konik_testuje
10. máj 2021
1612 

Skúsenosti s HiPP BIO zeleninovými príkrmami - Prvá lyžička

Každá z nás chce pre svoje dieťatko len to najlepšie. Zriekneme sa preň svojho pohodlia i posledných zbytkov voľného času. Keď dôjde na prvé príkrmy, v dobrej viere nakúpime tie najlepšie suroviny a varíme, paríme, dusíme,... Vnútorný hlas starostlivej mamy nám našepkáva, že nákupom hotového príkrmu v skle by sme našich drobčekov o niečo pripravili. O tom, že opak je pravdou vás možno presvedčia poklady v sklíčku – hotové zeleninové príkrmy HiPP BIO z radu „Prvá lyžička“, ktoré budete mať možnosť s nami testovať.

Čo budeme testovať

Ak si zvolíte pre svojich drobcov príkrmy v skle HiPP BIO27, výčitky svedomia, že pre svoje dieťatko nerobíte to najlepšie, nie sú na mieste! Práve naopak. Kvalitu zeleniny, ovocia, či mäsa, ak nemáme vlastné hospodárstvo, len veľmi ťažko overíte. Aj zdanlivo krásna jarná zelenina kúpená na trhu môže obsahovať množstvo dusičnanov či pesticídov. Z tej najlepšej vôle tak namiesto zdravej stravy môžete dieťatku podávať doslova chemický kokteil. 

Zeleninové príkrmy HiPP BIO z radu "Prvá lyžička" sú preto hotový poklad v sklíčku. Vyrábajú sa zo starostlivo kontrolovaných BIO surovín. Zelenina, pestovaná bez pesticídov a syntetizovaných hnojív, dozrela do plnej chuti na poliach ďaleko od ciest. Sú jednoducho ideálne pre začiatok s prikrmovaniam, kedy deti ešte len spoznávajú nové chute a spočiatku spapajú naozaj iba pár lyžičiek.  Preto určite oceníte balenie v malých sklenených pohárikoch s hmotnosťou len 125g, ktoré je „pre prvé lyžičky“ ako stvorené. 

Pokiaľ prijmete myšlienku, že vaša kvalita, ako matky, sa nemeria časom stráveným pri sporáku zistíte, že hotové príkrmy sú jednoducho praktické – vždy po ruke, bez nutnosti skladovania v chlade, v stálej kvalite a širokej škále chutí. 

BIO Prvá biela mrkva – Prvé lyžičky príkrmov majú superschopnosť skončiť skôr na oblečení, ako v ústočkách bábätka. Vyskúšajte Hipp bielu mrkvu, je chuťovo jemnejšie ako oranžová a nerobí škvrny! Je plná minerálov, vlákniny a vitamínov B a C. Tepelná úprava mrkvy je ideálna, živiny sa lepšie vstrebú a naviac sa ľahko trávia – dokonca aj u detí s alergiou. 

BIO Prvá mrkva -  HiPP farmári vyvinuli vlastnú odrodu mrkvy s vysokým obsahom živín, sladkou a výraznou chuťou, preto ju väčšina detí miluje. Naviac obsahuje mnoho beta-karoténu, ktorý sa premieňa na vitamín A, dôležitý pre oči, kožu a sliznicu. Mrkva pomáha tiež pri tráviacich ťažkostiach. 

BIO Prvá brokolica – Brokolica je obzvlášť bohatá na vitamín C a železo. Oba prvky zohrávajú dôležitú úlohu pre imunitný systém a železo naviac podporuje krvotvorbu. 

BIO Prvá tekvica – Tekvica by nemala v jedálničku chýbať na začiatku prikrmovania. Obsahuje celú škálu dôležitých vitamínov. Za zmienku stojí vitamín A, dôležitý pre oči a rast buniek. Vraví sa, že tekvica vyrastie všade, ale HiPP tekvice sú vysádzané do zdravej – pravidelne kontrolovanej pôdy. 

BIO Prvý paštrnák - Pokiaľ zvažujete použitie paštrnáku do detskej výživy, nebojte sa, vybrali ste skvelo. Vďaka svojej jemnej chuti je ideálnym spestrením jedálnička. BIO paštrnák má mierne sladkastú chuť a krémovú konzistenciu. Ideálna prvá lyžička. Naviac podporuje peristaltiku čriev, a tak má blahodarný vplyv na trávenie. Ďalšou výhodou je vysoký obsah draslíka a kyseliny listovej.

V HiPP robia všetko preto, aby dosiahli najvyššiu BIO kvalitu zeleniny. Základom je čistá, zdravá a úrodná pôda, z ktorej denne odoberajú vzorky a kvalitu laboratórne kontrolujú. Polia a lúky, na ktorých sa suroviny pestujú sú vzdialené od priemyselných oblastí a ciest. 

Ďalej dbajú na kvalitu semien, samotné pestovanie a spracovanie surovín. Vracajú sa k pestovaniu pôvodných odrôd. Na výsadbu nepoužívajú geneticky modifikované semená. Pri pestovaní sa striktne vyhýbajú pesticídom a chemicky syntetizovaným hnojivám. Zelenina má dostatok času na zrenie, aby bola chutná a výživná. V neposlednom rade preferujú ruky pred strojmi. Keď je potrebné, ručne odburiňujú alebo zbierajú pásavky. Vďaka šetrnému spracovaniu si suroviny uchovajú dôležité živiny a vitamíny. Od začiatku až do konca stretne každú pohárik HiPP až 260 prísnych kontrol.

Koho hľadáme?

Hľadáme 10 mamičiek s dieťatkom vo veku 4 – 6 mesiacov, ktorého čaká životný míľnik v podobe prvých príkrmov.  Mamičky, ktoré hľadáme by mali byť praktické, aktívne, komunikatívne a ochotné sa s detailmi z testovania podeliť s nami na Modrom koníku. Ak ti záleží na zdravom stravovaní svojho dieťatka a chceš pre neho to najlepšie, hľadáme teba. 

Ako sa zapojiť

Zapojte sa spolu so svojím dieťatkom do tohto chutného a praktického testovania a vyskúšajte výhody hotových kupovaných zeleninových príkrmov HiPP BIO. Stačí ak nám do komentára pod článok napíšete, ako by ste využili ušetrený čas, ktorý by ste inak strávili zvŕtaním sa pri sporáku.

Nezabudnite napísať vek svojho dieťatka a pokojne pripojte aj nejakú fotku 🙂

Čas na zapojenie máte do nedele 17.5.2021 a v priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Už teraz sa tešíme na vaše komentáre 🙂

konik_testuje

#test_hipp_prva_lyzicka

Radi by sme sa s dcérkou zapojili, takéto vyzivky už mám pár kusov nachystané. Za pár dní mame 4 mesiačiky a už sa nevieme dočkať prvých prikrmov 😊 čas ktorý ušetrím varením určite venujem dcérke alebo synovi 😊

10. máj 2021

Máme doma 4 mesačnú dcérku, s ktorou skúšame prvé príkrmy 🙂 ušetrený čas by som isto využila hraním sa s ňou a na dlhšej prechádzke🙂. Pri prvej dcérke sme ich veĺmi využili na výletoch a teraz planujeme tiež cez leto veĺa byť mimo domu, tak vaše príkrmy budú určite našou povinnou výbavou 🙂

10. máj 2021

Usetreny cas by sme stravili vonku ked uz je take pekne pocasie konecne. Zopar ks kupovanych prikrmov uz mam v zasobe tak ked pojdeme s mojim 6mesacnym huncutom niekam na vylet urcite sa zidu 💙🍀

10. máj 2021

Nas malinky ma 6 mesiacov. A radi by sme sa zapojili dontestovania. Tieto presne davky ked to mam tak nazvat je super vec ked dakde cestujeme. Rada by som vyskusala vsetky prichute lebo u nas v obchode dostat len mrkvove. 🤞🍀

10. máj 2021

Na týchto zeleninkach by si pochutila moja dcérka Izabelka (5 mesiacov) 🥕🥦🥔 Ušetreny čas by som využila na dlhšiu prechádzku v prírode 🌲🌳☀️

10. máj 2021

Radi by sme sa so synčekom zapojili do testovania, syn ma 5 mesiacov, 20teho má ukončený 6. Ešte sme nezačali s príkrmami, keďže je kojený. Ušetrený čas by som venovala mojim dvom huncútom, pobytu vonku s nimi, keďže sa už zletnieva a samozrejme mojej zavislosti-háčkovaniu🙂

10. máj 2021

Ahojte. Volam sa Adam. Dnes mam 5 mesiacov a na spoznavanie novych chuti sa velmi tesim🙂🙂 Moja mama vravi, ze ak vyhram, miesto zvrtania sa pri sporaku, pojdeme so surodencami na preliezky, do prirody, postavime s tatikom trampolinu a budeme travit viac casu na zahrade a v pieskovisku 🙂 To za to stoji! Mnam!!

10. máj 2021

Ahojte 😊🌼 volám sa Grétka, 18.05 budem mať 4 mesiačiky a pomaly sa chystám na prvé príkrmi 🍴🥕🥔..samozrejme na tie od Vás, na ktoré sa veľmi teším a už teraz viem, že ich budem mať najradšej tak ako aj kozmetiku HIPP 🛀...Ušetrený čas radšej využijeme na prechádzku alebo sa budem hrať s maminkou a ockom 😊👨‍👩‍👧

10. máj 2021

Juj samozrejme by som. Sa venovala mojej rodinke a teda hlavne nášmu Vladkovi-10 mesiacov... Venujeme sa montessori, takže každá sekunda navyše sa nám ráta 👍👍👍

10. máj 2021

Mozem len odporucit ,mame s nimi dobru skusenost sice je to uz 15 rokov ale velmi nam chutilo.

10. máj 2021

Dobrý den, testovaniu by som sa veľmi potešila, nakoľko náš synček pije od malička iba mliečko HiPP a práve sme v období prikrmov. Drobec bude mať šesť mesiacov. Ušetrený čas by sme vďaka vám využili na dlhšie prechádzky a pobyt vonku v kočíku.

10. máj 2021

Práve sa chystáme začať, drobec má takmer 5 mesiacov a radi by sme sa konečne zbavili otravného cievkovania. Ušetrený čas by sa mi hodil, keďže má čaka skúška, (mama sa neprezieravo dala na ďalšie vzdelávanie a netušila, že otehotnie 😂). Pri prvom som nakupovala biozeleninu a varila do roztrhania tela a bola to katastrofa...

10. máj 2021

Samozrejme venovaním sa malému, ktorý bude mať zajtra polroka 🙂 nar. 11.11.2020 🙂 doteraz bol len dojčený 🙂

10. máj 2021

O par dni bude mat nas chlapcek 6 mesiacov a zrovna vcera som skusila prvykrat dat zemiak. Tato testovacka by preto bola pre nas uplne skvela. Hipp prikrmy poznam, kupovala som ich v zaciatok aj pri strednej a starsia mi na nich vyrastla. Su idealne na cesty... Ja by som cas venovala svojim detom ci uz hranim sa nejakej spolocenskej hry alebo citanim rozpravky.

10. máj 2021

Timotej 7 mesiacov 🙂 je to papkos

10. máj 2021

Volný čas by som využila na rôzne hry s mojimi dvomi chlapcami 2,5 ročným a 5 mesačným s ktorým sa chceme zapojiť do testovania 🤩🤩... Testovanie by nás veľmi potešilo pretože ako vykúka slniečko a je čoraz teplejšie, nechce sa nám sedieť doma pri hrncoch 😀.. Veru, láka nás to von 🥰🌼🌻💐🐥🐦 ☀

10. máj 2021

Akurát včera sme oslávili 4 mesiace a začíname s príkrmami 🙂 naozaj je to veľmi dôležitý míľnik v živote dieťaťa a ja budeme robiť všetko preto, aby som nič nezanedbala 🙂 HiPP značka je naša obľúbená a už mám zopár skleničiek aj doma,.pretože zloženie bolo najlepšie a využijeme ich hlavne keď budeme na cestách 🙂 Voľný čas by som venovala môjmu synčekovi, ktorý naplno objavuje nepoznané 🙂 a ja sa nemôžem na neho vynadívať 😍

10. máj 2021

Moja mala Kristínka má 6 mesiacov a čo to sme už zo zeleninky ochutnali. Vždy ale len varenú/parenu a mixovanu doma. Keďže sa nám blíži krásne počasie tak by sme radi ochutnali a zaviedli aj hotové prikrmy a ušetrených čas by sme určite strávili v záhrade na slniečku ;)

10. máj 2021

So synčekom Tobiaskom by sme čas využili na spoločné chvíle von, v prírode, na prechádzkach. Má 10 mesiacov, takže prikrmovanie je v plnom prúde a tie od HIPP mu veľmi chutia 😍

10. máj 2021

Ušetrený čas by som strávila s dcérkou hrou či prechádzkou v tomto krásnom.počasí ❤️

10. máj 2021

Ahojte, sme veľmi aktívna mladá rodinka, ktorá doma neposedi ani minútku a práve preto sa už obzerám po takýchto papanickach pre nasu princeznú, ktorá bude mat 4m o 2 dni. Chodíme denne na cyklo výlety a radšej budeme tráviť cas vonku na výlete ako vyvarat kvoli 2-3 lyzickam, ked viem, ze taku isté papanicko jej viem ponúknuť aj zo sklenenej fľaštičky 😊 a takto odkvacla princezna

10. máj 2021

Mi budeme mat 5 mesiacov je kojena tak už by sme radi začali s prvými prikrmami.usetreny čas by som strávila s deťmi nakoľko mám ešte 2 staršie dcéry

10. máj 2021

Môj chlapček má 6 mesiacov a podľa náznakov vidím, že z neho bude veľký jedak 🙂.
Poväčšine sa mu snažím prvé prikrmy podávať sama z biozeleninky, avšak momentálne ma čakajú štátnice a bola by to pre mňa super pomoc 🙂.
A okrem iného práve značku Hipp aj pravidelne nakupujem ( cielene kvôli nej chodím do billy a tesca), pretože aj ked sme niekde na návšteve alebo nestíham, chcem malému dopriať biokvalitu 🙂

10. máj 2021

Rada by som sa zapojila do skúšania a kostovania🥰s mojou malou 4mesacnou dcerkou...už pomaličky máme nejaké prikrmy za sebou a moc nam chutia.....ušetrený čas by som venovala dcérke a nášmu psíkovi v prírode❤️nakoľko už je vonku krásne ☀️☀️

10. máj 2021

Mnamka,radi by sme ich vyskusali...pomalicky začíname s prikrmami, no vysli cez vikend dva dolne zubky a teraz poriadne nechce nic papat iba mliecko .taketo by pomohlo ked treba rychli nieco dat papat ked vymysla s jedením bo bolia dasienka

10. máj 2021

Práve dnes sme s Jurkom 5mes začali prikrmy takže by sme mohli otestovať dnes som si po rokoch znovu zopakovala čo to zaberie času variť pre drobca zvlášť 🤷🤣 a veru pri dvoch deťoch by som ten čas navyše ocenila aby som sa mohla hrať so staršou

10. máj 2021

#test_hipp_prva_lyzicka
Náš malý má síce 9 mesiacov ale ešte nepapa vôbec. 🙈
Začala som na radu lekárky od jeho 6 mesiacov ale neúspešne. Zatiaľ mi odmietol všetko doma varené. Tak chcem skúsiť kupované prikrmy.
S prvou dcérkou sme takéto nemali.
A čas by som venovala určite deťom.

10. máj 2021

Dcérka Katka má 4 mesiace a vyzerá to že jej bude chutiť úplne všetko ,tak sa teším čo všetko ochutnáme, voľný čas pre každú mamu je aj tak len čas s bábätkom ... čiže by sme ho trávili spolu 🥰

11. máj 2021

Dcerka 5 mesiacov Sarah, sme na umelom mlieku od vasej znacky Hipp mame aj prikrmy aj kase, sme spokojne s vasou znackou.
Vyhra by nas potesila a volny cas by sme stravili spolu aj ked varim ked malinka spi ( ked spi a nevariˇ venujem cas domacnosti a sebe)

11. máj 2021

Hotové prikrmy určite ušetria čas a ak sú tiež tak starostlivo vyrábané ako Vaše mliečko - síce ho nepoužívame lebo Valentínka zatiaľ vyrastá len na maminkinkom mlieku - ale čo počujem a čítam tak maminky si ho pochvaľujú a bábätká sú spokojnejsie😃 Práve sa len začína zoznamovať s prvými chutami, 12.maja bude mať 6 mesiacov. Chodíme často na dlhé výlety tak nejaká hotová a ešte k tomu kvalitná šmakocinka by sa určite hodila aby aj bruško našej Vali bolo spokojne.
A co s u šetrením časom? Ten strávime spolu na výlete alebo na záhrade alebo na dedovej farmičke🥰🥰🥰.... A vyzerá to sľubne, co sa týka opatreni, tento rok budu v lete aj naše nôžky na plazi 👍

11. máj 2021
Autor komentár zmazal

Patrik má 6 mesiacov. Usetreny cas by sme strávili vonku 🙂 uz sme vyskúsali mrkvu🥕 a brokolicu🥦 od HIPP. Sme velmi spokojny s Vasou znackou🙂

11. máj 2021

Jurko bude mat zajtra 4 mesiace. Už sme vyskúšali pár lyžičiek mrkvy a kalerábu a veľmi mu chutilo. Tešíme sa na ďalšie druhy zeleniny a ovocia aby spoznával nové chute. Čas ktorý by som ušetrila varením by som určite venovala Jurkovi a našim spoločným prechadzkam🙂

11. máj 2021

mame 10 mesiacov a varime domace prikrmy, ale parkrat sa uz stalo, ze sme isli ku doktorovi alebo nastala ina nepredvidana udalost, ktora nam prikrm varit neumoznila - a vtedy vytahujeme kupene prikrmy. Aj ked sa to nestava casto, vzdy ich mame par v zasobe. zeleninu jeme akukolvek primeranu veku. momentalne sme sa stahovali, tak som malej dala prikrmy kupene, a tak som som mohla rychlejsie urobit co bolo treba a potom sa venovat malej

11. máj 2021
Autor komentár zmazal

Veľmi by nás potešilo testovanie prikrmov. Naša Sarinka 5mesacna zatiaľ moc nechce papať ale verím ze sa to zlepší a začne papať postupne všetko. 😊Čas co by som ušetrila by som venovala obom deťom ktoré mam doma a išli by sme na výlet do prírody kde by nás samozrejme čakala pre Davidka nejaká dobrota a pre Sarinku prikrm 😊😊držím palce všetkým mamičkám 🍀

11. máj 2021

Náš Matias má 6 mesiacov, začíname s príkrmami, je kojený závislý na mliečko, to je u nás zatiaľ topka :D Prvý synček mál rád Hipp mliečko i príkrmy a i kozmetika Hipp je super, Bio kvalita je pre nás veľmi dôležitá, tiež sa mi páči že Hipp má vlastnú odrodu mrkvy napríklad :D Radi by sme vyskúšali 🍀

11. máj 2021

Ahojte Šimonko ma 15 mesiacov začal chodiť a miluje to takže varím už trošku menej a ten čas by som isto venovala Šimonkovi že by sme mali viac času behať po vonku v prírode na čerstvom vzduchu ❤️

11. máj 2021

Ahojte, vo februári sa nám narodilo tretie dieťatko- náš malý junior. Je to tzv živá bábika pre starších súrodencov. Má už tri mesiačiky a Lúbime ho všetci najviac na svete ❤️😍 Príkrmy nás ešte len čakajú... Určite by som voľný čas strávila hlavne s deťmi, so všetkými troma. Či už vonku, alebo doma pri spoločenských hrách alebo najnovšie mastíme “farára” s kartami 😉😂

11. máj 2021

Ahojte náš drobec Matúško(6.mesiacov) je veľký papkáč a chuti mu čiže čas ušetrený varením by som venovala jemu a jeho sestričke Miške. Keďže konečne ostalo vonku krásne a teplo by sme mohli väčšinu času tráviť vonku na záhradke a výletmi po okolí ktorých sa nevieme dočkať 🥰

11. máj 2021

Testovanie pre nás ako vyšité. Synček má 18 tyzdnov

11. máj 2021

Tento mesiac dovrsime 4 mesiace..akurat ideme z poradne,kde doktorka povedala,ze od 4teho mesiaca mozme začať s prikrmami..takze radi by sme otestovali tieto prikrmy..cas ušetrený varením. (a najma umývaním riadu 😂) využijem radšej,asi ako kazda mamička,dlhšou prechádzkou ci hraním sa mojou malou bábikou 😍

11. máj 2021

My mame síce zatiaľ len 3 mesiace ale veľmi by nás potešilo keby sme mohli testovať, čím by sme ušetrili čas a mohli sa jašiť so starším 2 ročným vonku

11. máj 2021

Rada by som prikrmy vyskúšala s mojou dcérkou Eliškou. Čas ušetrený varením by sme určite strávili vonku na slniečku alebo hraním sa ❤️

11. máj 2021

My máme 5 mesiacov a o chvíľu začíname s prikrmami. Veľmi by nám to pomohlo, keďže čas, ktorý prespí je krátky. Počas voľného času by sme sa hrali s novými hračkami.

11. máj 2021

Tak určite by som čas venovala môjmu synčekovi a manželovi 😊 Malý bude mať 15.5. Štyri mesiace a dáva mi teda fajne zabrať 😃❤

11. máj 2021
Autor komentár zmazal

Syn 18 tyzdnov. Testovanie by veľmi potešilo, hlavne tejto "korona,"dobe. Keď sa snažím varič, čo trvá niekedy aj celý deň.Lebo pri mojich 2 sídlach to tak v poslednej dobe je. Saša kebyže testujeme s Vami tak si aspoň na chvíľu oddýchneme.

11. máj 2021

Radi by sme sa zapojili so synčekom do testovania HiPP BIO zeleninove príkrmy. Ako každá mama aj ja chcem pre svoje dieťatko len to najlepšie. Každý deň spoznávame nové chute. Malému každý deň prípravym niečo nové aby svet spoznal aj prostredníctvom lyžičky. Veľmi by nás potešila možnosť ochutnať aj hipp príkrmy nakoľko mliečko a ryžová kasicka nám veľmi chuti. Ušetreny čas by sme si užili spoločne naplno. Spoznávali by sme spoločne krásy sveta, učili sa nové veci, užívali si jeden druhého, každú chvíľku nakoľko práve na syncekovi vidím ako rýchlo plynie čas. Ved už máme krásnych 19 týždňov.

11. máj 2021

Radi by sme sa zapojili do testovania HiPP, 24.5. má naša slečna 4 mesiace a chystáme sa práve na tieto príkrmy. Pár už ich máme kúpených a tešíme sa na to, ako bude všade papanie, snáď sa niečo dostane aj do pusy 🙈🍀. Osobne sa teším najviac na prikrm "prvá brokolica", keďže u nás je brokolica najlepší prvý kamoš a plyšáka smelo papá, tak som zvedavá či jej tak veľmi bude chutiť aj ozajstná brokolica 🤭🤭. A ušetrený čas by som samozrejme venovala nášmu smejkovi ❤️🙂.

11. máj 2021

Naša malá Saška bude mať 5 mesiacov a veľmi sa teší na dobré papanie od Hipp. Už teraz otvára ústa na prázdno keď vidí že niečo papa maminka. 😋 no a ušetrené čas venujeme na hranie lebo už teraz nestíhame 😅😋🥰

11. máj 2021

Rada by som sa zapojila s dcérkou Hankou, ktorá bude mať 25.5. 6 🌙. Voľný čas by som využila vonku na prechádzke alebo na našej záhradke, keď nám to čas dovolí. Dúfam že sa na nás usmeje šťastie ☺️. A ak nie nevadí, niečo dobré ukuchtíme 😉

11. máj 2021

nooo moj syncek bude mat 20.5 - 6 mesiacov, takze zaciname s prikrmom. Pri prvej dcerke som sa ponahlala ale pri nom zacinam teraz. A ako by som usetrila cas? no venovala by som ho svojim detom, kedze mam 2 ks. A to dcerku co ma 2 roky a maly ma 6 mesiacov. A stalo by ma to aj menej nervou 😂 urcite pomoc...🤟🏼

11. máj 2021

Rada by som sa s dcérkou zapojila do testovania máme 4 a pol mesiaca a s prikrmami máme v pláne začať o mesiac. Ušetrený čas by som určite využila s hraním sa spolu alebo by sme šli niekde na výlet a prechádzku. 🙂

11. máj 2021

Dcérka Kristínka mala nedávno 5mesiacov a vyzerá že to bude veľký papkáč po tatinkovi. Keďže popri materskej a školopovinnom synovi a starostlivosti o domácnosť ešte aj pracujem z domu 8hodín, ten čas, ktorý by som nemusela venovať príprave príkrmov by bol na nezaplatenie, niekedy mám totiž pocit že aj keby mal deň 30hodín tak by som všetko nestihla :(

12. máj 2021

Čaves to som zase ja- ostrieľaný testovač Artur☺️. Mám 6mesiacov a papať mi veľmi preveľmi chutí! Maminka hovorí, že zjem všetko, čo nezje mňa. Potešilo by ma , keby ste si nás s mamkou vybrali na testovanie, pretože by sme vďaka ušetrenému času mohli byť dlhšie vonku a tam to ja mám veľmi rád- oči mám na všetkom a všetkých, len aby mi nič neušlo😄. Inak Hippky nám odporúčalo veľa kamarátov, že sú najkvalitnejšie na trhu a že sa rozhodne oplatí skúsiť ich 💛👏🏼☺️. Tak testovaniu zdar- ja mám svoj obľúbený podbradník už prichystaný 😄☝🏼 !

12. máj 2021

Nakoľko mám ešte 2 ročného synčeka, času je menej a menej, tak prečo si občas takto nepomôcť😋🙃 Dcérka bude mať v sobotu 4 mesiace, takže pomaličky ideme na to 🥕🥦🥔 a ušetrený čas venujem len a len deťom 🥰

12. máj 2021

Keďže nás Jakubko mal v sobotu 4 mesiace pomaly sme začali s prikrmami 🙂
Potešilo by nás keby nás vyberiete na testovanie lebo nie vždy je čas ma prípravu a na výlety je to ako stvorené.
Na vaše výživy sme od našich starších kamosov počuli samé chvály 🙂

12. máj 2021

Takto sa nas Adrianko tesil na mrkvicku🥰😍 je to velky a vdacny papkac😍 bude mat 5mesiacov a za ovocne hippky sa ide zblaznit😂 a kedze je to narocne dietatko musim siahnut po kupenych kvalitnych presnidavkach 🍀

12. máj 2021

Dnes sme prvý krát skúsili ochutnať prvy prikrm od HiPP.... Prvá mrkva.... Karolinka bude mať o pár dní 4 mesiace , ale je to veľká papkacka takze už sa tešíme kedy naplno začne objavovať nové chute . Mamke celkom chutilo takže viem že jej nedávam nič zle ... A určite nám takýto hotovy prikr ušetrí čas hlavne keď budeme cestovať k starým rodičom bude rýchlo nachystaný pripravený spapat a môže sa ísť . 😍👍

12. máj 2021

Maťko má 5 mesiacov a plánujem používať vaše príkrmy. Mám ich overené, používala som ich pri dcére, boli skvelé, veľký výber a chutné. Zeleninového či ovocné, všetky boli top. A ušetrený čas potom môžem venovať tomu nášmu anjelikovi.

12. máj 2021

Náš 5 mesačný drobec 😍 Plne kojený o niekoľko týždňov začíname s papanim. Hipp sme už užívali u staršieho syna občas mu dám ešte aj teraz ma skoro 4 roky. Ale tieto druhy sme ešte nemali takže testovanie by nás potešilo a tiež sa hodilo keďže ako som už písala sa chystáme na prikrmy ❤️

12. máj 2021

Mám 5 mesačného chlapčeka a radi by sme sa zúčastnili testovania Hipp bio príkrmov, lebo keď sme doma zeleninku mu uvarím, ale keď niekde ideme akurát by sa nám takáto fľaška hodila.

13. máj 2021

Maximko 6m,chceli by sa zapojiť do testovania výrobkov hipp. Keď sme doma, ma čerstvú zeleninku, ale ide leto teplo a uvazujem nad hipp na vylety

13. máj 2021

Uuuuuuf tak to je taká ťažká otázka 🤣Práce a starostlivosti okolo bábätka je toľko,že každá ušetrená minúta je vzácna.Ja svoj voľný čas venujem malému a staršej dcérke 💕Radi chodíme na prechádzky,a aj toto je jeden z dôvodou,kedy je super,mať doma prichystané jedlo za par minút.Na foto je papkáčik ktorého onedlho čakajú prvé prikrmy,tak prečo nevyskúšať rovno tie od HiPP,už len mať šťastie 💕

13. máj 2021

Veľmi radi by sme sa zúčastnili, práve za týždeň budeme mať 6mesiacov. Moj synček Jonatan je plne kojený, verím že mu to bude chutiť 🙂 voľný čas radi radšej strávime vonku na deke 🙂

13. máj 2021

Ahojte 🙂 síce budeme mať ešte len 3 a pol mesiačika ale taktiež sa nevieme dočkať prvých príkrmov a radi by sme ich vyskúšali 🥰🥰 ušetrený čas by som venovala svojej dcérke pri jej rozvíjaniu a hrách s ňou 🥰🥰

13. máj 2021

Radi by sme sa aj mi zapojili s dcérkou síce ešte nemá 4 mesiace, ale chceli by sme vyskúšať neskôr. Voľný čas radšej trávime na prechádzkach v prírode alebo len tak v dedine ♥️

13. máj 2021

Náš drobec bude mať onedlho 4 mesiace. A ten usetreny čas by som venovala sebe 🙈😅 keďže mame doma ďalších dvoch sibalov, ktori majú tiež mlsne jazýčky

13. máj 2021

Matik ma 5 mesiacov a volny cas by sme vyuzili spolu aj s jeho starsou sestrickou v prirode, vonku...ked uz bude snad coskoro teplooo

13. máj 2021

Mam synčekov Tobiaska (6r.)a Mathiaska (6mes.),pomaly začíname s prikrmami a ochutnavanim prvej zeleninky a ovocia, nakoľko je kojeny. Čas, kt. by som ušetrila by som využila na cvičenie, viac pohybu, hrania na ihrisku a prechádzok vonku, keďže ide leto, treba niečo spravit s poporodnymi kilami 🙂

13. máj 2021

Radi by sme sa so synom zapojili😊 Maxim má 5 mesiacov a akurát sme začali skúšať prvé príkrmy. Je to časovo dosť náročné, radšej by som sa venovala malému, sebe, mužovi...😊 No najradšej by som sa chcela s malým prihlásiť do kurzu plávania pre bábätká. Keďže v našom meste nič také nie je, museli by sme dochádzať😊 HiPP príkrmy by sa teda hodili😁🤗

13. máj 2021

Ja som Hann (6 mes.) moj brat Ivan (3 r.), este som zeleninku nepapal, vyskusam rad mrkvicku, brokolicku tekvicku, brat bude kukat aky mam apetit, ohodnotim kazdy prikrm raz dva tri...

13. máj 2021

Dcera zara ide mat 5 mesiacov a pomaly sme zacali s prikrmom ale kedze som prvorodicka je to pre mna spania dolina takze prikrm od hipp by nam pomohol zacat s prikrmom dcera by si pochutila a mama by dostala inspiraciu neskor k varenej strave a nejdem ani spominat to ze sa ideme stahovat takze usetreny cas mozem venovat dcere a baleniu veci 💓

13. máj 2021

dobry den, dcerka bude mat 4 mesiace a uz mame nachystanu prvu mrkvicku Hipp. Od narodenia papa Hipp mliecko, takze volba bola jasna. Rady by sme sa obe zapojili do testovania. Usetreny cas by som urcite venovala detom, muzovi a sama sebe 🙂 Dakujeme.

13. máj 2021
Autor komentár zmazal
Autor komentár zmazal

Jooj,akurát som po nich predvčerom v obchode predeti poškuľovala. Veľmi radi by sme vyskúšali príkrmy od HiPP. Malinký papá UM HiPP Combiotik. Piate UM,ktoré sme skúšali a konečne sadlo🥰HiPP produkty sú pre nás teda super. UM kupujeme vo veľkom😁 Muž sa smeje, že malý má viac jedla (UM) v zásobe ako my 😁 Ušetrený čas by som určite venovala drobcovi a mužovi. 25.5. bude mať náš Paťko 4 mesiace,takže začíname s príkrmami tento mesiac, čiže by nám to veľmi, veľmi bodlo a neskutočne by sme sa tomu potešili❤️

13. máj 2021

veľmi radi by sme sa zapojili a vyskúšali práve príkrmy od HIPP.
malý má 4 a pol mesiaca a o pár týždňov začneme s príkrmami 🙂
mám tri detičky do 5 rokov a hotové príkrmy by nám veľmi pomohli a ušetrili čas.

13. máj 2021

Pred pár dňami som začala nášho krpca prikrmovať ( práve sme dovŕšili 5.mesiac). Hipp príkrmy sú pre mňa spasením, pretože zeleninu ako je mrkva mi doma uvarenú nezje, ale v príkrme od Hipp sa ide za ňou ošaliť🤷🏼‍♀️ Keďže veľa a radi cestujeme, výletujeme vždy ich máme po ruke, keďže nie vždy je príležitosť na prsník (ešte aktívne kojím) 🙂

13. máj 2021

Ahojte mamičky, radi by sme sa aj my zapojili, my mame doma 4 a pol mesačnú dcérku, s ktorou sme už začali skúšať prvé príkrmy 🙂 vyskúšali sme už mrkvičku, tekvičku, zeleninku a pomali ale isto sa chystáme aj na ostatné dobré mňamky lebo zatiaľ všetko od Hipp nám veľmi chuti, čo aj mne osobne robí veľkú radosť 😀 Radi cestujeme alebo sa veľa prechádzame,takže keď nás chytí hlad len vytiahneme Hipp a papame jedna radosť. 🙂 Ušetrený čas by som isto využila hraním sa s ňou alebo by sme boli viacej s rodinou alebo na dlhšej prechádzke🙂.

13. máj 2021
Autor komentár zmazal

Ahojte 🙂 radi by sme sa s dcérkou Inez zapojili do tejto ochutnavačky 😊 Inez ma 5 mesiacov a už ochutnala mrkvičku 🙂 nakoľko kvôli korona situácie (uzavrete okresy) dcérku ešte väčšina rodiny a známych nevideli, tak plánujeme veľa veľa cestovať 🙂 čas by sme využili na cestovanie, stretávanie rodiny a známych, plávanie, dlhe prechádzky v prírode, vonku na našej teraske a rôzne 😍 je toho veľa.. ale priznám sa, že trošku by som pozerala aj na seba a miesto vyvárania by som si išla niekedy aj s dcérskou pospať 😁 veď to poznáte maminky, krpci nám to niekedy v noci nedovolia 😁 pozdravujeme s Inez 😊

14. máj 2021

Asi to každá mamička pozná, že voľného času nikdy nie je dosť, hlavne pri mojom malom polročnom synovi, ktorý si odkruti cez deň polhodinove spanky, takže si nemám ani kedy oddýchnuť, ako všetci hovoria, že mám spať s ním 🙂 niekedy ma nenechá v kľude mu nachystať ani obed, ktorý má veľmi rád, zatiaľ sme toho veľa nestihli ochutnat ale chutí mu všetko a keďže je často zohnať peknú kvalitnú čerstvu zeleninu, výživy od našej obľúbenej značky HiPP by veľmi potešili na kostovku, keďže tejto značke verím, že je tam používata naozaj dobrá zelenina 😍

14. máj 2021

Ahojte radi by sme sa aj my zapojili do ochutnavačky 😊 môj synček bude mat 5 mesiacov
Volný čas by sme využili na hranie alebo na prechádzky 😊

14. máj 2021

Budeme radi ak nás vyberiete,naša Amia ma maškrtny jazýček a určite si pochutna😉😉

14. máj 2021

Radi by sme vyskusali vase vyrobky,i ked nerada kupujem taketo veci ale od vas by sme urobili vynimku a vyskusali.Co povie na to nasa Sisi🙂💪😘A aspon by sme si urobili viacej casu na moje dalsie 2deti,lebo mam 3 krasne deti a daju niekedy zabrat♥️💪

14. máj 2021

Čas by som využila dlhou prechádzkou lebo malička miluje dlhé prechádzky 🙂 a tento týždeň sme mali 4 mesiačiky takže prikrm by nás veľmi potešil ak by sa nám podarilo ho otestovať 🙂 S pozdravom Eliška 🙂

14. máj 2021

Síce sa nechcem zapojiť, ale hipp produkty sú skvele a využívala som aj ja tieto produkty pri zavádzaní prikrmov🙂

14. máj 2021

Určite by sme s dcérkou išli von na prechádzku, keďže nám konečne začína von hriat slniečko 🙂

14. máj 2021

Mám doma pomaly 11 mesačného Liamka, ktorému chutia len prikrmy z obchodu predovšetkým od značky Hipp. Je to veľmi veľký jedák no keďže Hipp ma veľmi veľa druhov príchuti tak ich nestihol ešte všetky poskúšať a tak by sme boli veľmi radi, keby dostane tú možnosť.

14. máj 2021

Ahojte 28.5 máme 4 mesiace a radi by sme sa zapojili. Často cestujeme Košice -galanta a pri staršej dcérke sme tieto prikrmy využili a veľmi jej chutili určite by sme radi vyskúšali aj pri mladšej. Ušetreny čas by som venovala hraním sa s deťmi

15. máj 2021

Určite hraním sa s malou dcérkou 😁🥰
Máme síce uz 7 mesiacov, ale stale len začíname s
prikrmami. Hotové prikrmy sme ešte neskúšali vôbec.

15. máj 2021

Čas ušetrený prípravou prikrmov by som využila akoukoľvek aktivitou so synom. Prikrmy su v praktickom malom balení mrkvový ux bol snami na pravom výlete tento týždeň a veľmi chutil môjmu papkačovi. ☺️

15. máj 2021

HiPP používame aj mliečko 🙂 od prvého prikrmu doteraz papa naša Tami VSETKO zaradom od HiPP má 5mesiacov a každým dňom je to väčšía hladoška ,ešte len prikrm otváram a už ma pusu otvorenú a čaká hih aj na tejto fotke prave dopapala 🙂 voľný čas trávime cvičením ,tancovanim,spievaním 🙂

15. máj 2021
Autor komentár zmazal

Hipp prikrmy by sme radi vyskusali s nasou Sabi. Papame uz mesiac a je to pre nas narocne neustale varit, kedze s nasou malou cestovatelkou stale niekam lietame. Usetreny cas by sme stravili spolu ako rodina niekde vonku s flastickou od Hipp 🙂

15. máj 2021

Dobry deň.. Rada by som sa zúčastnila testovania.. Chystám sa za chvíľku začať s prikrnom.. Synček 5 mesiacov. A čas by som využila v prírode so syncekom ❤️

16. máj 2021

Veľmi radi by sme vyskúšali príkrmy HiPP keďže nás malý Lukáško ide mať 5mesiacov a pomaly skúšame prvé lyžičky mrkvy. Znacku HiPP máme veľmi radi a sme s ňou spokojní či už s umelým mliekom, kozmetikou, kašou ❤️ preto by sme veľmi radi pri tejto značke ostali aj pri prikrmoch v skle ktoré by sme si brali na výlety alebo využili v situáciách keď nestíhame variť. Ušetrený čas by som strávila v záhradke pestovaním zeleninky pre nášho drobčeka a pri kvietkoch 🌻

16. máj 2021

Kvalitná strava je pre nás veľmi dôležitá. Nakoľko bývame v oblasti, kde Bio potraviny sa kupujú tažko a záhradka nám bude dávať zeleninku až v lete, tak od začiatku prikrmovania moja malá Lea je na takýchto príkrmoch a veľmi nám to šetrí čas 🙂 Máme pomaly 5.mesiacov v stredu. Svoj voľný čas využívam na seba a na činnosti ktoré mám rada 🙂. Každá mamina v rámci psychohygieny si musí nájsť aj čas na seba 🙂. Nehovorím, že sa nestarám o svoju dcéru ale hodinku denne si vždy snažím ukradnúť pre seba 🙂.

16. máj 2021

Rada by som sa so synčekom zapojila do testovania. Bude mať 4 mesiace a už sa teším na prvé príkrmy. Uvidíme čo mu bude chutiť, preto by som chcela aj tieto príkrmy vyskúšať. Ušetrený čas by som určite využila na to, aby som sa venovala synovi a chodili sme spolu von na prechádzky, ktoré miluje.

16. máj 2021

Ahojte, nasa Terezka ma 5. mesiacov🙂) o necely mesiac sa chystame na prve prikrmy, nakolko je Terezka plne kojená;)) samozrejme rada jej prikrmy uvarim ked sme doma, ale nakolko sme dost aktivni rodicia urcite by som prijala hotove prikrmy, hlavne ked su z kvalitnej zeleninky ako Hipp ponuka. So znackou Hipp mam uz skusenosti, nasa Terezka používa kozmetiku tejto znacky, samozrejme spokojnost👏 Kazdopadne, ak by sme aj vybrate do testovania neboli, po prikrmoch od Hipp urcite siahnem;)

16. máj 2021

Ahojte 🙂 Lukáško má 4,5m. a je to týždeň čo sme začali s príkrmami, takže testovanie HIPP nám príde veľmi vhod. Dokonca pijeme výlučne iba mliečko HIPP. Viac než rada vyskúšam výhody hotových kupovaných zeleninových príkrmov HiPP BIO, keďže varenie neznášam 😀 Ušetrený čas, ktorý by som inak strávila pri sporáku využijem na starostlivosť o malého, ktorému sa treba venovať na 100 percent 🙂 🙂 🙂

16. máj 2021

Ahojte, volam sa Tamarka, mám 4,5 🌙 a veľmi rada by som testovala prikrmy od Vás. Nedávno sme začali s príkrmami a veľmi nám chuti takze by sme radi vyskúšali aj vase hotove prikrmy. Nakoľko dosť chodíme hore dole a vždy musím brat príkrm zo sebou toto by bolo veľké uľahčenie. Tešíme sa na prípadne testovanie 🌸

17. máj 2021

@kikuska040 naša Anabel ♡

20. máj 2021

Začni písať komentár...

Odošli