svoju šikovnosť a talent,
    • a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu

    Zapojiť sa dá tak jednoducho!

    Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Korunný cukor, vyplňte tento dotazník - Korunný cukor hľadá Ambasádorku. Máte čas do 22.10, aby ste sa zapojili!

    Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Blogujete? Pečiate profesionálne? Máte vlastný web? Napíšte to pútavo, kreatívne a originálne.

    gradan
    6. okt 2017    Čítané 1644x

    Veľká súťaž s Nutrilonom

    Tento týždeň prebieha na koníku veľká súťaž s Nutrilonom. Funguje na princípe Čím viac zapojených, tým viac výher!

    Podmienka je iba jedna a je jednoduchá: stačí napísať svoju skúsenosť s jedným z troch mliek Nutrilon:

    Zapojte sa, je to tu.

    Vivi

    gradan
    3. aug 2017    Čítané 411x

    Ukončenie spolupráce s BENU Lekárňou

    Ahojte, dámy,

    koncom júla sme ukončili spoluprácu s BENU Lekárňou. Stalo sa to z dôvodu náhlej zmeny vo firme BENU Lekáreň. Je to veľká škoda, lebo Lucia - @sirene - nám vedela perfektne približovať široké portfólio tejto lekárne, ale aj veľmi zaujímavo a šikovne spracúvala všeobecné témy týkajúce sa zdravia alebo varenia z bio a telu prospešných surovín.

    Lucia, chcem sa ti ešte raz a verejne poďakovať za tvoju prácu, trpezlivosť a serióznosť. Budeš nám ako Ambasádorka chýbať. 

    Vivi

    gradan
    31. júl 2017    Čítané 213x

    Vítame Ambasádorku BILLA

    Krásny pondelok všetkým,

    s veľkou radosťou by som vám chcel predstaviť Ambasádorku BILLA. Obľúbené potraviny sa k vám budú prihovárať hlasom Radky, ktorú poznáte pod nickom @raduska12.

    Kvalita a čerstvosť, to sú hlavné výhody, ktoré vám reťazec ponúka širokou ponukou. Veľké zastúpenie majú práve slovenské potraviny z našich polí, záhrad a od našich lokálnych dodávateľov. Radka bude pre vás vytvárať množstvo zaujímavých aktivít, aby vám to dobré, čersvé a svieže ukázala, predstavila vám svoje obľúbené recepty, ktoré pripravuje svojej rodine a v neposlednom rade vás aj zabavila.

    Sledujte jej blog a určite sa zapojte aj do skupiny,  kde vás okrem dobrých a chutných receptov, budú čakať aj rôzne súťaže, upozornenia na zľavy a praktcké rady.

    Radka, držím palce, bude to krásna (a veľmi chutná) spolupráca!

    gradan
    24. júl 2017    Čítané 283x

    Vítame Ambasádorku CURAPROX

    Krásny deň dámy,

    deň, v ktorý vám predstavíme Ambasádorku švajčiarskej značky dentálnej hygieny CURAPROX je konečne tu.

    Vždy dobre naladený a usmiaty tím CURAPROX-u si vybral spomedzi toľkých uchádzačok práve Lenku, známu pod nickom @lenocka1984 🙂 Bude vás nasledujúce mesiace informovať o správnej dentálnej hygiene, predstaví vám všetky tie krásne, farebné a funkné produkty a rada vám vždy ochodne odpovie na otázky.

    Lenka má pre vás pripravené skvelé veci, ktoré inde nenájdete - bude vám sprostredkovať komunikáciu s odborníkmi a zubármi, natáčať videá a pripravovať zaujímavé súťaže.

    A to je len zlomok toho, čo táto šikovná, aktívna a rozhľadená mamička má pre vás pripravené. Sledujte jej blog a určite sa zapojte aj do skupiny,  kde vás okrem dobrých a odborných rád, bude čakať aj kopec zábavy a smiechu.

    Veď kto má krásne zuby, smeje sa ešte radšej.

    Vivi

    gradan
    1. júl 2017    Čítané 1585x

    Dobrá správa: BILLA hľadá Ambasádorku!

    Táto správa ma mimoriadne teší.

    Obľúbená sieť potravín, ktorá je na Slovensku už od roku 1993, hľadá Ambasádorku, aby k vám mohla byť ešte bližšie. Veď to je predsa najväčšou výhodou BILLA predajní - blízkosť k zákazníkom a vynikajúca dostupnosť vždy čerstvých potravín.

    Spoločnosť BILLA si cení svojich zákazníkov, tak aj zamestnancov, a neustále sa snaží inovovať a zdokonalovať svoje služby.

    BILLA hľadá komunikatívnu a inovatívnu ženu, ktorá má v sebe schopnosť ľahko a príjemne prezentovať všetky novinky, či už zo sveta BILLA alebo z toho svojho. Mala by to byť žena, matka, ktorá je vynikajúcou manažérkou svojho času, samostatná, zodpovedná a spoľahlivá, Dobre sa orientuje v sortimente ponuky BILLA, pretože tam pravidelne a často nakupuje. Má rada novinky, objavuje nové chute, skúša nové recepty, pretože vie, že s produktami značiek, ktoré v BILLA nakupuje, jej vždy dopadnú na jednotku.

    Žena, o ktorú má spoločnosť záujem, je motivovaná vnútorne, proaktívna a smelá. Nechýba jej zmysel pre humor, cit pre krásu a tvorivosť, nadšenie a flexibilnosť.

    Našla si sa v tomto popise?

    Stať sa Ambasádorkou BILLA znamená hneď niekoľko výhod.

    Budeš mať systematickú prácu na jednom konkrétnom projekte, získaš nové a moderné zručnosti, ktoré vo svojom živote ešte využiješ, a tak si doplníš svoj životopis o dobrú skúsenosť. Budeš sa realizovať na mieste, ktoré máš rada, budeš komunikovať s ľuďmi a pre ľudí, tvoriť zaujímavé súťaže a príspevky a prekonávať svoje hranice deň čo deň. Každý mesiac ťa odmeníme - 214 eur na autorskú zmluvu. O tom všetkom je byť Ambasádorkou na Modrom koníku.

    Neváhaj a zapoj sa do konkurzu!

    Vyplň tento dotazník: BILLA hľadá Ambasádorku.

    Napíš o sebe všetko, čo považuješ za dôležité. Predstav sa, priblíž svoj vzťah k BILLA. Nakupuješ tam? Ako často? Čo najradšej? Máš svoj vlastný blog? Fotíš alebo píšeš? Máš už konkrétne nápady? Výborne, napíš v dotazníku všetko!

    BILLA má vždy jasnú predstavu o kvalite, preto hľadá tú najlepšiu. Čas na zapojenie sa do konkurzu je do nedele 2.7.2017

    Držím palce,

    Vivi

    gradan
    27. jún 2017    Čítané 1128x

    Hľadáme Ambasádorku CURAPROX

    Milé dámy,

    vaše sny sa stávajú skutočnosťou. Tím CURAPROX sa aj na základe skvelého víkendového školenia s mamičkami Modrého koníka, rozhodol pre Ambasádorku, ktorá by vás sprevádzala svetom dentálnej hygieny a zdravia.

    Známa švajčiarska značka CURAPROX, preslávená svojimi ultra jemnými zubnými kefkami a neustálou snahou vzdelávať, inovovať a podporovať zdravie, hľadá smelú, šikovnú a otvorenú ženu, ktorá bude spájať svoju kreativitu, kritické myslenie a nápady do zaujímavých príspevkov.

    Má to byť mladá mamička, ktorej záleží na zdraví svojej rodiny a touto cestou vedie aj svoje deti. Taktiež by mala byť flexibilná, samostatná, proaktívna a zapálená ako pre pekné, tak aj užitočné a praktické veci, ktorými produkty CURAPROX nepochybne sú.  Určite by mala vedieť písať články a orientovať sa vo svete faktov a informácií a tiež fotografovať.

    Čo prácou Ambasádorky získaš?

    Zaujímavý projekt, ktorý budeš spolutvoriť, nové kontakty, priateľov. Taktiež kopec informácií a skúseností, ktoré bezpochyby zužitkuješ vo svojom ďalšom živote. Budeš sa realizovať na mieste, ktoré máš rada, budeš komunikovať s ľuďmi a pre ľudí, tvoriť zaujímavé súťaže a príspevky a prekonávať svoje hranice deň čo deň. Každý mesiac ťa isto potešia aj peniaze - 214 eur na autorskú zmluvu. 

    Chceš sa zapojiť do konkurzu?

    Vyplň jednoducho tento dotaník: CURAPROX hľadá Ambasádorku.

    Napíš o sebe všetky informácie, ktoré považuješ za dôležité. Dbáš o dentálnu hygienu seba a svojej rodiny? Máš rada pomôcky CURAPROX? Aké dentálne témy by ťa na Koníku zaujímali? Napíš jednoducho všetko, čo by si ako Ambasádorka chcela odovzdať.

    Tím CURAPROX hľadá tú najlepšiu z najlepších, svoju aj našu budúcu kolegyňu. Čas na zapojenie sa do konkurzu máš do nedele 9.7.2017. Predpokladaný začiatok práce a predstavenie bude približne ku koncu júla.

    Staň sa Ambasádorkou CURAPROX na mieste, ktoré máš rada.

    Za celého Koníka ti držíme palce,

    Vivi

    gradan
    5. jún 2017    Čítané 449x

    Vítam Ambasádorku BENU Lekárne

    Milé dámy,

    je mi potešením u nás na koníku privítať Luciu, @sirene v jej novej úlohe Ambasádorky pre BENU Lekáreň.  Je našou stálicou už od roku 2009 a o to viac ma teší, že sa stala Ambasádorkou.

    Lucia má pre vás pripravené obrovské množstvo tém, bude vám vždy na blízku a bude tu pre vás.  Môžete sa tešiť na jej súťaže a informácie k jednotlivým produktom pre zdravie aj krásu. Obľúbená sieť lekární je tu pre vás, aby prostredníctvom Lucie zodpovedala všetky otázky, na témy, ktoré vás zaujímajú alebo trápia.

    Lucka, všetko dobré, nech sa ti darí!

    Váš Vivi

    gradan
    1. jún 2017    Čítané 166x

    Vítame Ambasádorku pre Popradské kávy a čaje

    Krásny deň, dámy,

    vítame medzi nami novú Ambasádorku, ktorá sa stala tvárou a hlasom pre Popradské kávy a čaje, Ivanku, alebo pre vás známejšie @lola777 🙂

    Tešíme sa na túto chutnú a voňavú spoluprácu a predovšetkým na to, že vám všetkým môže priblížiť svet voňavej kávy a chutného čaju. Už teraz má pre vás pripravené zaujímavé súťaže a príspevky, ktoré vás, veríme, zaujmú.

    Ivanka, prajem ti príjemné ambasádorovanie, držím palce!

    A nezabudnite sledovať jej profil a pridať sa do jej skupiny ;)

    Váš Vivi

    gradan
    2. máj 2017    Čítané 1354x

    BENU lekáreň hľadá Ambasádorku

    Dámy, je to tak! Známa a obľúbená sieť lekární hľadá Ambasádorku, ktorá ju bude u nás na koníku zastupovať. Lekáreň, v ktorej vždy dostanete dobrú radu, lekáreň, ktorej môžete dôverovať sa k vám posúva ešte bližšie.

    Pod značkou BENU lekáreň je otvorených v celej Európe viac ako 800 lekární. BENU na Slovensku aktuálne prevádzkuje sieť 56 lekární a e-shop Benulekaren.sk.

    Čo očakávame od teba, ak sa chceš stať Ambasádorkou značky BENU lekárne?

    Si príjemná, trpezlivá, vieš aktívne naslúchať a komunikovať. Tvoja rodina je pre teba centrum vesmíru a pre svojich blízkych chceš len to najlepšie bez kompromisov. Zaujímaš sa o produkty ako kozmetika, výživové doplnky a voľnopredajné lieky. Veľkou výhodou je, ak pochádzaš z farmaceutickej alebo lekárskej praxe a dokážeš ostatným mamičkám tlmočiť odbornú informáciu ľudskou a zrozumiteľnou rečou.  

    Si aktívna, zodpovedná a k práci pristupuješ s maximálnym nasadením. Veci nerobíš automaticky, ale premýšľaš nad tým, čo práve robíš. Si proaktívna, ale zároveň zodpovedná – nešíriš svojvoľne neoverené informácie. Vieš sa zrozumiteľne, no aj zaujímavo vyjadrovať bez mylnej ilúzie. Ak máš navyše skúsenosti s blogovaním, písaním textov, fotením a upravovaním fotiek, si už jednou nohou v tíme BENU  🙂

    • Nebojíš sa výziev a dokážeš sa ľahko nadchnúť pre nové a zaujímavé veci?
    • Nakupuješ bežne na e-shopoch a surfovanie na internete máš v malíčku? (aj na smartfóne)
    • Rada sa podieľaš na zaujímavých projektoch, do ktorých ideš s plným nasadením, a vieš sa do nich vložiť, akoby boli tvoje vlastné?
    • Si časovo flexibilná a otvorená novým myšlienkam?
    • Vždy rada a láskavo poradíš ostatným ženám na koníku?

    Ak si sa v týchto vetách našla, tešíme sa na tvoju spätnú väzbu.

    Čo prácou Ambasádorky získaš?

    Zaujímavý projekt, ktorý budeš spolutvoriť, nové kontakty, priateľov a taktiež kopec informácií a skúseností, ktoré bezpochyby zužitkuješ vo svojom ďalšom živote. Budeš sa realizovať na mieste, ktoré máš rada, budeš komunikovať s ľuďmi a pre ľudí, tvoriť zaujímavé súťaže a príspevky a prekonávať svoje hranice deň čo deň. Každý mesiac ťa isto potešia aj peniaze - 214 eur na autorskú zmluvu. O tom všetkom je byť Ambasádorkou na Modrom koníku.

    Chceš sa zapojiť do konkurzu?

    Vyplň tento dotaník: BENU lekáreň hľadá Ambasádorku.

    Napíš o sebe všetky informácie, ktoré považuješ za dôležité. Nakupuješ v BENU? A v ktorej lekárni najradšej? Spomeň všetko. Máš už nápady na príspevky? Alebo na články?

    Chceme tú najlepšiu z najlepších, tak si daj záležať a prihlás sa. Čas na zapojenie sa do konkurzu máš do nedele 7.5.2017. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie bude približne k 1.6.2017.

    Staň sa Ambasádorkou lekární BENU, v ktorých každý nájde odbornú radu, ochotnú pomoc a kvalitné produkty.

    Držíme ti palce,

    Vivi

    gradan
    1. máj 2017    Čítané 313x

    Vítame Ambasádorku TEKMAR

    Ahoj, dámy,

    dnes je sviatok práce, ale mám pre vás skvelú správu! Môžeme spoločne na koníku privítať Ambasádorku TEKMAR, Mirku, ktorú poznáte aj ako https://www.modrykonik.sk/blog/mirka907/ 🙂

    Mirka je (nielen) veľmi aktívna športovkyňa a miluje pohyb, šport a zdravý životný štýl. Zvyšok vám prezradí sama 🙂

    Veľmi sa tešíme na spoluprácu a predovšetkým na to, že bude tvárou slovenskej poctivej značky TEKMAR, ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov. Mirka v spolupráci s TEKMAR už teraz pre vás pripravuje množstvo zaujímavých príspevkov a súťaží, ale viac neprezradím, idem si dať aj ja tyčinku. Mirka, veľmi sa teším na všetko, čo vymyslíš 🙂

    Pridajte sa do jej oficiálnej skupiny - TEKMAR - vaša zabalená energia - a nič vám z prostredia zdravých a chutných tyčiniek neunikne!

    Krásny sviatok práce,

    Vivi

    gradan
    29. apr 2017    Čítané 342x

    Zajtra sa lúčime s Ambasádorkou Citroën

    Milé dámy,

    máme pre vás smutnú správu, zajtra sa rozlúčime s Ambasádorkou Citroën - @dankaa78 - Dankou.

    Chceli by sme sa ti, Danka, poďakovať sa usilovnú a svedomitú prácu, ktorú si každodenne odvádzala a ver, že budeš na koníku ako Ambasádorka chýbať.  Veľmi si nás všetkých bavila svojimi zaujímavými príspevkami a večne dobrou náladou.

    Maj len krásne dni,

    Vivi

    gradan
    18. apr 2017    Čítané 3025x

    Novinka: Koník radí

    Zdravím vás, dámy,

    viete, že na Modrom koníku vám vždy radi prinášame novinky. Aj dnes vám prinášame 🙂 

    Táto novinka je jednoduchá. Všimli sme si, že máte veľmi často otázky o rôznych oblastiach života, nech ide o zdravie, o financie, o prácu alebo o akúkoľkvek inú tému. Preto nám napadlo, že by sme na koníka pravidelne pozývali odborníkov, ktorí by boli ochotní zodpovedať všetky vaše otázky. Vy im položíte otázky a oni na ne odpovedia.

    Ako to bude konkrétne fungovať?

    Najprv sa vám v článku predstaví daný obdorník. Vysvetlí vám, kto je, čomu sa venuje, ako vníma oblasť, v ktorej pôsobí, a na čo všetko sa ho môžete pýtať. Budete mať celý týždeň na to, aby ste sa v komentároch pýtali na to, čo vás zaujíma alebo trápi. Samozrejme, ak je vaša otázka príliš intimná, budete môcť odborníkovi napísať súkromnú správu.

    V druhom článku odpovie odborník na vaše otázky a rozvinie témy, ktoré vás najviac zaujímali. Samozrejme, pošleme vám upozornenie, aby ste odpovede neprepásli.

    kde je profil Koník radí? Nájdete ho tu! Nezabudnite si ho pridať do obľúbených.

    Máme ešte na vás otázku: akých odborníkov by ste radi uvítali na koníku?

    Krásny deň,

    Vivi

    gradan
    13. apr 2017    Čítané 746x

    Ukončenie spolupráce s ESET

    Milé, dámy,

    je nám to veľmi ľúto, ale lúčime sa s ďalšou skvelou Ambasádorkou - @astarte123 alebo inak, s Evkou.

    Každý deň pre vás hľadala množstvo zaujímavostí zo sveta IT a prekladala vám ich do zrozumiteľnej a príjemnej reči. S jej nasadením a odhodlanosťou sme sa dozvedeli také informácie ako bojovať proti vírusom z internetu, ako ochrániť na internete deti, novinky veľkých firiem aj samotného ESET-u, a mnoho ďalších.

    Ďakujeme ti za tvoju pracovitosť a usilovnosť, a prajeme všeko dobré v budúcnosti. Takáto príjemná a dobrá spolupráca nám bude, veru, chýbať. Eva bude však ešte ambasádorovať do 17.4 ;)

    Maj sa vždy krásne,

    Vivi

    gradan
    9. apr 2017    Čítané 10064x

    Popradská káva a čaj hľadajú Ambasádorku

    Ojoj, tešte sa! Popradská káva a čaj hľadajú Ambasádorku. Čo takto pripraviť si slávny Pigi čaj a prečítať tieto riadky? 🙂

    Kto nepozná Pigi čaj alebo kávu Extra špeciál? Značka Popradská káva a čaj je slovenský unikát. Výrobky tejto značky Slovákom naozaj rozprávajú. Majú dušu. Dôverujeme im, lebo vieme, odkiaľ pochádzajú. Vieme, že táto značka je z nášho prostredia a že sa zaujíma o svojich zákazníkov. Vždy hľadá nové spôsoby ako napredovať, nezostáva iba pri svojich najznámejších produktoch. Vie perfektne skĺbiť tradíciu a modernitu.

    Nech je to popradská káva alebo popradský čaj, pijete nápoje, ktoré vedia navodiť tú správnu náladu, pokojnú a spokojnú 🙂

    Aká má byť Ambasádorka značky Popradská káva a čaj?

    Je to samostatná, zodpovedná a pozitívne mysliaca osobnosť. Zároveň je veľmi kreatívna a vie prezentovať výrobky chytľavo a originálne. Vie napríklad, že použité čajové vrecúška sa dajú využiť rôznymi spôsobmi. Nebojí sa fotiť, natáčať videá, vymýšľať a konkretizovať potom svoje nápady.

    Jednou vetou je to osoba, ktorá prekypuje kreatívnosťou 🙂

    Čo ti práca Ambasádorky dá?

    Veľa zábavy, nových priateľov, aj nás, tím MK 🙂 Niečo sa naučíš a nebudú to všedné skúsenosti. Môžu ti pomôcť viesť svoj život vlastným smerom 🙂 Za svoju prácu dostaneš aj odmenu. Počas doby, kým budeš Ambasádorka, ťa mesačne poteší 214 eur na autorskú zmluvu. Realizuj sa na mieste, ktoré ťa baví a spolupracuj so značkou, ktorú máš rada. O tom je byť Ambasádorkou na Modrom koníku.

    Ako sa zapojiť do konkurzu?

    Chceš sa zapojiť do tohto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník: Popradská káva a čaj hľadá Ambasádorku. Informovať vás budem cez internú poštu.

    Napíš nám, prečo by si ty bola najlepšou možnou Ambasádorkou pre značku Popradská káva a čaj. Napíš nám, prečo máš rada ich produkty, prečo si ich neustále kupuješ. Môžeš sa kľudne rozpísať. Dokonca ti to aj odporúčam! Skús nám dať aj jeden konkrétny nápad, ktorý by si zrealizovala, keby si bola ich Ambasádorka!

    Ambasádorku vyberie tím z Baliarní obchodu v spolupráci s MK. Konkurz bude ako zvyčajne trvať dva týždne, čiže do 09.04. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie bude približne začiatkom mája.

    Vivi

    gradan
    7. apr 2017    Čítané 4412x

    TEKMAR hľadá Ambasádorku

    Túto jar sa roztrhlo vrece s hľadaním nových ambasádoriek. A opäť to bude niečo, čo ste na koníku zažili a dokonca aj ochutnali. TEKMAR hľadá Ambasádorku, tvár pre všetky skvelé a poctivé tyčinky. 

    Tešíte sa, však?

    Slovenská značka TEKMAR predstavuje súlad moderného a aktívneho spôsobu života a zdravej výživy. Viac ako 20 rokov ponúka produkty v súlade s trendom zdravého životného štýlu a zdravej výživy pre každú, ktorá od výrobkov vyžaduje čo najviac. Či už siahate po cereálnych výrobkoch, funkčných tyčinkách alebo muesli, viete, že si vyberáte kvalitné, overené a rokmi vylepšené potraviny. TEKMAR sa nestará len o vysokú technologickú kvalitu, ale o svojich zamestnancov a samozrejme aj o zákazníkov.

    Aká má byť Ambasádorka značky TEKMAR?

    Mala by to byť aktívna žena, ktorá sa ambiciózne chytá zaujímavých príležitostí. Nechýba jej zodpovednosť a samostatnosť a veľká dávka kreativity a nápadov. Je iniciatívna a rada prezentuje svoj zdravý životný štýl zaujímavou formou. Rada pomáha, no ešte radšej sa pýta, je zvedavá a neustále sa vzdeláva, aby napredovala. No je to v prvom rade mamička, milujúca svoju rodinu, s ktorou podniká veľa výletov, radi spolu športujú a trávia čas aktívne. Duševnú pohodu, ktorú má vie odovzdávať aj iným a motivovať ostatných.

    Čím práca Ambasádorky vyniká?

    Rozhodne veľkou kreatívnou voľnosťou, v ktorej sa budeš môcť realizovať. Zažiješ zábavu s mamičkami, ale aj s ľuďmi z TEKMAR a koníka. Naučíš sa veľa nových vecí, ktoré sa ti zídu a možno objavíš svoje budúce smerovanie. Počas doby, kým budeš Ambasádorka, ťa mesačne poteší 214 eur na autorskú zmluvu. Realizuj sa na mieste, ktoré ťa baví a spolupracuj so slovenskou značkou, ktorú máš rada. O tom je byť Ambasádorkou na Modrom koníku.

    Ako sa zapojíš do konkurzu?

     Chceš sa zapojiť do konkurzu a bojovať o miesto Ambasádorky? Tak len vyplň tento dotazník: TEKMAR hľadá Ambasádorku.

    Napíš, prečo by si bola práve ty tou najlepšou Ambasádorkou. Napíš, ktoré tyčinky máš rada, prečo si ich kupuješ, a ktorá ti chutí najviac.  Máš rovno aj nápady na príspevky a súťaže? Tak napíš aj tie. Jednoducho, napíš všetko, čo ti napadne.

    Ambasádorku vyberie tím z TEKMAR v spolupráci s MK. Konkurz bude ako zvyčajne trvať dva týždne, čiže do 9.4. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie bude približne v polovici apríla.

    Staň sa Ambasádorkou spoločnosti, ktorá má vlastný vývoj, je inovatívna a z malej krajiny vie obslúžiť aj okolité trhy.

    Vivi

    gradan
    31. mar 2017    Čítané 190x

    Dnes končí Ambasádorka Nutrilon

    Ahojte, dievčatá,

    je nám to ľúto, ale lúčime sa s ďalšou Ambasádorkou, Alenkou - @babatko88 -, ktorá tu bola pre vás ako tvár a hlas značky Nutrilon a sprevádzala vás na svojom blogu aj v skupinke priateľsky a vždy ochotne pomôcť.

    Alenka, ďakujeme ti veľmi pekne za príjemnú spoluprácu a prajeme ti všetko dobré! Nutrilon bude stále na koníku obľúbená značka, a vďaka tebe vieme, ako sa napríklad vyvívajú bábätká a čo im chutí. 

    Maj vždy len krásne dni!

    Vivi

    gradan
    31. mar 2017    Čítané 134x

    Lúčime sa s Ambasádorkou Bory Mall

    Ahojte, dámy,

    je posledný deň mesiaca a my sa lúčime s Ambasádorkou Bory Mall, Majkou - @lili007. Bude oficiálne Ambasádorka do 4. apríla a viem o tom, že ešte pripravuje ďalšiu súťaž! 🙂

    Ambasádorkou nebola dlho, no to s väčším nasadením vás sprevádzala týmto obľúbeným nákupným centrom. 

    Majka, ďakujeme za túto výbornú spoluprácu, ktorá nás bavila od prvého dňa. Bory Mall sú síce  hneď za rohom, no ty si nám ich priniesla ešte bližšie, vďaka nadšeniu, kreativite a dobrým tipom. Odteraz, vždy, keď budem vstupovať do Borov, budem mať pocit, že sa idem stretnúť so známou alebo kamoškou.

    Majka, prajem ti všetko dobré, nech sa ti darí a nech stále okolo seba šíriš takú dobrú energiu.

    Všetci ti ďakujeme,

    Vivi

    gradan
    15. mar 2017    Čítané 144x

    Spolupráca s Mixou končí

    Dnes je posledným dňom našej spolupráce so značkou Mixa.

    Vďaka Zuzane - @zenulkaaa - sme objavili taje tejto francúzskej kozmetiky. Mixa je síce krátko na slovenskom trhu, ale vo Francúzsku je to veľmi obľúbená značka, ktorú používa veľa žien. Zuzana nám počas tejto ročnej spolupráce ukazovala, prečo to tak je, aké sú dôvody, prečo francúzske ženy nedajú na Mixu dopustiť. Mixa vás totiž sprevádza celý deň, od ranného líčenia až po (sladkú) prípravu na spánok 🙂 Sprevádza vás kvalitnými produktmi, ktoré si po vyskúšaní určite obľúbite aj vy.

    Zuzana, ďakujem ti za tvoju prácu a prístup. Bol to príjemný rok v tvojej spoločnosti 🙂 Určite budem ďalej sledovať tvoju krásnu rodinu!

    Ďakujem aj firme L'Oréal a značke Mixa za to, že sa rozhodli mať Ambasádorku na Modrom koníku a úprimne prezentovať ich produkty 🙂

    Majte sa všetci krásne!

    Vivi

    gradan
    13. mar 2017    Čítané 253x

    Samsung sa vracia na koníka

    Ahojte, dámy,

    mám dobrú správu, Samsung sa vracia na koníka. Alebo presnejšie povedané Barbora bude znova pôsobiť ako Ambasádorka Samsungu. Oficiálna skupina Samsungu bude teda znova aktívna a plná súťaží, kvízov a rôznych aktivít.

    Môžete sa tešiť, lebo Samsung stále pripravuje nejaké novinky. Stále napredujú a @vivian27 bude tu, aby nám všetko prezentovala a vysvetľovala. Barbora, teším sa, že si tu späť medzi nami!

    Ja osobne mám jasného favorita spomedzi noviniek, ktoré má Samsung v šuflíku. Ale nič zatiaľ neprezradím 🙂 Iba to, že som toho favorita videl pracovať a že sa bude páčiť mnohým z vás...

    Dúfam, že máte príjemný pondelok, a prajem vám, aby aj zvyšok týždňa bol príjemný.


    Váš Vivi

    gradan
    27. jan 2017    Čítané 182x

    Lúčime sa s Ambasádorkou Mecomu

    Ahojte, dámy,

    koncom mesiaca sa rozlúčime s našou Ambásadorkou Mecomu, Kristínou - @5draci - 🙂 Už rok nám prezentuje produkty od firmy Mecom, ale nám hlavne ukazuje, že sa dá variť aj kreatívne a hravo. Ja som často čerpal z jej nápadov a som si istý, že nie som v tom jediný. 

    Už dlho si napríklad pečiem domáce pizze, ale keď som uvidel túto pizzu od Kristíny, povedal som si, že si takú to super pizzu raz spravím aj ja 🙂

    Kristína, ďakujem ti za tvoju kreativitu a pracovné nasadenie!

    Takisto by som sa rád poďakoval firme Mecom, ktorá je veľmi sympatická firma (a to nehovorím, lebo som dostal aj ja zopár produktov na koštovku 🙂). Budem si aj naďalej kupovať ich produkty v našej samoške. Vážim si ich spôsob komunikácie a prístup k zákazníkom.

    Majte sa krásne, nech je tento piatok príjemný a plný energie,

    Váš Vivi