kathrinshop
    14. feb 2018    Čítané 138x

    BIODERMA ATODERM A TÝŽDENNÉ TESTOVANIE

    Ahojte.

    V spolupráci s Modrým koníkom a Biodermou sme mali tú česť vyskúšať produkty Bioderma Atoderm Intensive Baume balzam 500ml. Výživný hydratačný balzam na veľmi suchú pokožku s protisvrbivým účinkom a Bioderma Atoderm Sprchový olej 200ml. Krémový a nemastný olej bez parabénov, farbív a mydla.

    Takže po týždni používania obidvoch produktov sa púšťame do recenzie. Ešte predtým ako sme obdržali balíček s produktmi sme sa rozhodli, že to odskúšame na našej Isabelke (23m), ktorá od svojich 6 mesiacov trpí atopickým ekzémom. Príčína vziku, čo to u nej vlastne vyvolalo sa veľmi ťažko odhaduje. Mohla to byť aj reakcia na niektorú potravinovú zložku, ale viac pravdepodobne to bude geneticky podmienené. Touto chorobou trpí aj moja sestra (35r) aj jej dcérka (15r). Zatiaľ sme sa ani za pomoci odborníkov nevedli dopátrať, čo to u nej vyvoláva, takže nič iné nám neostalo len utlmovať jej príznaky.

    Obdobia zlepšenia sa striedajú so vzplanutiami. A práve takto to bolo aj u nás, akoby nie náhodou načasované. Obdobie chrípky, nádha, kašeľ... A ekzém sa viditeľne zhoršil. Veľmi suchá napnutá pokožka, s mapovitými červenými ložiskami po celom tele, úporné svrbenie, predovšetkým v noci. Dieťa bolo nepokojné, plačlivé, my - rodičia frustrovaní.

    Takže bol najvyšší čas na skúšku s Biodermou. Každý večer sme ju sprchovali Sprchovým olejom. Má nemastnú textúru, jemne penivú konzistenciu s príjemnou nevtieravou vôňou. Aplikuje sa veľmi jednoducho na vlhkú pokožku a potom sa spláchne. Bez problémov to zvládlo aj 23 mesačné dieťa. Neskôr sme ho vyskúšali aj vo vani pri kúpaní s veľkým bratom. Pokožka bola po umytí hydratovaná na pocit jemná. Nasledoval 2. krok – telový balzam. Naniesli sme ho na celé telo. Pomáhala samozrejme aj Isabelka. Mala jemnú, nemastnú konzistenciu, ktorá sa veľmi ľahko rozotiera. Rýchlo sa vtrebala a zanechala na pokožke ochranný film až do rána. Pokožka ostala viditeľne hydratovaná, jemná a príjemná na dotyk. Aj svrbenie sa snížilo na minimum. Bolo to ďalšie plus čo sme zaznamenali, lebo pri ostatných krémoch a mastičkách sa procedúra premasťovania pokožky musela hneď zrána zopakovať. Pri tomto produkte sme tento náš ranný rituál mohli kľudne vynechať. Premasťovali sme len lokálne, na veľmi suchých miestach. Síce to bola len týždňová výzva, produkty sme neprestali používať.

    Takže sme došli k záveru, že obidva produkty sú veľmi dobre znášané aj najmenšími deťmi. Síce to ekzém nevylieči, ale výrazne zníži jeho príznaky akým sú suchá, napnutá pokožka a hlavne svrbenie. U nás sa osvedčil najmä Bioderma telový balzam, ktorý budeme určite používať. Budeme Vás aj naďalej sledovať na Facebookovej aj na Instagramovej stránke, aby sme nezmeškali žiadne novinky.

    S pozdravom,
    Katka a jej rodinka

    mishell23
    13. feb 2018    Čítané 460x

    BIOderma, tu pohlaď MA! 🤗👌✋

    Áno je to tu...

    Ja viem. Mamičky na MK sa teraz rozdelia do troch táborov.

    1. Tie, ktoré budú nadávať, že zase testovanie ktoré ich otravuje (tak vypni na chvíľu net, zober knihu a čítaj tú... Uvidíš, je to naozaj dobrá psychohygiena. Odporúčam Paulo Coelho, mám od neho všetky a ani jedna nie je zlá 😊 a usmej sa, ženám úsmev pristane 😊🤗)

    2. Tie, ktoré sú smutné, že ste ich nevybrali.

    ... Nuž, treba skúšať. Tiež sa nezapájam všade. Ale raz sa šťastie usmeje na každú. A ak nie. Ten pocit, že máš aspoň šťastie v láske je na nezaplatenie.. 😊

    3. Tie ktoré, čakajú na recenziu, tak poďme na to... Nemusím vám písať ako som sa tešila na balík a bla bla bla...

    Manžel prišiel domov z práce s balíkom, keď som akurát krájala mäso na večeru 😀

    Tak po dokrájan,í som nožom otvorila a pozrela obsah. - Balíka, nie manžela 😂😂😂

    Na  prvý pohľad ma prekvapil objem krému - 500 ml. Sprchový olej je 200 ml.

    Ale to už pri mne stepovala dcéra (4 roky) že: "Čo to jeeeeee mamiiii". Zdvihla som ju na pracovný stôl, a vysvetlila jej, čo ideme testovať. 

    Keď mala 6 mesiacov, prvýkrát sa mi vyhádzala. Najviac na hrudi, brušku a chrbáte, vtedy mi ju dal doporiadku jeden mladý doktor ktorému som doteraz vďačná, ekzém jej zmizol a znovu sa objavil túto zimu. Raz mi prišla zo škôlky a hovorí: "Mami, pozri mám ekzém na ručičkách ako ty."

    Oblial ma pot a... Áno, revala som. 😥😥 Lebo len človek, ktorý to zažíva na svojej koži, a vie aké je to trápenie, to o to horšie prežíva, keď to vidí aj na vlastných deťoch.

    Usúdila som, že teda ekzém sa jej v zime objavil rovnako ako mne z dôvodu alergie na chlad.

    No ale k veci. Ako som ju vyložila na stôl ku mne už aj pumpičkovala a krémovala si rúčky. Tak som si dala aj ja. Čo ma prekvapilo, že mi povedala po chvíľke že ju štípe, čo mňa naopak vôbec a ruky mám horšie. Ale keď som sa jej spýtala či ešte, povedala že nie. 😀 Bosorka malá.

    Priznám sa patrím k tým ,,nezodpovedným" matkám, čo nekúpu deti každý deň. Niežeby som nemohla, ale nie vždy je čas a niekdy sa mi už proste nechce 😀 Tak to už chodí keď doma máte okrem dvoch malých detí aj jedno veľké - to je to chlpaté, ktoré občas tiež musíte popohnať, že už je čas na sprchu. Hahaa.

    Takže prvý deň sa u nás testoval na všetkých len krém a ja som si dala večer rýchlu sprchu.

    Ďalšie dni sa niesli v znamení - krémovať malému celé telíčko pretože posledné mesiace sa mu objavili suché fliačiky hlavne hore na ručičkách a na stehnách a riťke. Nebudem klamať ale natierala som ho len večer a za tri dni "účinnými " a nie lacnými krémami a nepomohlo.

    V tento týždeň testovania môj malý schytal zápal priedušiek takže kúpanie som obmedzila len na nutné umytie odspodu. Keďže mal antibiotiká, a napriek probio veľmi často kakal strašne sa mu vyštípala riťka. Raz sa tak strašne rozplakal, že bolo vidno že ho to naozaj bolí. Brala som ho do vane umyť od spodu a s malou dušičkou som ho namydlila Biodermou - a vôbec ho neštípala. Bohu vďaka! Inak by som si to vyčítala.

    Takže tento olejový sprchový gél prešiel testom naozaj citlivej a podráždenej pokožky. 💪👌👍

    Čo sa týka sprchového oleja, je pravda že ak si ho napumpujete na ruky tak nepení. Ja som preto používala "hubku" a stačilo málo oleja a vznikla krásna pena, hubka zbaví telo odumretej kože a olej sa už postará o jej hebkosť.

    Po kúpaní sa vždy krémujem. Mojím problémom hlavne túto zimu boli rozsiahle suché mapy popraskanej kože. Takmer do krvi. Tento rok som sa vytrápila naozaj veľmi. Mala som ich hlavne na rukách, na vnútorných stehnách - najhoršie, v záhyboch pod kolenami, pár fľakov na bruchu, chrbte, a dokonca aj na prsiach.

    No problém bol suchá pokožka a akýkoľvek krém mi spôsoboval hrozné štípanie a bolesť. Tým myslím krémy určené na suchú a atopickú pokožku.

    Takže keď som si 1x išla dať Bioderma Atoderm na stehná, zavrela som oči a čakala na ten moment bolesti, ktorý však neprišiel. Naozaj. Toto je naozaj prvý krém ktorý ma neštípe a verte mi mala som ich už desiatky.

    Ďalšie plus tohto krému vidím v tom, že zanecháva na pokožke ,,film" do ďalšieho kúpania no bez pocitu lepkavosti pokožky čo sa mi pri iných krémoch stávalo . To asi znamená že pokožka je chránená aj pred vonkajšími vplyvmi ako je v mojom prípade chlad. Čo môžem potvrdiť lebo keď som išla von, neštípal ma ekzém ako inokedy.

    Za týždeň testovania sme sa zbavili fľakov na synčekovi (15m), dcéra momentálne tiež nemá červené suché ručičky.

    A ja?

    Pozrite si fotky pred a po. Lebo na čo to budem zbytočne komentovať. Na fotkach su obe moje stehná 7 dni rozdiel

    Na fotkách sú vidno biele miesta. Po zmyznutí ekzému mi akokeby vytiahlo pigment. Stáva sa to často. Takže momentálne som úplne bez ekzému a flakatá bielo-biela 😂

    Ale dôležité že bez ekzému.

    Viem však že atopický ekzém je boj na celý život. Treba tomu prispôsobiť životný štýl a nájsť si pomocníkov, ktorý tento boj dokážu uľahčiť a zmierniť príznaky.

    Niesom typ čo by niečo chválil len tak, ale za seba môžem potvrdiť že u nás bude mať svoje miesto už aj Bioderma Atoderm.

    Cena sa môže zdať niekomu vyššia ale pri pomere: objeme/kvalita je podľa mňa veľmi dobrá.

    Týždeň pred testovaním sa ku mne dostal sprej istej značky ktorý je na ekzém veľmi účinný. A samozrejme aj veľmi drahý. Avšak dozvedela som sa že pravdepodobne má skryté kortikoidy. Čo pre mňa nieje cesta k liečbe ale len k potláčaniu príznakov s vedľajšími účinkami.

    Preto som rada že Bioderma prišla na trh s niečím podobným a rada sa dozviem viac aj o spreji, keďže si myslím , že táto firma by nezavádzala zákazníkov použitím kortikoidov vo svojich výrobkoch. Verím že sú všetky testované a pomáhajú tam kde treba.

    Nakoniec mi ostáva len posledné. Poďakovať za to, že ste ma vybrali.

    Horúca vaňa a kúpeľ je jediný čas ktorý si kradnem sama pre seba. Čas na môj relax a uvoľnenie od všetkého čo ma ťaží. Tak už aj s BIODERMOU. (aj tak sa mi tam vždy dotrepú deti a robia mi do vody,, panči panči" ale taký je už život mamky 🤣 a to predsa všetky dobre poznáme... )  Tak ich aspoň potom zapájam do masáže a natierania 😂

    Tak možno niekedy nabudúce pri ďalšej zaujímavej recenzii 😉

    Miša

    kesis
    13. feb 2018    Čítané 320x

    Testovanie BIODERMA Atoderm Intensive Baume a Bioderma Atoderm Sprchový olej

    Veľmi ma potešilo že som bola vybraná na testovanie produktov značky Bioderma. Pretože sama mám veľmi dobre skúsenosti s touto značkou. Do testovania som mohla zapojiť celú moju rodinku a sama mám alergiu na chlad. 

    Táto alergia sa mi prejavuje suchými, červenímy fľakmi na rukách a nohách, no nič príjemné 😞 

    A navyše, alergia sa začala prejavovať aj u staršieho synčeka. Samozrejme som sa chcela vyhnúť všelijakým antibiotickým krémom a podobne a až mi srdce podskočilo, keď koník zverejnil možnosť testovať BIODERMA Atoderm Intensive Baume.

    Naozaj konzistecia mlieka sa dá prirovnať k balzamu, nelepivá.

    Už po prvom natretí moje nutkanie na štrábanie si rúk a nôh ustúpilo. Začervenalá pokožka sa upokojila, sama som bola prekvapená účinkom, ktorý sa náhle dostavil. Natrela som i synčeka a červené fľaky po pár dnoch neboli viditeľné. Potom som si povedala že po tejto skúsenosti odložím aj detské mliečko (olejček) a po kúpaní som si i mladšieho synčeka natierala radšej týmto krémom. 

    Do parády som si vzala i manželove ruky 🙂 

    Po 4 dňoch som mu musela nachystať do práce, pretože sám videl zmenu v popraskanej pokožky. A ruky nemal také suché ako pred tým. A úprimne ? Pre mna veľká výhra, pretože dokopať ho k tomu aby si ruky krémoval bolo do vtedy pre mna nemožné. 

    Ale naozaj, ak sa dostavia výsledky tak človek to podvedome začne robiť automaticky. 
    🙂 Veľmi sa teším. 🙂 

    Moja ruka po 2 dni. Po červených fľakoch skoro, už ani stopy. 🙂 


    Taaaaaak a poďme k Bioderma Atoderm Sprchový olej 🙂 

    A ako to hodnotím?

    - prvá pre mňa veľmi pozitívna vec je, že tento olejček vôbec neštípe pri kúpaní v očiach

    Čiže som bola veľmi rada keď sme prišli z vonku (zima okolo 0 st) v zime je pokožka sama o sebe suchá a dehydratovaná. Takže som detičky od hlavy po päty umyla s týmto sprchovým olejom. 

    Deti mali pokožku jemnú, hebkú a hlavne sprchovanie prebehlo bez Riškového neustáleho sa vypytovania ,,Nebude to štípať?" Sám hneď pochopil že tento olejček je skvelý 🙂 

    - žiadnu výhradu naozaj nemám k tomuto skvelému výrobku od Biodermy. Vlastne jedna by sa našla - Malé balenie 🙂 

    Mamičky, ak máte akékoľvek problémy s pokožkou či Vy alebo vaše detičky vyskúšajte minimálne BIODERMA Atoderm Intensive Baume, verím že určite pomože 🙂 Koník_testuje ♥ Dakujem krásne že som mala znova možnosť testovať ♥ 

    Vďaka tejto možnosti sme objavili produkty ktoré nám veľmi pomáhajú. 🙂

    zuzio
    13. feb 2018    Čítané 107x

    Ani princezné nie sú dokonalé

    Každý deň je krásny a výnimočný a jeden januárový deň bol aj štastný. Modrý koník ma potešil a zaradil k dalším mamičkám, ktoré dostali možnosť odtestovať kozmetiku od značky Bioderma.

    Zapojila som sa do tejto sútaže kôli tomu, že ide o kozmetiku, ktorá je určená pre suchú atopickú pokožku - radu Atoderm.

    Radšej by som bola, keby išlo o mastnú pokožku a nie o suchú svrbiacu a začervenanú ako u mojej dcérky. Ekzémy jej začali, keď mala zhruba mesiac. Stále sa jej vytvárali červené svrbiace ložiská. Najťažšie je pozerať sa na dieťa, keď ho niečo trápi.

    Skúsili sme mnoho krémov, kvapiek do vody, ktoré boli na vnútorné použitie, masťe, oleje. Nič jej nepomáhalo. Samozrejme kordikoidy jej nechcem dávať, priklonila som sa k ním, keď už bolo ozaj veľmi zle.

    Naše "ekzémove obdobie" sa neustále strieda. Cez leto v najhorších horúčavách bolo toto obdobie u nás veľmi zlé, musela som jej obliekať dlhé legíny a na ruky rukavičky, aby sa neškriabala.  Dospelý zdravý človek si ani neuvedomuje, ako sa automaticky poškriabe, keď ho niečo svrbí. Ale ako vysvetliť osemmesačnému dieťaťu, že sa škriabať nemôže? Nijako.

    Dnes už 15 mesačná dcérka nevie ešte povedať svôj názor z testovania kozmetiky, tak píšem za ňu recenziu ja, jej mama. Krém a olej som testovala hlavne na dcérke, ale aj na sebe. Tiež mám suchú svrbivú pokožku s rozšírenými žilkami na tvári. Hlavne teraz cez zimu, kedy je naša pokožka najviac skúšaná rôzdnymi vplyvmi ako chlad, vietor, mráz. Aj mne sa toto počasie postaralo o pár červených svrbiacich fľakov na rukách medzi prstami. Pred testovaním sa dcérke objavil ekzém na ramene.

    Natierala som jej ho s krémom ATODERM INTENSIVE BAUME. Veľmi milo som bola prekvapená,že sa jej ekzém nezapálil, ale bol vo farbe pokožky, inokedy má ich zafarbené do červena. Vôbec sa teda ekzém nezhoršoval, práve mám pocit, že mizne, aj keď pomaly.

    Stačilo natierať 1x denne pre mňa aj na dcérku. Je jemný, nelepivý, príjemný na dotyk. Nezanecháva na tvári tažobu, pocit pnutia, vôbec som nemala pocit suchosti. Mne sa fľaky na rukách zlepšili.

    SPRCHOVÝ OLEJ ATODERM

    Má krásnu jemnú vôňu, jemne penivý. Zanecháva pokožku vláčnu, ešte aj na druhý deň som cítila olejový film na pokožke. Nevytváral tažobu.

    Veľmi som vďačná tímu Modrý koník za šancu vyskúšať tieto produkty. Odporúčam ich za mňa aj za dcérku a zaraďujem ich do našej každodennej starostlivosťi o pokožku.

    S pozdravom Zuzana.

    gabriellebutterfly
    11. feb 2018    Čítané 135x

    Testovanie Atoderm Intensive Baume a Atoderm Sprchový olej na tvári

    Testovanie na tvári.

    So značkou Bioderma sa pravidelne stretávam, pretože na odličovanie používam už dlhých pár rokov micelárnu vodu Sensibio H2O, ale rad Atoderm som vyskúšala prvýkrát. Suchou pokožkou na tvári trpím približne 15 rokov a do testovania som sa zapojila, pretože som vyskúšala viac krémov a spôsobov starostlivosti o pleť, ale buď mi pleť zhoršili alebo zabrali len na určitý čas a potom sa mi problémy, sčervenanie, svrbenie a pálenie pokožky vrátilo späť a jediným riešením boli kortikosteroidy.

    Niekoľko dní pred testovaním som mala zhoršenú pokožku, ktorá už bola v takom stave, že som musela použiť kortikosteroidnú masť, čo je celkom škoda, že som nemohla vyskúšať túto dvojkombináciu v priamom prenose. Počas testovania som mala pokožku akurát v norme, takže neviem plne posúdiť, ako by zareagovala moja poškodená pleť na testované produkty. 

    Počas testovania som oba produkty používala na tvár ráno a večer vždy spolu.

    Atoderm Sprchový olej

    Na prvý pohľad ma potešil pumpičkový aplikátor, s ktorým sa ľahko manipuluje a pri umývaní tváre je to určite najjednoduchšia aplikácia. Prekvapila ma konzistencia. Myslela som si, že bude viac olejová, ale pekne sa na tvári spenila a jednoducho sa dala zmyť. A jemná vôňa gélu ma nadchla, je fakt príjemná. Po umytí som mala pokožku tváre čistú a jemnú.

    Atoderm Intensive Baume

    Velikánske balenie balzamu mi vystačí aj na celý rok 😃 a možno aj na viac. Skvelá konzistencia, nie príliš mastná, dobre sa vtiera do pokožky a zanecháva ju hydratovanú po celý deň, no na tvári predsa len vyzerá troška lesklo.

    Keď som predtým používala mastnejšie krémy, tak sa mi robili tukové vyrážky a upchávali sa mi póry na tvári. Pri tomto balzame sa mi nové póry netvorili a nezväčšovali, napriek tomu sa mi zapálili dve vyrážky v oblasti brady.

    Dvakrát som použila balzam na kolenách, pretože som tam mala suchú pokožku a na tú zabral dokonale, už týždeň som si nekrémovala a stále mám kožu na kolenách v poriadku. Myslím, že tento balzam je skôr vhodný na pokožku tela ako na tvár.

    Takže podľa mojej skúsenosti by som to zhrnula tak, že sprchový olej je použiteľný rovnako na tvár aj na telo a naozaj pokožku veľmi pekne hydratuje. Balzam by som používala skôr len na telo. Predsa len, je ho vidieť, a robí akoby taký ochranný film, ale dobre chráni kožu, a ak máte problémy so suchou kožou, tak pekne hydratuje a suché miesta zmiznú za pár dní a u niekoho už po prvom použití.

    Myslím si, že problém v mojom prípade tkvie v tom, že keď počas dňa prijímam menej tekutín, tak sa mi zhoršuje pokožka. A zrejme budem musieť vysadiť postupne niektoré potraviny, aby som prišla na koreň problému.

    Ďakujem "Koníkovi" za možnosť zapojiť sa do testovania 🙂

    bullinka
    11. feb 2018    Čítané 388x

    Náš týždeň s Biodermou

    Môj problém s ekzémom začal veľmi nenápadne a ani za svet by som si nepomyslela, aký dlhý boj mám pred sebou. Hneď na začiatok musím povedať, že hoci som svetlokožka a môj muž sa zo mňa často smeje, pretože žilky mi cez moju svetlú kožu doslova presvitajú, nikdy som s pokožkou problém nemala. Sem tam bola suchšia, no premastenie obyčajným telovým mliekom úplne postačovalo. 

    Moje peripetie začali cca. v roku 2015 ako nenápadný výsyp na prstoch. Malým vodnatým pľuzgierikom som neprikladala nejaký veľký význam, svrbeli, ale vedela som, že je to len chvíľková záležitosť. Väčšinou do dvoch dní som o nich nechyrovala.

    Tentokrát to však bolo iné. Všetko sa mi začalo vymykať spod kontroly. Zrazu som pľuzgieriky nemala len na prste, ale medzi prstami, na vonkajšej strane rúk, zapästiach, vnútorných lakťových jamkách. Keďže som doma mala kortikoidnú mastičku, premastila som to a všetko sa zdalo byť ok. Lenže ono sa to vrátilo. A ešte horšie. Takto som fungovala pár mesiacov, ale vedela som, že kortikoidmi to nemôžem mazať donekonečna. Na jeseň 2015 som sa konečne donútila ísť k alergologičke. Verdikt... Atopický ekzém. Príčina? Nezistená. 

    Každodenný kontakt s vodou, mydlom, umývanie riadu moje problémy len zhoršovali a boli utrpením, nehovoriac o tom, keď koža popraskala. S pani doktorkou sme ekzém dali ako tak pod kontrolu, no opakovane sa stále vracal. Už nie tak vo veľkom, ale bol tu.

    Keď som v lete 2016 otehotnela, vedela som, že s mastičkami je koniec. Ak som si doteraz vravela, že trpím, teraz to bolo ešte horšie. Každý večer som sa škrabala skoro do krvi, uprostred noci som sa zobudila na neznesiteľné svrbenie a odpočítavala som hodiny do rána. Po nociach som hľadala na nete babské recepty, čo s tým. Jediné, čo nachvíľku zabralo bola totálne horúca voda na ruky. Každý večer som mužovi nariekala, že to už dlhšie nevydržím, že sa musím aspoň 1x namazať. Ruky som mala ako spálené. Bola zima, nosila som dlhé rukávy, no tie to celé ešte zhoršovali. Raz som si požičala od susedy hrniec a keď som ho vracala, zbadala moje ruky a až ju zamrazilo. Myslela si totiž, že som sa tak veľmi popálila. 

    Skúšala som aj močenie vo vode s morskou soľou, s ovsenými vločkami... Nič.  Moje trápenie sa skončilo zo dňa deň. Neviem čo sa stalo, ale cca v 8 mesiaci tehotenstva zrazu ekzém ustúpil. A ja som konešne mohla spať.

    Teraz je tomu rok. Ekzém už vystrkuje rožky. A tak, keď som zbadala výzvu na test Biodermy neváhala som a hneď som napísala. Podarilo sa mi to a bola som medzi vybratými.

    V pondelok mi dorazil balíček a ja celá natešená som ihneď fotila a postovala tu. Mliečko som si dala na miesto tak, aby bolo na očiach. No a olejček putoval do kúpelne. 

    Najprv som sa bála parfumov v týchto dvoch produktoch. Na moje počudovanie, mliečko vôbec necítiť a olejček má veľmi príjemnú a jemnú vôňu. Nič násilné.

    Obidva produkty som otestovala aj na mojich deťoch. Hlavne na tej mladšej, ktorá má po celom tele suchšiu pokožku.

    Po týždni testovania sú moje závery tieto:

    Atoderm Intesive Baume - veľmi príjemná konzistencia, ktorá nezanecháva mastný film. Bez parfumov, čo  mne neskutočne vyhovovalo. Používala som ju vždy po kontakte s vodou, čiže po umývaní riadu, po kúpaní detí. Proste vždy, keď moje ruky prestali byť premastené. Najmladšej toto mliečko tiež vyhovovalo, hneď po prvom použití bolo na dotyk cítiť zmenu. Lyšaje po telíčku ustúpili. Výrobok hodnotím kladne. 

    Atoderm Huile de douche - tak tu som trochu v rozpakoch. Hoci je olej príjemný vôňou, bohužiaľ mne nepasuje. V lakťových jamkách sa mi hneď po prvom použití objavilo začervenanie a pokožka zostala suchšia. Obom dcérkam vyhovoval, nevšimla som si nič podráždené.

    Po týždni sa naše testovanie skončilo. Ja som vďačná za túto príležitosť. Ak by sa ma moji známi pýtali, či túto kozmetiku odporúčam, určite by som im povedala, nech ju vyskúšajú. Veď nikdy neviete, čo zaberie práve vám 🙂

    #test_bioderma 7. Deň - testujeme aj na bračekovi 😁

    #test_bioderma testujeme 5. deň 🤘 " už som veľká už to viem aj sama"

    Ako správna žena, miluje krémiky... A maže a mažeeeeeeee,občas ho ma aj vo vlasoch. Nevadí. Suchá pokožka si zaslúži starostlivosť.
    Prezradím len toľko že ja som zatiaľ milo prekvapená.
    Uvidíme čo ďalej..
    #test_bioderma

    #test_bioderma 2. deň - Isabelka testuje sprchový olej pre atopikov 👌

    mishell23
    Správa bola zmenená    30. jan 2018    

    Za všetky vás co sa denne trapite so svojou atopickou pokožkou alebo s pokožkou vašich detičiek idem testovat tieto produkty. A ze to bude mať #test_bioderma ťažké to viem iste.
    Ja aj moje deti sme atopici. Ja teda teraz v zime potrebujem obzvlášť veľkú dávku odvahy bojovať s tým. Takže som sama zvedava na vysledok.

    #test_bioderma 1. kúpanie s Biodermou za nami 😊 " aha maminka ako to uz aj ja viem !"

    #test_bioderma balíček k nám práve dorazil takže dnes začíname s testovaním 😊

    Mamičky, s novoročnými predsavzatiami sa roztrhlo vrece. Ako to máte vy? Chcete niečo zmeniť, vylepšiť, zbaviť sa zlozvyku? Alebo chcete konečne vyriešiť problém, ktorý vás dlho trápi? Napríklad problém so suchou a atopickou pokožkou? Dajte nám vedieť a potešíme vás srdiečkom.

    #test_bioderma

    konik_testuje
    18. jan 2018    Čítané 4408x

    Vaše skúsenosti s Bioderma

    Aktualizácia: recenzie žien, ktoré testovali Bioderma rad Atoderm na atopickú pokožku, nájdete v našom fóre tu.  

    ---

    Mamičky, vitajte v novom roku!

    Veríme, že bude pre vás úspešný a radostný. Že sa vám bude dariť, vaše deti budú spokojne rásť a tešiť sa z drobností. Tiež veríme, že vás budú problémy obchádzať. Napríklad také problémy s pokožkou, ktorá, ak je citlivá, suchá a atopická, teraz v zimnom období trpí ešte viac než zvyčajne.

    Otvárame pre vás prvé tohtoročné testovanie, vhodné pre malých aj veľkých atopikov, tak čítajte ďalej.

    Čo testujeme

    Na testovanie vám pošleme balíček, v ktorom sa bude nachádzať:

    Atoderm Intensive Baume - dermo-posilňujúca, vyživujúca starostlivosť obnovujúca zdravie a pohodlie suchej pokožky so sklonom k atopii.  Atoderm Intensive rýchlo odstráni svrbenie kože vďaka dermatologicky liečivej látke PEA.

    Je obohatený o upokojujúce a čistiace látky, okamžite zmierňuje podráždenie a začervenanie. Natrvalo obnovuje kožnú bariéru vďaka exkluzívnemu komplexu LipigeniumTM vyrobenému z biolipidov, ktoré sú prirodzene prítomné v epiderme. Jeho patentovaná Skin Barrier TherapyTM zabraňuje šíreniu zlatého stafylokoka a preniknutiu alergénov na strane druhej, teda 2 hlavných faktorov zodpovedných za zhoršovanie suchosti pokožky. Je vhodná ako na telo, tak aj na tvár tej najcitlivejšej pokožky pre dospelých, deti aj dojčatá. Je hypoalergénna, nekomedogénna a je bez parabénov a parfumácie.

    Atoderm Sprchový olej - jemný sprchový olej zabezpečujúci 24 hodinový komfort hydratácie.  Jeho exkluzívne zložky obnovujú kožnú bariéru. Intenzívne vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmierňuje pocity pnutia a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Patent Skin Barrier TherapyTM chráni suchú pokožku pred baktériou Staphylococcus aureus spôsobujúcou zápal a podráždenie. Atoderm Sprchový olej vytvára ultra ľahkú a jemne parfumovanú penu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpektovala i tú najcitlivejšiu pokožku. Je hypoalergénny, nekomedogénny, má vynikajúcu kožnú toleranciu, neštípe v očiach, je bez parabénov, konzervantov, mydla a farbív. Je vhodný pre dospelých, detí aj dojčatá.

    A navyše máme pre vás jedinečnú možnosť získať novinku z dielne Bioderma - prvý bezkontaktný sprej Atoderm SOS proti svrbeniu pokožky, ktorý len nedávno uviedli na náš trh. Túto novinku pošleme 3 ženám, ktoré napíšu tú najzaujímavejšiu a najkrajšiu recenziu na Atoderm Intensive Baume a na Atoderm Sprchový olej. Rýchle a bezkontaktné uľavenie od dráždenia a svrbenia nebolo nikdy tak príjemne jemné. 

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 atopikov. A či ste to vy, mamičky, alebo vaše deti, jednoducho hľadáme atopikov, ktorí potrebujú uľaviť od svojich problémov a radi sa podelia o svoj názor na Modrom koníku. Preto hľadáme šikovné ženy so záľubou v písaní, fotografovaní a blogovaní, ktoré zachytia momenty svojho testovania, či testovania svojich detí príjemnou a sviežou formou.

    Ako sa zapojiť

    Na zapojenie sa do výzvy máte možnosť napísať komentár pod tento článok. Uveďte v ňom, okrem toho, či atopiou trpíte vy alebo vaše deti, aj vaše novoročné predsavzatia. A ak žiadne nemáte, tak nevadí, pokojne nám napíšte, prečo ste si žiadne nezvolili. Pokojne sa rozpíšte, tešíme sa na vaše komentáre.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 21.1.2018 a hneď v pondelok 22.1.2018 prebehne výber žien na testovanie.

    Majte sa krásne a držíme palce, váš konik_testuje

    Už o týždeň si predstavíme prvé tohtoročné testovanie, ktoré sme pre vás pripravili v spolupráci s Biodermou. 🙂

    Zatiaľ nám môžete popísať, ako sa staráte o svoju atopickú a suchú pokožku, ktorá svrbí, pne, je začervenaná a podráždená. Za odpovede vás potešíme troma srdiečkami a veríme, že s Biodermou nájdete úľavu od vašich problémov.

    #test_bioderma