zuzulik75
    19. aug 2021    Čítané 94x

    Testovanie dm produktov

    Dostala som možnosť testovať rôzne produkty z dm. Myslím, že v každej viacčlennej rodinke by si našli využitie. My sme sa snažili otestovať ich čo najviac.

    Ako prvý, hneď po otvorení krabice, môj starší synček Matúško načal BABYLOVE OVOCNÝ NÁPOJ. Myslím, že je to celkom dobrá voľba, napríklad aj na cesty, a obzvlášť pre menšie detičky, pretože neobsahuje pridaný cukor, čo oceňujem. Ako druhú sme vyskúšali ŠPORTOVÚ FĽAŠU, ktorá je síce tiež vhodná pre menšie deti, nosili sme v nej vodu na prechádzky a boli sme s ňou spokojní.

    Ďalej sme s mojim mužom skúšali Balea sprchové gély. Skvele ich vystihuje – za málo peňazí veľa muziky. Príjemne voňajú, penia a samozrejme aj umyjú, čo treba. 🙂

    Súčasťou balíčka boli aj vlhčené utierky.

    S nimi som bola veľmi spokojná a kupujem ich pravidelne, takže pre nás nič nové. Sú súčasťou našich prebaľovacích potrieb už pol roka. 🙂

    Pánsky a aj dámsky dezodorant vonia tieiž veľmi príjemne, ale ja mám najradšej guličku, pri ktorej aj určite ostanem, no kto ma rád deo v spreji tak kľudne, tento produkt spĺňa svoju funkciu. 

    Slnečná ochrana sundance

    Bála som sa toho, pretože krémy s ochranným faktorom vždy kupujeme v lekárni, no musím povedať, že príjemne prekvapili. Splnili svoj účel, ochránili našu pokožku. Pánsky navyše príjemne vonia, sem-tam som si skúsila aj ten. 🙂 Žiadna kožná reakcia ani na jednom z nás, čiže určite sa k nim ešte vrátim, aj keď pôjdeme niekam na dovolenku. Veľmi som ale bola spokojná s tyčinkou na tváričku pre deti. A teda 100 bodov tomu, kto ju vymyslel. Naše nové letné „must have". Používala som to aj na trčiace nôžky v kočiariku nášho Šimonka, ale aj na moju tvár. Nikto nebol spálený a nebála som sa, že malému zhoria nôžky.

    Balzam na pery ohodnotím tak trošku neutrálne - podľa mňa žiaden zázrak, ale možno som práve nebola vhodný adept, pretože to bežne nepoužívam. Ak máte v obľube dávať si faktor na pery, tak práve táto značka ho ponúka - vyskúšajte a uvidíte. Ja zvyknem hydratovať pery skôr v zime, vtedy mi aj praskajú.

    Ovocná kapsička babylove

    Tak tú sme dali otestovať našej malej neterke, ktorá je už trošku staršia od nášho Šimonka. Veľmi jej chutila. Je to celkom šikovná vec, ktorú treba mať v taške v prípade cestovania, alebo to využiť medzi hlavnými jedlami počas dňa, pokiaľ teda nemáte po ruke čerstvé ovocíčko. 🙂

    Úžasný dezinfekčný gélik na zavesenie

    Poznali sme ho už aj predtým a za mňa je to veľmi dobrá vec, keď ale nie je poruke čistá voda a mydlo, samozrejme. Vonia veľmi príjemne, necítiť v ňom alkohol, čo je dobré, pretože už mám dosť takých, po ktorých potom „voniam" ako po pálenke. 

    Toto tekuté mydlo Balea je tiež dobré. Používali sme ho celá rodina a ešte ho aj máme, dosť dlho vydrží. Synovi sa veľmi páči, najradšej by ho, ako on povedal, zjedol. Je to taká sladučká vôňa.

    Chladivý gél po opaľovaní sundance 

    Taktiež príjemná vôňa, ale ja preferujem mliečka po opaľovaní. Chladivý efekt sa nejak nedostavil .

    Šampón Balea

    Neobsahuje silikóny, čiže super. Ja už kupujem len také produkty a je to vegan produkt, čo tiež veľmi oceňujem. Vôňa je taká príjemná a exotická. 

    Ďakujem Modrému koníkovi za možnosť zúčastniť sa tohto testovania. 

    babls5
    16. aug 2021    Čítané 50x

    Letné testovanie od dm drogérie

    Leto máme v plnom prúde, a čo nás ochráni pred slnečnými lúčmi, ktoré vedia spáliť každú pokožku pri dlhšom pobyte na slnku? 

    Získala som možnosť stať sa testerkou balíka drogérie od dm. 

    Ako prvé vám chcem predstaviť výbavu na výlet s deťmi. 

    Kapsička s ovocím11 bez pridaného cukru chutila výborne, ako ľahká svačinka do ruky. 

    Limonáda babylove z ovocného koncetrátu 11padne do ruky a uhasí smäd malých nezbedníkov. 

    Ďalej Vám chcem predstaviť vlhčené obrúsky Babylove na báze vody6. Umazané ručičky sú v momente čisté a bez zbytočných parfémových zložiek. 

    Antibakteriálny gél16 na ruky zaručí spoľahlivú dezinfekciu od baktérií a bacilov, ktorých je i v lete neúrekom. Nelepí a príjemne vonia. 

    Opaľovacie krémy za úžasné ceny a úžasné výsledky po opaľovaní.

    Opaľovací krém pre mužov sundance17 ma príjemnu vôňu a silnú UV ochranu. Nezanecháva pokožku mastnú. 

    Opaľovacie mlieko sundance 2017 pekne vonia a zaručí pekné opálenie. 

    „Opaľovák" pre najcitlivejšiu pokožku na nose, brade alebo čele sa úžasne nanáša touto tyčinkou od dm babylove16

    Treba si chrániť aj pery balzamom s vysokou ochranou17 pred slniečkom. 

    Sprchový gél po opaľovaní s aloe vera17 pokožku osvieži a hydratuje. 

    Balea limitka 28nádherne pre vonia celú pokožku. 🙂

    Balea mydlo na ruky28 s dávkovačom vonia tak, že by ste i ochutnali. 🙂 Rúčky čisté a jemné. 

    Balea dezodoranty28, či už pre ženu alebo muža, prekryjú nepríjemné pachy a osviežia v tomto teple. 

    Balea pánsky sprchovací gél28 nemôže nič pokaziť. Krásne vonia a parádne umyje.

    Ďakujem za možnosť testovať a prajem samé dobré skúsenosti, ako som mala ja s mojou rodinkou. ❤️🤗

    8domcatko888
    15. aug 2021    Čítané 110x

    Ako sme testovali našu obľúbenú dm 🙂

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníkovi a aj spoločnosti dm, že nám bolo umožnené testovať ich výrobky. Dm výrobky kupujeme pravidelne, a tak to pre nás nebola až taká novinka. 😉

    Ako prvé sme testovali sprchovací gél Ice Feeling 4v128. Testoval, samozrejme, manžel a starší syn. Muž bol z neho veľmi milo prekvapený, zhodnotil, že krásne chladí a osviežuje a vôňa je nádherná. Ja môžem súhlasiť, vôňu bolo cítiť v celej kúpeľni. 

    Ďalej sme testovali sprchovací gél po opaľovaní After Sun28. Priznám sa, že toto bol pre mňa luxus. Tento sprchovací gél má neskutočne krásnu vôňu, ja som sa pri sprchovaní cítila ako na dovolenke pri mori. Už budem používať len tento. 🙂 

    Šampón na vlasy Tropical Dream28 vlasy jemne čistí, hydratuje a zanechá ich hodvábne lesklé. Má krásnu vôňu tropického ovocia, ale mne osobne vôňa nestačila. Bohužiaľ šampón síce krásne vonia, pení a vlasy hydratuje, ale mňa s neho veľmi svrbela pokožka hlavy, takže ja ho neodporúčam.

    Intenzívna kúra na vlasy namáhané slnkom After Sun28 sa mi veľmi páčila a už som si aj kúpila ďalšiu do zásoby. Krásne vonia a vlásky boli po umytí neskutočne jemné a lesklé. Môžem len odporučiť. Jediná škoda že balenie je také maličké. 

    Balea mydlo 28jemne čistí a ošetruje ruky. Krásne vonia. Pre nás žiadna novinka, kupujeme pravidelne. 

    Pánsky anti-transpirant v spreji Extra Dry 28testoval manžel. Má krásnu vôňu, zanecháva svieži pocit a muž zhodnotil, že sa mu veľmi páči a vyhovuje mu viac ako drahšie značky. 

    Transparentný gél na opaľovanie Men OF 5O 17som pribalila manželovi ako povinnú výbavu na rybačku. A od teraz bude s ním chodiť stále. 🙂 Úžasná vôňa, gél sa nelepí, rýchlo sa vstrebáva, a čo je hlavné, konečne neprišiel manžel červený od slniečka. 

    Dámsky dezodorant28 v spreji má krásnu vôňu ibišteka a kokosového mlieka a nádherný dizajn, ktorý ma veľmi očaril. Dezodorant mi ale nevyhovuje, po použití ma velmi pálila pokožka a navyše sa mi zdá veľmi lepkavý. 

    Gél po opaľovaní s Aloe vera17 po aplikovaní na pokožku chladí. Veľmi dobre sa rozotiera, stačí dať minimálne množstvo. Keď som dala viac, mala som lepkavý pocit. 🙈 Takže ozaj stačí máličko. 

    Ošetrujúci balzam na pery Sensitiv OF 5017 jemne ošetruje pery namáhané slniečkom. Skúsila som aj na popraskané pery. Už po prvom použití sa pery upokojili a hydratovali. Určite budem používať pravidelne.

    Čistiaci gél na ruky16 čistí a dezinfikuje, pokožku zbaví bakterií. Je skvelým pomocníkom na cestách. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky. A ten dizajn je top... 😍

    SUNDANCE sprej na opaľovanie OF 2016 poskytuje okamžitú ochranu pred slnečným žiarením. Má vodeodolné zloženie, ľahko sa nanáša a krásne chráni pred slniečkom. Používame stále. 

    Tyčinka na opaľovanie sensitive, OF 50.16 Tak ja túto tyčinku na opaľovanie asi prehlásim za výrobok leta. Je maličká, takže sa zmestí aj do malej tašky, nerozteká sa a hlavne super chrání pred slniečkom. Odteraz ju berieme na ihrisko, prechádzku aj kúpalisko... Jediné mínus, že sme ju neobjavili skôr. 🙈 

    Babylove športová fľaša14 je za nás najlepšia. Už sme vyskúšali asi 20 fliaš ale každá nám tiekla. Konečne sme natrafili na takú, čo netečie, je ľahko umývateľná a nerozbitná. A hlavne, má prakticky klip, a tak je možné ju upevniť aj na tašku alebo kočík. Používajú obaja synovia. 😉 

    Babylove vlhčené utierky s 99 % vody. 6Používame stále, sú vhodné pre citlivú pokožku, na čistenia tela aj tváre. A malé cestovné balenie je za nás super. 

    Babylove kapsička11 je naša najobľúbenejšia. Má troška kyslejšiu chuť, ale moje deti ju milujú. Mne pripomína výživu od babičky. Kapsičku berieme vždy na cestu a kupujeme pravidelne. Za mňa jediné mínus. že je redšia, a tak vždy mladšiemu tečie kade-tade. 🙈 

    Bio detská šťava s neperlivou vodou 11je osviežujúci nápoj bez pridaného cukru. Moje deti majú radi skôr sladké nápoje, a tak som si myslela, že im nápoj nebude chutiť, ale omyl. Veľmi im chutil, ohodnotili ako sladkú jablkovú šťavu a na výlete ich super osviežila. Mne osobne sa zdala bez chuti. 

    Tak a na záver mojej recenzie by som sa chcela ešte raz poďakovať za takúto možnosť. Dúfam, že moja recenzia pomôže aj iným mamičkám rozhodnúť sa, či niektoré výrobky od dm vyskúšajú. My osobne dm výrobky kupujeme pravidelne a vďaka tomuto testovaniu sme mali možnosť si obľúbiť aj nové výrobky. 

    semodka
    15. aug 2021    Čítané 97x

    Takto vonia leto

    U nás je to jasné. Keď sme sa nasťahovali do domu a mala sa nám narodiť dcéra, zasadili sme pred jej izbu broskyňu. Tento rok máme z nej prvé plody. A to vám poviem, tá vôňa domácich broskýň je nebo! A presne tak vonia limitovaná edícia tekutého mydla od Balea. A teda tak budú voňať celé minúty aj vaše ruky. Plus ako bonus tam zacítite vanilku. Mydlo28 krásne pení, nie je lepkavé a neminiete litre vody, kým ho zmyjete z rúk. U nás vyhralo toto mydlo prvé miesto z celého štedrého balíčka DM produktov, ktorý sme dostali na testing.

    Ak Vám je tohto voňavého leta málo, môžete si k tomu pribaliť kokosový28 dezodorant, ktorý ma nesklamal ani v ten najhorúcejší deň, a piñacoládu v podobe šampónu. Sprchový gél ma dokonalo uzemnil a pripomenul mi večernú prechádzku pri mori. Viete, takú tú, ak ste to s tými letnými vôňami prehnali a po celom dni sa chcete nadýchať chladného morského vzduchu. 

    Vlhčené vreckovky s 99% obsahom vody a čistiaci gél16 sú taká moja samozrejmosť, no musím sa poďakovať, lebo tento silikónový obal na gél s Timonom nám do zbierky chýbal. Vôňa je jemná, nerušivá. Ja mám však radšej tie výraznejšie. Čo sa týka obrúskov6, malé balenie je fajn do malých kabeliek či ruksakov, do klasicky veľkej prebaľovacej tašky však aj naďalej budem voliť inú značku, kvôli praktickejšiemu uzatváraniu. Toto lepiace nám až tak nevyhovuje. 

    Testovala celá rodina 

    Čo musím priznať, detská kapsička a nápoj 11zmizli tak rýchlo, že som nestihla ani žmurknúť, nieto ešte ochutnať. Nebyť fotiek, ani neviem, aké príchute sme dostali. No kapsičky babylove sú u nás najnakupovanejšie - chuťovo nám vyhovujú a sú cenovo najprístupnejšie. Karoli zatiaľ pije len čistú vodu, takže ovocný nápoj vypil na dúšok Riško. Chutil mu tak, že sa až „zabudol" podeliť :D . 

    Najobľúbenejšou vecou14 sa (pre mňa prekvapivo) stala pandová fľaša.14 Má športový uzáver a presne deň trvalo, kým sa Karolína naučila ju otvárať. Zubami. Akože, mne to nevadí, lebo veď aspoň si ho nechytá (špinavými) rukami. Vrchnák z fľaše sme stratili asi v priebehu desiatich minút, čo sme boli mimo domu. Nevadí, nám nechýba. Ak nám otvorená fľaša spadne na bok, netečie, ani keď je plná. Ak ju však otočíte dolu hlavou, otvorená vytečie. Zatvorená krásne drží. 

    Mužský gél do sprchy 4in1 som dala testovať Zúbkovi. Hneď ocenil komplexnosť výrobku - on nám, ženám, nerozumie, na čo máme mať 3 produkty na tri partie tela. Tu je všetko v jednom28, plus chladivý efekt. On ale miluje studenú vodu, takže o chladivom efekte mi bohužiaľ viac povedať nevedel. Testoval aj antiperspirant. No keďže je to (môj) chlap, za úspech beriem už to, že na nič nefrflal. Čo som si mohla všimnúť ja, tak muž nesmrdel, sprej28 nenechával žlté fľaky a ani biely poprašok som na tričkách nevidela. Gél na vlasy som dala otestovať bráškovi a pochvaľoval si. Videl krajší lesk na vlasoch 28a nemal ich ani zlepené, ani spľasnuté. Tvrdí, že pri pomere cena-kvalita, je spokojný. 

    Čo sa týka opaľovacích prípravkov17, je to taká klasika. Zložením neohúrilo, no musím vyzdvihnúť tyčinku s faktorom 5016. Je to fantastická praktická vecička, ktorú máte ako poistku hodenú v kabelke. My sme ju využili hneď niekoľkokrát - na výlete, keď sa zrazu vyjasnilo a bála som sa o detské plecia a nosy, keď si mamina zabudla natrieť tetovania a spomenula si uprostred dňa na rozpálenom mestskom asfalte, a keď kamoške vytiekol opaľovací olej v taške. Nepríjemné. No s tyčinkou 16sa vám to nestane. Nezanecháva mastný efekt ani nepríjemný film, pekne sa rozotrie a nesmrdí. Sprej s faktorom 20 mi vôňou pripomína leto z detstva. Neviem, či nás mamina natierala výrobkami od dm alebo prečo mi to spravilo taký flash, no ja som sentimentálna, a teda už neobjektívna. Ľahko sa však rozotiera, rýchlo sa vpije a zanechá krásne lesklú pokožku.

    Všeobecne sú u nás produkty dm veľmi obľúbené a tento balíček to len podčiarkol. Ďakujeme ešte raz za dôveru, veľmi si to užili. Celá rodina <3

    megg121
    15. aug 2021    Čítané 574x

    V znamení dm

    Keď sa povie leto, väčšina z nás si predstaví vodu, zábavu, slnko, piesok, výlety, chvíle strávené s rodinou a priateľmi, jednoducho radosť. Toto leto, naše leto, sa jednoznačne nesie na vlnách dm. Produkty, pre nás známe i menej známe, sú nám spoločníkmi na výletoch, parťákmi pri dobrodružstvách, a neodmysliteľnými pomocníkmi pri oddychu a letnom večernom leňošení po celom dni, keď potrebujeme dobiť energiu, zregenerovať telo i myseľ a pripraviť sa na ďalšie zážitky.

    Sme mladá rodina s malými deťmi, a preto trávime každú voľnú chvíľu vonku. Takto v lete sú to hlavne ihriská, parky, lesoparky a naša záhrada. Na takéto výletíky (aj keď len pár hodinové) nevyhnutne partia opaľovacie prípravky (ochrana pred slniečkom), ochrana pre bacilmi a desiata. :P A preto aj naše rodinné dm testovanie začalo práve produktami s UV ochranou, ako pre deti, tak aj pre dospelých, testovaním antibakteriálneho gélu a vlhčených obrúskov, plus testovaním proviantu...

    Transparentný gél na opaľovanie Sundance Men OF 5O, 200 ml17

    Má veľmi výraznú, ale zároveň príjemnú mužskú vôňu. Manžel sa stále smeje, že sa nemusí už navoňať, keď sa ním natrie. Naozaj priesvitný vzhľad gélu prekvapil, lebo sme skôr zvyknutí na krémy.  Veľmi ľahko sa nanáša, nelepí a oproti krémom má úžasnú výhodu, že keď potrebujete väčšiu vrstvu, alebo ho aj nerozotriete úplne, nevidno to. Neostanú po ňom biele nerozotreté miesta ako po kréme.  Gél vs. Krém 1:0

    naši vermí: Sprej na opaľovanie Sundance OF 20, 200 ml17 a Babylove tyčinka na opaľovanie OF 50 16

    Keďže sa snažíme byť s deťmi vonku doobeda medzi 8.-10. hodinou a popoludní, skôr po 6. hodine, ochranný faktor 20 nám vyhovuje a plne postačuje. Ocenili sme hlavne prevedenie v spreji, jeho jednoduchú aplikáciu. Ľahko sa rozotiera, rýchlo vstrebáva, nemastí oblečenie. Má veľmi jemnú, príjemnú vôňu. Mám ho vždy pod kočíkom a cestuje s nami všade.

    Tyčinka: Pre mňa doposiaľ produkt neznámy, veľmi zaujal svojou jednoduchosťou a praktickosťou. Má vysoký faktor. Praktické balenie, malé a šikovné. Deti sa s tým radi natierajú aj samé, alebo teda seba navzájom. Jediný problém je, že sa s tým natierajú všade (nie len líčka, nos, či uši) a v tom prípade sa rýchlo míňa. Na veľké plochy nie je praktická (no na tie nie je ani určená). Dokúpili sme ich hneď niekoľko, lebo sme rýchlo zistili, že sa oplatí mať jedno na záhrade, jedno v kabelke, ďalšie v ruksaku a čuduj sa svete, jedno i v aute (keď si všetky tašky necháte doma, že však idete len na chvíľu 😂 ).

    Ošetrujúci balzam na pery Sundance Sensitiv OF 50, 4,8 g17

    Priznám sa, že balzamy na pery sú niečo, čo ja veľmi nepoužívam, a ak, tak skôr v zime, kedy majú pery tendenciu sa vysúšať a praskať. O to je moja radosť väčšia, že som vyskúšala tento produkt. Zistila som, že balzamy majú svoje plusy aj v lete. Čo ma úplne prekvapilo, že nemá žiadnu vôňu, proste nič. Je mastný a pery sú dlho po nanesení stále citeľne natreté a hydratované. Pery sa mi ešte nikdy v lete nespálili, no a s týmto balzamom viem, že sú navyše chránené pred škodlivými účinkami slnka, ktoré nevidíme a nevnímame. Našiel si preto miesto v mojom ruksaku, hneď vedľa korekčnej tyčinky.

    Babylove čistiaci gél na ruky16

    Dezinfekčné gély používame na každom kroku. Mám vždy jeden v ruksaku a jeden v aute. Tento konkrétny gélik si vďaka svojmu praktickému baleniu vyslúžil miesto na kočíku. Často je to praktickejšie ako hrabať sa v ruksaku, keď rýchlo potrebujete deťom očistiť ruky. Krásne vonia, ako keď si umyjete ruky krémovým mydlom. Žiaden alkohol necítiť a ruky ostanú vážne akoby umyté, nelepia ako pri iných parfumovaných géloch. Bola som milo prekvapená, za mňa absolútna spokojnosť. 

    Babylove Vlhčené utierky s 99 % vody, 20 ks6

    Ďalší produkt, ktorý máme veľmi v obľube sú vlhčené obrúsky. Ak sa aj minie gélik na ruky, tak vždy musia byť aspoň vlhčené utierky. Tieto konkrétne sú naozaj výborné v tom, že sú dostatočne navlhčené a vydržia mokré, aj keď s nimi potrebujete niečo očistiť (nie ako iné „vlhčené" utierky, ktoré sú viac suché ako mokré). Tak v skratke, utierali sme s nimi rúčky, pusinku od kečupu, nôžky od prachu (z detského kamienkového ihriska, kde behali dievčatá bosé), malého riťušku, ale aj zabrindaný kočík, či tričko od zmrzliny. Univerzálne, multifunkčné, musia byť vždy poruke.

    Na cestách: Kapsička Bio ovocná jahody a maliny v jablkách, 100g a Bio detská šťava s neperlivou vodou, 330ml 11

    Keď naše dievčatá vidia kapsičku, hneď vedia, že ideme na výlet. Je to naše obľúbené jedlo na cesty. Praktické balenie a na chvíľu zasýti. Kapsičky na výlety brávame, ale túto značku sme skúšali dnes prvýkrát, baby kapsičku doslova „scucli" za pár sekúnd. Napriek tomu, že je to čisté ovocie bez pridaného cukru, deťom veľmi chutila a, samozrejme, bolo im málo... Pár gramov navyše by potešilo. Vodička už nemala taký úspech, pretože, ako píšu na obale, je bez pridaného cukru. Naše deti sú, bohužial, zvyknuté na sladené nápoje. Ja som vodu tiež ochutnala a naozaj môžem potvrdiť, je bez cukru... úplne. Takže maminkám, ktoré dávajú detičkám čistú vodu, poprípade nesladené decké nápoje, môžem odporúčať.

    Babylove detská športová fľaša14

    Keďže deťom brávame na výlety prevažne vodu / malinovku / čaj z domu, v klasických fľašiach, či termoskách (aby vydržala voda chladná aj v horúčavách), bola pre nás športová fľaša ideálna na ďalšie výletovanie. Detských fliaš sme už vyskúšali neúrekom. So sosáčikmi, slamkami, štuplíkmi, obyčajné... Všetky majú jedno spoločné: tečú. Výhodou tejto fľaše je jednoznačne, že má ešte veľký vrchnák. Nám fľaša netiekla (ale aj keby, tak by to ostalo vo vrchnáku a nevytieklo by to na mobil, papiere, peňaženku a iné veci). Máme zatiaľ pozitívnu skúsenosť a fľaša cestuje na výlety s nami naďalej. Čistenie a údržba za mňa tiež ok.

    Keď človek príde domov z výletu, potrebuje čo? Kávu. :D A? Sprchuuuuuu!!! Najmä v lete. Preto naše testovanie pokračuje produktami kúpeľňovými 😊

    Balea Tekuté mydlo na ruky my summer paradise, 500 ml28

    Čistota pol života – naše deti každého, kto k nám príde, hneď posielajú do kúpeľne umyť si ruky. :D Stále sa musím smiať, keď si spomeniem na dievčatá, ako sa tvárili, keď som dala na umývadlo toto mydlo... Nevedeli čo s ním majú robiť. Aby som vás uviedla do obrazu, používame automatický napeňovač, pod ktorý len strčia rúčku a ono im to tam samo vypľuje kôpku peny. Pod toto mydielko strkali rúčky márne. :D No rýchlo sa naučili, ako to funguje a veľmi si toto mydlo obľúbili. Za mňa príjemná vôňa, tiež výborný pomer cena - kvalita - množstvo.

    Balea Šampón na vlasy Tropical Dream, 300 ml28

    Takúto vôňu šampónu som ešte nemala, je naozaj zaujímavá, exotická. Dievčatám to pripomínalo cukríky. Vlasy ostali po umytí naozaj hebké, príjemné na dotyk. Mne osobne sa vlasy dosť rýchlo mastia, po použití tohto konkrétneho šampónu vydržali ako-tak 3-4 dni, čo hodnotím veľmi pozitívne.

    To, či šampón hydratuje neviem za tak krátku dobu povedať, mám dosť poškodené vlasy farbením, čiže určite treba doplniť nejakým kondicionérom alebo ošetrujúcim sérom.

    Balea Professional intenzívna kúra na vlasy After Sun SOS, 20 ml28

    Veľmi dobrá kúra na vlasy, som s ňou nadmieru spokojná. Príjemne vonia. Čo som si hneď všimla je, že sa aj ľahko vymýva (oplachuje) z vlasov a necháva ich krásne hebké. Vlasy sa teda následne aj ľahko rozčesávajú. Balenie je však nepraktické. V mokrých rukách kĺže a nedá sa to otvoriť. Horko-ťažko som ho otvorila zubami, aj to len trošku. Väčšie balenie s iným spôsobom otvárania by bolo lepšie, tiež aj pre ženy, ktoré majú dlhšie vlasy. Ja mám krátke vlasy a tých 20ml bolo tak akurát.

    Žienky a muži: Balea Sprchovací gél po opaľovaní After Sun, 300 ml a Balea Sprchovací gél Ice Feeling 4v1, 300 ml 28

    Ženská vôňa je príjemná, textúra fajn, celkom hustá a pocit po osprchovaní úžasný. Mám veľmi rada svieže vône a táto je nielen svieža, ale navyše zanecháva chladivý pocit. No neskôr po osprchovaní som si všimla, že mám veľmi suchú pokožku, hlavne na nohách. Nemyslím si, že hydratačný. Čiže po osprchovaní určite treba použiť nejaký hydratačný krém, poprípade gél.  

    Manžel testoval hneď v prvý deň ako ku nám balíček dorazil. Produkty 2 v 1, 3 v 1 a tento dokonca 4 v 1 máme u nás v obľube, a tak sa na testovanie sa tešil. Je naozaj výrazne chladivý, pre niekoho možno až príliš mentolu. Manžel sa tváril ako cencúľ. :D Za seba, ako za manželku, môžem povedať, že vôňa je príjemná. Produkty „viac v jednom" sú praktické na letné dovolenky, zaberajú menej miesta v kozmetickej taštičke.

    Sundance Gél po opaľovaní s Aloe vera, 300 m17

    Po sprche prišiel na rad gél po opaľovaní. Na pokožke namáhanej celý deň slnkom pôsobí veľmi príjemne a šetrne. Konzistencia gélu na mňa urobila veľmi dobrý dojem. Človek je celý život zvyknutý na krémy, ale myslím, že keď niekto použije gél, už nebude chcieť nič iné. Naozaj veľmi ľahko sa rozotiera, jemne vonia a aj na druhý deň je pokožka jemná na dotyk.

    Balea Pánsky antiperspirant v spreji Fresh 48h, 200 ml a Balea Dámsky dezodorant v spreji find me under the palmtrees, 200 ml 28

    Manžel je spokojný hlavne s dlhotrvajúcim účinkom. Funguje celý deň. Obaja sme spokojní s vôňou. Keď však manžel naniesol množstvo, aké je zvyknutý, ostal mu na pokožke jemný prášok a ten sa následne dostal aj na oblečenie, kde zanechal biele škvrny. Keď si aplikoval deodorant už oblečený, tento problém nemal.

    Túto značku deodorantu skúšam prvýkrát a je úžasná. Vôbec nepreháňam. Všimlo si to aj moje okolie. Najviac manžel a moja mamina. Tej sa vôňa veľmi zapáčila, a aj keď nevidela obal, vedela, že tam kokos. 😊 Dlho krásne voniam a nepotím sa tak. Pre mňa momentálne najdôležitejší noštek (môj malý 7-mesačný syn) ešte síce nevie vôňu pochváliť, ale čo je dôležité, nevadí mu. Keď je u mňa v nosiči, nekýcha, nekrúti sa, je v pohode. Za mňa perfektný deodorant.

    Mojimi srdcovkami sa stali hlavne gély na opaľovanie a po opaľovaní, ako naozaj kvalitnejšia a lepšia varianta krémov, dezinfekčný gélik a balzam na pery s ochranným faktorom.  

    cuculiatko88
    15. aug 2021    Čítané 258x

    Naše testovanie produktov od dm

    Ahojte... Nadišiel čas na záverečné hodnotenie produktov od dm z testovania, ktorého súčasťou som bola aj ja a moja rodinka.

    Keď mi prišlo upozornenie, že sa budú testovať produkty dm, neváhala som a ihneď sa zapojila. Hneď, ako som zistila, že práve ja a moja rodina, sme boli vybraní, nevedela som sa dočkať, kedy príde balíček, aby sme mohli začať testovať. :D Dva týždne bohate stačili na to, aby sme vedeli objektívne zhodnotiť všetky produkty. Hor sa nato! :D

    Detská športová fľaša 14

    • detská športová fľaša od značky babylove
    • s objemom 330 ml
    • zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov
    • bez PVC, bez Bisphenolu A
    • vhodná pre deti od 18. mesiaca

    Pre malých športovcov je doplnenie pitného režimu samozrejmosťou! Detská športová fľaša od babylove uhasí aj ten najväčší smäd a navyše vyzerá skutočne štýlovo. Fľaša je nepriepustná, pevná a nerozbitná. Je vyrobená zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov, bez obsahu PVC a Bisphenolu A. Pomocou mäkkého push-pull uzáveru sa fľaša ľahko otvára a zatvára. Praktickým klipom je možné ju upevniť na tašku alebo oblečenie. Detská športová fľaša babylove je ideálnym športovým doplnkom!

    Moje hodnotenie: Chlapci boli s fľaškou spokojní, vyhovovala im, aj keď sú už "veľkí" a fľaška je podľa mňa skôr vhodná k mladším detičkám, no aj tak už má svojho majiteľa a bude sprevádzať môjho prváčika v škole. 🙂 Takže za nás ju odporúčam.

    Bio šťava s neperlivou vodou jablko-lesné plody, 330 ml11

    • osviežujúci nápoj z neperlivej minerálnej vody a ovocných štiav z koncentrátov
    • príchuť: jablko – bobuľové ovocie
    • v bio kvalite
    • ovocný podiel 40 %
    • bez prídavku cukru
    • ideálna na cesty

    Osviežujúci nápoj od babylove bio šťava s neperlivou minerálnou vodou v príchuti jablko-lesné plody chutí sladko a osviežujúco. Všetky prísady v nápoji sú v bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. S obsahom ovocného podielu až 40 %. Babylove bio šťava s neperlivou minerálnou vodou je pripravená na pitie – ideálne na cesty.

    Moje hodnotenie: Nápoj chlapcom zo začiatku moc nechutil, keďže sú zvyknutí na sladšie nápoje, ale nakoniec ho aj tak vypili... Mne chutil, zahnal smäd, najlepšie by ho, podľa mňa, otestovala moja ročná krstná dcéra, pre ktorú je tento nápoj ideálny. Za nás odporúčam kúpu tohto produktu skôr malým deťom, príp. tým, čo preferujú nápoje bez cukru.

    Kapsička bio jahody & čučoriedky v jablkách 11

    • zmes jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré v kapsičke od babylove
    • vhodné pre malé deti od 1 roka
    • v BIO kvalite
    • obsahuje 100 % ovocia
    • bez pridaného cukru a iných prísad

    Kapsička nielen na cesty! Bio kapsička babylove s príchuťou jahody & čučoriedky v jablkách je vhodná pre vaše dieťa už od jedného roka. Obsahuje 100 % ovocia v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Zmes jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré je ideálna ako pochúťka na desiatu, olovrant, sladký dezert po hlavnom jedle alebo na cesty. Je bez pridaného cukru a iných prísad. Pre spokojné detské brušká je tu kapsička babylove.

    Moje hodnotenie: Žiaľ, táto kapsička nemala žiadny úspech. Bola aj pre mňa kyslá a neviem si predstaviť, že by som ju dala ročnému dieťatu. Mojim vôbec nechutila a ja som ju dojedala ako za trest. :D Za nás skôr neodporúčam.

    Vlhčené utierky s 99 % vody6

    • vlhčené utierky s 99 % vody od značky babylove
    • vhodné pre citlivú a náchylnú pokožku na alergie už od narodenia
    • šetrne, jemne a dôkladne čistia detskú pokožku
    • bez obsahu alkoholu (ethanolu) a parfumov
    • vyrobené z obnoviteľných surovín a 100 % biologicky odbúrateľné

    Vlhčené utierky s 99 % vody od značky babylove sú vhodné pre vaše dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár i telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH voči pokožke majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Neobsahujú žiadne parfumy, farbivá, silikóny ani alkohol. Utierky babylove sú vyrobené z obnoviteľných surovín a 100 % biologicky odbúrateľné.

    Moje hodnotenie: Na vlhčených obrúskoch sa nedá asi nič pokaziť, vôňa je jemná, nie sú vôbec suché, ruky boli utreté rýchlo a poriadne, netrhajú sa. Bola som veľmi spokojná, takže ich určite odporúčam mať so sebou doma alebo na cestách.

    Čistiaci gél na ruky pre dospelých16

    • čistiaci gél na ruky od značky babylove
    • určený pre dospelých
    • ideálny pomocník na cesty
    • čisté ruky bez použitia vody a mydla
    • praktické balenie

    Čistiaci gél na ruky od babylove je skvelým pomocníkom na cestách! Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek! Čistiaci gél na ruky pre dospelých od značky babylove v cestovnom 50 ml balení sa zmestí do každej kabelky.

    Moje hodnotenie: Zbožňujem tieto malé gély na ruky, nezaberajú skoro žiadne miesto, sú vždy poruke, dajú sa zavesiť na kočík, ruksak, kabelku, školskú tašku, príjemne voňajú... 100% spokojnosť, toto musíte mať!!!

    Teraz sa povenujem trošku pánskym produktom....

    Pánsky anti-transpirant v spreji Extra Dry28

    • Balea MEN telový sprej anti-transpirant Extra Dry
    • vysokoúčinná 48-hodinová deo ochrana chráni pred nepríjemným potením a následným zápachom
    • zanecháva príjemne suché podpazušie
    • ošetruje pokožku
    • bez obsahu alkoholu (ethanolu)

    Balea MEN pánsky anti-transpirant v spreji Extra Dry so 48-hodinovou deo ochranou reguluje tvorbu potu, vysoko efektívne a dlhotrvajúco. Bez alkoholu (bez ethanolu). Zanecháva príjemne suché podpazušie. Vhodné aj pre aktívnych športovcov, ktorí chcú zostať dlhodobo svieži. Extra ochrana pred potením s Balea MEN Extra Dry antiperspirantom!

    Moje hodnotenie: Manžel bol so sprejom celkovo spokojný, má príjemnú vôňu, nezanecháva biele stopy, jemu ako amatérskemu športovcovi sprej dokonale vyhovuje, či po tréningoch / zápasoch, alebo po práci. Určite odporúčame kúpu tohto produktu.

    Sprchovací gél Ice Feeling 4v128

    • osviežujúci sprchovací gél pre mužov Balea Ice Feeling 4 v 1
    • plní funkciu 4 v 1 - čistí pleť a pokožku tela, umýva vlasy a dokonale chladí a osviežuje
    • s chladivým účinkom - s obsahom mentolu
    • pre celodennú sviežosť
    • receptúra bez obsahu mikroplastov a vo vode rozpustných syntetických polymérov

    Sprchovací gél Balea Men Ice Feeling 4 v 1 sprchovací gél – pre osviežujúci zážitok každý deň! Sprchovací gél Ice Feeling poslúži ako všestranný prípravok: umýva a čistí pokožku tváre, tela a zároveň umýva aj vlasy, ktoré zanecháva hebké a lesklé. Ošetrujúca receptúra s mentolom má chladivý účinok, ktorý vás dokonale osvieži a povzbudí do nového dňa. Pre vitalizujúci sprchovací zážitok každý deň vyskúšajte sprchovací gél Balea Men! Zaujme vás tiež jemná, iskrivá vôňa.

    Moje hodnotenie: Sprchový gél bol skôr bez vône, penil tak akurát, chladivý efekt bol taký mierny, no celkovo s ním bol manžel spokojný.

    Transparentný gél na opaľovanie Men OF 5O17

    • opaľovací gél od značky SUNDANCE MEN
    • s vysokou ochranou - OF 50
    • transparentná, vodoodolná formula
    • pôsobí okamžite, nelepí a rýchlo sa vstrebáva
    • s obsahom UVA + UVB filtrov a vitamínu E

    Aj mužská pokožka potrebuje osobitú starostlivosť! Transparentný gél na opaľovanie od značky SUNDANCE MEN s ochranných faktorom OF 50 poskytuje vysokú ochranu pokožky pred spálením. Ľahká transparentná textúra sa nelepí, rýchlo sa vstrebáva a chráni pokožku ihneď po nanesení. S obsahom vitamínu E a UVA + UVB filtrov okrem ochrany pred spálením pokožku aj dlhodobo hydratuje. Transparentný gél na opaľovanie SUNDANCE MEN zanecháva príjemný pocit a spoľahlivo chráni.

    Moje hodnotenie: Tento gél je super roztierateľný, ľahko vstrebateľný, no za mňa až príliž aromatický, vadila mi tá vôňa... Keby sa nejednalo o opaľovací gél, ale napr. o sprcháč, určite by som tú vôňu prijala viac. Ale celkovo s ním bola spokojnosť.

    A teraz my - ženušky. 🙂

    Dámsky dezodorant v spreji Find me under the Palmtrees28

    • limitka - dámsky deo sprej Balea Find me under the Palmtrees
    • ochráni pred rozkladom potu a následne zápachom po dobu 24 hodín
    • pekný letný dizajn
    • vôňa: sladký ibištek a kokosové mlieko
    • receptúra bez mikroplastov, bez hliníkových solí, vegan

    Začnite deň s pocitom dovolenky! S dámskym dezodorantom v spreji Balea Find me under the Palmtrees to nebude žiaden problém. Dezodorant ponúka 24-hodinovú ochranu pred nepríjemným zápachom a dlhotrvajúcu sviežosť po celý deň. Receptúra dezodorantu po nanesení nezanecháva biele škvrny, je bez obsahu hliníkových solí a jemná k pokožke. Zaujme vás tiež príjemný letný dizajn výrobku. Nechajte sa zlákať očarujúcou vôňou kvetov ibišteka a kokosového mlieka a užite si svoj príjemný a rozmaznávajúci okamih starostlivosti.

    Moje hodnotenie: U mňa je toto top produkt z celého testovania. Nádherná vôňa, dlho vydržal, nezanecháva biely prášok ani pod pazuchou, ani keď si ho dáte na oblečenie, takže ja som s ním bola maximálne spokojná, určite odporúčam kúpiť.

    Šampón na vlasy Tropical Dream28

    • letná limitovaná edícia šampónu na vlasy Balea Tropical Dream
    • pre hebké a ošetrené vlasy s obsahom provitamínu B5 a vitamínu B3
    • s čarovnou exotickou letnou vôňou
    • fľaša pozostáva zo 100% recyklovaného materiálu
    • limitovaná edícia

    Nechajte sa zviesť tropickou vôňou exotického ovocia! Balea šampón na vlasy Tropical Dream vlasy jemne čistí, hydratuje a zanechá ich hodvábne lesklé. Jemná receptúra s hydratačnými látkami ako provitamín B5 a niacinamíd vaše vlasy ošetrí od korienkov po končeky. Zanechá ich hodvábne hebké a zdravo vyzerajúce. Limitovaná edícia s letnou vôňou kokteilového ovocia je to pravé pre horúce letné dni. Doprajte si voňavé tropické potešenie so šampónom Balea!

    Moje hodnotenie: So šampónom som bola spokojná. Má príjemnú, takú sladšiu vôňu, pení vcelku dobre, vlasy sa po ňom nemastia rýchlo.

    Intenzívna kúra na vlasy namáhané slnkom After Sun SOS28

    • Balea Professional After Sun SOS intenzívna kúra na vlasy po opaľovaní
    • vyhladzuje povrch vlasov a podporuje ich prirodzený lesk
    • ošetrujúce zloženie s keratínom a olejom Monoi
    • výsledok: ošetrené a lesklé vlasy
    • receptúra bez obsahu silikónov

    Máte zničené vlasy po lete a dovolenke pri mori? Balea Professional After Sun SOS intenzívna kúra vašim vlasom poskytne dokonalú starostlivosť a ošetrenie. Efektívna SOS intenzívna starostlivosť pre namáhané vlasy vyhladzuje povrch vlasov, a tým podporuje ich prirodzený lesk a pružnosť. Obsiahnutý keratín napomáha zosilnieť vlasovým tkanivám a napomáha k lepšej kvalite vlasov. S intenzívnou kúrou Balea Professional After Sun SOS budú vaše vlasy perfektne ošetrené a ľahko rozčesateľné aj po opaľovaní. Balea Professional After Sun SOS intenzívna kúra je náš favorit!

    Moje hodnotenie: Táto SOS kúra, je výborný produkt, no mne osobne by vyhovovalo väčšie balenie, keďže mám dlhé vlasy a nestačilo mi to na celé vlasy. Po použití boli vlasy jemnejšie a dobre sa rozčesávali, čo vysoko oceňujem, keďže mne rozčesávanie s akýmkoľvek kondicionérom trvá dlhšie. Určite tento produkt odporúčam a budem dúfať, že si ho raz budem môcť kúpiť aj vo väčšom balení.

    Sprchovací gél po opaľovaní After Sun28

    • sprchovací gél po opaľovaní Balea After Sun
    • ošetruje namáhanú pokožku po opaľovaní
    • s chladivým efektom
    • chráni pred vysušením, hydratujúci účinok
    • vhodný aj po návšteve solária

    Balea After Sun sprchovací gél po opaľovaní čistí a schladí namáhanú pokožku po celodennom opaľovaní alebo po soláriu. Okrem toho gél zbavuje pokožku zvyškov opaľovacieho krému, chlórovej alebo slanej vody bez toho, aby ju vysušoval. Zanecháva letný pocit s kokosovou vôňou. Doprajte pokožke 5 krokov k perfektnému ošetreniu: jemne čistí pokožku, očistí ju od zvyškov opaľovacieho krému, odstráni zvyšky chlóru a slanej vody, chráni pokožku pred vysušením, s chladivým efektom, pH- neutrálne k pokožke. Vaša pokožka bude s gélom Balea svieža a vy si tak môžete vychutnávať príjemný pocit z opálenia.

    Moje hodnotenie: Sprchový gél pekne vonia, cítila som mierny chladivý efekt, penivosť bola taká akurát, odporúčam jeho kúpu.

    Tekuté mydlo na ruky my summer paradise28

    • tekuté mydlo na ruky Balea my summer paradise
    • limitovaná edícia
    • jemné zloženie s vanilkovým extraktom
    • s ovocnou broskyňovou vôňou
    • vegan, dermatologicky testované

    Slnko, leto, pláž a more – tekuté mydlo na ruky my summer paradise od značky Balea vás prenesie na tropický ostrov. Jemná, ošetrujúca a hydratačná receptúra s vanilkovým extraktom a zamatovou broskyňovou vôňou jemne a dôkladne čistí pokožku rúk. Vegan formula bez mikroplastov udržuje prirodzenú rovnováhu vlhkosti pokožky. Doprajte si rozmaznávajúci okamih a starostlivosť s tekutým mydlom na ruky Balea my summer paradise!

    Moje hodnotenie: Tekuté mydlo je asi nejpraktickejší produkt aký mohli vymyslieť, vôňa je svieža letná, dávkuje sa dobre, pení tak akurát. My sme s ním boli všetci spokojní, nie je mu čo vytknúť.

    Ošetrujúci balzam na pery Sensitiv OF 5017

    • s veľmi vysokým stupňom ochrany OF 50
    • s UVA + UVB filtrami
    • starostlivosť o pery namáhané slnkom
    • s vitamínom E a avokádovým olejom, prírodnými olejmi a voskami
    • bez mikroplastov, bez vonných látok

    SUNDANCE balzam na pery OF 50 jemne ošetruje vaše pery vďaka obsahu vitamínu E. Citlivé pery namáhané slniečkom sú chránené veľmi vysokou ochranou proti UV žiareniu a balzam im dodáva hydratáciu a upokojenie.

    Moje hodnotenie: Balzam dobre hydratuje pery, ja by som prijala aj trošku nejakej vône. Osobne mám rada, keď balzam aj „chutí". :D Počas opaľovania alebo pri pobyte na slnku je ideálny.

    Babylove sensitive ochranná tyčinka OF 5016

    • detská ochranná tyčinka na opaľovanie babylove sensitive
    • s veľmi vysokou ochranou - OF 50+
    • vhodná pre citlivú detskú pokožku
    • vodoolná formula - účinná okamžite po nanesení

    Tyčinka na opaľovanie babylove sensitive poskytuje veľmi vysokú ochranu pokožky pred slnečným žiarením najmä na citlivých miestach ako sú brada, nos, uši. Vďaka ochrannému faktoru OF 50+ a vodoodolnej formule je účinný ihneď po nanesení a zaistí spoľahlivú ochranu jemnej a citlivej detskej pokožky pred spálením. Bez obsahu parfumov a nanočastíc. Spoľahlivá ochrana pokožky detí i dospelých.

    Moje hodnotenie: Tyčinka je v praktickom kabelkovom balení, ktorú viete použiť okamžite, keď je to potrebné. Nanáša sa ľahko a dá sa použiť aj počas zimného obdobia. Určite odporúčam jeho kúpu.

    Sprej na opaľovanie OF 2017

    • SUNDANCE sprej na opaľovanie s OF 20
    • stredný stupeň ochrany, s obsahom UVA + UVB filtrov
    • s extraktom zo zeleného čaju, vitamínom E, s glycerínom a pantenolom
    • okamžitá ochrana ihneď po nanesení
    • vodoodolný

    SUNDANCE sprej na opaľovanie OF 20 poskytuje okamžitú ochranu pred slnečným žiarením. Vodoodolné* zloženie sa rýchlo vstrebáva a nemastí. Vaša pokožka je účinne chránená pred slnečným žiarením. Ošetrujúce zloženie s extraktom zo zeleného čaju, vitamínom E, s glycerínom a pantenolom pokožku po opaľovaní upokojuje a hydratuje po dobu 24 hodín. 

    *Nezávislý testovací inštitút potvrdil: Po 40 minútach pobytu vo vode aj naďalej pôsobí minimálne 50 % deklarovaného ochranného faktoru.

    Moje hodnotenie: Sprej sa ľahko nanáša, rýchlo sa vstrebe. Nezanecháva stopy na hladine vody. Výrobky na opaľovanie od sundance poznáme, keďže ich používame každé leto. Takže určite odporúčam.

    Gél po opaľovaní s Aloe vera17

    • gél po opaľovaní s Aloe vera od sundance
    • hydratuje pokožku po dobu 24 hodín, príjemne chladí
    • regeneruje slnkom podráždenú a citlivú pokožku
    • s vysokým podielom Aloe vera
    • nemastí, rýchlo sa vstrebáva

    SUNDANCE Gél po opaľovaní s Aloe vera s chladivými a regeneračnými účinkami. Vďaka vysokému obsahu Aloe vera intenzívne hydratuje pokožku po slnení a zanecháva ju zamatovo hebkú. Je vhodný pre všetky typy pleti a podporuje krásne dlhotrvajúce opálenie. Ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva, bez toho aby na pokožke zanechával mastný film. Príjemne pokožku chladí a osvieži. Pre hebkú a ošetrenú pokožku je tu gél po opaľovaní od sundance!

    Moje hodnotenie: Gél má príjemnú vôňu, ľahko sa nanáša. Ja osobne každý gél po opaľovaní dávam do chladničky, aby sa zvýšila jeho chladivosť, a aby jemne schladil opálenú pokožku...

    Ešte raz veľká vďaka zato, že sme mohli byť súčasťou tohto testovania. Snáď vám recenzia pomôže pri výbere produktov od dm. Môže sa stať, že s výrobkami, s ktorými som bola ja spokojná,  vy nebudete...

    Majte sa krásne 🙂

    sisi208
    15. aug 2021    Čítané 71x

    Letná výbava z dm drogérie

    Tak toto bola správa, ktorá ma naozaj veľmi potešila. Koník testuje mi napísal, že dm si nás vybrala na testovanie letných produktov.
    V balíku sa pre každého člena rodiny niečo našlo. 🙂  

    Naša 18-mesačná Silvika hneď siahla po babylove kapsičke11, kedže tento produkt pozná. 🙂 Kapsička  bola zmesou jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré. Stále, keď sme na nákupe v dm-ke vezmem malej nejakú dobrôtku a tieto kapsičky medzi ne rozhodne patria. Dcérke veľmi chutila. Teraz má obdobie bľabotania a len kričí: „Ham!" a „Mňam!" Určite stojí za vyskúšanie. Je vhodná pre deti od 1 roka.

    Sisi testovala aj detskú športovú babylove fľašu14. Je vhodná od 18 mesiacov a súhlasím dcérka si ju vie pekne uchopiť aj otvoriť a zatvoriť uzáver. Fľaša je bez obsahu PVC a BPA, má krásny dizajn. Počas testovacích dní jej párkrát aj spadla na zem, ale zatiaľ drží. 🙂  

    Babylove vlhčené utierky s 99 % vody6, 20 ks – utierky s obsahom 99 % vody, bez obsahu alkoholu, farbív, silikónov a parfumov sú vhodné pre dieťatko už od narodenia. Pre nás nie sú žiadnou novinkou, kedže ich používame non-stop nielen na zadoček, ale aj na ruky, tvár a telo. Majú neutrálne pH a sú vhodné aj pre citlivú pokožku. Sú super, nosím ich
    všade. Na ihrisko, k babke, v aute... Poskúšala som rôzne značky, ale nevyhovali malej, alebo boli zvláštne, akoby tvrdé, alebo sa trhali. No tieto jednoznačne odporúčam.

    Ďalšie výrobky sme testovali na grilovačke. Jedným z nich bol aj babylove neperlivý nápoj z neperlivej minerálnej vody a ovocných štiav z koncentrátov, ktorým sa syn osviežil po chutnom mäsku. Voda mu chutila a vypil ju na jeden ťah. Je bez pridaného cukru v BIO kvalite. Tieto nápoje som v dm obchádzala, ale určite mu ju z času na čas kúpim, kedže mu naozaj chutila, no mohla by mať aspoň 500 ml. 🙂  

    Počas šantenia vonku so sesternicami som ho natrela babylove tyčinkou na opaľovanie OF 5016 určenou pre citlivú detskú pokožku. Obsahuje UVA a UVB filtre, je bez obsahu parfumov. Tento produkt je ozaj super, lebo je v praktickej malej vysúvacej tyčinke, čize super do kabelky, plážovej tašky a nanáša sa na citlivé oblasti ako nos, uši, brada a líca. Alex
    mal z toho veľkú zábavu, vravel, že akoby som mu písala po tvári. Ďalším plusom je, že táto tyčinka chráni nielen v lete, ale aj v zime pred mrazom.  

    V kúpeľni si našli svoje miesto balea tekuté mydlo na ruky, 500 ml– s vanilkovým extraktom a broskyňovou vôňou28. Toto by som pokojne nechala celoročne a nie len ako limitovanú edíciu, kedže je to krásna vôňa a pripomína skvelé letné zážitky. Mydlo vytvára jemnú penu a krásne vonia. Balea šampón na vlasy 28je vhodný pre akýkoľvek typ vlasov. Opantná vás nádherná tropická vôňa exotického ovocia, ale to je asi tak všetko.
    Aspoň teda moje vlasy z tohto šampónu neboli nadšené. Niečo mi tam teda nevyhovovalo a ostanem verná svojmu druhu. Obsahuje komplex s vitamínom B3 a provitamínom B5. No SOS kúra na vlasy bola super, čítajte ďalej. 🙂

    K letu neodmysliteľne patrí opaľovanie a my sme vďaka super balíku mohli otestovať nasledovné výrobky určené na a po opaľovaní. Toto určite nesmie chýbať na dovolenke!  

    Sundance sprej na opaľovanie, OF 20, 200 ml17 – obsahuje UVA a UVB filtre, extrakt zo zeleného čaju, vitamín E, glycerín a pantenol. Chráni pokožku hneď po nanesení, no ja som naučená aplikovať si krém aspoň 30 minút pred slnením, tak to dodržiavam. Pekne sa vstrebe do pokožky a nemala som pocit mastnoty ako po niektorých opaľovacích krémoch. Mám rada túto „sprejovú" aplikáciu.
    V lete netreba zabúdať ani na starostlivosť o pery, ja som vyskúšala sundance balzam17 na citlivé pery, s vysokým OF 50 s UVA a UVB filtrom, s vitamínom E, avokádovým olejom, prírodnými olejmi a voskom. Som milovníčka balzamov a leskov na pery. 🙂 Táto tyčinka bola fajn, len mi chýbala vôňa, ale to je môj problém. 😀 Tu ide, samozrejme, o ochranu pier, ktoré sú vystavené slnečným lúčom a to splnila a príjemne zhydratovala. Pery ostali vláčne.

    Po celodennom slnečnom dni v bazéne som večer skúšala sundance hydratačný gél po opaľovaní, 300 ml17 – s chladivým účinkom aloe vera. Vyhovovala mi konzistencia produktu, vôňa aj to, že sa ľahko rozotiera a nieje mastný. Výrobok podporuje dlhotrvajúce opálenie.

    Isto všetky vieme, že vlasy namáhané slnkom, slanou vodou, chlórom atď., treba patrične ošetriť. Mala som možnosť vyskúšať Balea AFTER SUN SOS intenzívnu 28kúru na vlasy. Maska bola super, vlasy som po nej mala pekné uhladené, vyživené, dali sa ľahko rozčesať, určite sa po tejto kúre poobzerám v dm. 🙂 Dúfam, že majú aj nejaké väčšie balenie. Večernú sprchu som denne zavŕšila Balea sprchovacím gélom s chladivým efektom28 a kokosovou vôňou. Viem, že ľudia vôňu kokosu buď majú radi, alebo ju neznášajú. Mne vôňa vyhovovala, pokožku mi gél nevysušil, ale, žiaľ, chladivý pocit sa nejak nedostavil.  

    Manžel si v balíku našiel tieto vecičky, ktorým sa veľmi potešil.  

    Balea MEN antiperspirant so 48-hodinovou ochranou.28 Kedže má 12 hodinové
    smeny, sprejuje sa pravidelne aj počas prestávky, pretože 48 hodín určite nevydrží, ale to si myslím, že žiaden, hoci to sľubujú na obaloch. 😀 Vôňa je príjemná, svieža, také má môj manžel rád. Je bez obsahu alkoholu.
    Balea MEN sprchovací gél 4 v 128. Vhodný na telo, tvár a vlasy. Muž skonštatoval, že je výborný mentolový, chladivý, čiže na leto ako stvorený. 

    Aj páni by nemali zabúdať na starostlivosť o tvár, preto som manželovi, keď išiel kosiť hneď dala testovať Sundance MEN transparentný gél s OF 50.17 Je ľahký, rýchlo sa vstrebáva (manžel neznáša mať kadejaké krémy na tvári), nelepí. Dúfam, že si to osvojí a bude používať denne, aby si tak chránil a hydratoval pokožku tváre.  

    V mojej kabelke nesmie chýbať odteraz už ani babylove gél na ruky pre dospelých16. Dezinfekčné géliky používam, ale inú značku, no keď sa mi minie, siahnem aj po tomto z dm. Dezinfikuje ruky v priebehu pár minút, je super na cesty. Tento sme si nechali v aute, kedže synovi sa veľmi páči obal. 🙂

    Ja som ešte skúšal Balea telový sprej  s vôňou kvetov ibišteka a kokosového mlieka28. Jeho plusom je, že je bez obsahu hliníkových solí, čo si na obaloch všímam a čítam. A ako som už písala vyššie, buď kokos milujete, alebo nie, pre mňa je vôňa krásna a bol príjemným spestrením, kedže v lete siaham skôr po sviežich parfémikoch.  

    Z tejto letnej nádielky výrobkov sa mojimi obľúbenými, ktoré som nepoznala stali: SOS kúra na vlasy, hydratačný gél po opaľovaní s chladivým účinkom aloe vera a babylove tyčinka na opaľovanie OF 50 určená pre deti.  

    ĎAKUJEM dm za produkty a rozšírenie obzorov. 🙂 

    anjelik9993
    13. aug 2021    Čítané 94x

    Testovanie produktov od dm

    Kozmetika z dm je mojou obľúbenou, a keď som vyhrala balíček na testovanie, potešila som sa, lebo v ňom boli aj produkty, ktoré som ešte nepoznala. 

    babylove ovocná kapsička 

    Keď moje baby videli, že balíček obsahuje ovocnú kapsičku11, hneď som im ju musela dať. Ovocné kapsičky sú u nás veľmi obľúbené. Problém bol, že bola len jedna. 😀 Babám chutila, je bez pridaného cukru a iných prísad a zo 100 % ovocia, čo oceňujem. Je ideálna na desiatu, olovrant, sladký dezert alebo na cesty. 

    babylove neperlivý nápoj 

    Neperlivý nápoj 11im tiež chutil, nezvykneme ho kupovať, najviac pijú čistú vodu. Oceňujem, že je v nej vysoký ovocný podiel, je tiež bez pridaného cukru a v BIO kvalite. Vodu vypili baby rýchlo a fľaša slúži dodnes. 

    babylove vlhčené utierky s 99 % vody 

    Babylove vlhčené utierky s 99 % vody6 nie sú pre nás žiadna novinky, vždy ich máme doma zásobu. Vlhčené utierky používame najviac, keď sa deti zašpinia, napr. od zmrzliny, piesku... Na zadoček bábätka len v krajných prípadoch, inak umývame vodou, a preto keď sa niečo vyskytne, tak používame len tieto. Neobsahujú žiadne parfumy, je v nich 99 % vody, čo je super. Tiež sú vhodné na citlivú pokožku.

    sundance sprej na opaľovanie, OF 20 

    Keďže je leto v plnom prúde, ocenila som rôzne prípravky na ochranu pokožky tváre aj tela. Išli sme k bazénu, a keďže už bolo po 17, zobrali sme vyskúšať Sundance sprej s faktorom 2017, lebo inak opaľovacie krémy tejto značky nie sú pre nás žiadna novinka. Len pre baby používam s faktorom 50. Tento ale nie je tak mastný, čo je fajn. Nemala som pocit, že si musím umyť ruky. Pekne vonia, dobre sa rozotiera, je vodeodolný a je super, že je to sprej. 

    sundance balzam na citlivé pery, OF 50 

    Balzamy používam každý deň, či v zime, či v lete. Tento je super, že je s ochranným faktorom17, čiže sú pery chránené aj na slnku. Nevonia, nemá chuť, čiže bude vyhovovať aj tomu, kto to nemá rád. Ja si balzamy kupujem s príchuťou, takže to mi tam chýbalo. Pery sú ale po ňom hydratované. 

    sundance MEN transparentný gél, OF 50 

    Príjemný, nezvyklá konzistencia na opaľovací krém17, ale dobre sa nanáša a nie je vôbec mastný, nelepí sa.  Manželovi sa vôňa páči, jediný nedostatok je, že štípe na miestach, kde sa šúpe koža. Má vysoký ochranný faktor. 

    sundance gél po opaľovaní s Aloe vera  

    Zatiaľ sme po opaľovaní používali len telové mlieka, ale gél17 príjemne prekvapil. Má vôňu aj konzistenciu ako aloe, príjemne chladí, nemastí. Ľahko sa rozotiera. 

    Balea tekuté mydlo na ruky 

    Tekuté mydlá Balea28 nie sú pre nás žiadnou novinkou, kupujeme ich často, vyhovuje nám kvalita, cena, vôňa, zloženie... Táto limitka má tiež príjemnú vôňu, máme najradšej kvetinové a ovocné, takže táto broskyňová vonia super.

    Balea šampón na vlasy 

    Šampóny Balea28 kupujem často, limitovanú edíciu vždy. 🙂 Tento som ešte neskúšala predtým, ale teda má veľmi príjemnú letnú vôňu a vlasy mi po ňom voňali dlho. Vlasy som po ňom mala hebké a lesklé.

    Balea AFTER SUN SOS intenzívna kúra na vlasy 

    Túto kúru28 som predtým neskúšala, ale teda môžem povedať, že ju budem kupovať. Po umytí mávam vlasy ako po výbuchu a s touto kúrou boli viac uhladené a jemné.  Čo je veľké plus navyše, že vlasy sa dali aj ľahko rozčesať, čo teda moje sa len tak nedajú. Ja odporúčam.

    Balea sprchovací gél 

    Kupujem pravidelne sprcháče od Baley28, ale tento som ešte neskúšala. A pravdupovediac, už ani nebudem. 🙂 Vôňa nie je nič pre mňa, ja mám radšej kvetinové a ovocné vône na sprcháčoch, ale zas na pokožke ho cítiť dlho a vôňa nie je nepríjemná. 🙂 Je síce kokosový a ja kokosovú vôňu milujem, no táto je divná. 😀 Je po opaľovaní a má vraj chladivý efekt. Chladivý pocit som po ňom teda nemala. 

    Balea MEN sprchovací gél 4 v 1 

    Môj manžel nemá rád typicky mužské sprcháče28, ale radšej má tie svieže, ovocné. Tento mu ale vyhovuje, vôňa príjemná, je po ňom chladivý pocit. Výhodou je, že je všetko v jednom. Prečo také nemajú aj ženy? 😀

    Balea telový sprej 

    Dezodoranty Balea 28kupujem pravidelne, dokonca aj tento som už doma mala, takže žiadna novinka pre mňa. Mne vyhovuje. Vôňa sladký ibištek a kokosové mlieko je príjemne letná. Nezanecháva biele škvrny a dlho vonia, len sa mi nezdá, že od potu chráni tak dlho. Má pekný letný dizajn, ktorý ma hneď zaujal.

    Balea MEN antitranspirant 

    Manželovi sa páči. Pekne vonia a dlho vydrží. Reguluje tvorbu potu. 

    babylove detská športová fľaša

    Fľaša14 je naozaj pekná a praktická, našim babám sa páči. Nám prišiel pekný dievčenský vzor s macíkmi. Dobre sa z nej pije, ľahko sa otvára a zatvára. Je nerozbitná, čo je super, všetko im padá z rúk. 😀  Je bez obsahu PVC a Bisphenolu A. Škoda, že sa nedá umyť v umývačke.

    babylove čistiaci gél na ruky pre dospelých 

    Čistiace gély 16používame zriedka, radšej sa umývame. 🙂 Ale je to super vec na cesty, alebo keď potrebujete rýchlo dezinfekciu, napr. po tankovaní... Skvelá veľkosť do kabelky. Má pekný obal, čo mi dcéra hneď prízvukovala, že to nesmiem potom vyhodiť. 😀

    babylove tyčinka na opaľovanie

    Dobrá vecička do kabelky,16 keď zabudnete opaľovací krém a ste niekde na slnku. Natieralo sa mi s tým ťažšie ako s krémom, ale nemala som mastné ruky, čo je veľké plus. Má vysoký ochranný faktor. Mohla by trošku voňať. 

    konik_testuje
    12. júl 2021    Čítané 7624x

    Skúsenosti s letnou výbavou od dm

    Dlhé dni, horúce večery, svätojánske mušky, šantenie vo vode, posedenie s priateľmi, výlety s rodinou,.. Jednoducho, leto začalo. Všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste si ho mohli užiť naplno, sme pre vás pripravili. Stačí sa len prihlásiť a zapojiť sa do testovania veľkého letného balíka produktov značky dm!

    Čo budeme testovať?

    Prázdninové dobrodružstvo sa začalo. A ako každé správne dobrodružstvo, aj to letné musí mať v sebe trošku adrenalínu. Dva mesiace starostlivosti o naše milované potomstvo je niekedy náročné. Aby sme vás potešili na duši aj na tele, pripravili sme pre vás na testovanie veľký letný balík pre celú rodinu. 

    Balea28tekuté mydlo na ruky, 500 ml– s vanilkovým extraktom a zamatovou broskyňovou vôňou zachováva prirodzenú rovnováhu pokožky. Doprajte si každodennú osviežujúcu vôňu leta!

    Balea šampón na vlasy, 300 ml– vhodný pre akýkoľvek typ vlasov. Nechajte sa zviesť tropickou vôňou exotického ovocia a dodajte svojim vlasom očarujúci lesk a zdravý vzhľad od korienkov až ku končekom. Jemná receptúra vďaka komplexu s vitamínom B3 a provitamínom B5 ošetrí vaše vlasy a zanechá ich krásne pružné. 

    Balea sprchovací gél, 300 ml– s chladivým efektom a jemnou kokosovou vôňou je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Hodnotné zloženie ošetruje namáhanú pokožku po opaľovaní alebo po návšteve solária a chráni ju pred vysušením. Pokožku jemne čistí, zbavuje ju zvyškov opaľovacieho krému, odstráni zvyšky chlóru a slanej vody a chráni ju pred vysušením. 

    Balea telový sprej, 200 ml – s vôňou kvetov ibišteka a kokosového mlieka. Účinný až 24 hodín, bez obsahu hliníkových solí. 

    Balea AFTER SUN SOS intenzívna kúra na vlasy, 20 ml– intenzívna starostlivosť pre namáhané vlasy. Vyhladzuje povrch vlasu a tým podporuje prirodzený lesk vlasov. Doprajte si intenzívne ošetrené vlasy a ľahké rozčesávanie aj po opaľovaní. 

    Balea MEN antitranspirant, 200 ml – so 48-hodinovou ochranou efektívne reguluje tvorbu potu. Bez obsahu alkoholu. Zanecháva príjemne suché podpazušie. Vhodné aj pre aktívnych športovcov, ktorí chcú zostať dlhodobo svieži.  

    Balea MEN sprchovací gél 4 v 1, 300 ml – pre osviežujúci zážitok každý deň! Vhodný na telo, tvár a vlasy. Ošetrujúca receptúra s mentolom má chladivý účinok, ktorý vás dokonale osvieži a povzbudí do nového dňa. S chladivým efektom, vhodný na telo, tvár a vlasy pre každodenné použitie. Zloženie so sviežou vôňou čistí a prebúdza zmysly.

    sundance hydratačný gél po opaľovaní, 300 ml– s chladivým účinkom aloe vera. Vysoký obsah aloe vera intenzívne hydratuje pokožku po opaľovaní a zanecháva ju zamatovo hebkú. Podporuje krásne dlhotrvajúce opálenie.

    sundance17sprej na opaľovanie, OF 20, 200 ml– s obsahom UVA a UVB filtrov. Okamžitá ochrana ihneď po nanesení. S extraktom zo zeleného čaju, vitamínom E, s glycerínom a pantenolom. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. 

    sundance balzam na citlivé pery, OF 50, 4,8 g– s UVA a UVB filtrom, s vitamínom E, avokádovým olejom, prírodnými olejmi a voskom pre pery namáhané slnkom. 

    sundance MEN transparentný gél, OF 50 , 200 ml– aj mužská pokožka potrebuje osobitú starostlivosť. Gél s ochranným faktorom 50 poskytuje vysokú ochranu pokožky pred spálením. Ľahká transparentná textúra sa nelepí, rýchlo sa vstrebáva a chráni pokožku ihneď po nanesení. Nelepí a rýchlo sa vstrebáva. Dlhodobo chráni a hydratuje pleť a zanecháva na nej príjemný pocit. 

    babylove vlhčené utierky s 99 % vody, 20 ks – utierky s obsahom 99 % vody, bez obsahu alkoholu, farbív, silikónov a parfumov sú vhodné pre dieťatko už od narodenia. Jemne čistia plienkovú oblasť a sú tiež vhodné na ruky, tvár a telo. Vlhčené utierky s neutrálnym pH majú veľmi dobrú znášanlivosť s pokožkou, sú vhodné aj pre citlivú a na alergie náchylnú detskú pokožku. Vyrobené z biologicky odbúrateľného materiálu.

    babylove detská športová fľaša, 330 ml– pre malých športovcov je doplnenie pitného režimu samozrejmosťou! Detská športová fľaša uhasí aj ten najväčší smäd a navyše vyzerá skutočne štýlovo. Fľaša14 je nepriepustná, pevná a nerozbitná. Je vyrobená zo starostlivo vybraných a kontrolovaných materiálov, bez obsahu PVC a BPA. Pomocou mäkkého push-pull uzáveru sa fľaša ľahko otvára a zatvára. Vďaka praktickému klipu je možné upevniť ju na tašku či oblečenie. 

    babylove neperlivý nápoj, 330 ml-   osviežujúci nápoj z neperlivej minerálnej vody a ovocných štiav z koncentrátov. Všetky prísady v nápoji sú v bio kvalite z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. 

    babylove tyčinka na opaľovanie, OF 50 +, 20 g16 – určená pre citlivú detskú pokožku. Obsahuje UVA a UVB filtre, ktoré ochránia pokožku pred vplyvom slnečného žiarenia. Bez obsahu parfumov, vodoodolná. Vhodná na cielené nanášanie na citlivé oblasti ako nos, uši, brada a líca. Chráni pred slnkom, v zime pred mrazom. 

    babylove16gél na ruky pre dospelých, 50 ml– je skvelým pomocníkom na cestách! Spoľahlivo čistí a dezinfikuje ruky v priebehu pár minút. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky. Má hravý a moderný dizajn, ktorý vás zaručene poteší.

    babylove ovocná kapsička, 100 g – zmes jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré. Vhodné pre malé deti od 1. roka ako ovocné občerstvenie medzi hlavnými jedlami alebo na cesty. 

    Koho hľadáme

    Na toto letné testovanie hľadáme 10 mamičiek a ich rodiniek, ktoré milujú leto. Mamičky, ktoré hľadáme, by mali byť aktívne, optimistické a vždy pripravené vyraziť za dobrodružstvom. Ak rada fotíš, a si ochotná sa o svoje zážitky z testovania podeliť s nami na Modrom koníku, hľadáme práve teba. 

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste rady otestovali tento bohatý balíček, stačí, ak nám pod článok napíšte, čo máte na lete najradšej. Nezabudnite spomenúť, koľko rokov majú vaše ratolesti a či máte doma chlapčeka alebo dievčatko. Ak pridáte letnú fotografiu, potešíme sa. 🙂

    Zapojiť sa môžete do nedele 18.7.2021. V priebehu týždňa vyberieme 10 mamičiek, ktoré oslovíme internou poštou.

    Budeme sa tešiť na vaše komentáre plné letnej pohody! 🙂

    konik_testuje