konik_testuje
17. aug 2020
5885 

Vaše skúsenosti s BEBA COMFORT HM-O

Aj vy máte pocit, že tie detičky rastú ako z vody? Len teraz boli tým malým, bezbranným klbkom - a teraz? Zvedavo objavujú svet, skúmajú nové veci, zažívajú rôzne dobrodružstvá. Na to, aby sa mohli správne vyvíjať a rozširovať si obzory, potrebujú ten správny základ a spokojné bruško. O to všetko sa postará prémiová BEBA COMFORT HM-O, unikátna dojčenská výživa s revolučným zložením podľa vzoru materského mlieka pre podporu imunity* Vášho dieťatka.

Pre tých najmenších skrátka iba to najlepšie...

Dôležité upozornenie: Dojčenie je pre Vaše bábätko to najlepšie. Ak už nemôžete dojčiť, vyberajte náhradnú dojčenskú výživu po porade so svojím pediatrom. *Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému. Obsah v súlade s požiadavkami príslušnej legislatívy.

Čo budeme testovať

Ak Vášmu malému pokladu nemôžete dopriať materské mlieko, ktoré je pre dojčatá tou najlepšou stravou, je samozrejmé, že pre neho budete vyberať tú najlepšiu dojčenskú výživu.

BEBA COMFORT HM-O obsahuje klinicky overenú kombináciu prospešných látok, ktorej vývinu predchádzalo 150 rokov skúseností a 60 rokov výskumu materského mlieka. A v čom je nová BEBA jedinečná? Ide o unikátnu receptúru dojčenskej výživy s oligosacharidami 2’FL a probiotikami¹ L.reuteri pre podporu imunity². Okrem toho obsahuje BEBA COMFORT HM-O optimalizovanú bielkovinu prispôsobenú veku dieťaťa a upravenú procesom OPTIPRO® tak, aby odpovedala vzoru materského mlieka. Samozrejmosťou je zloženie bez palmového oleja obohatené o vitamíny a minerálne látky pre zdravý rast³ a vývoj dieťaťa⁴. 

¹Probiotiká sú baktérie mliečneho kvasenia. ²Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.³⁻⁴Vápnik je potrebný pre normálny rast a vývin kostí u detí. Obsah v súlade s požiadavkami príslušnej legislatívy.

Na základe veku Vášho dieťatka si budete môcť vybrať odpovedajúcu dojčenskú a batoliacu výživu:

Vedeli ste, že Nestlé je prvým výrobcom dojčenskej výživy na svete? 150 rokov skúseností ich radí k expertom vo svojom obore a je zárukou prémiovej starostlivosti. Inšpiráciu našli v prírode, dojčenské mlieka vyrábajú podľa vzoru materského mlieka na základe moderných vedeckých poznatkov a postupov.

Nestlé sa nezaoberá iba vedou a výskumom, ale veľký dôraz kladie aj na bezpečnosť, ekologickosť, hygienickosť a praktickosť obalov. Preto nie je prekvapením, že plechovka BEBA spĺňa všetky tieto požiadavky. Vy tak doprajete to najlepšie nielen svojim najmenším, ale aj našej planéte.

Koho hľadáme

Na testovanie tejto prémiovej dojčenskej výživy s overenou kombináciou prospešných látok podľa vzoru materského mlieka hľadáme 10 mamičiek detí vo veku od ukončeného 6. mesiaca, ktoré z akéhokoľvek dôvodu svoje dieťatko nemôžu dojčiť a dokrmujú ho náhradnou mliečnou výživou. Mamičky, ktoré hľadáme, dbajú na to, aby ich dieťatko dostalo to najlepšie z najlepšieho. Podporujú vývoj a prospievanie dieťatka a zaujímajú sa o zloženie dojčenskej výživy. Keďže sa s nami o celé testovanie, postrehy a skúsenosti podelia, je potrebné, aby boli tieto mamičky komunikatívne a vedeli nám priebeh testovania sprostredkovať nielen písomnou formou, ale aj prostredníctvom fotografií.

Ako sa zapojiť

Spĺňate podmienky uvedené vyššie a rady by ste sa spolu so svojím drobcom stali súčasťou tohto testovania? Zapojíte sa jednoduchým napísaním komentára pod tento článok, v ktorom nám prezradíte, čo pozitívne vám materstvo prinieslo. Nebojte sa rozpísať, buďte smelé, kreatívne či odvážne. Skrátka nás presvedčte, že máme vybrať práve Vás a Vášho drobčeka. Taktiež nezabudnite napísať vek Vášho dieťatka a to, či by ste rady testovali BEBA COMFORT HM-O 2, 3 alebo 4.

Čas na zapojenie máte do pondelka 17.8.2020. V priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré oslovíme internou poštou a predáme im všetky potrebné inštrukcie k testovaniu.

Budeme vám držať palce a tešiť sa na Vaše komentáre 🙂

konik_testuje

#test_beba


Dôležité upozornenie: Dojčenie je pre Vaše bábätko to najlepšie. Ak už nemôžete dojčiť, vyberajte náhradnú dojčenskú výživu po porade so svojím pediatrom. 

Bebu používame už pri našom druhom synovi, na konci júla mal 6 mesiacov. Kupujeme 2-ku 😊🍼 S týmto mliečkom sme spokojní. Vyskúšali sme aj iné, no zase sme sa vrátili k Bebe. Bola by som rada, keby sme sa do testovania mohli zapojiť.

11. aug 2020

Tak pre mňa bolo tehotenstvo a teraz materstvo jedna vzrušujúca jazda na horskej dráhe. Asi tak by som to opísala 🙂
Ale materstvo mi prinieslo iný pohľad na svet. ☺
Nikdy by som nepovedala že materstvo je až také krásne a príjemné obdobie v živote nielen ženy ale aj muža.
Ale je to tak. Pocity sa nedajú opisat.
Ale zase materstvo znamená aj občasne obdobie strachu.
Hlavne keď bol syn malinky a aj teraz keď býva chorý.
Vysoké teploty sú u nás strašiakom.
Taktiež aj rozbité kolena 😆
Pre ľudí nič strašne ale pre matku hotová dráma..
A najhoršie na tom je to že mňa to boli možno viac ako syna. 😀
Pre mňa je celé materstvo pozitívne lebo stať sa Matkou bolo to najlepšie v mojom živote. 💙

Noel 1,5r a radi by sme vyskúšali mliečko č.4.

11. aug 2020

Beba comfort je pre mňa najlepším mliekom davala som ju dcere ninke synovi adriankovo a dávam ju aj dalsiemu synovi sebastiankovi toto mlieko je pre mňa poklad je naozaj úžasné deti mi sneho nemali koliki davam beba comfort 1 ale čoskoro prejdeme na 2 bebu odporúčam každej mamicke moja prvá dcérka mavala stále koliki problémy rok sa stoho nemohla dostať a vďaka bebe sa s toho dostala a uz ma 6 r ♥️♥️♥️♥️👑👑👑toto mlieko je poklad medzi mliekami

11. aug 2020

Dcérka je naše vytúžené a vysnívané bábätko, materstvo je pre mňa neskutočný oddych a najkrajšie chvíle s malinkou. Donedávna sme mali Beba comfort1, teraz pokračujeme s Beba comfort 2 a žiadne problémy, mliečko jej chuti a hlavne je spokojná bez bolaveho bruska 🙂

11. aug 2020

Odkedy som matkou, stal sa zo mna uplne iny clovek. Materstvo ma jednoducho napĺňa😍 , zmenilo ma k lepšiemu 😅 A samozrejme mi materstvo prinieslo moje tri krasne pokladiky . 👧👱👦
Ani jedno z mojich 3 deti vsak bohuzial neboli kojene viac ako 3 mesiace 🙄 Momentálne nespĺňame este vek ukončený 6. mesiac, ale 3.9 bude moj chlapček mat 6 mesiacov, a zásoby mliecka 1 sa nam minú tak akurát.. takže radi by sme vyskúšali Beba 2 nakoľko som uvažovala ze od 6 mesiaca mu skusim dat nie uz umelé mliečko ale 3.5% .. takto by sme pokračovali v umelom mliecku.

11. aug 2020

Mne prinieslo materstvo iny pohlad na zivot. Dovtedy to bolo len o praci a priateloch, mala som moznost karierneho rastu,ale rozhodla som sa pre materstvo a rozhodla som sa spravne. Nic mi neutecie, praci sa mozem venovat aj po materskej. Ziskala som kopu novych kamaratiek,s ktorymi sa mam o com rozpravat. Momentalne papame mliecko c.2,takze by sme radi otestovali uz c.3,kedze za mesiac budeme mat rok a budeme na trojku prechadzat.

11. aug 2020

Ahojte, materstvo má na mna pozitívny vplyv z toho dôvodu, že som sa naučila variť, mám rada upratovanie kvôli malému (rada udržujem cisto v dome kvôli nemu), milujem pranie lebo maličkého obliekam len do voňavého oblečenia každý deň a najpodstatnejšia vec je to, že materstvo ma naučilo starať sa o niekoho iného ako len o seba 🙂 môj maličký budem mať 22.8. 20 mesiacov, takze veľmi radi by sme si zasúťažili o BEBA COMFORT HM-O 4 🥰

11. aug 2020

Máme dvojičky Adelku❤️ a Boriska💙 19.2.2020.
Pijeme BEBA COMFORT HM-O 1.
A onedlho prejdeme na BEBA COMFORT HM-O 2. Dvojičky máme po 10 rokoch.
Syn Lukáš💙 má 11 rokov. Neskutočne sa z nich tešíme a radi by sme sa zapojili do testovania. Užívame si rodičovstvo plnými dúškami s manželom.

11. aug 2020

Ahojte 🙂 mam synčeka Vladka, ktorý je na dojcenskom mlieku keďže ani kravské ani kozise mu nerobí ešte dobre mame 19 mesiacov a radi by sme testovali Beba Comfort HM-O 4 skúšame rôzne mliečka a zatiaľ nám nesadlo ani jedno. Pediater tvrdí že skúšať a skúšať.. A my by sme radi vyskúšali toto vaše mliečko.

A k otázke co mi materstvo prinieslo? V skratke nový pohľad na život. Nieje dôležité nič viac ako naše deti. To ako som sa cítila keď som bola tehotná je len málo oproti tomu co som cítila keď som batoztek držala v rukách ja si materstvo užívam už po 2x keďže mam 5 ročnú dcérku, ale tak to je už veľké dievča a taka samostatná jednotka. No a malý ten je smejko riadny a výmysel nik samozrejme. Čiže mne zmenilo dokonca materstvo vo všetkom. Ci v mojom správaní, vyjadrovaní a aj pohľade na život. ❤️❤️❤️

11. aug 2020

Mame synceka Janika, ktory ma 10 mesiacov. Bol cisto kojeny 7 mesiacov. Cele 4 mesiace sme sa trapili s velmi zlym spankom mojho dietatka a potom som sa rozhodla dojcenie prerusit zo dna na den. Ked som stala v drogerii pri regaly plnom nahradnych mliecnych vyziv od vymyslu sveta, citila som sa maximalne stratena. A tak som siahla po mliecku Beba Comfort. Teraz mozem povedat, ze to bol stastny vyber, nakolko toto umele mliecko syncek od prvej davky zakceptoval a jeho spanok sa od prveho dna zlepsil o 200%, niet nad vyspate usmievave dietatko🙂
Co mi prinieslo materstvo? Materstvo jednoducho naplnilo moj zivot. Objavila som novu cast mojej osobnosti. Starostlivost o mojho vysnivaneho chlapceka ma naplna neopisatelnym stastim ❤

11. aug 2020

Ahojte chceli by sme s Anabelkou vyskúšať túto bebu😊 mame odskúšané viaceré mliecka hádam toto nám zachutí máme 4 mesiačiky.Kazdodenna starostlivosť i o moju dcérku ma napĺňa šťastím a hlavne keď sa každé ráno na mňa usmieva viem že je spokojná ❤️rodičovstvo si naplno užívam

11. aug 2020

Mam druheho syna. Pri prvom synovi som podstupila vela obety pocas materstva a mala som kazdodenne bolesti najma chrbtice. Dojcenie do jedneho roka nebolo tiez jednoduche. Druhy syn je uplne iny. Po prichode na svet sa zacalo 3 mesacne obdobie pekla. Mal silne koliky a nevedel sa dojcit. Velmi som trpela pretoze mlieka som mala dost. No nakoniec som i kvoli uzivaniu liekov musela prestat dojcit. Niekde som zachytila reklamu o unikatnom zlozeni oligosacharidov v Bebe a tak som si vybrala tuto znacku. Synovi hned sadla. A bol spokojny. Spokojna skm bola teda i ja. Milujem svoje deti a milujem materstvo. Toto druheho tehotenstvo my otvorilo oci v tom, ze sa mam viacej starat o seba, ze sa neoplati nemonecne obetovat detom, ze v konecnom dosledku som v materstve hlavnym hracom Ja a ze spokojna maminka rovna sa spokojne babatko. A tak si viacej casu z dna ukradnem ore seba som pokojnejsia a vyrovnanejsia a teda su stastnejsie aj moje deti. A tiez som pochopila, ze nemusim dojcit do mrtva aby som bola skvelou matkou. Ide to aj s bebou. 🙂. Syncek ma 6,5 mesiaca, dopijeme poslednu krabicu a ideme na Beba 2.

11. aug 2020

Ahojky nás Artur má o týždeň 7 mesiacov , síce ešte kojim no kôli svojmu zdravotnému stavu mám odporúčané odstaviť malého . Bola by to pre mňa veľká motivácia konečne začať keby sme sa mohli zúčastniť testovania keďže mám celkom dosť strach začať 🙃 mám 4 synov a môj život napĺňajú šťastím a láskou hlavne ❤️ sú môj ŽIVOT

11. aug 2020

Mame 11m za chvíľku milnik 1❤ prikrm máme už cca 3 mesiac skúšali sme všetko ale zatiaľ sadol nutrilon...Teda okrem beba ten som mala v pláne ak nesadne ani nutrilon. 🤔ale pijeme ....len veľmi radi by sme babu skusili lebo moc neprimerané z nutrilonu....aj keď my sme drobnucki 👶 .....čo si najviac užívam na md ? Všetko je to moja 2 ha po 4r ....ale teraz si ju užívam prvá md bola taká hekticka ...nevedela som veľa veci a všetko sme prežívali, teraz si to jednoducho užívam a nechávam plynut...neriešim veľa veci...A chceme testovat👍

11. aug 2020

Som mama troch detí a materstvo ma naučilo hlavne odvahe.Veď keď odvážne a s úsmevom nejde k zubárovi mama, ako to majú zvládnuť moji drobci? 🙂 Najmladšia dcérka má 18 mesiacov a chceli by sme vyskúšať BEBA Comfort HM-O 4

11. aug 2020

Keď sme sa s mužom spoznali, raz sme si povedali.. ak budeme mat dcéru, bude to Alica 🙂 tuto jeseň oslávime 12 rokov od prvého stretnutia a rok našej Alice 🙂
Po 9. ukončenom mesiaci som dcérku na večer začala dokrmovať Bebou comfort 2 hm-o. Od prvej chvíle jej mliečko zachutilo a aj sadlo. Krásne spokojne bruško prinesie sladké sny 💜
Mame 10,5 mes a mame záujem o Bebu Comfort 2 HM-O.

11. aug 2020

Som mamka dvoch malých vymyselnikov. Samko ma 3 a Lukaso ma 7 mesiacov. Materstvo mi prinieslo veľmi veľa dobrého. Nikdy som nemyslela, že môžem tak veľmi bezhranicne ľúbiť. K materstvu určite patrí aj odvaha a trpezlivosť. Ta moja ké síce skúšana denno denne. Ale tréning robí majstra a ja budem po materskej dovolenke určite jej trénerom.
Pre moje deti som vždy chcela to najlepšie. A hlavne zdravie. Preto vždy v strave sa snažím vyberať len to najlepšie a od Nestlé výrobky detskej výživy sú to najlepšie. Rada sa zapojím do testovania. 👍

11. aug 2020

Už máme len pár dní do termínu 2. dieťatka - radi vyskúšame 🙂
beba 2

11. aug 2020

Moja dcérka je pre mňa veľký dar ❤️ a moja učiteľka. Materstvo ma naučilo trpezlivosti, pokore a rešpektu. Materstvo ma naučilo rešpektovať samú seba.
Hlavne ma naučilo poďakovať a byť vdačnou za zdravie a zdravie mojej dcérky 🙏🏽

11. aug 2020

Mam prvu dcerku Leu ktora ma 20 mesiacov a sestra ma o 9 dni starsieho Patrika, obaja piju nahradu mliecka a maju ju velmi radi. Materstvo mi prinieslo uplne iny pohlad na zivot. Zistila som, ze nemusim byt dokonala ani co sa vyzoru alebo vzdelania tyka pretoze pre moje dieta budem ta najlepsia maminka na svete 🙂. Dieta je jedine komu nezalezi na tom ci mame par kil navyse, ofluskane nechty alebo neumyte vlasy- stale budeme maminkou, ktoru v tej chvili potrebuje a neda sa nahradit nikym inym. Materstvo ma tiez naucilo ze nemam brat ohlad na reci a mudrosti druhych pretoze sama najlepsie viem, co moja dcerka a kedy potrebuje. Materstvo ma naucila nebyt sebeckou a neriesit len vlastne problemy a naucilo ma tiez co znamena ozajstny strach o niekoho tak bezbranneho a malickeho. Materstvo ma predovsetkym ale naucilo bezhranicne milovat moju malu vlastnu podobizen <3

11. aug 2020

Na otazku co mi dalo materstvo ...materstvo mi dalo zmysel zivota je to najkrajsie ale aj velmi narocne obdobie ktore som zazila...moje dieta je pre mna cely svet aj ked zaciatky boli u nas tazke(caste behanie po doktoroch koli zdravotnemu stavu malej)ale vdaka dcerke som sa naucila zit pre niekoho ineho nie len pre seba,dat zo seba co najviac aj ked uz niekedy som padala na hubu.Mat dieta je pre mna to najlepsie co sa mi v zivote mohlo stat.
Koli tazkemu porodu u nas dojcenie netrvalo velmi dlho a mlieko od beba pouzivame od narodenia teraz uz pijeme beba 2

11. aug 2020

Premna bolo toto vytúžené tehotenstve 🖤 Byť a stať sa matkou je neopísateľný pocit. Cele tehotenstvo ma naša Mell veľmi trápila, nevoľnosti, opuchy, migreny. Niekedy som mala pocit ze to všetko už nezvládnem. Ale Oto viac sme sa tešili na deň D☘️ kedy ta zbadáme, nevedela som si ani predstaviť aké to budú pociti. Nedajú sa ani opísať, je to silné. Milujeme ju každým dňom viac a viac. Naša Mell ma 7mesiacikov 🖤robí nám radosť každý deň, len čo otvoríme oči bola to neskutočná jazda 😀 do pol roka som mala mliečko tak sme nemuseli dokrmovat. Len teraz už musím, a vybrali sme si práve BEBU🖤práve sme na Bebe Maličkej neskutočne chuti, nasyti ju na celú noc ani raz sa nám nezobudi takže si aj mamička môže v kľude pospať co si cením asi najviac na celom svete 😀lebo ráno sa nás kolotoč opäť začne a ja sa zastavím až večer 😂

11. aug 2020

Pomaly zacinam vyberat pre moju 19m dcerku um lebo citim zo mojeho je uz menej kedze sa v noci posledne 2tyzdne velmi budi toto by bola super testovacka🤩 bebu sme pouzivali aj pri starsej dcerke viem ze je velmi dobra

11. aug 2020

Mám doma už skoro 7m synatora ktorý pije mliečko 2 a je to veľký papkac 🙂 . Ale.co nedopije on dopije jeho starší brat 😁. Tak ak nás vyberiete budeme len radi 🙂

11. aug 2020

Prečo ja ???? Milujem svoje deti , nedám na ne dopustiť sú pre mňa všetkým .preto aj pre svoju tretiu princeznú chcem len to najlepšie prečo nekojim ? Od začiatku som mala malo mlieka a postupne išlo až na nulu môj najmenší pokladík funkuje na bebe a rada by som otestovala BEBA COMFORT 2 HM-O len máme čerstvé 4 mesiace ☺️

11. aug 2020

Pre vaše testovanie je moj syn to práve orechové má 10m rád sa fotí a miluje všetko co sa týka jedla. Veľmi rada zdokumentujem jeho objavovanie novej chuti, keďže prsník začal odmietať, kôli námahe (chlap, niet čo dodať 🤷🤣)
Keďže od Neselé papáme rôzne kaše aj chrumky(o ktoré sa s dcérou 6rokov niekedy bijú 🤦)
BEBA COMFORT HM-O bude ďalšou ňamkou do zbierky.

11. aug 2020
Autor komentár zmazal

Dcérka má 20mesiacov 😉

12. aug 2020

Štandardne sa nezapájam do žiadneho testovania. Avšak teraz mi to prišlo úplne vhod. 😊

Synátor mal prednedávnom 9. mesiacov. Priznám sa, že pri výbere mlieka sme hneď siahli na Nutrilon. Pri prechode z 1 na 2 som však začala 'šípiť' nejaký ten problém. Z jedného nočného budenia na hlad sú naraz dva kedy vypije úplne bez problémov celú fľašu mlieka. Dlhé úvahy o výmene mlieka však vždy skončili strachom z vyskúšania niečoho nového.

Bola by to ideálna zmena s tým, že môžeme aj takto verejne porovnať a vyhodiť, či to bol pre neho dobrý výber. V prípade, že by sme boli zapojení do výberu, vyskúšali by sme BEBA COMFORT 2 HM-O. 🌷

12. aug 2020

Mna naucilo materstvo neskutocnej laske k mojim detom. Mam starsiu dceru 10 r a tej sme kupovali Bebu. Zial bola na nase pomery draha tak sme museli prejst na lacnejsie mliecko. Momentalne sa nam podaril nečakane dalsi uzlik štastia. Naša Veronička bude mať rok o 2 tyzdne a ma menšie problemy s obličkami tak bude este dlho na detskom UM. Preto by sme radi vyskušali Bebu Comfort 3 HM-0. Ďakujeme. Krasny den

12. aug 2020

Materstvo je niekedy vážne drina. Hlavne keď sa snažíte ho pochopit čo sa vám snaží plačom povedať 🤷‍♀️
Môj malý bobčo sa kojil asi 3 mesiace no mliečko potupne odchadzalo tak bolo treba dokrmovat umelym.
Prvé ktoré sme oskusali bola Beba Optipro ale keďže naše bábo je veľmi aktívne v pohybe prešli sme na Beba a.r.
Keď sa náš malý narodil bol chudokrvny ale pri používaní beba mlieka sa to zlepsilo.
Tuším som na internete hľadala ktoré mlieko má koľko železa.
Bobčo nám krásne rastie a nemá žiadne bolesti bruška ani nič podobné.
Testovali by sme Beba Comfort 2 lebo 15.8. budeme mať už 7 mesiacov.

12. aug 2020

Dobrý deň, som maminou 15 mesačného dievčatka Noemi. Materské mliečko jej žial nebolo dopriate, tak od narodenia pije umelé. Vyskúšali sme ich niekoľko kým sme začali používať Beba otipro, s ktorý sme spokojní. Radi by sme sa však zapojili do testovania práve tohto mliečka, nakoľko hľadáme umelé mlieko, ktoré by sme používali čo najdlhšie. Chceli by sme otestovať BEBA COMFORT HM-O 3.

12. aug 2020

Velmi radi by sme sa s mojim 7-mesacnym syncekom zapojili. Nakolko som mala po porode velmi vazne komplikacie, nemohol byt dojceny. Od zaciatku dostaval Bebu Sensitive s ktorou sme boli maximalne spokojni. Teraz ked ma uz pol roka by som rada presla na Bebu Comfort 2, preto by sme sa testovania velmi radi zucastnili 💛💛💛

12. aug 2020

Pre mna bolo tehotenstvo jedna veľká katastrofa 😅 zle mi bolo do 6. Mesiaca a potom som už len fučala ale nakoniec som zvládla aj svadbu mesiac pred pôrodom. Bolo to pre mna zaujímavé aj v tom, že na každej poradni sme čakali podľa doktora iné pohlavie lebo drobec nespolupracoval. Ale ja som od začiatku vedela, že to bude môj chlapček 😍 a na materstve ma prekvapila len jedna vec, ta nekonečná láska, ktorú pocítite hneď pri prvom pohľade a dotyku. Aj preto som si s drobcom dojčenie užívala až do 4. Mesiaca pokiaľ moje mlieko šinterovi už nestačilo. Tak sme prešli na umelé mlieko inej značky no tváril sa ako keby som ho chcela otráviť 😂 nakoniec vyhrala Beba 🙂 aktuálne má Matej 7,5 mesiaca, stavia sa na nohy a skúša svoje možnosti, možno aj vďaka Vášmu mlieku je z neho veľký silný chlapec 🙂

12. aug 2020

Dobrý deň. Volám sa Michaela. Mám syna Eliáša. Narodil sa predčastne v 29tt. Už v nemocnici dostával náhradnú mliečnu výživu keďže po akútnom cisárskom sa mi nepodarilo rozbehnuť mliečko. Veľmi ma to mrzelo,že to jediné čo mu práve môžem dať a moje telo zlyhalo. Ale našťastie neostal hladný a dostaval Bebu discharge s ktorou sme doma pokračovali a potom sme prešli na Beba AR1,2. Eliáš má teraz bio 10 mesacov. Korigovane 7,5. Je to veľký bojovník. Máme problém s papaním. Tak možno práve toto mliečko by mu konečne nabudilo chute a dostal chuť k jedlu. Radi by sme vyskúšali iný typ Beba mlieka, Keďže s Beba mlieka krásne priberá aj napriek tomu že nechce jesť. A čo ma naučilo materstvo? Neuveriteľne veľa vecí. Hlavne tešiť sa z kaźdého dňa že máme zdravé dieťa pretože tu nemusel byť. Tešiť sa z každého pokroku. Materstvo ma naučilo pozerať sa na veci s nadhľadom a nebrať si všetko zlé k srdcu. Materstvo ma urobilo silnejšou a sebestačnejšou ženou akú môj syn potrebuje. Materstvo je jedna z Najnáročnejších ale zároveň najkrajších veci v živote ženy. Nie každá žena má dopriate byť matkou a o to viacej si to cením. Eliáš bol v brušku len 6 a pol mesiaca a práve preto mu chcem dať v živote všetko čo ho urobí šťastným. Boli by sme vďační za výber do testovania

12. aug 2020
Autor komentár zmazal

11 mesacna dcerka, Beba comfort 3 od ukonceneho 12 mesiaca.
Materstvo mi prinieslo uvedomenie si ze si viac vazim obycajne veci ako slnecny den,dlhy spanok,teple jedlo 😊

12. aug 2020

Čo pozitívne mi prinieslo materstvo? Prinieslo mi jeden úžasný dar a zároveň zázrak. Prinieslo mi pocit lásky a zvláštneho naplnenia, ktorý som doteraz nezažila. Lásky, ktorá vznikla v sekunde a prvým pohľadom sa premenila na skutočnosť a ktorá ma napĺňa každý deň. Naučila som sa tešiť z maličkostí a všedností, a to len preto, že ich trávim so svojím synom, 8-mesačným Peťkom. ( Beba Comfort HM-O 2).

12. aug 2020

Na otázku čo mi dalo materstvo môžem odpovedať jednoznačne, a to zmysel života.Je to neskutočne nádherný pocit, keď sa na Vás pozrie ten malý človiečik s toľkou láskou. Ako každá novopečená mamička, aj ja som mala ťažké začiatky. Pri synovi bolo pre mňa kojenie na začiatku veľmi komplikované. Nakoľko bol veľké bábätko, bolo nutné, aby mal určitú dávku mliečka. Krvopotne som sa snažila výlučne ho kojiť. Keď to nestačilo, dokŕmili ho UM a to BEBOU. Potom sa mi mliečko spustilo a kojila som ho 2 roky bez problémov. Pri dcére som nemala od začiatku vôbec žiadne problémy s kojením. Mliečka som mala toľko, že som ho darovala do nemocnice pre bábätká v inkubátore. Žiaľ sa mi nečakane zhoršil zdravotný stav a bola nutná operácia. Prvé čo mi napadlo, bolo, čo s kojením. Nakoľko to nebolo kvôli liekom možné, musela som hľadať UM. Kedže som nemala žiadne skúsenosti, bola som aj tak 100% rozhodnutá, že to bude BEBA. Dcéra prešla z kojenia na UM úplne bez problémov, a za to sme vďační 🙂😇. Teraz má naša princezná rok a fungujeme na mliečku BEBA COMFORT 3 HM-O. Pokiaľ by sme boli vybraní , veľmi by nás to potešilo 🍀🌷🍀

12. aug 2020

Som maminkou skoro 16 mesačnej princezničky Ninky. Na Bebe vyrastáme v podstate od narodenia. Najprv to bola Beba HA 1,2 a momentálne sme na Beba HM-0 comfort 3. Onedlho prejdeme na Bebu 4. Plechoviek máme za to obdobie veeelmi veľa. Odkladam ich, keďže nikdy neviem, či ich na niečo nevyužijem🙂 Ninka papá Bebu už 16 mesiacov a nikdy sme nemali problém, takže sme nemuseli meniť značku mlieka. Beba je proste najlepšia 🙂 rady by sme boli, keby ste vybrali práve nás a mohli spokojne pokračovať v Beba 4 comfort. A čo mi prinieslo materstvo? Pocit nekončiacej lásky a šťastia. Keď vidím moje dievčatko usmiate, všetky problémy sú fuč. Milujem tie chvíľky, keď sa smejeme, túlime, či bláznime. Veríme, že sa na nás usmeje šťastie a vyberiete práve nás ❤️

12. aug 2020

Pekny den. Mam vytuzeneho synceka a od zaciatku bol kojeny... Ma uz 8 mesiacou a caste problemy s bruskom. Dost sme si vytrpeli hlavne v prvych mesiacoch. Vela plackal a este aj teraz som opatrna pri vybere prikrmov. Momentalne pije mliecko Sunar 2. Ale este v noci kojim. Citala som same pozitivne ohlasy ohladom mliecka BEBA tak by som velmi chcela vyskusat aby moj drobec bol spokojnejsi. Kazda mamicka predsa chce pre babatko to najlepsie. Ak by som mohla poprosit tak BEBA 2. Dakujem pekne

12. aug 2020

Mám takmer 7 mesačnú dcérku a na noc už musím dokrmovat, keďže je veľký papkac. bola by som rada keby sme mohli otestovať bebu 😌

12. aug 2020

Pred necelými 9mesiacmi🌜 som sa stala mamkou našej Sofi🤰🏼❤ už od narodenia vyrastame na Bebe🍼Materstvo ma naučilo že ku šťastiu mi nič nechýba ak mam pri sebe našu malú princezničku a keď sme všetci zdraví a šťastní👨‍👩‍👧☘❤milujeme ju najviac❤ Radi by sme pokračovali s BEBA COMFORT HM-O 2🍼☘❤

12. aug 2020

Ahojte, mňa materstvo naučilo nemyslieť len na seba svoj komfort ale na prvé miesto dat ten malý zázrak ktorý sme si vysnivali vytvorili a dali život 😇. Aj keď občas slzy a plač trochu trápenia a bezradnosť sú hneď zotrete jediným krásnym úsmevom neseho drobčeka.
Jej spokojnosť je aj naša spokojnosť aj preto som Beba comfort vďačná, najmä tomu ze je to po mlieku od maminky druhé najobľúbenejšie.
Každy deň sú toto mliečko užíva a mňa to napĺňa spokojnosťou
Ďakujeme BEBA 🙏🥰

12. aug 2020

@evily88 12 mesiacov 🥰

12. aug 2020

Ahojte ! Čo mi prinieslo materstvo? Zmysel života a najväčší daar, vytúžene dieťatko, za ktoré som vďačná Bohu! ❤
Synček Peťkoo už bude mať o týždeň 6 mesiacov.. ja to neuveriteľné ako to rýchlo letí. 😊
Celé moje tehotenstvo som sa veľmi tešila na dojčenie aj sa mi o tom snívalo pár krát. 😂
Do šiestého týždňa som drobca kojila, hoci to nebolo jednoduché ale robila som preto všetko aby mal výlučne len materské mlieko. No potom prišiel zlom kedy malý nechcel vôbec cickať, bola som zúfala a nevedela som čo robiť, kedže UM neprichádzalo do úvahy lebo som stálee chcela len kojiť no len drobeec to nechcel a odmietal prsník. Bola som tak odhodlaná mu dávať len materské mliečko, že som si začala odsávať pravidelne, namiesto kojenia moje prsia boli závisle od odsávačky. A takto fungujeme dodnes. Mliečko si odsávam 6x do dňa ale je to časovo veľmi náročne a taak sa chystám od ukončeného šiestého mesiaca obmedziť odsávanie a prejsť na UM. Bola by som veľmi rada ak by ste ma vybrali do testovania, BEBU by sme veľmi radi odskúšali. Dostala som len same pozitívne názory na ňu. Hádam sa na nás
usmeje šťastie.
S pozdravom Helka. 😊

12. aug 2020

Dobrý večer.Volám sa Miriama a som mamička na materskej dovolenke s mojimi dvoma synčekmi Brianko 21mesiacov a Leo 7mesiacov.Materstvo my dalo velmi vela pozítivnej energie a sily aby som bola silnejšia ,lebo teraz sa mám o koho starat a bat sa.Bebu 1 sme začali použivat pri mojom 2 synovi Leuškovi lebo som stratila mliečko a museli sme prejist na umelé mliečko lebo sme mu zo začiatku davali Hipp a bolo to slabé preňho tak sme dostali odporúčaniena Bebu comford 1 a som štastná že to bola super voĺba.Radi by sme sa zapojili do testovania o Bebu 2 .
Prajem krásny večer.

13. aug 2020

Mame dve detičky 👫chlapček ktorý má uz cez 2 roky pri ňom sme používali bebu keďže mu nesadli žiadne mliecko jedine beba za ktorú sme vďační 👐🏻Teraz mame druhé dieťatko dcérku 15.8 bude mat 7 mesiacov bohužiaľ nekojim o 3 mesiaca čo mi je veľmi ľúto doteraz sme používali nutrilon ale milé radi by sme otestovali bebu keďže prvému sedela na jednotku s hviezdičkou tak veríme že by aj našej dcérke Zarke sadla 🧡radi by sme sa zapojili do testovania samozrejme o Bebu 2 a zabudla som dodať že Zarka má problém nesedí jej hocičo takze veríme že beba by nám fakt sadla myslím si to podľa prvého keďže on mal tiež problém nesadlo mu nič jedine vaša beba ❤️

14. aug 2020

Mam 5 mesačne dvojičky a zachvilku budeme prechádzať na beba 2 výhra by potešila Bebu 1 sme Spokojní papaju ju od 2 mesiaca.

14. aug 2020

Mam 11 mesacneho zbojnika, ktory je velky papkac a doteraz je stale kojeny. Zacinam mat vsak menej mlieka a obavam sa, ze mu to uz nestaci. Postupne by som chcela prejst na umele mlieko, ale neviem ake. Na trhu je ich mnoho a ani sama pediatricka, mi nevie povedat, ktore je to najlepsie. Vzorky mliek sa taktiez nedaju kupit, len cele balenia. Preto by som sa rada zucasnila tohto tetovania. Verim, ze prva volba, by bola hned tou spravnou.

14. aug 2020

mame 9mesacneho Lea a mam coraz menej materskeho mliecka, tak budeme pouzivat umele mliecko; tak by sme radi vyskusali Bebu2 🙂

14. aug 2020

Ahojte,
Nasa Linda ma 5 mesiacov.. o chvilu bude mat 6 ♥️
Materstvo mi dalo nekonecnu lasku! Nikdy by som neverila, ze budem niekoho milovat tak velmi, ako ju. Vsetci hovoria o rodicovskej laske... take klise.. ale az teraz, ked pri nej lezim vecer v posteli, a po tvari mi tecu slzy stastia len preto, ze sa k nej mozem pritulit to chapem! Uz viem, co znamena ked by ste pre niekoho spravili vsetko na svete.. zaroven je to obrovsky strach, o nu, o nas, o to, aby sme vsetko spravili spravne, aby sme tu pre nu mohli byt navzdy, ale aby sme nerobili az prilis... mat babätko je laska, je strach, je neustale mnozstvo otazok...je to narocne a krasne! Nic lepsie sa mi v zivote nemohlo stat, ako mat nasu vytuzenu bambulku.

14. aug 2020

Materstvo je pre mňa obrovská dávka zodpovednosti, strachu o dieťa a zároveň nekonečná láska a obetavosť. Kým sa nám naša Vivien nenarodila ani som netušila ako veľmi dokážem milovať. Teraz mi pohľad spät, na môj bezdetný život príde prázdny a menej šťastný. Samozrejme mala som viac času pre seba a oveeeľa viac spánku 😂 ale aj tak by som to nevymenila za ten pocit byť matkou. Jediné, čo mi na materstve "prekáža" je to, že to ubieha straašne rýchlo a z môjho malého babätka je zrazu 1,5 ročné krásne a rozumné dievčatko.
V prípade, že si nás vyberiete na testovanie, radi by sme vyskúšali mliečko BEBA COMFORT 4 HM-O . Aktuálne striedame prevarené kravské plnotučné mlieko a umelé mlieko od konkurencie, ale ani jedna voľba nie je u mna ani pri Vive 100% keďže stále má dni, kedy úplne odmieta mlieko. Rada by som teda natrafila na mliekčo, ktoré jej zachutí tak, že sa ho nebude vedieť dopiť 😉 .

15. aug 2020

Som hrda mamina troch dievčat.Každé tehotenstvo,každý pôrod,priebeh materstva je pre mňa iná skúsenosť.(vedela by som o tom napisat aj knihu🙈)Nikdy by som neverila,že budem mať tak krásnu a úžasnú rodinku,ale verte mi,bez manžela by som to nedala.Tym pádom skúšam za tie roky a zároveň testujem rôzne značky umelých mliek,nakoľko som každú z nich kojila približne 3 mesiace.Moja najmladšia má skoro 1,5roka a nakoľko pravidelne ešte používame umelé mlieko a používať ho ešte budeme,radi by sme sa zapojili do testovania Beba Comfort 3 a podelili sa s ostatnými o naše skúsenosti s touto značkou😊

16. aug 2020

Následne po ukončení 18.mesiaca by sme zapojili do testovania Beba Comfort 4.😊(neuvedomila som si,že ako ten čas beží🙈)

16. aug 2020

Narodila sa mi v 49 rokoch naša vytúžená dcérka Amelia. Som nesmierne štastá a dakujem pánu Bohu,rodine,lekárom za veľký dar,že Amelia je zdravé krásne dievčatko.
Materstvo je veľká láska a obeta a je to najkrajšie obdobie môjho života.
Radi by sme sa zapojili do testovania s Beba Comfort 3 H-0 Rastieme a mliečko je základ dňa.

16. aug 2020

Najväčšie pozitívum môjho materstva je nový život malého drobca, ktorý nám robí veľkú radosť...24.08. bude mať náš drobec 1 rôčik tak by sme sa chceli zapojiť do testovania BEBA COMFORT 3 HM-O....malý papa Bebu optipro 2...ale rád vyskúša aj niečo nové...keď vidí fľašu s mliekom tak piští od radosti...hneď ju musí mať....vie čo je dobre...😉

16. aug 2020

Moje dvojičky Sofinka a Timejka stále hľadajú to správne mliecko... mliecko milujú ale stále mame nejaký problém či už s bruškom, so spaním ... s kakanim 😒😒🤷 Bebu sme zatiaľ ešte neskúsili a preto by sme sa radi zapojili do testovania tejto výživy. Dievčatá mali teraz začiatkom augusta rok, takze podmienky spĺňame už je len na vás aby ste na vybrali a my by sme sa začali tešiť na balíček od vás.

16. aug 2020

Bebu pouzivame od narodenia. I ked som odsavala 8 mesiacov, ale svojho mlieka som mala malo tak sme stale prikrmovali Bebou, hned nam sadla a nemenili sme a neskusali ine mlieko... Maly prave vcera 16.8.oslavil 1rok...

17. aug 2020

No ja som synčekovi dávala Bebu už mesiac po narodení, kojenie nám nešlo...Mali sme Bebu HA, syn vôbec nekolikoval, chutila mu a pýta si ju doteraz, teraz má 23 mesiačikov, čiže skoro dva roky..
Materstvo je úžasné, zmysluplné a je to najkrajšie obdobie v živote ženy, aspoň v tom mojom.To najlepšie na tom je pozorovať vývoj dieťatka, jeho úspechy, prvé krôčiky, každý deň je v niečom zaujímavý, syn každý deň vymyslí kopu zaujímavých vecí, ktorými nás prekvapí...Najkrašia vec je vidieť úsmev na jeho tváričke..

17. aug 2020

Ahojte, ja by som sa rada zapojila do súťaže o bebu 3, nakoľko mame skoro 14 mesiacov. Drobec Jakubko sa este v noci koji, ale mliecka by vypil aj za dvoch. Radi by sme prikrmili alebo doplnili vyzivu o kvalitne mliecka. Neposedny malý rebel, ktorý bez mliecka nezaspi 🙂 je to naš treti chrustik, takže doma je celkom veselo 🙂 je strašne veselý, vysmiaty a kam pride tam zmurka a hádže očkom, s tatikom ho ani nemôžem púšťať 😂

17. aug 2020

Mám 9 mesačného synčeka, tak by som sa rada zapojila. Ešte prednedávnom bol kojený, ale už ideme na UM, ale ešte neviem aké. Musíme vyskúšať, čo sadne. Tak by sme radi Bebu.

18. aug 2020

Toto mliečko sme pili 1,5roka. Dnes kupujem iné mlieko keďže baby mi toho veľa vypijú a kravské odmietajú. Takže kupujeme lacnejšiu verziu, ale keď si tak spätne spomínam tak sme mali veľký problém na zaciatku trafiť mliečko ktoré by dievčatám nerobilo problémy. Jedna grckala,druha bola zapecena až vlastne toto mliečko sadlo obom deťom vtedy sa volalo ešte optipro komfort. Ale inak myslím že je to jedno z najlepších mliek na trhu 👍

18. aug 2020

Dcéra bude mať v decembri dva roky čiže teraz ma 20mesiacov a radi by sme vyskúšali bebu lebo nie všetky mlieka malej vyhovuju

24. aug 2020

Ahojte,

toto je oznam o ukončení výberu 🙂

Ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber mamičiek na testovanie úspešne prebehol 🙂

Mamičky, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@03janka03, @30ivka30, @adka_bogar, @adul_adka, @alzbetamazanova, @anuska300, @bambi.k, @buzby, @daniela1911, @dudart, @elino810, @elly5, @evily88, @havranocka17, @helusikk16, @irina29, @ivik888, @ivika99, @ja_mi, @janussss, @jazuja, @katushkas, @kormi5, @lenoska76933, @lienka525, @lienqa, @maggie20, @mama_veronika, @mardza, @mariska1989, @marite, @matusik90, @miiceencoovaa, @mima207, @mims_28, @miriamka888, @mirushka36, @miska2901, @monique17, @naty2020, @nika3333, @oliva1212, @petamik, @petrasu, @romanka1610, @romanka9311, @ruzova09, @sabina_00, @sabinka277, @simonezet, @slavkakarol, @smoulo33, @snezko33, @sofia_52, @tecko28, @veronikasurmikova, @zabka1987, @zata2, @zuzanockamt

24. aug 2020
Autor komentár zmazal

@katushkas dobrý deň. Prepáčte, že ruším, ale pozerám, že ste malému dávali Bebu sensitive. Môžem sa opýtať, ako vam sedela a pripadne, akú mal stolicu? Malička ma 3 týždne, nesadol jej nutrilon, lebo grcala a ani sunar, z toho síce nemala zapchu, ale veľké kŕče. Lekárka nám teda predpísala Bebu sensitive, tak sa pytam na reálny názor 🙏😊

2. sep 2020

@littleloves moj zacal v porodnici s Nutrilonom, nemohla som kojit vobec, tak mi Dr. predpisala Bebu Sensitive. Stolicu mal normalnu, ale brusko ho obcas bolievalo, maval koliky. Skusili sme aj Bebu Anti Colic, po tej mal ale horsiu stolicu, tak sme sa vratili k Sensitive. Doteraz ju pije. Ja som maximalne spokojna 😊

2. sep 2020

Začni písať komentár...

Odošli