konik_testuje
26. máj 2019
2498 

Vaše skúsenosti s Penam Vitacelia

Aj vám sa zbiehajú slinky, keď si pomyslíte na čerstvý chlieb či sladké koláče? No má to jeden háčik – nekamarátite sa s lepkom? Všetky tieto dobroty si už nemusíte odopierať. Máme pre vás chutné riešenie v podobe bezlepkových dobrôt Vitacelia, ktoré si zamilujete na prvé ochutnanie.

Čo budeme testovať

Svet bezlepkového pečiva je revírom značky Vitacelia od pekární Penam, ktorá sa vyznačuje súhrou chuti, jedinečnosti, hravosti a dizajnu. Sortiment bezlepkových produktov tak dostal celkom nový rozmer.

Nielen v prírode to začína v tomto období zelenieť, prineste zelenú značku Vitacelia aj do svojej kuchyne a za rodinný stôl. Potešíme vás bezlepkovým balíčkom výrobkov, v ktorom si celkom určite nájde „to pravé orechové“ každý jeden z vás:

Vitacelia bezgluténové koláče – klasické makové, tvarohové, čučoriedkové či marhuľové s posýpkou? Ani to nie je problém, v bezlepkovej verzii chutia rovnako výborne. Už vám stačí iba šálka čaju či kávy, a máte postarané o zážitok pre všetky zmysly.

Image title

Vitacelia Chlebík Celio s ľanovými a slnečnicovými semienkami je správna voľba na raňajky, desiatu alebo ako príloha k jedlu. Chlieb je skrátka základ, ktorý sa dá pripraviť na sto rôznych spôsobov a ulahodí tak každému.

Image title

Vitacelia Banánový bezgluténový chlebík je mäkký, nadýchaný, s lahodnou chuťou a vôňou zrelých banánov, doplnený chrumkavou lieskovo-orieškovou posýpkou. Vychutnajte si ho samotný alebo si ho dotvorte podľa vlastnej fantázie.

Vitacelia Bochník bezgluténový sladký s hrozienkami posypaný chrumkavými mandľovými lupienkami poteší všetkých priaznivcov, ktorým chýba pečivo podobné vianočke či jemnému mazancu.

Image title

Vitacelia Závin bezgluténový s náplňou makovou je z kysnutého cesta bez lepku a obsahuje až 40 % náplne. Kvalitu výrobku potvrdila aj Rada pekárov a cukrárov Slovenska, ktorá závinu v súťaži DANUBIUS GASTRO udelila titul Vynikajúci nový výrobok 2017.

Image title

Vitacelia Oškvarkové pagáče s poriadnymi oškvarkami a rascovým posypom potešia všetkých milovníkov tejto pochúťky, ktorí si ich museli pre problémy s lepkom odopierať. Už veru nemusíte.

Koho hľadáme

Hľadáme 10 žien, ktoré sa stretli s celiakiou alebo preferujú bezlepkovú stravu. Či už sa toto obmedzenie v strave týka ich samotných alebo ich detí. Ženy, ktoré hľadáme, by si mali rady pochutnávať na sladkom či slanom pečive a mali by si s radosťou vychutnávať spoločné rodinné chvíľky pri chutných raňajkách. O chutné testovanie by sa mali s radosťou podeliť s ostatnými mamičkami a narobiť nám tak poriadne chúťky 🙂

Ako sa zapojiť

Ak by vás potešil takýto chutný balíček čerstvých bezlepkových výrobkov, stačí sa zapojiť jednoduchým napísaním komentára. Prezraďte nám, prečo siahate práve po bezlepkových výrobkoch, a popíšte nám, ako u vás vyzerajú také spoločné rodinné raňajky a čo na vašom stole určite nesmie chýbať.

Čas na zapojenie máte do nedele 26.5.2019 a v pondelok 27.5.2019 vyberieme 10 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

Držíme vám palce a tešíme na vaše komentáre,

konik_testuje

#test_vitacelia

Komentár bol odstránený

Ahojte, toto testovanie by sa mi teraz veľmi zišlo, nakoľko celiakia v našej rodine bola zistená len nedávno (pred dvomi týždňami). Preto ešte nemáme celkové skúsenosti s celiatickou stravou. Ešte sa len zaúčame a určite by nám veľmi pomohlo vyskúšať tieto výrobky. V obchodoch je to pre nás teraz (v začiatkoch) veľmi zložité, nakoľko sme na takúto stravu neboli nikdy zvyknutí, aj raňajky boli doteraz úplne obyčajné, no nakoľko sme museli presedlať na celiatickú dietu, je to omnoho zložitejšie. Ale je dobré vedieť, že sa nemusíme obmedzovať ani v sladkom, ani v slanom a tieto výrobky mať na raňajky by bolo super.Určite budeme veľmi vďační za možnosť tieto výrobky vyskúšať a už vopred veľmi ďakujeme.

20. máj 2019

Ahojte, balicek Vasich vyrobkov by ma velmi potesil, nakolko som celiaticka uz tretim rokom. Kym sa Vase produkty neobjavili na pultoch supermarketu v nasom meste, bola som odkazana na vyrobky talianskeho vyrobcu...ich vyrobky mi vsak absolutne nevyhovuju - chutia neprirodzene, umelo a trvanlivost aj 3 mesiace - nemusim asi komentovat, kolko maju E-ciek. Preto som stastna, ze ste prisli na trh s cerstvym bezlepkovym pecivom :D chlebik tmavy Celio milujem - pripomina mi klasicky lanovy chlieb a konecne sa citim akoby som jedla chlieb a nie umelu gumu. Kedze z casu na cas si dam aj sladke ranajky, neskutocne ma tesia Vase sladke kolace :D Cucoriedkove, marhulove a makove si kupujem pravidelne. Obrovske plus pre mna je, ze neobsahuju ani bielkovinu kravskeho mlieka , kedze sa mi k celiakii pridruzila aj alergia na kravske mlieko. Sladky bochnik, zavin a pagace som zatial u nas nevidela, takze som zatial neskusila. Ale dat si na ranajky opat vianocku, ci zavin, to bude pre mna velky zazitok :D Urcite budem hladat aj v inych obchodoch, aby som tu chut opat zazila. Ak dostanem sancu tieto vyrobky testovat budem stastna, ak nie, snad sa dostanu na nase pulty postupne vsetky Vase vyrobky a budem si moct pochutnavat na cerstvom pecive ako za starych cias. To co robite, robite perfektne!!! Moc Vam drzim palce a dakujem, ze myslite aj na ludi s celiakiou. Zelam vsetko dobre :D

20. máj 2019

Ahoj, moja 9rocna dcera je celiaticka a velmi by sa potesila testovani vasich vyrobkov. Nase ranajky su roznorode, od vajocok, slaniny, sunky, palaciniek...po sladke pecivo, slane pecivo. Drzim palce a dakujem velmi pekne. Vsetko dobre.

20. máj 2019

Ahojky, u nás sa celiakia objavila pred 10tymi rokmi. Bola som vtedy tehotna s dcérkou a teraz sme obe bezlepkacky mame diagnostikovanie stupeň marsh 3b. Spolu ranajkujeme cez víkendy lebo cez týždeň chodím oveľa skôr do prace ako dcérka vstáva ale keď už príde vytúžený víkend ranajkujeme klasiku chlieb, nátierka, zelenina, šunka no rôzne co chladnička dá a pokiaľ stíham tak úplne najviac zbožňujeme lievance plnené karamelovým salkom a džemom (samozrejme domácim
😍). Takže tak u nás spoločne rána
😊👩‍👧

20. máj 2019

Ahojte. Do testovania by som sa rada zapojila z dovodu, ze velka cast rodiny zo zdravotnych dovodov musi papat toto pecivo. Sestra ma kombinciu Hit a bezlepkaca a pan manzel je bezlepkac. Mamina s ocinom sa dobrovolne pridali k tomuto ...ja sa teraz v tehotenstve citim ako cierna ovca rodiny :D

20. máj 2019

Ahoj. Ja som celiaticka. Taky novacik. Balicek by ma velmi potesil. S niektore vyrobky od vita celia som jedla a chutili. Rada ochutnam aj ine a mozno najdem aj nieco na rychle ranajky bo vacsinou nemam cas. Kedze moj 11 mes syncek mi da dost zabrat. Prajem pekny den 😃.

20. máj 2019

Ahojte. Ja som celiaticka uz skoro 10rokov... no takmer celych 10rokov jem stale dookola ten isty chlebik... radsej ani nemyslim na iny druh peciva lebo viem ze je velmi tazke nieco take kupit a to nehovorim o cene. Keby som dostala taku moznost otestovat taketo pecivo, asi by som ho jedla so slzami v ociach ze jem konecne nieco ine.... nase ranajky su vzdy pestre... na stol davam aj sunku,salamu a aj sladke ako dzem, med.... mam 2 deticky takze nikdy neviem na co budu mat v to dane rano chut.... velmi by som si priala aby ste ma vybrali a konecne by som po 10 rokoch znovu ochutnala iny druh peciva a hlavne buchty 😙😙

20. máj 2019

Ahojte. Testovať by som chcela hlavne kvôli synčekovi, ktorý je bezlepkovy zo zdravotných dôvodov. Na raňajky má najradšej chlebík ale rád si pomaskrti aj na sladkom koláči 🙂 🙂

20. máj 2019

Kedze som kd 13 rokov celiaticka, bezlepkova strava je u mna samozrejmosťou. Prefeeujem vyrobky od znacky Schar, ale rada by som vyskusala aj inu znacku, o ktorej som ani netušila. A ranajky u nas? Najradsej spolu s manzelom a synom, cokolvek co si len na ranajky viete predstavit, akuraty, ze u mna nikdy nechyba bezlepkove pecivo 😊 ked mam chur na sladke, u mna vyhrava kukuricna krupica od Novalim a rada si peciem kolace 🙈

20. máj 2019

Ahojte. Som 33 ročná maminka 2 detičiek a ja trpim bezlepkovou stravou už 10 rokov. Začiatky boli veľmi ťažké na trhu sa nedalo toho veľa kúpiť takze som si musela chlebík piecť . Kupovala som si teda muku a trápila sa ako to slo . Ľudia tiež boli malo informovaní nik mi nevedel poradiť a to už nehovorím o reštauráciách kde keď som ich poprosila aby to bolo bez lepku ešte mi dali 100% prirážku . No veľmi ťažké . Ale teraz už to má pomaly každý druhý človek takze aj ponuky sú širšie a môžem sem tam aj neaku dobrotku ktoré pred pár rokmi absolútne neboli . Pre mna by títo testovanie bolo neskutočne veľkým zážitkom . Milujem od pečiva ktoré je makkucke až po vynikajúce koláčiky úplne všetko .

20. máj 2019

Ahojte😉😁 toto testovanie by som sa rada zúčastnila,už dlhšiu dobu pozorujem,že obyčajne pečivo mi nerobí dobre na žalúdok,snažím sa ho obmedziť,žiaľ niekedy to nie je možné,aj kvôli práci :-/ Celá rodinka by si pochutila ...Deti milujú koláče,takže určite by sa tiež potešili a testovala by celá rodinka 😁😁😁😊😊😋😋😋

20. máj 2019

My sa s bezlepkovym pecivom chtiac nechtiac stretavame kazdy den. Uz sme si nato zvykli. Mojmu manzelovi pred dvoma rokmi diagnostikovali celiakiu 🤨 Postupom casu sme si nato zvykli a nejak to uz berieme ako sucast nasho zivota. Vela veci uz ani nedelim a vsetci doma uz jeme aj bezlepkove potraviny. Toto testovanie by bolo pre nas ako stvorene 😋😘 ja mu peciem pecivo a chlebik iba doma. Ale takto cez teplesie dni by bolo pre mna testovanie ako vykupenie. Mala by som viac casu na rodinku ☺️ A manzel by odcenil, ze by mal nejaku zmenu. Uz nejake vyrobky ochutnal, ale vacsinu este neochutnal. Dufam, ze sa na nas (na neho) usmeje stastie a bude moct testovat a ochutnavat. A ja budem mat free 😁

20. máj 2019

ahojte. nas by testovanie velmi potesilo 🙂 vyskusali sme uz skoro vsetko, co sa da a co sa vyraba. mam 38 rokov a celiakiu cely zivot. ako vzdy hovorim, drzala som bezlepkovu dietu este v case, ked to nebolo moderne 🙂 pre 38 rokmi ste o bezlepkovych vyrobkoch mohli len snivat a nezostavalo nic ine len jest ryzu a zemiaky...o rohliku a chlebe som v case svojho detstva len snivala. takze teraz bezlepkovy chlebik a kolacik nesmie chybat pri ziadnych ranajkach 🙂

20. máj 2019

Veľmi rada by som vyskúšala niečo nové keďže na bezlepkovej diéte som už vyše 10 rokov.. väčšinou jem výrobky od schar tie mi chutia ale rada skúsim niečo nové a ešte som nejak nenatrafila na tieto výrobky v obchodoch.. budem rada ak ma vyberiete keďže som už v bezlepkových produktoch čosi okúsila a toto je asi jediná značka ktorú som neskúsila.. ďakujem 😊

20. máj 2019

Ja osobne mám celiakiu už 8rokov. Milovala som sladké buchty lepkove, čokoľvek na zahryznutie ku káve, alebo rýchle ranajky cestou do práce. No bohužiaľ upiecť sa mi nič nedarí z kysnutého cesta a v našich obchodoch som ešte nenašla nič chutné. Tak mi zatiaľ neostáva nič iné len sa pozerať na členov rodiny ako si pochutnávajú na sladkých veciach. Víkendové raňajky väčšinou robím ja a vymýšľam rôzne varianty z vajíčok, keďže máme od svokry domáce. Či už chlebík vo vajíčku, praženica s chlebíkom, zapečené chlebík s vajkami.....vtedy aj bezlepkovú chlebík je chutný 🙂 . Toto testovanie je zvolene ako keby priamo pre mňa 🙂

20. máj 2019

Som jediny celiatik v rodine a co sa tyka ranajok, kazdy ranajkujeme zvlast, nakolko cez tyzden pracovat sme zacinali v roznom case a teraz ked som na materskej, je ten rezim uplne rozhadzany, kedze o harmonograme rozhoduje babatko 😀 Ja vacsinou jem bezlepkovy chlebik s niecom a caj. Od vas mam najradsej makovy zavin, je famozny, vzdy si hovorim, ze zjem polovicu a odlozim na neskor, ale este ani raz sa mi to nepodarilo 😀

20. máj 2019

Ahojte,nakoľko dcéra je celiatička, varím a pečiem už 11 rokov bezlepkovo. Od vitacelie máme vyskúšaný makový závin, ktorý jej veľmi chutil a tiež marhuľové koláčiky. Veľmi rada by vyskúšala aj ostatné výrobky. Raňajky väčšinou cereálie alebo koláčik, nakoľko sú rána pre ňu ťažké😉

20. máj 2019

11 rocny syn je celiatik, teda u nas je bezlepkovost MUST. Uz 2 roky je na diete, ktoru striktne dodrzuje, ale nie je to pre neho lahke, kedze si pamata vsetky chute (napr. cerstvy obycajny rohlik) a na chute je teda fakt expert 😛. Preto sa maximalne snazim ponuknut mu co najsirsiu skalu vyrobkov, aby si mohol najst to svoje. Je vo vyvoji a veru, chuti mu riadne 🙂. Ranajkuje vzdy nieco sladke, teda pre nas by to bolo idealne 😁.

20. máj 2019

Milý Penam a Modrý koník! Som mamička celiatička, už 5 rokov. Mám doma 6-mesačného drobca, ktorého plne kojím. A to znamená, že som stále a neustále hladná! Už od rána snívam o chutnom pečive a pri každom kočíkovaní s túžbou prechádzam pri pekárni. Snívam práve o tých výrobkoch, ktoré v ponuke bezlepkového pečiva chýbajú a pravdu povediac, sú náročnejšie aj na domácu prípravu, ako rôzne kysnuté koláče, záviny a chlebíky. Na mojom raňajkovom stole nesmie chýbať pečivo či chlieb so syrom, salámou, šunkou alebo chutnou nátierkou, k tomu čerstvá zeleninka. A ku káve musí byť vždy niečo sladké, ideálne nie nejaký suchý keksík, ale lahodné sladké pečivo. Raňajkujeme vždy spolu, manžel si privstane o hodinku skôr. Raňajky sú náš spoločný rituál a štart do dňa. A trvajú vždy riadne dlho 🙂 A preto toho aj dosť veľa zjeme, náš raňajkový stôl musí byť chutný, farebný, rozmanitý a bohatý. Raňajky sú najdôležitejším jedlom nášho dňa. Odkedy som celiatik, obľubuje bezlepkové potraviny aj môj manžel. Často raňajkujeme to isté, veď viete aký sú chlapi... no on si vždy myslí že to moje je lepšie.
Ach jaj, teraz som si narobila chúťky. Vlastne vy ste mi narobili chúťky, tie moravské koláče a makový závin vyzerajú božský. A koľko plnky v ňom je! Mňam, musím ich vyskúšať!

20. máj 2019

Ahojte, tohto testovania by som sa velmi rada zúčastnila. Ani nie kvôli sebe,hoci sama som celiatička,ale hlavne kvôli svojej 12 ročnej dcére,ktorá je celiatičkou taktiež. Veľmi by sa potešila, nakoľko väčšinu vecí jej pečiem doma. Ona veľmi rada nové bezlepkové veci. Naše raňajky vyzerajú klasicky,väčšinou je to chlebík s niečím, no sem tam aj upečený domáci bezlepkový závin.

20. máj 2019

Nemame diagnostikovanu celiakiu ale ja a starsia dcera Mame traviace problemy po klasickych mucnych ci pecivovych jedal. Snazim sa kupovat, ci uz varit, piect doma bezlepkove a to nam pomaha. Tak rada by son vyskusala. 🙂

20. máj 2019

Tohto testovania by som sa velmi rada zucastnila, pretoze sa prave snazim co najviac vysadit muku kvoli bolestiam brucha. zatial este nemam podstupene vysetrenia na celiakiu, lebo najprv mam vysadit muku a ze potom sa uvidi. velmi by ma potesilo vyskusanie

20. máj 2019

Pred 3 rokmi mi bola zistena celiakia takze ina ako bezlepkova strava u mna neprichadza v uvahu, na trhu uz je velke mnozstvo bezlepkoveho peciva ale kolace s posypkou som este nevidela, to by som velmi rada ochutnala🙂 spolocne ranajky mame radi sladke, ked je malo casu tak si dame jogurt s domacim jahodovym dzemom a granolou a ked je viac casu tak zvacsa prazenicu so zeleninou a chlebikom alebo palacinky 🙂 pri ranajkach ci uz takych ci takych nam nesmie chybat dzus, najradsej mame jablkovy🙂

20. máj 2019

Já som celiatička už niekolko rokov a môžem povedať, že teraz je veľky vyber produktov Gluten free, keď mi prišli na celiakiu ešte nebolo tolko prpduktov v obchodoch ako teraz🤔 Ako vyzerajú naše raňajky? Priatel, neraňajkuje, pre mňa sú raňajky základom celého dňa, raňajkujem niečo zo sladkého pečiva alebo jogurt. Synček je ešte malý a preto raňajkuje ako prvý a potom já, ale tešim sa keď bude starši a budeme si spolu uživať kralovsle raňajky🍴🍞☕
Testovanie by potešilo, pretože rada skušam rôzne značky bezlepkovych jedal👌🍴

20. máj 2019

Nakolko ma z pečiva velmi nafukuje snažím sa ho vynechávať prípadne siahám po jeho zdravších alternatívach. Dnes je na trhu bohatý sortiment týchto výrobkov, čo ma teší. Ašak naše spoločné víkendové ranajky vzdy tvorí tradičné pečivo a nesmie chýbať ani klasické maslo.

20. máj 2019

Ahojte, som celiatička už vyše 24 rokov presne od vtedy ako ma začala mama prikrmovať. Bezlepkovú diétu mi diagnostikovali v 9 mesiacoch a v 15 mi ju potvrdili už definitívne - doživotne. Vo svojom detstve som nezažila takéto vymoženosti a rôzne produkty pretože na trhu toho bolo dosť málo a už vôbec nie takýto výber ako teraz. Som rada že táto doba pokročila 🙂 a že si môžem dopriať skoro rovnaké veci ako ľudia bez celiakie. Už mám svoju vlastnú rodinu, manžel síce celiakiu nemá ale keďže varím a pečiem bezlepkovo tak je už zvyknutý 🙂. Raňajkujeme spolu každé ráno v pohodlí našho gauča a nesmie tam chýbať chlieb 🙂 (samozrejme u mňa len ten bezlepkový). Ja si vždy doprajem jeden krajec so zeleninou a druhý je vždy s niečím sladkým 🙂 synček je ešte malý, ten má každé ráno mliečko 🙂. Za svoj život som už skúsila mnoho produktov a vždy rada skúsim niečo nové čo som ešte nemala 🙂.

20. máj 2019

Nam sa celej rodine obratil svet naruby, ked 2-rocnej dcerke diagnostikovali minuly rok celiakiu. Ani radsej nechcem spominat na to, ake to bolo tazke tomu malemu rozumceku vysvetlovat, ze to, co dovtedy mohla jest, zrazu nemoze. Ale drzime sa 🤞🤞 dcerka je najlepsi testovac toho, co je dobre, aj ked bezlepkove ☺️

20. máj 2019

Ahojte tak rada by som sa zúčastnila keďže mám problém s pleťou a bolo mi povedané že to môže byť práve celiakia a tak celkovo som zvedavá ako by sa mi zlepšilo trávenie atd

20. máj 2019

Tak to to by bolo balíček presne pre mňa. Môj žalúdok na všetko háklivé.Snažím sa zo všetkého kupovať to najlepšie. Nakoľko som začala jest úplne zdravo , ale sladké milujem zaroven. tak som začala piecť na zdravý spôsob. Som alergická aj na laktózu🙂 rada by som to vyskusala a ak aj budem spokojná ( brucho). Tak zariadim do môjho Nákupného zoznamu🙂
Čo u nás nesmie chýbať, predsa čerstvé pečivo a niečo sladkého 🙂

20. máj 2019

Ahojte, balíček by sa mi strašne zišiel, pretože pred týždňom nam zistili celiakiu a ešte sa s tým stále pasujeme, keďže už nemôžeme zjesť hocičo 🙂 teraz momentálne naše raňajky vyzerajú asi takto:
Jeden krajec chlebíka so zeleninkou a druhý krajec s niečim sladkým nesmie chýbať 🙂 k tomu cajik bez cukru 🙂

20. máj 2019

Ahojte. Aj my by sme sa radi zapojili do testovania, kvôli sebe, kvôli malej... Dcéra má potravinovú intoleranciu, časté tráviace problémy, ja pečivo vôbec nejedam, pretože mi je ťažko.. Nemám potvrdenú žiadnu diagnózu...

20. máj 2019

Som mamou 6 mesačného bába, ktoré je plne dojčené. Od prvého mesiaca sa trápime s exemom. Už sme vyskúšali vysadiť všeličo z jedálnička a teraz bojujeme "s alebo bez lepku" (teda ja). Drobcovi som skúšala dať i kúsok pečiva, no nedopadlo to najlepšie ( okolie pusinky výrazne červene a opuchnuté). Takže som na diéte bez lepku zatiaľ týždeň, a priznám sa, som hladná a slinám po každom rožku či kolačiku

20. máj 2019

Ahojte, vidím, že je nás tu bezlepkáčov naozaj dosť 😉 V našej domácnosti sa bezlepkovo stravujeme už niekoľko rokov. Prvému zistili celiakiu manželovi, trochu neskôr zistili u syna alergiu na pšenicu a raž a neviem či už zo solidarity alebo prečo, ale aj mne pred vyše rokom vyšli zle testy na lepok. Pečieme prevažne doma, lebo hotové pečivo je mnohokrát o tom, že rozmýšlam, či som aj ozaj hladná. Fotečky vo vašom článku ma však nalákali, že by sme radi skúsili aj túto značku 😍 Sľubujem, že sa o pečivo pobratsky podelím s ostatnými bezlepkovými členmi našej domácnosti a následne o reakcie a postrehy aj s celým koníkovským kolektívom 🙂 Ak by ste mali pri výbere šťastnú ruku na nás, tak už vopred ďakujeme 😇

20. máj 2019

Idem si ešte raz popásť oči na tom makovom závine a čo som prehliadla? Ved som mala napísať, ako vyzerajú naše spoločné raňajky? Ach jáj, ked mne oči viac blúdili po fotkách ako po písmenkách 😅
Žiaľ spoločné raňajky sú u nás skôr vzácnosťou, o to viac si vychutnáme možnosť, ked sme ozaj spolu. U nás na raňajky manžel má rád sladké, teda buď buchtu natretú lekvárom alebo mu pri pečení dám do niektorých kocku čokolády 😀 Ja radšej niečo zdravšie - žemlu s cícerovou nátierkou a zeleninku 😍 Synovi volské oká so šunkou i syrom a papriku ako prílohu na tanier, ale zvykne svoje raňajkové menu ešte zakončiť sladkou bodkou od ocka 😉

20. máj 2019

Ahojte 😊
Ja by som tento balíček dopriala mojej babinke ❤️ Mňa až srdce bolí, keď vidím, že pre nás vyvára a vypeká dobroty, ktoré si ona sama nemôže dopriať..

20. máj 2019

Váš testovací balík by nás veľmi potešil. Keďže máme medzi blízkymi priateľmi ľudí kt.majú celiakiu.Takže by sme testovali spolu.Manžel má tiež citlivý žalúdok tak by bolo super nájsť pečivo kt.by nám vyhovovalo.Na raňajky máme veľmi radi rôzne ryžové kaše. No niekedy si dáme aj kolacik😀ku kávičke.

20. máj 2019

Toto testovanie by ma veľmi potešilo kedže ja som ľavá do pečenie a také lakocinky ako by ste mi dali otestovať by mi uľahčili život ako bezlepkáčke a konečne by som nemala na raňajky vajcia na 100sposobov so zeleninou 😆

Zn.ťažký život bezlepkáčky

20. máj 2019

Ahojte 😊 Toto testovanie nas oslovila, teda celu rodinu. Manzel pri skleroze nesmie lepok a mne sa teraz po 23rokoch vyhodila silna psoriaza, takze som uplne zmenila jedalnicek a vyradila muku 😊 No a rada pouzivam bezlepkove, skusam, hladam, cize by to bolo testovanie aj pre nas 👍💪😊

20. máj 2019

Testovanie by nás potešilo, mám alergiu na lepok, preto si na raňajky robím bezlepkové kaše, do ktorých pridám ovocie. Deti sa to naučili tiež jesť a tak žijeme trocha zdravšie. Mám rada pečivo aj sladké či slané....no pri výbere musím dať veľký pozor.

20. máj 2019

Testovanie by nás
potešilo. Mám dcérku ktorá je od svojho roka celiatička. Takže by u nás testovala naša pubertiačka s mlsním jazykom

20. máj 2019

Dobry podvecer prajem 🙂, testovanie by mi pomohlo, mam sice 34rokov ale uz 3diagnozy na creva a dr.gastroenterolog mi taku stravu odporucil skusat, ale pri 4detickoch je dost aj draha pre mna samotnu.. dakujem i za precitanie 😉

20. máj 2019

u nás by testovala naša 3ročná dcérka, ktorej celiakiu diagnostikovali pred 3mesiacmi - už predtým bola veľmi slabý jedák a teraz už ani väčšinu čo aspoň predtým zjedla nemôže takže sa trápime a hľadáme čo by nám chutilo - zaujal ma hlavne chlebík Celio keďže semienka má veľmi rada 👍

20. máj 2019

U nás by testovala hlavne mamina keďže jej zistili celiakiu najvyšší stupeň, po rokoch chodenia k doktorom s kŕčmi a bolesťami jej zistili toto. Je to síce 5 rokov dozadu no stále nám je ľúto keď sa musí na nás pozerať keď papáme dobrôtky ktoré ona nemôže. Preto by ju určite veľmi potešilo vyskúšať niečo nové a chutné. 🙂

20. máj 2019

Ahojte, rada by som testovala bezlepkové pečivo od penam. Bezlepkovú diétu mám už 12 rokov a bohužiaľ to inak nebude. Celiakia som mala diagnostikovanu asi v najhoršom možnom čase, v maturitnom ročníku. V tej dobe nebolo veľa veci na trhu a tak každá jedna vec bola vzácnosť. Je skvelé, že firma penam sa rozhodla piecť aj pre ľudí, ktorý aj nemôžu kupovať bežné pečivo, či už chlebík alebo koláče.

20. máj 2019

Ahojte. Od pôrodu dcerky, co je skoro 4roky u mňa nastali problémy so zaludkom a crevami. Zhruba pred pol rokom mi diagnostikovali celiakiu marsh 3B a laktozovu intoleranciu. Vtedy som si povedala "co ja budem jest?" V obchodoch dostat vacsinou tu jednu znamu zltu znacku, ktora je dost eckova a chut umela. Preto som rada, ze na trh prislo osvieženie v podobe vas. 😍 Osobne mi chybali kolaciky, pretoze ku kave som musela mat vzdy cosi sladke. A vdaka vam a marhulovym kolacikom mam o sobotne ranajky vzdy postarane ❤️ Vyhra s vasimi vyrobkami by ma velmi potesila, pretoze vas chlebik by som rada ochutnala, kedze som este nemala to stastie nanho narazit v obchode. A tie pagaaaaaaace urcite budu stat za hriech... Mnam. Vyhru doprajem kazdemu, kedze zivot s celiakiou nie je lahky. 😘

20. máj 2019

Na toto testovanie cakam od úplného začiatku testovania na koníku. Verím, že sa mi podarí zapojiť. Som celiatička už niekoľko rokov. Väčšinou si pečivo pečiem doma...ale len preto že bezlepkové pečivo je veľmi drahé a niekedy zostanem veľmi sklamaná. Takže pár osvedčenych kusov kupujem ale experimentovať s novými sa bojim. Preto by ma toto testovanie potešilo. Možno by mi niečo zachutilo a pomohlo mi v tomto dennodennom boji s celiatickou stravou.

20. máj 2019

Ja sama som celiaticka a aktualne zistili celiakiu aj mojmu muzovi, ktoreho som presviedcala velmi dlho, aby sa nechal otestovat 😄 Testovanie peciva Vitacelia by nas velmi potesilo, kedze obaja velmi lubime sladke a mojmu muzovi aktualne najviac chyba sladke pecivo. Co sa tyka ranajok, cez tyzden malokedy ranajkujeme spolu, lebo nam to casovo nie vzdy vyjde, ale cez vikend si to o to viac vychutname. Vikendove ranajky su taky nas ritual, jednak trosku upustime od zdravej stravy a teda doprajeme si aj slane aj sladke ranajky ( a vsetkeho dostatok🙂) a zaroven je to cas, kedy sa mozme v klude porozpravat a nikam sa nenahlit.

20. máj 2019

Ahojte 🙂 rada by som sa zapojila do testovania bezlepkové pečiva 🙂 pred 7 rokmi mi zistili celiakiu 🙂 moje chuťové poháriky už dlho dlho nepocítili chuť dobrého pečiva :/ aj po toľkých rokoch stále tíško závidím mojim trom láskam doma ktoré si môžu vychutnať chuť ozajstného pečiva a zároveň som šťastná že radšej ja budem "trpieť" ako oni 😍 ale verím tomu že si konečne nájdem nejakú vhodnu bezlepkovú alternatívu a budem šťastná celiaticka 😂😂😂

20. máj 2019

Ooo, tak toto by som rada 😀 Už dlho sa odhodlavam skúsiť bezlepkovú stravu, keďže mám podozrenie... a toto by bolo ideálne. Výber vyzerá výborne a pekáreň Penam je navyše len kúsok od nás.
Koláče radi pečieme a ešte radšej jeme. Chlieb je chlebom každodenným, na raňajky máme radi sladké pečivo, závin, osie hniezdo, vianočku. Mňam.

20. máj 2019

@kacena85 toto neni take pre Teba?😉

20. máj 2019

Ahoj 🙂 kedze som celiaticka, tak by som toto testovanie vrele uvitala.
S manzelom mame radi pestre ranajky, akurat, ze on moze lepkove pecivko. Mame radi sladke aj slane ranajky, chutne chlebiky s cerstvym masielkom a zeleninkou alebo sladke pecivo s kavou/kakaom, atd.
Ved ranajky, zaklad dna 🙂 a taky den je lepsie zacat s plnym bruskom.

20. máj 2019

My by sme veľmi radi vyskúšali bezlepkové pečivo. Odkedy som zistila, že som tehotná, upravila som svoj jedálniček a obmedzila som aj lepok, ktorý je fakt ako som zistila, skoro vo všetkom. Výrobky Penam som predtým jedávala takže určite by sme radi vyskúšali ich bezlepkovú verziu. Malej sa snažím nedávať bielu múku, takže kupujeme výrobky bez nej. Naše raňajky pozostávajú stále s pečivka a šunky to obľubujeme a k tomu meníme zeleninku alebo vajíčka. Ale na desiatu máme stále niečo sladké, nejaký tvarohový alebo džemový koláčik a závin niekedy papáme aj po obede.

20. máj 2019

Môj boj s celiakiou je už 7 rokov. Prvý rok bol najťažší, nakoľko som absolvovala mnoho vyšetrení a až biopsia tenkého čreva a krvné testy potvrdili celiakiu. Ono by to nebolo tak ťažké, len problém bol vybrať si, čo jesť po celý deň, aké jedlá variť a hlavne z akých surovín, nakoľko múka sa nachádza všade. Kým som sa ako tak zorientovala v potravinách, strávila som v obchode aj niekoľko hodín. Čítala som popis zloženia. Teraz sa na môj problém pozerám inak, pretože v obchodných reťazcoch je oveľa oveľa vecí bezlepkových ako kedysi. Aj pekárne aj iné výrobne sú orientované na bezlepkovej výrobky. Niektoré sú chutné ale niektoré chutia ako rozpadnuty piesok. Rada skúšam nové výrobky a potešilo by ma niečo nové

20. máj 2019

Zapojit sa sice nechcem, nie som velmi na pisanie 🙂ale ako celiaticka poslednych 15 rokov viem ako sa menil trh s bezlepkovou stravou, vyvijal a to co je dnes bezne bol vtedy len sen, nehovoriac o oznacovani alergenov😄 preto by som chcela len chvalit a chvalit tieto vyrobky, ktorych mame doma od chladnicky po mrazak, makovnik a chlebik celia su moj hit😂drzime prsty vela uspechov

20. máj 2019

Ahojte je tretí deň čo som sa rozhodla žiť bez lepku... Dosť dlhý čas mam problém s nafukovanim už od 14 rokov keď som začala chudnúť v 14nastich...nasla si ma anorexia bulímia tri tehotenstva a to brucho dosť často veľké nafúknuté... A teraz bez pečiva sa to dava ako tak do normálu... Potešilo by ma vyskúšať a neskôr si kupovať bezlepkové pečivo... Naše raňajky spoločne sú iba v sobotu a nedeľu... V sobotu mame vajíčkove rána a v nedeľu sladké... Ďakujem a pekny den

21. máj 2019

Ahojte 😉 rada by som vyskúšala tieto bezlepkove výrobky, pretože mám potvrdenu celiakiu nejakých 10 rokov už som aj skúšala obmedziť chlieb a pečivo pretože som vždy natrafila na tvrdé umelé chute a nedokázala som to zjesť.
Bola by som rada ak by sa niečo na trhu nové objavilo a ja by som sa mohla vrátiť k papaniu pečiva.
Ak má vyberiete bude mi cťou skúšať vaše výrobky 😉
Ďakujem a pekný deň

21. máj 2019

@januska131 dakujem Jani, no je tam vo vsetkom drozdie (okrem babovky tusim) a co citam aj tolko umelin, ze si radsej doma upecem 🙂 ja lepok mozem

21. máj 2019

Testovanie takýchto potravín by ma potešilo, nakoľko som na bezlepkovej diéte cca 40 rokov. Ako malá som nemohla chodiť s deťmi ani do školy v prírode nikde sama, keďže v tom čase sa o takejto chorobe ani nevedelo. Moji rodicia mi zháňali múku z nemecká alebo z Česka. Vo väčšine som mohla jest iba zemiaky a ryžu. Teraz si často pečiem (aj keď nie som veľmi dobrá pekárka) ale musím sa uspokojiť s tým čo mám. Moje raňajky vyzerajú s kraj om chleba so šunkou a zeleninou a keď nemám k dispozícii chlieb dám si ryžové chlebíky tzv. polystyrén alebo veľmi máme radi na raňajky parky. Musím povedať, že na makový závin v obchode som pozerala už niekoľko mesiacov a minulý víkend som si ho kúpila. Zjedla som ho cely na posedenie bez toho aby som si ho nakrajala. Bol strašne dobrý.

21. máj 2019

Dobry den toto testovanie by nas velmi potesilo nakolko celiakia je v nasej domacnosti uz pojem ktory ovlada aj aj nasa 5rocna dcerka. Manzel ma celiakiu zistenu 2 roky dozadu. Dietu dodrziava, ale ma stale nejake tazkosti. Manzel miluje sladke takze testovaniu by sa potesil. Vase kolaciky som mu uz raz kupila ked som na ne natrafila v obchode a velmi mu chutili. Je skoda, ze vasa bezlepkova ponuka je na malo miestach zohnatelna alebo ju nemaju vobec.

21. máj 2019

A zabudla som napisat, ze nase spolocne ranajky su vesele pri nasich dvoch drobcoch a urcite nesmie chybat nejaka sladka alebo slana bezlepkova dobrotka. Mame radi chlebik (bezlepkovy pre ocka) so sunkou a zeleninou alebo zavin s roznou naplnou.

21. máj 2019

Bezlepkova strava ma sprevadza uz celych 14 rokov, napriek tomu by ma balicek potesil, kedze kazdeho celiatika potesi vzdy nieco dobre pod zub 🙂. Rodinne ranajky sa u nas nezaobidu bez bezlepkovych liecancov ci palaciniek, uz sa tesim ked nasa 7 mesacna dcera vyrastie a budeme si pochutnavat na nich vsetci spolu.

21. máj 2019

Rada by som vyskusala bezlepkove pecivo ci uz sladke alebo slane, nakolko som sa pred 2 mesiacmi stala mamickou, stale hladam potraviny, ktore by vyhovovali aj brusku mojho babatka, ktore nas trapi kazdy den. Ranajky sa pocas tyzdna u nas nesu v duchu, zjem co je po ruke, len aby som nebola hladna, nakolko malinku trapi aj reflux tak vacsinu casu venujem jej noseniu, a na moje stravovanie nezostava vela casu. Zato vikendove ranajky su pre mna vykupenim, manzel sa snazi zabezpecit moje pohodlie a tak sa neraz stane ze ma nakrmi, najradsej si pochutname na cerstvej zeleninke, sucharoch a domacich pomazankach.

21. máj 2019

Budem rada, ked sastastie usmeje na mna niekto dostane v 50-tke velku kyticu ruzi, niekto celiakiu, bohuzial ja som ten 2.pripad, ale nezufam, ved je ovela viac horsich diagnoz, budem rada testovat vase vyrobky,dakujem

21. máj 2019

Ahojte! Tak toto by bolo uzasne! Zistili mi celiakiu pred rokom a este stale bojujem s tym, co z bezlepkovych vyrobkov by mi naozaj pochutilo. Najviac mi chybaju kolace a vianocka. Ale aj najst chutny chlebik nie je lahke. Mam teraz pardnove babatko, tak pri 3 detoch nehrozi, ze budem stihat skusat piect bezlepkovo, ked ostatni nie su na diete. Bola by som nesmierne vdacna za moznost testovat tieto vyrobky. Vyzeraju naozaj chutne!

21. máj 2019

Ahoj... Veľmi rada by som získala tento balíček, hlavne pre moju dceru..dcere nedávno zistili celiakiu ( dnes) a ešte nevieme ako to všetko funguje, sme v tom novacikovia a týmto "ŠTARTOVACIM BALÍČKOM" , by mi bol ulahceny štart ... Okrem toho je alergicka, tak tie všetky zmeny, ktorými si teraz prechádza sú hrozne...
Ďakujem

21. máj 2019

Ahojte, testovania by som sa rada zucastnila nakolko mam takmer od narodenia diagnostikovanu celiakiu. Rada si pochutnavam na akomkolvek (sladke, slane...) jedle a teraz ked cakame s manzelom druhe babatko tak duplom. Z rodiny mam len ja, no vsetci sa tak stravujeme, aby sa nevarilo na dva razy (okrem peciva a cestovin). Milujem akekolvek ranajky a najviac s pecivom. Raz nasladko (chlieb s maslom a medom, makovy zavin, nedavno som piekla aj vianocku), raz na slano (chlieb s maslom, sunkou, zeleninou, syrmi). Vela peciva a zakuskov si peciem sama, no vzdy viac potesi ked sa clovek naje aj "bez namahy". 😊 Prilozena foto dcerky ked sme robili vianocku.

21. máj 2019

Ahojte!Toto testovanie by ma veru potesilo, aj ked urcite ovela viac mojho manzela..prave on teraz tretim rokom musi dodrziavat bezlepkovu stravu.Priznam sa prvy rok to bolo velke trapenie, co sa pecenia tyka, dnes uz pecivo takmer vylucne peciem doma, ale stale sa podari aj nepodarok🙂 alebo napr.take rozky neviem dodnes..velmi ma mrzi, ked si my s malym kupime chutne cerstve pecivko a manzel ma toto odoprete..predsa len, aj ked sa bezlepkove podari, aj tak sa to s klasickym pecivom tazko porovnava, hlavne, co sa tyka bezneho peciva..chlieb, bageta,zemla..rohliky.Kolace sa celkom daria, ale tiez si nedovolim hocijaky recept skusat v bl.verzii..Parkrat som uz kupila prave vyrobky od tohto vyrobcu a a boli skutocne chutne, ale urcite sme neskusali vsetky, dovodom je cena..snazim sa domacky, ale rada by som mu dopriala aspon takto nieco ine a myslim, ze aj chutnejsie🙂 Pecivo lubi, ci slane ci sladke, takze sa urcite velmi potesi🙂

21. máj 2019

Ahojte. Ja sa rok stravujem bezlepkovo, kvôli žalúdočným ťažkostiam. Po zjedení pečiva mi bolo vždy veľmi ťažko, ako keby som zjedla kamene. Najhoršie je, že mi nerobí problém len pečivo, ale úplne všetko, kde sa lepok nachádza. Čiže aj v párkoch, salámach, nátierkach, koreninách, sladkých a slaných pochutinách, v pive. Proste všade. Diagnózu určenú nemám. Robila som si len domáci test na celiakiu a ten vyšiel negatívny. No mám to už proste otestované, že lepok ani v minimálnom množstve neznesiem. Bolo pre mňa ťažké zvyknúť si na stravu bez chrumkavých žemlí, či sladkého pečiva. Preto som rada, že je na trhu také množstvo bezlepkových výrobkov a my bezlepkáči nie sme až tak ukrátení o takéto dobroty. Viaceré výrobky od Penam Vitacelia som už ochutnala, ale asi najviac mi chutia čučoriedkové koláčiky. Rada by som vyskúšala aj tie ostatné výrobky ak by ste ma vybrali 🙂

22. máj 2019
Komentár bol odstránený

Dobrý deň, ja som celiatička už asi tri roky. S bezlepkovou diétou mám ale celoživotné skúsenosti, lebo môj mladší brat má celiakiu od detstva, čiže pekne za tvrdého "socíka" sa mu mama snažila všemožne zohnať bezlepkové potraviny. Bola to dlhá a strastiplná cesta, vtedy toho nebolo tak veľa na výber, ako teraz, objednávali sme veľké a drahé balíky potravín z Čiech. Čiže ja som teraz v podstate "šťastlivec", keďže mám toho na výber viac. A veru to aj využívam, konkrétne aj práve maškrty od Vitacelia. Milujem makový závin a banánový chlieb 🙂 Rada si napečiem aj vlastnú bezlepkovú banánovú bábovku, postupne prichádzam na finty v pečení a už sa mi koláče tak netrúsia 🙂 A naše rodinné raňajky? Tak ak máme šťastie a cez víkend sa spolu zídeme pri stole, vychutnávame si praženicu so slaninkou, zeleninou a dobrým chlebíkom.

22. máj 2019

Ahojte,my by sme tiež veľmi radi otestovali Vaše výrobky.Moja dcéra (3 roky) je celiaticka zatiaľ len dva mesiace a ešte sme s manželom neni zbehnuty v tomto,čo obsahuje lepok a čo nie.Vase výrobky by nám veľmi pomohli sa aspoň trošku zorientovať.Dcera má veľmi rada nutelu s chlebíkom,makový závin,ktorý sme žiaľ zatiaľ ešte bezkepkovy nezohnali,rožteky,ktoré sme žiaľ zatiaľ tiež nezohnali.Dalej rada papa aj šišky,ktoré žiaľ tiež nevieme nájsť bez lepku a piecť z bezlepkovej múky sa teraz neodvážim,keďže moje dva pokusy o bezkepkovy chlieb bol neúspešný.Este sa musím veľa učiť 😁.Takže ak nás vyberiete,niečomu novému sa priucime,vyskúšame a budeme len radi a veľmi vďačný 😊.

22. máj 2019

Dobrý deň, takisto, ako skoro všetky kočky, čo tu písali, som celiatička. Bezlepkovú diétu musím dodržiavať už skoro 13 rokov. najskôr som si na túto stravu nevedela zvyknúť, ale teraz, keď je na trhu už veľký výber, by som nemenila. Táto strava a pečivo mi chutí viac ako s lepkom, možno je to zvykom, ale mne proste chutí viac. Chlebík som si dlho piekla sama, ale teraz aj kupujem. A už dlhšie, vlastne odvtedy, ako som videla v obchodoch vaše výrobky, si ich kupujem pravidelne, najmä tie sladké... Sú výborné, medzi moje najobľúbenejšie patrí makový závin a koláčiky marhuľové, sú mňam. Zvyknem si robiť takéto sladké raňajky cez víkendy. Mám tri detičky a oni tiež majú radšej môj chlebík, moje koláče a aj veci, ktoré pečiem bezlepkové doma. Dokonca aj rezne musím robiť iba bezlepkové, vraj sú lepšie, tak môj manžel.🙂 takže vaše výrobky by potešili nielen mňa, ale celú rodinu. A aj keď ma nevyberiete, vaše výrobky sú pre mňa top, takže vašou stálou zákazníčkou ostanem veľmi rada.
pekný deň
Andrea.

22. máj 2019

Ahojte,
u nás je celiatik manžel, u našich detí sa zatiaľ našťastie intolerancia nepotvrdila, no bezlepkovú diétu sčasti držíme všetci, v kuchyni používame výlučne bezlepkovú múku a cestoviny a deťom viac ako "obyčajný" chutí bezlepkový chlebík, lebo je mäkší.
Naše raňajky cez týždeň sú väčšinou obložený chlebík, vajíčka, šunka, zelenina, za tým musí byť niečo sladšie - ovocie, jogurt.
Každý víkend nám tatino chystá bezlepkové lievance, alebo palacinky, dcérka si ich dáva s malinami, synček čisté, manžel s tvarohom a ja s džemom a škoricou ku kávičke.
Vaše výrobky by nás veľmi potešili, najmä tie sladké, v každom prípade ich určite všetky ochutnáme 🙂 Vopred ďakujeme

22. máj 2019

Ahojte, chodí ku nám moja sestra s dcérami (všetky celiatičky ) na návštevu a bolo by super, keby som ju potešila takýmto balíčkom na testovanie, mala by som čo ponúknuť aj zabaliť domov. Proste potešenie na druhú.🙂

22. máj 2019

Niekolko vyrobkov som uz skusila, a veru ze mi slinky tecuuuu.. som bezlepkacka uz styri roky a stale hladam, skusam, ako zaneprazdnena mama nemam vela casu na hokusy pokusy s bezlepkovymi mukami, tak rada kupim hotove mnamky. Zavidim mojim chalanom napriklad makovnik, briosku,...oskvarkove pagace som nejedla uz snad sto rokov. Taky balicek by som rada testovala!

22. máj 2019

Velmi velmi velmi chcem testovat ❤ ja aj 1.5 rocny syncek mame celiakiu. V nasej dedine take vyrobky nedostat.

23. máj 2019

pekný deň, ja by som rada produkty vyhrala pre moju 6 ročnú neterku s celiakiou ❤️

24. máj 2019

Donedávna som siahala po BLP výrobkoch kvôli mojej intolerancii lepku. No vašom som to začala flákať a používala stále viac a viac potravín s lepkom. Pred 3 mesiacmi sa mi narodil syn a tak som musela zas ísť na prísnu diétu nakoľko lepok vadil aj jemu 😞 najväčší problém mám práve s pečivom, nakoľko vyber je dosť slabý a Penam by potešil. Niekedy nájsť BLP pečivo ktoré nie je tvrdé a suché ako piliny je umenie... niektorí výrobcovia to proste nevedia. Na našom raňajkovom stole nikdy nechýba zelenina, syr a kvalitná šunka... a niekedy proste vezmeme chlebík a natrieme si ho nutellou 🍫 asi si jeden taký hneď urobím 🥪

25. máj 2019

Ďakujem

27. máj 2019

Dobrý deň, rada by som zapojila do testovania , mám od narodenia atopický ekzém a potvrdenú alergiu na niektoré druhy potraviny. ďakujem ❤👏

28. máj 2019

Ahojte,

toto je oznam o ukončení výberu 🙂

Ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol 🙂

Ženy, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@6maybe6, @7adina7, @adula12, @agentka017, @ajka9898, @alexandrami, @andreabilkova, @anna610, @bibi23, @chatlotka, @dadagabikova, @dadika117, @damolly, @danieli, @danieljakub, @domcullienka, @dominikakoll, @dominikamirkova, @elkatelkaaa, @eva31eva31, @evinku, @evinqua, @fergiea, @hanicka32, @harmonika01, @ilovenext, @jamesinka, @janulka257, @januska131, @kacena85, @kadenz, @laki, @leeshka, @linda1980, @livinka1111, @luccya1, @lucyp12345, @lulu142, @lulukaka, @lulupulu, @lulusha, @majba, @mamina1986, @matinka, @megan6, @melani19, @miiceencoovaa, @mita9, @myrusiatko, @nadherna, @nikam, @nikiki29, @nikinkals, @nikolurbanska, @nikusiak9, @nitusiak, @norita, @petka2016, @puskaruka, @rebekag, @samko1, @sheba20, @silvia851, @simi98, @slzinka23, @sofiia87, @tetkaevka, @vanesilili, @vanilka3, @verka1818, @veronika3006, @xela007, @zloba_z_pd, @zuzanars, @zuzka2801, @zuzkarej

28. máj 2019

Začni písať komentár...

Odošli