jakubella
    11. mar 2020    Čítané 1048x

    Poctivé oblečenie, ktoré si zamiLULLujete.

    Bola to láska na prvý pohľad. Tentokrát vyšla na 100 %.

    To je stručné zhrnutie, ak neradi veľa čítate 😊

    Ak by si niekto rád prečítal viac, je mi potešením a cťou, napísať recenziu oblečenia značky LULL LOUNGEWEAR.

    1. Vybrali ma! Aj ja som si vybrala. Vy si určite tiež vyberiete 😊

    Na stránke lull.sk nájdete veľmi podrobný popis každého kúsku oblečenia, vrátane rozmerov a aj miery a výšku modelky. Pre mňa to bolo úplne smerodajné. Porovnala som si, kde mám viac (asi všade) a kde menej (asi výška). Pekne sa viete "napasovať", čo vám ako sadne, či už obľubujete voľnejšie oblečenie alebo priliehavejšie. Toto je prvá vec, ktorú veľmi oceníte. Ľahká orientácia vo veľkostiach pri eshopoch stále nie je samozrejmá. V Lull to majú úplne perfektné. 

    Tovar mi bol doručený do dvoch dní. Pri prvom nákupe vás môže prekvapiť milý email s otázkou, či je všetko v poriadku a či nepotrebujete oblečenie vymeniť. Mňa to neprekvapilo, keďže nešlo o môj prvý nákup. Rovnako ma to ale potešilo. Veď milých slov nikdy nie je dosť, že?

    Takže pri nákupe vyzdvihujem úžasnú komunikáciu zo strany predajcov, prehľadnú stránku a ozaj veľmi podrobný popis oblečenia vrátane rozmerov.

    2. Moje požiadavky.

    Krásna a férová móda vzniknutá s láskou na Slovensku je mojou súčasťou už roky. Preto poznám hebučké výtvory Lullákov už dávnejšie zo Sashe. Moja móda musí byť ale zároveň aj praktická. Milujem pohodlie a keďže už nie som len doma na materskej, potrebujem sa v svojom oblečení dobre cítiť aj vonku a v práci. Navyše, veľa cestujem – pracovne aj súkromne. Oblečenie teda musí vyzerať dobre aj po dlhej ceste autom alebo vlakom. Snažím sa domácnosť minimalizovať, preto oceňujem všestrannejšie použitie a ľahkú kombinovateľnosť.

    Mám aj krásnu rodinu, plnú dobrodružných chalanov, ktorí zbožňujú lesy, blato, vodu a čokoládu – najlepšie všetko naraz. A potom sa zbožňujú mojkať s mamičkou. Kto sa tesnejšie pritúli k mamke so špinavými rukami, nohami a pusou, ten vyhráva! Preto periem často a som náročná na kvalitu materiálov. 

    Nie len krásny dizajn, ale aj nadčasovosť, praktickosť a trvácnosť. To sú moje požiadavky.

    A toto všetko LULL u mňa spĺňa do bodky.

    Pridávam aj fotky mojich starších kúskov - modrú mikinu DIPPER, krémovú mikinu OVERACHIEVER a modrý kabát JUST-MY-TYPE, ktoré sa rokmi intenzívneho nosenia a prania vôbec nezmenili. 

    3. Moja voľba.

    Už dlhšie som pokukovala po nadčasovom kardigane. Presviedčala som svoje racionálne ja, že mi ozaj chýba taký jeden žiariaci, mäkučký, hrejivý a zároveň reprezentatívny, pracovný aj voľnočasový, k všetkému sa hodiaci a slovenský kúsok... a tadáááá:

    predstavujem vám kardigan SILVERSTONE.

    Pomaly, ale isto sa stáva mojou súčasťou jednoducho všade. tim sa v ňom krásne a pohodlne. V prírodnej šedej farbe s prímesou recyklovanej vlny príjemne zahreje. Z kolekcie udržateľná móda. Pre mňa výnimočný kúsok z úpletu talianskej výroby, dokonalý dizajn made in Slovakia.

    Favorit testovania a favorit môjho šatníka. Definitívne môj najkrajší kúsok. 

    Môj ďalší racionálno - analytický (rozumej – na začiatku som chcela kúpiť všetko, postupne som s ťažkým srdcom vylučovala a presviedčala svoje márnotratné ja, že to ozaj nepotrebujem) výber padol na pletené legíny z mäkučkej svetroviny BUSKINS RED. Zvolila som - pre mňa netradične - takúto červenú. Počas nepriaznivého počasia predchádzajúcich dvoch týždňov ma veľmi príjemne zahriali. Aj som v nich dlho sedela v aute, váľala sa na gauči, hrala sa s deťmi. Nenatiahli sa, ani kolena nevytŕčajú. Sú teplé, pružné, mäkučké a zároveň pevné. Verím, že také zostanú aj ďalšie roky a svoj tvar a vlastností nezmenia - rovnako ako ich starší LULL-kámoši v mojom šatníku.

    Na silnú farbu som stavila aj pri výbere darčeku k objednávke, ktorý je myslím stále v ponuke. Vybrala som si čiapku CUBE. Čo poviete?

    4. Už len na záver:

    Ďakujem Lullákom za kvalitné a nadčasové oblečenie na sviatok, aj piatok, ktorým nám priniesli radosť a pohodu nie len "na doma“. Vyzdvihujem skvelú komunikáciu s nami zákazníčkami, ale najmä s nezákazničkami. Držím palce v ďalšej práci!🖤

    Ďakujem aj Modrému koníku, že pri tomto testovaní padla voľba na mňa. A tiež držím palce pri ďalšej práci a komunikácií s nami, často nespokojnými a občas aj spokojnými žienkami/matkami 😊

    S láskou

    Eva

    PS.1 Odpustite prosím nedokonalosť fotiek 😊 Môj manžel síce doteraz nepochopil, ako a prečo "testujem“ ten kabát, ale aspoň bol ochotný urobiť pár záberov. Už by bolo nad jeho sily dohliadnúť, či aj dobre vyzerám a či je oblečenie upravené, ako má byť. A deti tiež neboli vždy ochotné uhnúť 😊 Na lull.sk však majú oveľa krajšie fotky, určite mali aj lepší foťák 😂

    PS.2 Moja recenzia je veľmi subjektívna. Vyjadruje moje pocity slovami, ktoré sa mi páčia. Čo sa páči mne, nemusí sa páčiť iným. A to je dobre. Preto máme všetci na výber a môžeme si zvoliť. A aj sme si zvolili – nedávno. Niektorí sú spokojní, iní zas nie. Niektorí sú spokojní stále, iní nikdy... Nuž a niektorí nie sú spokojní ani s týmto testovaním, konkrétne s výberom testujúcich. V tomto smere tiež odpustite. Patrím do tej úzkej skupinky veľmi spokojných (tentokrát). 😊

    weronkaa
    11. mar 2020    Čítané 1395x

    Pohodlnosť nadovšetko!

    Poznáte slovenskú značku oblečenia Lull Loungewear? 

    Počas predchádzajúcich týždňov ste mali možnosť vidieť zopár mojich príspevkov s označením #test_lull

    Lull Loungewear je značka oblečenia, ktorá ti zabezpečí pocit pohodlia a jedinečnosti, nech si kdekoľvek.

    Poznáte pojem "Hygge"? To je presne to, čo ti dá oblečenie od Lull.

    Ja milujem oversize, jednoduché veci, a práve preto som sa v ich oblečení perfektne našla.

    Mikina Shortie Olive, tak tú som mala v košíku ako prvú. Vedela som, že nemôže sklamať. Teplá, štýlovalá oversize mikina má v mojom šatníku hodné miesto. Nosím ju vždy a všade, či už doma alebo do mesta.  Mikina vďaka protižmolkujúcej úprave nežmolkuje, preto ju vynosím ešte veľmi dlho.

    Tričko Lite Cookie, toto tričko mi vyberal manžel a trafil sa perfektne! Veď musím byť pekná aj doma. Tričiek s dlhým rukávom nie je doma nikdy dosť, aspoň u mňa. Nosím ich každodenne a mať doma jedno štýlové a kvalitné sa vždy zíde. Toto má navyše výborný strih a je maximálne mäkučké. 

    Kto ma trošku pozná, vie, že ja svoje "hygge" chvílky pri káve milujem. A ešte o to viac s podkolienkami (u mňa nadkolienkami) od Lull. Sú veľmi príjemné a hlavne teplučké, čo sa v týchto chladných mesiacoch zíde!

    Všetky moje Lull vecičky som sa snažila v priebehu testovania nosiť čo najčastejšie, niekoľkokrát som ich prala a oblečenie zostalo naozaj bez zmeny.

    Nie som zástanca toho, mať v šatníku veľa vecí a nekvalitných, radšej si potrpím na kvalite ako kvantite. A práve preto ďakujem značke Lull Loungewear, že som mohla svoj šatník obohatiť aj o ich kúsky.

    Prezradím Vám ešte toľko, že Lull sa o svojich zákazníkov stará naozaj krásne.

    Svojim zákazníkom ponúka registráciu do LullCllubu, v ktorom získate mnoho výhod.

    • 7 % zľavu na všetky Lull vecičky “navždy“, aj počas výpredaja
    • dopravu zadarmo pre objednávky nad 50 EUR
    • limitované edície dostupné LEN pre členky LullCllubu
    • Tvoj hlas v procese tvorby Lull noviniek!
    • ešte mäkučkejší a osobnejší prístup

    Na záver sa chcem krásne poďakovať Lull a Modrému koníku, že mi dali možnosť byť súčasťou #test_lull

    A ja si idem ďalej užívať svoje mäkučké oblečenie.

    S láskou Veronika.

    eilish
    8. mar 2020    Čítané 280x

    Každá žena sa môže obliekať pohodlne a štýlovo

    Spojenie pohodlnosti a štýlového oblečenia. Presne toto spĺňa slovenská dizajnová značka Lull. Jednoduchý, moderný dizajn a kvalitné materiály, vďaka ktorým sa každá žena môže obliekať nielen štýlovo, ale najmä pohodlne. A pohodlnosť v každej situácii je aj jedným z hlavných zameraní značky.

    Na stránke mäkkučkej značky Lull, si každá žena má z čoho vybrať. Možností je hneď niekoľko, od jednotlivých doplnkov až po sezónne zimné bundy. Značka sa zameriava na kvalitné nadčasové oblečenie, ekologicky vyrobené, za férových podmienok s vášňou k dizajnu. A to je naozaj aj vidieť.

    Pri mojom výbere som dbala na farby a využitie. Mám rada jemné, jednoduché a prírodné odtiene, takže základom bola u mňa krémová, svetložltá a sivá farba, ktoré viem nakombinovať aj s inými farebnými prevedeniami. Nákup prebehol naozaj rýchlo a doručenie, tak ako píšu na stránke, do troch dní. Ak chcete tovar vrátiť, môžete tak spraviť do 14 dní a ak vám nesadla veľkosť, vymenia vám ju kedykoľvek. Avšak na stránke sa nachádza veľkostná tabuľka, vďaka ktorej nebudete pri výbere stratené.

    Po dlhom uvažovaní som sa nakoniec rozhodla pre Vestu Hot Cider, ktorá sa hodí nielen pod zimný či prechodný kabát, ale vynikne aj počas teplejších jarných či jesenných dní namiesto svetríka. K nej sa nielen farbou, ale aj typovo hodí tričko Yellow Scrooge a pre moje hygge, pohodové chvíle pri káve som výber doplnila o podkolienky Kaybees

    Vesta Hot Cider bola láskou na prvý pohľad. Je dlhá, krémovej farby, áčkového strihu a vďaka obsahu panenskej vlny vám už nikdy nebude zima. Materiál je síce príjemne hrejivý, ale na najviac zaťažených miestach môže žmolkovať. Oceňujem, že jej súčasťou je aj opasok, ktorý sa prispôsobí každému typu postavy a bonusom sú vrecká. Vesta je ideálna na zimu, respektíve chladnejšie počasie, ale viem si ju predstaviť aj teraz na jar, keď sa pomaly otepľuje.

    Tričko Yellow Scrooge je svetložlté, voľné tričko s rolákom, z mäkkučkého plyšu, oversized strihu. Pre mňa ideálny spoločník pri loungovaní alebo jednoducho pri užívaní si domácej pohody. K tomu šálka dobrého čaju, kávy, kniha a nič viac mi nechýba. Hodí sa aj k veste, na prechádzku do prírody aj do mesta. Je štýlové, trendy, športové. Vybrala som si veľkosť M a je naozaj veľké a zrejme by mi stačilo aj Sko.

    Ako posledné boli u mňa jasnou voľbou podkolienky Kaybees z 80% bavlny v univerzálnej veľkosti. Som človek zimomravý a preto je u mňa základ mať nohy v teple. V každej situácii, aj keď ide len o relax v pohodlí domova. Podkolienky sedia výborne a svojim farebným aj materiálovým prevedením oživia každý outfit.

    Slovenská značka Lull ma zaujala už na prvý pohľad, no po otestovaní týchto jednotlivých kúskov som sa zaľúbila ešte viac. Oblečenie je doslova ovečkovské, mäkkučké, pohodlné a príjemné na dotyk. 

    Tento koncept si ma hneď získal a môžem len odporúčať. Značke ostávam verná a už sa teším na novú kolekciu! 🖤

    Ďakujem Modrý koník a Lull, že som si mohla aj vďaka vám rozšíriť svoje módne obzory a stať sa tak súčasťou tohto #test_lull

    tanushka4
    8. mar 2020    Čítané 284x

    3 tipy, čo si vybrať z pohodlného oblečenia od Lull loungewear

    V prvom rade by som chcela poďakovať, že som bola vybratá na testovanie značky Lull loungewear. Túto značku som nepoznala, ale zaujala ma myšlienka, materiály, výroba a oblečenie ako také. Ich stránka je prehľadná a príjemne nadizajnovaná. Zo všetkých kúskov som si po niekoľkých hodinách strávených výberom objednala tepláky, sukňu a podkolienky. Objednávku som odoslala vo štvrtok večer a v pondelok doobeda už zvonil kuriér. Dodanie je štandardné, tak ako som zvyknutá aj pri iných online obchodoch. 

    Ako prvé som si vyskúšala tepláky, ktoré mi veľkosťou veľmi nesadli. Na stehnách mi boli mierne obtiahnuté a tým pádom mi na zadku vytvárali akúsi vlnku. Po prekonzultovaní so Zuzkou z Lull loungewear, s ktorou si stačilo vymeniť pár e-mailov, zvonil hneď na druhý deň ráno kuriér so správnou veľkosťou a zároveň prevzal tie prvé. Takže sa nekonala žiadna návšteva pošty a zbytočne sa výmena tovaru nenaťahovala. Musím povedať, že s tak profesionálnym, ľudským a bezproblémovým prístupom som sa už dlho nestretla. 

    Väčšia veľkosť sadla ako uliata a mohla som začať testovať. Tepláky sú hrubšieho materiálu, preto mi je v nich doma niekedy teplo. Hlavne, keď pri synovi robím aj tri veci naraz. Ideálne sú pre mňa do počasia cca 8 stupňov pod mrakom. Je v nich príjemne teplo a materiál vôbec neprefúka. To, že sú mäkkučké aj zvnútra aj zvonku, asi netreba popisovať. Kolená sa po viacdňovom nosení trošku natiahli ale následne po opratí sa vrátili do pôvodného stavu. Stali sa mojím obľúbeným kúskom v šatníku.

    Podkolienky sú pre mňa topka. Teplé nohy sú základ a farebne sa dajú zladiť skoro s každým outfitom. Aj doma predsa treba vyzerať dobre. 🙂

    Sukňa je s prídavkom vlny, preto na holom tele mierne pichá. Pod sukňu je preto potrebná spodnička alebo pančušky. Ale toto všetko majú veľmi korektne napísané aj v popise produktu. Keby som si to prečítala skorej, mohla som sa vyhnúť prekvapeniu, keď som si ju prvýkrát vyskúšala. 🙂 Sukňa sa inak veľmi príjemne nosí, žiadny obmedzený pohyb alebo niečo podobné. Da sa nosiť k teniskám ale aj k lodičkám, čo je veľké plus. A na šnúrkach majú dokonca aj krásny malý detail - viď foto. 

    Ceny sú síce vyššie ako v bežných online obchodoch, ale výrobcovia garantujú kvalitné materiály, čo po mojej skúsenosti môžem potvrdiť. Prajem tejto značke, aby rástla, aby mala podporu a určite si aj ja ešte dáky kúsok objednám. 

    Pekný večer. 🙂

    chymenitta33
    8. mar 2020    Čítané 293x

    TEST LULL.SK 🙂

    " Sme prvá generácia, ktorá pociťuje vplyv klimatických zmien a posledná generácia, ktorá s tým može niečo urobiť. " 

    (Barack Obama)

    My máme obrovskú moc to zmeniť, aj keď malými krokmi, napríklad, "pomalou módou". Pomalú módu vytvárajú lokálni tvorcovia, ktorí dbajú na trvalo udržateľný prístup k prírode a ponúkajú kvalitné výrobky, ktoré môžete nosiť roky a stále budú vyzerať dobre. Sú síce drahšie, ale ekonomicky sa vzhľadom ku kvalite vyplatia. 

    Posledné dva týždne som mala možnosť vyskúšať a podporiť domácu tvorbu. Konkrétne spoločnosť Lull.sk

    NOHAVICE RODDERS LITE

    Denim štýl s jednoduchými basic tričkami sú klasika, ktorou nič človek nepokazí.

    Keď som hľadala, čo si vyberiem z ponuky, očarili ma na prvý pohľad. Bledunká rifľovina s bielym pásikom v kombinácii s výrazným bielym gombíkom. 

    Prekvapili ma svojou mäkkosťou a jemnosťou.

    Príjemný materiál, ktorý ma neškriabe. 

    Akurát nie sú lichotivé k mojej postavičke, ale zato môže moje telíčko, nie výrobca. Tak som potešila, moju priateľku, venovala som jej tento kúsok, nech má aj ona kvalitný skvost v skrini, ktorý určite viac využije ako ja 🙂

    V tejto bledej farbe sú už vypredané, ale sú k dispozícii vo farbe tmavšej. Nájdeš ako:

    "NOHAVICE RODDERS DARK"

    Druhý kúsok boli šaty : 

    ŠATY BLACK RIBEYE

    Zuzka k popisu uvádza: Ak hľadáš niečo nadčasové, chic a zároveň v tvojej obľúbenej čiernej farbe, potom si to našla. Jednoduchosť, ktorá splynula s týmto materiálom, vytvorila kúsok, ktorý poteší každú ženu."

    Ženy, tie šaty sú láska na prvý pohľad a nosenie ma v tom len utvrdzuje. Uvidíme, ako to bude po čase nosenia. Tieto šaty som prala už asi 7-krát, stále sú pekné a držia tvar. Veľkosť som si objednala XS, mohli byť aj trochu užšie, ale vyhovuje mi to. Dajú sa využiť či už športovo, alebo k lodičkám. 

    Menej je viac. Nemám veľa vecí, ale som rada, že vyhráva kvalita, nie kvantita. 

    Ďakujem https://www.lull.sk/ a Modrému koníku za možnosť testovať.

    S pozdravom a prianím pekného dňa
    Dominika

    domib
    8. mar 2020    Čítané 365x

    Chceš sa cítiť krásna aj doma pri sporáku?
    Obleč sa do Lull Loungewear!

    Nie som žiadna influencerka, stylistka, trendsetterka ani fashion blogerka. Čo je ale viac ako isté (najmä pípnutím každomesačnej smsky), som  matka na rodičovskej a hoci zvyknem stáť pred skriňou aj polhodinu, zvyčajne to tak vo výsledku nevyzerá. Tepláky, tričko, mikina, hocičo čo neodstáva, nepresvitá, neopisuje moje 3 pneumatiky alebo stehniská.

    Je pravda, že outfity je to posledné, čo riešim. A to nielen preto, že každý deň zájdem maximálne tak do Tesca alebo na ihrisko,  kde nemám žiadnu módnu konkurenciu a aj tie 0 až 3-ročné deti sú krajšie oblečené ako ja. Podstatné je predsa moje dieťa, nie? Jej vyberám legíny a body a vlastne toto body nie, lebo tá červená lienka sa jej nehodí k ružovým legínam a tieto ponožky nie, lebo potom by mala holé členky atď. Hodinu riešim, čo oblečiem decku, ktoré sa zašpiní, ešte ani z domu nevyjdeme. A ja – jej zákonný zástupca, asistentka, reprezentant, vzor, mantra, múza - idem v outfite minimálne hubára. Iba prútený kôš mi chýba.

    Tak som sa zamýšľala, až mi prednedávnom na Koníku do očí udrel nadpis: Budeme testovať Lull! A ja že, ty brďo, to je niečo pre mňa. Žiadne saká, kostýmy, nohavice na puky... Práve naopak. Po preštudovaní ich webstránky odpredu aj odzadu ma osvietilo. Uniforma matky na materskej. Ale nie hocijaká. Taká na úrovni. Tepláky, tričká, mikiny, legíny, ponožky, batohy...

    A práve niečo takéto sa po tom, čo ma bohvieprečo vybrali, ukrývalo v balíčku od Lull Loungewear - slovenskej značky oblečenia, ktorej história sa píše od roku 2010. No a ja som poctená, že som jednou z tých Žien, ktoré si mohli počas 2 týždňov vyskúšať toto nadčasové, ekologické a kvalitné oblečenie slovenskej výroby. Aspoň tak tvrdili zdroje. Bolo už len na mne, presvedčiť sa o tom na vlastné oči a telo.

    A ČO SOM SI TEDA VYBRALA?

    • VAK Shaft

    Moja fľaša, Tamarkina fľaša, peňaženka, kľúče, mobil, plienky, obrúsky, náhradné oblečenie, chrumky, jablko, kapsička, kniha... Toto všetko som dokázala zbaliť do svojho nového batohu od Lull Loungewear. A to som ešte zabudla spomenúť tie tri banány, liter mlieka a 2 rožky (typický nákup matky), čo som kúpila v obchode.

    Odkedy som na materskej, k heslu č.1 "splachuj potichu" sa pridala aj rovnica, že batoh=moja nová kabelka. Nič zložité, žiadne odmocniny, jednoduchá matematika a+b= všade, kam idem. Na ihrisko, do obchodu, k doktorke, raz za uhorský rok na kávu s kamoškami... Počas všedných dní mi nie je nič viac nápomocné ako dve voľné ruky, ktoré mi kabelka iba zväzovala.

    A ak sa k tejto nenahraditeľnej praktickosti zahŕňajúcej predné vrecko a šnúrku na sťahovanie (na rýchle zatvorenie) pridá ešte aj krásny dizajn, príjemný mäkký materiál – huňatý úplet, ľahko kombinovateľná béžová farba, všetky kabelky žiarlivosťou horko zaplačú v kúte vášho šatníka. Tie moje určite! Len pozor, aby vás ľudia nezačali zastavovať s prosbou, či si môžu váš batoh pohladkať

    • TRIČKO Pink Jolly

    Basicov nikdy nie je dosť! A o to viac, ak ten basic nie je tak celkom nudný a všedný basic. Presne tak ako toto slim-fit tričko s dlhým rukávom (v mojej reči nátelník), ktoré sa hodí nielen k teplákom, ale aj rifliam či obyčajným čiernym nohaviciam. Vďaka príjemnej 100 % organickej bavlne, z ktorej je toto tričko ušité, ma neškriabalo ani neťahalo, nespotila som sa ani pri utekaní na autobus a cítila som sa v ňom až neuveriteľne pohodlne, až som sa nie raz zamyslela, či som si nezabudla vyzliecť ráno pyžamo.

    A bonus k tomuto všetkému? Zbožňujem tzv. statement tričká, ktoré prehovoria za vás aj v prípade, že nemáte čo povedať.

    Jediná škoda, že sa k tričku nepredávajú aj titulky pre ľudí ako moja starká, ktorá sa ma opýtala: "To čo si si to tam načarbala na to tričko?"

    • TEPLÁKY Parades

    Čo vám ako prvé napadne, keď sa povie TEPLÁKY?
    Raper držiaci sa za rozkrok? FTVškár s prázdnou taškou, ale plnými bicepsami? Deti v škôlke chodiace kolenačky po kobercoch, čo pamätajú Jozefa II? A čo takto upotený foter s pivom v ruke vyvalený pred zápasom Stupava-Michal na Ostrove?

    Mne slovo tepláky najviac evokuje samú seba. Odkedy som na materskej, stali sa mojou neoddeliteľnou súčasťou asi tak ako piškóty pod vankúšom v prvých týždňoch tehotenstva. Keď zazvoní kuriér, obliekam tepláky a utekám dole, na cvičenie s Tami - "Veď čo sa budem ondiť" - stačia tepláky, musím zbehnúť do Lidla na mleté hovädzie v akcii - stačia tepláky, na rýchlu prechádzku okolo paneláku - stačia tepláky, k svokre na nedeľný obed, oni neriešia - stačia tepláky.

    Uvedomujete si ale, že slovo "stačí" v skutočnosti nie je na mieste? Veď tepláky, podľa Krátkeho slovníka slovenského jazyka = športová súprava dlhých nohavíc a blúzy z teplej trikotovej látky, sa stali mojou každodennou, dokonca až celodennou súčasťou. Prečo by som im nemala dať väčšiu prioritu?

    Vo svojej skrini som napočítala 8 ks teplákov - od sivých až po svetloružové, od tých za 2 eurá až po tie "najdrahšie" za 7 eur. Zažmolkované, vyťahané, vyblednuté, rozťahané, roztrhané medzi nohami, ošúchané, sprané. A tak bolo treba nové a nové. A ešte tieto. A tamtie tiež. Tento kolotoč musel jedného dňa skončiť. A tak som sa rozhodla, že si od Lull Loungwear vyberiem práve ich tepláky.

    Nie, nie sú to tepláky za 5 ani 10 EUR. To vieme všetci.  

    A tak som bola naozaj zvedavá, koľko toho vydržia. Tepláky som naozaj nešetrila a nosila som ich týždeň vkuse. Sú neskutočne mäkké (najmä zvnútra), perfektne sedia (mám veľkosť S), keďže majú vysoký sed, nemám vonku pol rite, keď sa zohnem po spadnutú chrumku, sú príjemne teplé, vhodné skôr do chladnejších mesiacov ako na leto a čo oceňujem najviac - napriek týždňovému noseniu, váľaniu sa po zemi, koberci, gauči, som na nich nenašla ani jednu žmolku, ani iné narušenie látky. Ak by som mala byť naozaj úprimná, nedá mi nespomenúť, že kolená začali po 6-dňoch nosenia trochu odstávať, ale to pripisujem faktu, že som ich naozaj (ale že naozaj!) nešetrila a pred nosením neboli vôbec opraté. Milovníčky teplákov, ktoré však majú radšej voľnejšie strihy a nie napasované kúsky, tento detail ani nezaregistrujú. Napriek spomenutej kozmetickej chybičke sa tepláky Parades stali mojím obľúbeným Lull kúskom.

    A ČO JA NA TO?

    Je ťažké zhrnúť do jednej recenzie, aké sú moje pocity z 2 týždňov testovania oblečenia Lull. To pravé testovanie ešte len príde a len čas ukáže skutočnú kvalitu tohto oblečenia. Niekto verí na lásku na prvý pohľad, iní sú skeptickí, onakí zase realistickí a opatrní. Vo mne sa zmixovalo všetko dohromady a na jednotlivé kúsky, ale aj celkovo na značku oblečenia ako takého, som nahliadla na základe týchto kritérií:

    • OBJEDNÁVKA A DODANIE

    Samotné objednanie a dodanie prebiehalo naozaj hladko. Keďže je stránka Lull Loungewear prehľadná, tovar je systematicky rozdelený do kategórií, zákazníkovi zároveň ponúka širokú škálu farieb a veľkostí jednotlivých produktov, nakúpené som mala hneď. S výberom veľkostí mi pomohla ich mini aplikácia, do ktorej zadáte jednotlivé miery, na základe ktorých vám odporučia, aké veľkosti Lull oblečenia vám sadnú najideálnejšie. V rozhodovaní mi vo veľkej miere pomohli aj recenzie zákazníkov, ktoré sa nachádzajú hneď pod popisom tovaru.

    Oblečenie mi prišlo do dvoch dní, no po prvom vyskúšaní som skonštatovala, že by mi možno lepšie sadli kúsky o číslo menšie. Nepovedala by som, že boli veľké, no želala som si, aby boli napasovanejšie. Žiadny problém! Prostredníctvom mailovej komunikácie sme sa dohodli na okamžitej, podotýkam bezplatnej, výmene. Kuriér bol u mňa do 2 dní a tentokrát mi oblečenie sadlo ako zadok na šerbeľ. Ústretovosť, ochota, pro-zákaznícka komunikácia na vysokej úrovni! Tak by to malo fungovať vo všetkých e-shopoch.

    • DIZAJN  

    Všetky Lull kúsky (nielen tie moje) nájdete v krásnych neutrálnych farbách, ktoré iba deklarujú ich filozofiu spätosti s prírodou. Hnedá, béžová, púdrová ružová, sivá, čierna, žltá... Farby ľahko kombinovateľné nielen s Lull kúskami.

    Na druhej strane ma príjemne prekvapila aj vkusná kombinácia a zladenie farieb v rámci jednotlivých kúskov. Tradičná sivá na mojich teplákoch v spojitosti s čiernymi šnúrkami,   ale aj prekvapujúca kombinácia svetloružového trička s červeným nápisom. Batoh krémovej farby s béžovými šnúrkami a doplnkami v striebornej farbe. Menej je niekedy viac a tu to platí dvojnásobne!

    •  MATERIÁL A STRIH

    Na oficálnej webstránke Lull Loungewear som sa dočítala, že práve kvalitný materiál je srdcom ich značky. Mäkký, pohodlný, na teplákoch zvnútra hrejivý. Batoh pripomínajúci ovečku, príjemný na dotyk, veľmi citlivý na údržbu (odporúča sa iba ručné pranie). Tričko pohodlné, hebké, šetrné k pokožke, lichotiace aj dámam s krivkami.

    Na základe vlastnej skúsenosti aj po preskúmaní viacerých produktov som zistila, že dominantným materiálom ich výroby je najmä 100 % bavlna, čím si u mňa získali ďalší plusový bod. Nič nie je totiž pri oblečení dôležitejšie než to,  že produkt splýva a pozitívne spolupracuje s povahou ľudskej kože.

    Strihy jednotlivých kúskov sa od seba vo veľkej miere neodlišujú. Lull si zachováva minimalistickú líniu strihov a to od teplákov, nohavíc až po podkolienky či tričká a doplnky.
    Tepláky, ktoré som si vybrala majú vysoký sed, ktorý obopne aj kyprejšie tvary, ale zároveň neurazí, chráni a hreje kríže. Tričko PINK JOLLY pôsobí ako základný kúsok na jednej strane obyčajne, no jeho lodičkový výstrih mu dodá ten správny šmrnc a zaujímavý dizajn. Asi najzaujímavejším z trojice Lull kúskov je pre mňa vak, ktorý sprvoti pôsobí ako malé vrecko na prezúvky, no v skutočnosti doň zmestíte naozaj veľa.

    Pod lampou je vraj najväčšia tma, no v Lulle to platí opačne. Na prvý pohľad všedné kúsky, ktoré však po prvých minútach kontaktu s vami odhalia ich výnimočnosť a jedinečnosť. A to najmä čo sa materiálu týka.

    • VYUŽITEĽNOSŤ A POMER CENA vs. KVALITA

    Oblečenie a doplnky Lull Loungewear sú až neobyčajne neobyčajné. Nie sú to len tepláky či len tričko. Dokonca ani nie iba batoh. Za každým jedným kúskom cítiť ich filozofiu udržateľnosti, ekologickosti a kvality.

    Nejde len o tepláky, ktoré si oblečiete na babycvičenie či k sporáku, ani podkolienky, ktoré budete skrývať doma v obývačke pod dekou. Myslím, že filozofia tejto značky zahŕňa aj myšlienku zakomponovania tohto voľnočasového oblečenia mimo štyroch stien vášho domova. Do obchodu, do kina, čo takto tepláky k saku a teniskám? Alebo batoh k šatám namieseto kabelky?

    Áno, plne si uvedomujem, že tieto kúsky nie sú dostupné za bežné ceny, ktoré vídavate v obchodných centrách. Pravdepodobne si ich ani nekúpite naraz vo všetkých farbách, ako to zvyknete robievať v známych obchodoch s oblečením. Ako mama na materskej, s hoci aj zvýšeným príspevkom, si momentálne neviem celkom predstaviť úplné presedlanie na typ oblečenia v tejto cenovej hladine. Perspektívne to ale vidím veľmi pozitívne. Minimalizmus - aj ten v šatníku -  sa dostáva do popredia čoraz viac. Ak ľudia investujú do kvalitných áut, domov, hodiniek či televízorov, len aby im vydržali, prečo túto myšlienku neuplatniť aj v súvislosti s kvalitným oblečením? 

    A či je Lull kvalitné a "naozaj sa oplatí"? To vám po 2 týždňoch testovania zaručiť neviem a ani nechcem. A práve o tom to je - čas ukáže. No a čím dlhšie budem hodnotenie kvality odkladať, tým jasnejšie posolstvo nám táto značka prinesie. Nemám pravdu?

    ČO DODAŤ NA ZÁVER?

    S nákupom, dodaním, prvým zoznámením aj 2-týždňovým nosením kúskov značky Lull Loungewear som bola viac než spokojná. Nie raz sa ma kamarátky alebo niekto z rodiny opýtali odkiaľ mám to a to, a že aké milé a pekné, a jééj to je ňuňu... Predpokladom spokojnosti ženy ale nie je iba hodnotenie okolia, farba, strih, cena či značka. Všetko toto je nepodstatné, pokiaľ sa ona sama necíti spokojná a krásna. Lull Loungewear - značka, o ktorej som predtým nemala ani páru, sa vo svojej tvorbe zameriava práve na mňa, teba, tvoju mamu, susedu, jej sesternicinu dcéru, dokonca aj jej tetinu kolegyňu z Prešova... ŽENU.

    ,,Ženu, ktorá chce vo svojom svete (doma) vyzerať a cítiť sa krásna, chce sa zababušiť do svojho kardiganu a so šálkou horúceho čaju si čítať knihu…''

    Tak ma, prosím, ospravedlňte, tu moja recenzia končí, obliekam si tepláky a idem sa citiť krásna. Aj doma pri sporáku. Určite to skúste aj vy!

    Ďakujem Modrému koníku a Lull Loungewear za možnosť testovania tejto značky.

    leskovael
    7. mar 2020    Čítané 372x

    Obliecť sa pohodlne a štýlovo? S Lull Loungewear sa Vám to zaručene podarí

    Každá z nás si rada dopraje nový kúsok oblečenia, však? Z vlastnej skúsenosti viem, že ak nosíme to, čo sa nám páči, cítime sa lepšie a sebavedomejšie. Nehovoriac o tom, ak vsadíme aj na pohodlnosť. 

    Ja som si pre testovanie Lull oblečenia zvolila kúsky, ktoré ma strihovo a farebne najviac zaujali. Pri objednávaní tovaru nemusíte mať žiadne obavy. Na eshope je každý kúsok premeraný, čo je obrovské plus. Navyše komunikácia zo strany predajcov je úžasná. Po doručení tovaru ma o pár dní milo prekvapil email s otázkou, či je všetko v poriadku a či mi oblečenie sedí. Takže prístup k zákazníkovi naozaj oceňujem! 

    Z môjho pohľadu sa značka Lull zameriava na kvalitu látok, kvalitné šitie, ale aj na praktickosť. Preto nájdete na stránke široký sortiment od podkolienok, až po kabáty. Skrátka každá žienka si nájde to svoje 🙂 No, ale prejdem už k vybraným kúskom.. 

    Mojím favoritom sa stalo tričko Cream Steep, ktoré má výborné recenzie a ja sa pripájam ku spokojným majiteľkám tohto trička. Garantujem Vám, že ste pohodlnejší a mäkší kus oblečenia ešte nemali. Spokojnosť je viac ako istá. 

    Ďalej som si vybrala čiapky Chicory a šál Frizee. Čiapky sedia skvele, taktiež sú mäkkučké a teplé. Dostupná je jedna univerzálna veľkosť, ktorá Vám zaručene sadne. 

    Posledným kúskom je vesta Hot Cider, ktorá vás príjemne zahreje, je ďalším pohodlným kúskom a oživí aj jednoduchý outfit. Veľkostne sedí, v páse sa sťahuje, opasok je síce prišitý ku veste, čo ma najprv zneistilo, pretože si pás sťahujem na maximum, ale aj napriek tomu, si stiahnutím viete pekne vytvarovať pás. No a čo je výborné - má vrecká. Teším sa na jarné outfity s touto vestou 🙂

    Takže #test_lull by som uzavrela tak, že som s výrobkami nadmieru spokojná. Oblečenie je naozaj pohodlné, príjemné a neskutočne mäkké. Som vďačná, že som sa mohla do testovania zapojiť a skúsiť tak niečo z tejto slovenskej dielne, ktorej kolekciu budem odteraz sledovať, pretože ma presvedčili o kvalite. A kvalitného pohodlného oblečenia predsa nikdy nieje dosť 🙂 

    podobova15
    6. mar 2020    Čítané 378x

    Moje mäkké testovanie s Lull Loungewear

    O tejto slovenskej značke som vedela dávno, preto ma veľmi potešilo, že som práve ja mohla testovať toto pre mňa veľmi príjemné oblečenie a ukázať ho aj ostatným mamičkám, ktoré o ňom nevedeli.

    Balíček mi prišiel po dvoch dňoch od objednania, a veľmi ma potešila spätná väzba s e-mailom, či som s nákupom spokojná a či nepotrebujem niektorý z kúskov vymeniť.

    Keďže som momentálne na rodičovskej dovolenke, vybrala som si prevažne športové kúsky, a to zateplené legíny, mikinu a víťaza môjho testovania - veľmi príjemné tričko. Keďže som oblečenie testovala aj počas našej dovolenky cez jarné prázdniny, veľmi využité boli u mňa zateplené legíny. Aj keď nešlo primárne o funkčné oblečenie v počasí, ktoré bolo aktuálne, v horskom prostredí mi absolútne stačili a nebola mi v nich zima. Ale aby som len nechválila, u mňa sa našlo malé mínus. Keďže šlo o bavlnu, v čiernej farbe boli na látke dosť viditeľne prachové čiastočky a, napríklad, chĺpky z oblečenia iného materiálu alebo bledej farby. Ale pri tomto druhu materiálu a farby sa to vyskytuje u väčšiny oblečenia, a je to úplne bežný jav. Ale musím vyzdvihnúť, aj keď som ich mala na sebe viac hodí,n nestratili svoju pružnosť, neroztiahli sa a pekne mi sedeli aj po dlhšej dobe, sedení v aute a podobne.

    Jednoznačným favoritom u mňa je toľko ospevované tričko. Je mäkkého, príjemného materiálu. Má predĺžené rukávy, čo ma neskutočne potešilo, keďže práve toto je pri kúpe oblečenia môj najväčší problém a väčšina rukávov mi je vždy krátka. Keby bolo vo viacerych farbách, určite by sa už nachádzalo u mňa v šatníku.

    Každý testovaný kus oblečenia som prala 3-4krát. Nestratili svoj tvar, ani farbu, takže po tejto stránke bola u mňa veľká spokojnosť. (Aj keď, objektívne by sa toto dalo vyhodnotiť po dlhšie dobe.)

    A keďže je móda mojou vášňou a som detailista, veľmi ma potešili práve detaily. 
    Každý jeden kus má veľmi pekný detail s logom značky, ktorý práve týmto dodáva tomuto oblečeniu jedinečnosť a nádych toho, že práve toto je značka robená inak. Zameraná na kvalitu a detail. 


    Týmto by som veľmi pekne chcela poďakovať Modrému koníku a Lull Loungewear za príjemnú skúsenosť a testovanie tejto značky, ktorá si našla trvalé miesto v mojom šatníku 💕

    Tak tento kúsok od Lull som Vám ešte neukázala, mäkučké tričko s dlhým rukávom ♥ Nosí sa výborne 👌 páči sa Vám?

    viac o #test_lull v mojej recezii už čoskoro..

    chovancova27
    3. mar 2020    Čítané 360x

    Test Lull oblečenia

    Značku LULL som ako správna shopping maniačka zaregistrovala pri ich vzniku. Za tých 5 rokov mám od nich v šatníku kabáty, bundy, legíny, šaty, krátke šortky, čapice a, samozrejme, už tak ospevované podkolienky 😊 Čo sa týka oblečenia, som veľmi vyberavá. Rada sa obliekam inak ako ostatní, rada pútam pozornosť pekným a netypickým oblečením. 

    Značka Lull prišla na trh s niečím novým. Slovenská výroba, kvalitné mäkké teplákové materiály, to je presne to, čo mi vyhovuje. Nikde nič netlačí, všetko je teplučké, mäkké, spĺňajúce svoju funkciu, oblečenie krásne aj po xy praniach a sušeniu v sušičke. Kabát nosím už štvrtý rok, stále je krásny a púta pozornosť svojou horčicovou farbou. Neznášam syntetické materiály, preto si radšej priplatím, podporím slovenskú výrobu a mám krásne a hlavne kvalitné trvácne kúsky na veľa ďalších rokov, ktoré sú moderné ďalších 10 rokov.

    V tomto teste som si objednala mikinu Huddy dark a tepláky Popkorns, balíček prišiel 2 dni od objednávky. Pri mojej práci asistentky riaditeľa sú na dennom zozname šaty, blúzky, sukne, lodičky. Ten výdych, keď prídem domov a môžem sa obliecť či už do pohodlnej teplučkej mikiny, alebo teplákov, je na nezaplatenie. Presne odhadnutá dĺžka aj na moju vyššiu postavu a presne padnúci a šmrncovný mladistvý strih. Mikina, legíny, mustang plátenky a ideš kdekoľvek... či na kávu, do prírody, do mesta alebo v hoteli na raňajky...
    Už sa neviem dočkať jarnej kolekcie 😊

    Základ je mať nohy v teple .. či ako?! ✌🏻
    Aj takto som si vychutnala nedeľný večer s týmito príjemne hrejúcimi podkolienkami, ktoré môžu kľudne slúžiť aj ako navrstvené ponožky. Za mňa palec hore. 👍🏻

    #test_lull

    podobova15
    Správa bola zmenená    1. mar 2020    

    Ja moje testovanie končím týmto kúskom. Môžem povedať že ostane v mojom šatníku na trvalo, je veľmi príjemného materiálu, má predĺžené rukávy čo je pre mna úplne sen, keďže sú mi všetky rukávy na všetkom prevažne krátke. Týmto prvkom si ma toto tricko jednoznačne získalo. Keby bolo vo viacerych farbach určite si ho kúpim. Toto je pre mna jednoznačne moj víťaz testovania a teším sa že zostane v mojom šatníku 💯💯🧶🥇🏆🤍🤍
    #test_lull

    #test_lull

    Moje obľúbené kúsky z výberu na testovanie 🙂 tričko aj šál 😊

    tanushka4
    Správa bola zmenená    1. mar 2020    

    #test_lull

    Priznám sa, že keby som čítala aj popis k veciam, ktoré si kupujem, tak si túto sukňu nevyberiem. Aby ste boli v obraze:
    ..upozorňujeme, že mierne pichá vďaka prídavku vlny. Pod sukňu je preto potrebná spodnička alebo pančušky..
    Tento popis je naozaj správny a korektný k zákazníkovi. Keby som si ho všimla ešte skôr ako som si ju obliekla na holú kožu nezostala by som preto zaskočená. :D Každopádne po oblečení pančušiek bol pocit oveľa lepší a moja spokojnosť vzrástla. Sukňa je inak mäkkučká a pohodlná. Hor sa do nosenia. 🙂

    domib
    Správa bola zmenená    1. mar 2020    

    #test_lull

    Basicov nikdy nie je dosť! A o to viac, ak ten basic nie je tak celkom nudný a všedný basic. Presne tak ako toto tričko s dlhým rukávom (v mojej reči nátelník), ktoré sa hodí nielen k teplákom, ale aj rifliam či obyčajným čiernym nohaviciam.
    Zbožňujem tzv. statement tričká, ktoré prehovoria za vás aj v prípade, že nemáte čo povedať .🙂

    Jediná škoda, že sa k tričku nepredávajú aj titulky pre ľudí ako moja starká, ktorá sa ma opýtala:,,To čo si si to tam načarbala na to tričko?"
    Brali by ste aj viac kúskov oblečenia so slovenskými nápismi alebo uprednostňujete angličtinu?
    Prajem vám LOUNGY = LEŇOŠIVÚ nedeľu 😉

    (2 fotky)

    Správna voľba. Verím, že nezmení chatakter ani dalsie styri roky (minimalne). Ani tvar, ani hrejivost, ani farby... pretoze ja nemením často kabáty. A čo vy? 😁

    Kardigan SILVERSTONE sa pomaly ale isto stáva mojou súčasťou. V takejto povolebnej atmosfére skromne hodnotím, ze som nemohla zvoliť lepšie. 💙 V prírodnej šedej farbe s prímesou recyklovanej vlny ozaj krásne zahreje aj v miernom vetre. Pre mňa výnimočný kúsok z úpletu talianskej výroby, napriek všetkým polemikam, VYROBENY NA SLOVENSKU 😁

    Dostatočne zahrejú aj pletené legíny z mäkučkej svetroviny BUSKINS RED. Zvolila som - pre mňa netradične - takúto červenú. Teraz mám len jeden problém. Nutne potrebujem ešte čierne🙈 Sú totiž teplé, pružné, mäkučké a zároveň dokonale pevné. Verím, že také zostanú aj ďalšie roky a svoj tvar a vlastností nezmenia - rovnako ako ich starší LULL-kámoši v mojej skrini.

    Pridávam aj foto mojich starších LULL veci - modrú mikinu DIPPER, krémovú mikinu OVERACHIEVER a modrý kabát JUST-MY-TYPE. Testujem ich už roky, takže viem dať už teraz relevantný záver: Bola to SPRÁVNA VOĽBA...hoci si počkám, či vydržia takto pekne spolu celé 4 roky - minimálne 😁

    #test_lull #najuzasnejsikardigannasvete

    #stravnavolba

    (4 fotky)

    V prvom rade, nie som modelka, 🙈 ale žena, matka, ktorá nosí také to klasické Mko .. ✌🏻
    Na druhej strane, mám rada pekné a najmä kvalitné oblečenie, ktoré si viem nakombinovať na milión spôsobov. 👏🏻 A po vašom dopyte na túto vestu Hot Cider, som sa odhodlala spraviť si “selfie”, aby ste ešte pred záverečnou recenziou mohli vidieť ako ukáže na postave. 😉

    Vesta je krémovej farby a áčkového strihu a je taaak mega ovečkovská a hlavne teplá, že spraviť si normálnu fotku mi dalo poriadne zabrať. Ideálna na zimu, respektíve chladnejšie počasie, ale viem si ju predstaviť aj teraz na jar, keď sa pomaly otepľuje. Dám si pod ňu svetrík a nahradí mi tak tenší jarný kabátik. 😍 K tomu ešte tenisky alebo topánky na podpätku a môžem niekde vyraziť. 👌🏻

    Trochu síce pôsobí, že ma rozširuje, ale to len vďaka uhlu z akého som fotila, krajšie to vyznie keď ma niekto iný odfotí. 😇 Dúfam 😂 .. Ale! .. navrstviť si ju môžete na rôzne spôsoby .. opaskom stiahnúť viac i menej a skvelým bonusom minimálne pre mňa je, že má vrecká. 👏🏻 A dosť sa mi páči, že má v podpazuší taký veľký výstrih. 🥰

    Ja som zatiaľ dosť spoko! ✌🏻

    #test_lull

    (2 fotky)

    #test_lull

    Ellitka a podkolienky od Lull sú skutočne dobré kombo. Keďže ja si na teplých nožkách fičím, nemohla som si ich predsa nekúpiť, že áno. Cítim sa síce ako futbalista, no pri telke či pri hre s dieťaťom sa stali mojou súčasťou. 👍

    Všímate tú mikinu? Tak toto je presne môj štýl. Skinny jeans, oversize mikina a idem 👌 vďaka #test_lull sa cítim pohodne a zároveň štýlovo.

    Máte aj Vy radi takéto kúsky oblečenia?

    Ešte mi zostáva jeden kúsok od Lull, ktorý som vám neukázala, tak o ňom zas nabudúce. 😉

    #test_lull

    Čo vám ako prvé napadne, keď sa povie TEPLÁKY?
    Raper držiaci sa za rozkrok? FTVškár s prázdnou taškou ale plnými bicepsami? Deti v škôlke chodiace kolenačky po kobercoch, čo pamätajú Jozefa II? A čo takto upotený foter s pivom v ruke vyvalený pred zápasom Stupava-Michal na Ostrove?

    Mne slovo tepláky najviac evokuje samú seba. Odkedy som na materskej, stali sa mojou neoddeliteľnou súčasťou asi tak ako piškóty pod vankúšom v prvých týždňoch tehotenstva. Keď zazvoní kuriér, obliekam tepláky a utekám dole, na cvičenie s Tami - ,,Veď čo sa budem ondiť" - stačia tepláky, musím zbehnúť do Lidla na mleté hovädzie v akcii - stačia tepláky, na rýchlu prechádzku okolo paneláku - stačia tepláky, k svokre na nedeľný obed, oni neriešia - stačia tepláky.

    Uvedomujete si ale, že slovo ,,stačí" v skutočnosti nie je na mieste? Veď tepláky, podľa Krátkeho slovníka slovenského jazyka = športová súprava dlhých nohavíc a blúzy z teplej trikotovej látky, sa stali mojou každodennou, dokonca až celodennou súčasťou. Prečo by som im nemala dať väčšiu prioritu?
    Vo svojej skrini som napočítala 8 ks teplákov - od sivých až po svetloružové, od tých za 2 eurá až po tie ,,najdrahšie" za 7 eur. Zažmolkované, vyťahané, vyblednuté, rozťahané, roztrhané medzi nohami, ošúchané, sprané. A tak bolo treba nové a nové. A ešte tieto. A tamtie tiež. Tento kolotoč musel jedného dňa skončiť. A tak som sa rozhodla, že si od Lull Loungwear vyberiem práve ich tepláky.
    Nie, nie sú to tepláky za 5 ani 10 EUR. To vieme všetci. Preto som naozaj zvedavá, koľko toho vydržia.
    Ja už po týždni ich nosenia nejaké dojmy mám, a ak ste zvedavé aj vy, musíte si počkať na záverečnú recenziu 😉
    Čo myslíte, naplnili moje očakávania?

    (2 fotky)

    #test_lull

    Čiapku mám aj v sivej farbe 😍 áno priznám sa, že ju dnes nemám na hlave, keďže je vonku asi 8st a som doma, bolo by to divné, že ? 😂 ale keďže som krémovú v predošlom príspevku odfotila iba položenú, povedala som si, že sivú zase ukážem na sebe,pretože podľa mňa naozaj veľmi pekne sedia. Koho by zaujímali info ohľadne materiálu a nejaké širšie rozpísanie, to som uviedla nižšie na profile, stačí kuk.

    Roky rokúce som nenosila, čiernu farbu.
    Bola to farba smútku pre mňa.
    Ale ako som zaregistrovala, tieto nadčasové a jednoduché, šaty, ktoré môžem nosiť aj športovo aj elegantne. Nebolo o čom☺️
    .

    čo myslíte, dobrý výber?
    .
    #test_lull

    Na výbere som si dala záležať. 👍

    Nechcela som to odfláknuť, ale zodpovedne si vybrať také kúsky, ktoré budem reálne naplno využívať/nosiť a hodia sa ku každej príležitosti. ✌ Na prechádzku ku kočíku, do prírody, na ležérne, pohodlné domáce nosenie. Zároveň niečo trendové, čo sa hodí k elegantnému, mestskému štýlu a je aj ľahko kombinovateľné s bežným, neformálnym, každodenným outfitom. A na záver, ako bonus, podkolienky..na zahriatie, užívanie si hygge pohody, k šatám, sukni. 🖤
    Dokonca sa mi celkom páči, že sa dajú aj spolu skombinovať, takto ako som ich vybrala. 👏

    Moji traja hrdinovia .. 🙌 oversized rolák, vesta a podkolienky. 😍❤

    #test_lull

    Láska na prvý pohľad 🖤

    #test_lull

    A že čo teda testujem? Čo som si vybrala? 🤔

    . niečo, čo ma zahreje až ku krku, keď je počasie nestále ..
    . niečo, čo sa hodí aj pod nohavice/rifle, k sukni či šatám a budem mať vďaka tomu vždy nohy v teple ..
    . niečo, čo je bez rukávov a skvelo pasuje k pohodlnému outfitu, ale i k tomu elegantnému ..

    Čo je to? 😍

    * pokračovanie nabudúce *

    #test_lull