konik_testuje
1. aug 2019
3199 

Ako dopadli skúsenosti s Farmfoods?

Ani vám nie je jedno, aké potraviny vkladáte do úst a čo putuje do bruška vašich ratolestí? Naše mamičky sa pozreli na zúbok výrobkom Farmfoods. Ako dopadlo chutné testovanie kvalitných, slovenských potravín? Dozviete sa niečo o zložení či chuti výrobkov, no môžete sa inšpirovať aj dobrotami, ktoré naše šikovné mamičky pripravili a ukuchtili.

Image title

@kate_cs

V predajniach Výnimočných potravín nájdete široký výber výrobkov "od výmyslu Slovenska". Niekedy sú favoriti a víťazi jasní, inokedy je výsledok pomerne nejednoznačný. Tu však môžeme pokojne určite jasného víťaza, ktorým sú poctivé, smotanové a husté jogurty v rôznych príchutiach.

Image title

@veron_dorusincova

@veron_dorusincova: "Domov som vzala príchuť Vidiecka šípka (o ktorej som mala pochybnosti, či bude chutiť), Lesné ovocie a Zrelú čučoriedku. Hádajte, ktorá príchuť nám najviac chutila? Áno! Vidiecka šípka. Chuť bieleho, hustého jogurtu bola lahodná a ovocná zložka sladká ako med."

Za jogurtami nezaostávala ani tvarohová pochúťka Dubníček, vyrobená tradičnými postupmi, ktorá určite nejedného "dospeláka" prenesie do detstva. A drobci si pochutia na prírodnej, poctivej dobrote.

Image title

@sugarbird

@sugarbird: "Tvarohový dezert Dubníček mu veľmi chutil, samozrejme, ochutnala som aj ja a bol naozaj báječný, bol hustý s hrudkami."

Mliečne výrobky v testovaní jednoznačne bodovali. Zažiarili aj syry, tvaroh, mlieko, maslo, či bryndza, ktorú ocenila aj @jovanka81"Medzi moje top mliečne produkty patrí bryndza, ktorú si doma tiež vyrábame, tak som sa tešila na tú farmfoďácku. 100 % ovčia, nepasterizovaná. A ona naozaj tak fantasticky chutila." 

Za mliečnymi výrobkami nezaostávalo ani mäso a mäsové výrobky. Ako sa vraví, správny chlap má rád mäso ;) Kto by preto zhodnotil mäso lepšie ako mužské polovičky našich mamičiek? Jasno v tom má aj manžel mamičky @jovanka81: "Ja osobne mäso nepreferujem, ale manžel a deti sú skvelí jedáci. Obzvlášť manžel, ktorý je veľmi citlivý na pachy mäsa, hlavne kuracieho. Výraz tváre však hovoril za všetko a po obede len stroho dodal: Tak tieto stehná môžeš kedykoľvek kúpiť znova!"

Naše mamičky sa veru vedia obracať v kuchyni a testovanie tak prinieslo kopec dobrôt, pri ktorých nám tečú slinky. @veron_dorusincova pripravila takéto parádne burgre: "Najviac ma nadchlo už predpripravené mäsko na burgre, ktoré sme si na druhý deň od nákupu aj s mužom spravili. Poctivá mäsová placka (dokonca muž skonštatoval, že mohla by byť aj tenšia). Cítite iba chuť mäsa - nič viac a nič menej."

Image title

@veron_dorusincova

Čo hovoríte na párky? Niektorými zbožňované, inými zatracované. Pri tých z Farmfoods však nemusíte mať výčitky a pokojne ich môžete ponúknuť aj deťom. Je to rýchle, jednoduché, kuchyňa neostane ako po výbuchu a stravníci budú spokojní - tomu sa hovorí spokojnosť na všetkých frontoch. To si myslí aj @lulka78: "Viem, že život s párkami je omnoho jednoduchší... Veď čo je jednoduchšie, ako na večeru, raňajky alebo hocikedy v priebehu dňa ohriať párky? Vedela som, že si minimálne to zloženie párkov vo Farmfoods prečítam. Prečítala som. Je skvelé. Voňajú, aj chutia skvelo." 

Okrem párkov máme pre vás aj ďalšie inšpirácie na skvelé raňanky, na ktorých si pochutnávali celé rodinky. Čo tak takéto dobroty, ktoré vykúzlili s poctivými výrobkami Farmfoods naše testujúce mamičky? 

Na svoje si prišli nielen stravníci bez akýchkoľvek obmedzení, ale ako píše @sallome11: "Makový nápoj Mák – pre tých, čo nechcú alebo nemôžu mlieko – sladučké – výrazná maková chuť pre milovníkov maku, ideálne s vločkami a ovocím na raňajky."

Image title

@sallome11

Okrem raňajok mamičky vykúzlili aj chutné hlavné jedlá či sladké dobroty, ktorými si osladili deň. 

Image title

@monda17

A ako teda celkovo zhodnotili mamičky toto chutné, slovenské testovanie, ktoré si celkom isto užili aj ostatní rodinní príslušníci, ktorí sa na ňom "aktívne" spolupodielali? ;) Aké boli tie najväčšie plusy, ktoré sa objavili u väčšiny testujúcich? 

PLUSY

  • bodovali poctivé a chutné mliečne výrobky 
  • taktiež mäso a mäsové výrobky 
  • ochotné predavačky, ktoré rady poradia a majú prehľad
  • dizajn produktov (jednoduchosť, priesvitné obaly, vďaka ktorým je vidieť obsah)
  • špeciálne potraviny (napr. puding pre celiatikov, makový nápoj...)

Vždy je čo zlepšovať a posúvať sa ďalej. Preto aj tu platí, že mamičky našli aj nejaké tie nedokonalosti, na ktorých možno popracovať:

MÍNUSY

Ak si chcete prečítať viac o testovaní produktov Farmfoods, ktoré sú bez pridaných látok, aditív, bez „éčok“ a bez geneticky modifikovaných organizmov (bez GMO), nahliadnite do recenzií našich testujúcich mamičiek, ktoré nájdete pod označením #test_farmfoods 🙂

@siii: "Oprávnenosť používať toto logo majú všetci partneri, ktorí okrem dodržiavania politiky kvality FARMFOODS, fungujú na princípe šiestich pilierov: zdravá pôda 👉zdravé rastliny 👉 zdravé zvieratá 👉zdravé potraviny 👉zdraví ľudia 👉nenarušená krajina! A presne tak všetko od nich aj chutilo... Zdravo, chutne, nenásilne... Mňamkovo! 😍"

@veron_dorusincova: "Úprimne? Veľmi som si to užila - od nákupu a výberu, po zhotovenie jedál a ochutnávanie. Super! Niektoré výrobky ma nadchli viac - jogurty, tvarohové dezerty, paštéty, kozí syr, mäso vo vlastnej šťave, mäso na burgre..."

Image title

@veron_dorusincova

@sailes: "Všetky výrobky sú vysoko kvalitné. Bez príchute umeliny, na ktorú sme my alergickí. Čistá príroda vonia z každého produktu, keď ho otvoríte. Neobsahujú "zbytočné" konzervanty, sú s nižšou trvanlivosťou, čo nasvedčuje tomu, že zbytočnosti vo forme udržiavacích prídavných látok v nich nenájdete."

@lulka78: "Z testovania výrobkov vo Farmfoods som bola milo prekvapená, predovšetkým poctivou chuťou a zložením výrobkov, ale tiež dobrým pocitom, že naozaj všetko sa vyrobilo u nás."

Vďaka článkom o testovaní som prvýkrát nakúpila v predajni Farmfoods v našom meste a určite sa vrátim znovu.

19. aug 2019

Začni písať komentár...

Odošli