konik_testuje
    4. mar 2024    Čítané 4797x

    Skúsenosti s beauty balíkom produktov od dm drogerie markt

    V nepretržitom kolotoči každodenného života si ženy často nedoprajú dostatok pozornosti, ktorú si zaslúžia. Pritom, vyhradiť si čas iba pre seba je kľúčové pre naše celkové blaho a spokojnosť. Je dôležité vedieť si nájsť priestor na naše rituály, ktoré nás dobijú energiou a posilnia našu vnútornú harmóniu. Preto sme si pre vás pri príležitosti Medzinárodného dňa žien pripravili testovanie balíčka beauty produktov pre ženy od dm drogerie markt.

    Čo budeme testovať

    Balea BEAUTY HYALURON pleťové sérum, 10 ml10   -  je účinný, vysoko dávkovaný, trojito zahustený koncentrát pre rýchlu extra dávku hydratácie. Sérum s príjemnou konzistenciou sa rýchlo vstrebáva a poskytuje pokožke intenzívnu vlhkosť. Vysoko dávkovaný, trojito zahustený koncentrát s obsahom duálnej kyseliny hyalurónovej a extraktom z alpínie galangovej sa uloží na pokožke ako krycí film a vrásky sa opticky zmenšia. Duálna kyselina hyalurónová zásobuje pleť vlhkosťou. Extrakt z alpínie galangovej stimuluje tvorbu novej, pokožke prirodzenej kyseliny hyalurónovej.

    alverde NATURKOSMETIK HYDRO vankúšiky pod oči, 1 pár10 – vďaka kombinácii výťažku z morských rias, kyseliny hyalurónovej a pentavitínu dokážu zjemniť jemné linky a vrásky a dodať pokožke intenzívnu vlhkosť. Vankúšiky zaisťujú hladší a pružnejší vzhľad pokožky. Doprajte si 15-minútový beauty relax pre sviežu a hydratovanú pleť.

    Balea AQUA očný roll-on, 15 ml10 – obsahuje cenný extrakt z rias a očnému okoliu poskytuje dlhodobú hydratáciu. Masážna gulička príjemne ochladzuje a stimuluje mikrocirkuláciu očného okolia. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva a nemastí. Ošetrujúce zloženie s extraktom z rias hydratuje, osviežuje a redukuje hĺbkové vrásky. Provitamín B5 pomáha pri upokojení pokožky. Vitamín E podporuje ochranu pokožky pred vplyvmi životného prostredia, ktoré spôsobuje UV žiarenie. Pomáha zmierniť opuchy očí, upokojuje a chráni pokožku pred vplyvmi prostredia.

    Balea micelárna čistiaca pleťová voda 3 v 1, 400 ml13 – micelárna voda s opunciou je určená pre zmiešanú a citlivú pleť. Ponúka efektívne a jemné čistenie v jednom kroku: čistenie pleti, odstránenie make-upu a pleťovú vodu. Zloženie s micelami šetrne odstraňuje make-up a prebytočný maz. Rozjasňuje, ošetruje a chráni pokožku pred jej vysušením. Uvoľňuje a upokojuje pokožku.

    Balea Q10 pleťový koncentrát proti vráskam, 7 ks10 – poskytuje vašej pleti intenzívnu starostlivosť. Koncentrát proti vráskam s obsahom Q10 a extraktom zo ženšenu pomáha redukovať hĺbku vrások, zvyšuje elasticitu pokožky a zvyšuje pevnosť pokožky. Obsiahnutý vitamín E chráni pokožku pred predčasným starnutím, ktoré spôsobuje slnečné žiarenie a olej Shambrilla zanechá pokožku zamatovo jemnú. Vaša pleť bude pravidelným používaním pôsobiť hladšie a mladšie.

    alverde NATURKOSMETIK NATURAL EXPERT denný pleťový krém, 50 ml10 – denný pleťový krém 1 % Bisabolol, 0,3 % Ceramid-Complex je krém s bohatou textúrou a 0,3 % ceramidovým komplexom a výťažkom z Cica, ktorý podporuje regeneráciu pokožky a posilňuje kožnú bariéru. Bisabolol znižuje začervenanie pleti, bio rozmarínový extrakt a bio mandľový olej pôsobia proti pocitu pnutia a pleti dodávajú príjemný pocit. Jemné zloženie upokojuje namáhané a podráždené oblasti pleti.

    Balea UREA maska na ruky, 1 pár22 – zažite chvíle upokojujúcej starostlivosti. Zloženie s cennou ureou a kyselinou hyalurónovou dodáva pokožke intenzívnu vlhkosť až na 24 hodín. V kombinácii s vitamínom E má starostlivosť o ruky antioxidačný účinok. Podporuje sa obnova buniek a pokožka je chránená pred škodlivými vplyvmi.

    alverde NATURKOSMETIK Pro Climate krém na ruky, 75 ml11 – krém na ruky s bio granátovým jablkom poskytuje veľmi suchej a namáhanej pokožke intenzívnu vlhkosť a ochranu pred vysúšaním. Pokožka je upokojená a namáhané ruky sú opäť jemné a vláčne.

    Balea telový krém s bambuckým maslom a arganovým olejom, 500 ml11 – hydratuje suchú pokožku a dodáva jej hebkosť. Vďaka obsahu prírodného bambuckého masla, kokosového a arganového oleja a vitamínu E ju chráni pred vysušením. Zároveň zaistí 48-hodinovú hydratáciu, zlepšenie elasticity a žiarivo krásny vzhľad.

    alverde NATURKOSMETIK telové mlieko a sérum 2 v 1, 250 ml11 – poskytuje ochranu pred tzv. voľnými radikálmi, ktoré sú spôsobené vonkajšími vplyvmi prostredia, ako je napr. UV žiarenie. Zloženie s vitamínovým komplexom zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky spôsobenému slnkom. Rýchlo sa vstrebávajúca a jemná starostlivosť, pozostávajúca z pleťového mlieka a hydratačného séra, zanecháva pokožku hydratovanú a hodvábnu a poskytuje jej 24-hodinovú hydratáciu. V kombinácii s vysokokvalitnými vitamínmi C, E a F zabezpečuje sviežosť, vitalitu a žiarivý lesk na celý deň.

    Koho hľadáme?

    Na toto testovanie hľadáme 25 žien, ktoré sa o seba rady a s láskou starajú. Ak si milovníčka kozmetiky a s obľubou objavuješ nové produkty, ktoré rozžiaria tvoju pleť a doprajú pokožke tú najlepšiu starostlivosť, neváhaj a prihlás sa do testovania. Samozrejmosťou je ochota podeliť sa o výsledky testovania s nami na Modrom koníku.

    Ako sa zapojiť?

    Ak sa chceš do testovania balíka beauty produktov pre ženy od dm drogerie markt zapojiť, stačí, ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, ako najradšej využiješ voľnú chvíľku, ktorú môžeš venovať len a len sebe. 

    Zapojiť sa je možné do nedele 10.3. Následne vyberieme 5 mamičiek, ktorým pošleme kompletný balík a 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje