miskachrumka
    8. aug 2022    Čítané 83x

    Molicare - testovanie

    Ahoj ...

    Chcela by som niečo napísať na produkty resp. hygienické vložky značky Molicare..  musím napísať, že vložky sú naozaj úžasné... sú rôznej veľkosti úžasné aj počas menštruácie nielen pre ženy ktoré trápi únik moču ....zadržia aj silné krvácanie počas tvojich dní.. 🙂 

    Vložky naozaj odporúčam.. mne sadli.. určite ich vyskúšajte ..ja už budem kupovať len túto značku.  🙂 

    👍👏

    #test_molicare_lady #recenzia #recenzia_molicare_lady26

    konik_testuje
    29. júl 2022    Čítané 1852x

    Zastavte nepríjemné pocity pri úniku moču

    Sú problémy, o ktorých sa nám ťažko hovorí, hoci sú v podstate omnoho bežnejšie, než si dokážeme predstaviť. Jednou z takých ťažkostí je aj inkontinencia. Spontánny únik moču totiž trápi až 5 % populácie. Predstavte si, že každý piaty dospelý človek, ktorého ste dnes stretli denno-denne bojuje s pocitom hanby, stratou sebadôvery a neustálym napätím práve preto, že trpí inkontinenciou. Ženy po pôrode ňou dokonca trpia oveľa častejšie. Štatistiky hovoria až o 40-80 % novopečených mamičiek. Takmer neuveriteľné. Problém s inkontinenciou totiž nie je niečo, s čím by sa ľudia chválili na počkanie. Práve naopak. Mnohí sa snažia poraziť tieto problémy sami a odbornú pomoc vyhľadajú, až keď pomočovanie naberie na obrátkach. A pritom jediným dôvodom je, že sa o inkontinencii hovoriť hanbíme aj s tými najpovolanejšími. 

    Existuje množstvo spôsobov, ako zamedziť úniku moču, ale vyžadujú trpezlivosť a odhodlanie, a predovšetkým, čas. Kým sa teda výsledky dostavia, je dobré si život uľahčiť, zmierniť nepríjemné pocity a dovoliť si zabudnúť na drobné nehody. Pretože úplne obyčajné činnosti a situácie nám môžu únik moču vyvolať. Kýchnutie, zakašľanie, pobehnutie na električku, zdvihnutie dieťaťa do náruče,… Našťastie, na trhu sú pomôcky, ktoré úniky moču zachytia, zmiernia pocit vlhka a chladu, a pohltia zápach.

    V redakcii Modrého koníka sme dostali možnosť otestovať inkontinenčné vložky značky MoliCare Lady26 tak trochu inak. Posvietili sme si na ich schopnosť pohltiť tekutinu a overili si empiricky, či naozaj splnia to, čo sľubujú. Redakcia sa premenila na dielňu detských snov tak trochu inak. :D Pamätáte si to množstvo televíznych reklám, kde na vložku naliali modrú tekutinu a potom overili, či je vložka naozaj suchá kontrolným papierikom? Ruku hore, kto si to nechcel nikdy skúsiť. My všetci sme chceli. A tak sme skúšali. Výsledok našich pokusov si môžete pozrieť v našom videu. Ako dopadlo testovanie?

    Na prvý pohľad vložky len ťažko odlíšite od bežných menštruačných vložiek. Sú na dotyk príjemné, nie sú nijak výrazne hrubšie ako tie, ktoré raz mesačne používa mnoho z nás. Niekomu by mohli chýbať krídielka, no je to otázkou preferencií. Intimky na prvý pohľad ťažko odlíšite od tých bežných. Prečo teda siahnuť po tých špeciálne určených na únik moču? Pretože moč nie je krv. Iná konzistencia, rozdielne množstvo,… To všetko zaváži. Inkontinenčné vložky sú totiž vyvinuté práve tak, aby zachytili a absorbovali čo najrýchlejšie moč. Aby ste sa cítili vždy komfortne. V suchu a bez rizika, že ostatní naše malé tajomstvo uvidia či zacítia. Na čo sme teda pri našom testovaní prišli? 

    Pri aplikácii testovacej tekutiny v množstve zodpovedajúcom stresovej inkontinencii sme si overili, že stačí len 20 sekúnd, aby bola vložka suchá. Po dvadsiatich sekundách teda nebolo po vlhkosti ani stopy. Dokonca sa ružová tekutina premenila na bezfarebnú. Kúzlo? Nie, len dômyselné riešenie. 

    Keďže aktuálne nemáme v redakcii nikoho, kto by reálne využil vložky, spoľahli sme sa na opakovaný test s testovacou tekutinou a aj poopakovaných fingovaných únikoch, vložky zostávali suché. Je teda viac než isté, že pocit sucha udržia naozaj dlho. A množstvo tekutiny, ktorú absorbujú, je naozaj pozoruhodné.

    Suma-sumárum. Inkontinenčné vložky Molicare hodnotíme ako účinnú prvú pomoc pri problémoch s únikom moču. Sú diskrétne, absorbujú pozoruhodné množstvo tekutiny za krátky čas. Ich povrch zostáva suchý už po krátkej chvíli a tak sa nemusíte báť nepríjemného pocitu vlhka a chladenia. 

    Za nás majú vložky Molicare 5 hviezdičiek z 5 a môžeme ich odporučiť všetkým, ktorí únikom moču trpia.

    martina2111
    22. júl 2022    Čítané 129x

    MoliCare Lady

    MoliCare Lady

    Vďaka MK som mala možnosť vyskúšať tieto inkontinenčné vložky. Prišli mi v troch veľkostiach.

     MoliCare Lady pad 0,5 kvapky mi vyhovovali najviac, keďže sú veľmi príbuzné intímkam. Jemné, save a príjemné. 

    MoliCare Lady pad 1 kvapka sú trochu dlhšie a hrubšie, čo mi trochu vadilo, nakoľko aj pri menštruácii nemám rada klasické vložky. Ale využila som ich aj pri začínajúcej menštruácii a bola som spokojná. Inak som ich používala na doma. 

    MoliCare Lady pad 4,5 kvapiek som nevyužila. Pre mňa sú strašne veľké. Škoda, že som ich nemala po pôrode, vtedy by som ich využila určite. Posunula som ich svojej 85- ročnej babke, ktorá sa veľmi tešila. Má svoj vek, takže našli svoje využitie. 

    Celkovo hodnotím MoliCare Lady veľmi pozitívne. Bez nepríjemného zápachu, mäkké, príjemné, absorbcne a antibakteriálne. Určite zostanem pri MoliCare Lady pad 0, 5. Za mňa a babku určite spokojnosť a odporúčame vyskúšať 🙂

    #test_molicare_lady #recenzia #recenzia_molicare_lady26

    pesa34
    22. júl 2022    Čítané 108x

    Testovanie produktov MoliCare

    Keď som sa dozvedela, že si ma vybrali na testovanie produktov MoliCare, veľmi som sa potešila. Túto značku som poznala len zbežne, žiadny produkt som zatiaľ nevyskúšala. Problémy s inkontinenciou trápia mnoho žien, ale veľmi málo sa o tom hovorí, mnohokrát sa ľudia hanbia za únik moču. Nie je pravdou, že inkontinenciou trpia iba seniori, ako si to veľa ľudí myslí. Inkontinencia môže postihnúť mužov aj ženy bez ohľadu na vek. Najčastejšie sa u žien vyskytne hlavne po pôrode, vzhľadom na fyziologické zmeny v organizme. Ľahký únik moču znamená, že moč uniká po kvapkách, napríklad pri vysokej fyzickej námahe, pri kašli alebo kýchnutí. V prípade ľahkého úniku moču treba skúsiť zmeniť životosprávu alebo napríklad začať cvičiť tzv. Kegelové cviky. Tieto cviky posilňujú svaly panvového dna. Na základe testu, ktorý som si urobila, v mojom prípade ide o ľahký stupeň inkontinencie, čiže ide o stresovú inkontinenciu. Nie je pravda, že inkontinencia sa nedá liečiť. Ak je problém väčší, treba navštíviť lekára, ktorý môže predpísať vhodné inkontinenčné pomôcky. Tie sa hradia zo zdravotného poistenia. Existujú aj rôzne lieky, ktoré pomôžu v takýchto prípadoch. Odborný lekár sa taktiež môže rozhodnúť pre operatívny zákrok.

    Produkty na testovanie:

    MoliCare Premium lady pad 0,5 kvapiek

    Tento produkt obsahuje 28 ks inkontinenčných vložiek, ktoré sú určené pre ženy a riešia občasný únik moču. Vďaka priedušnému materiálu pomáhajú pokožke dýchať a všetky materiály sú dermatologicky testované, čiže sú vhodné na citlivú pokožku. Sú veľmi pohodlné a majú vysokú savosť, až 70 ml. Fixujú sa o spodnú bielizeň samolepiacim páskom. Ja ich používam každý deň, poskytujú mi istotu.

    MoliCare Premium lady pad 1 kvapka

    Absorpčné vložky na ľahký únik moču pre ženy, balík obsahuje 14 kusov. Sú určené na občasný únik moču, ale sú hrubšie ako MoliCare Premium lady pad 0,5 kvapiek, savosť sa uvádza 180 ml. Dajú sa ľahko fixovať o spodnú bielizeň, ja osobne som ich použila už pri začínajúcej menštruácii, ale chýbali mi na nich krídelká.

    MoliCare Premium lady pad 4,5 kvapiek

    Tento výrobok je tiež určený na ľahký únik moču, vložky majú savost 914 ml. Pre mňa nie sú vhodné pre riešenie ľahkého stupňa inkontinencie, využila som ich počas menštruácie, keďže sú dosť hrubé. Klasické balenie obsahuje 14 kusov vložiek. Vďaka priedušnému a jemnému povrchu s Aloe Vera pomáhajú pokožke dýchať. Všetky materiály sú dermatologicky testované a sú vhodné aj pre citlivú pokožku.Obsahujú unikátne patentované krútené vlákno, ktoré odvedie moč do savého jadra a zabraňuje jej prenikaniu späť na povrch. V jadre sa moč premení na gél. Vďaka molekulám Odour Neutralizér vložky rýchlo a spoľahlivo pohltí zápach.

    Celkovo som bola s vyššie uvedenými produktmi spokojná, no pre mňa najvhodnejšou alternatívou pre riešenie môjho problému sú vložky MoliCare Premium lady pad 0,5 kvapiek a dodržiavanie správnej životosprávy.

    #test_molicare_lady #recenzia #recenzia_molicare_lady26

    Problémy s únikom moču sa dajú riešiť používaním vhodných absorpčných pomôcok, úpravou životosprávy a posilňovaním svalstva panvového dna. S cvikmi na posilnenie panvového dna sa odporúča preventívne začať už v tehotenstve. Ako to bolo u vás? Cvičili ste?

    A. Áno, pravidelne a oplatilo sa. Nemám žiadne problémy.
    B. Aj napriek cvičeniu ma po pôrode trápil únik moču.
    C. Necvičila som.

    Ak vás trápi popôrodná inkontinencia, nezmeškajte možnosť testovať diskrétne a pohodlné vložky MoliCare Lady. Prihlásiť sa môžete tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/skusenosti-s-inkontinencnymi-vlozkami-pr-wxonys/

    #test_molicare_lady

    konik_testuje
    20. jún 2022    Čítané 947x

    Skúsenosti s inkontinenčnými vložkami pre ženy MoliCare Lady

    Mnohé novopečené mamičky riešia po pôrode aj iné výzvy, ako je len starostlivosť o nového člena rodiny.  Popôrodná inkontinencia trápi až 50 % žien po spontánnom pôrode. Nie je to nič nezvyčajné a i keď ide o chúlostivú tému, nie je potrebné sa hanbiť o nej hovoriť. Vo väčšine prípadov je problém s únikom moču len dočasný a po regenerácii natiahnutých svalov a tkanív sa do niekoľkých týždňov všetko vráti do starých koľají. Problémy s únikom moču sa dajú riešiť používaním vhodných absorpčných pomôcok, a vy ich budete mať možnosť testovať.

    Čo budeme testovať

    Počas menštruácie máme každá svoje hygienické pomôcky, na ktoré nedáme dopustiť. Vieme, aká značka nám vyhovuje, ktoré zvolíme na začiatku, v strede či na konci cyklu. Ak vás trápi inkontinencia, mali by ste si svojich favoritov nájsť aj medzi špecializovanými absorpčnými pomôckami, určenými pri problémoch s únikom moču.

    Diskrétne a pohodlné vložky MoliCare Lady26 sú špeciálne inkontinenčné pomôcky, na ktoré sa môžete spoľahnúť pri menších únikoch moču. Sú extrémne absorpčné a majú tiež ultra jemný povrch s Aloe Vera, ktorý udržuje pokožku zdravú. Vďaka priedušnému materiálu pomáhajú pokožke dýchať a všetky materiály sú dermatologicky testované a sú vhodné i na citlivú pokožku. Navyše spoľahlivo zadržujú zápach, a vy sa tak môžete cítiť sebavedome. MoliCare Lady vás podržia v každej situácii. Sú k dispozícii v 8 veľkostiach (od 0,5 kvapky až po 4,5 kvapky), sú navyše jednotlivo balené na diskrétne nosenie. Účinnosť absorpcie znázorňuje počet kvapiek na obale.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme ženy, ktoré prednedávnom rodili a z pôrodnice si, okrem dieťatka, priniesli aj suvenír v podobe popôrodnej inkontinencie. Mamičky, ktoré sa nehanbia o téme rozprávať a vedia, že správne zvolená inkontinenčná vložka im môže veľmi zlepšiť kvalitu života. Ak si ochotná sa s nami na Modrom koníku o priebeh testovania podeliť, hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, stačí, ak nám pod článok napíšeš, či sa snažíš proti inkontinencii bojovať aj pravidelným cvičením, či zdravým životným štýlom.

    Zapojiť sa môžeš do 26.6. Následne vyberieme 23 z vás, ktoré oslovíme internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre.

    Až 50% žien po spontánnom pôrode trpí určitou formou úniku moču. Ako to bolo u vás?Za každú odpoveď vám pošleme 3 srdiečka.

    A. Prvé mesiace som mala problémy s inkontinenciou.
    B. Našťastie ma to obišlo.
    C. Inkontinencie som sa už po pôrode nikdy nezbavila.

    Kvalitu života pri inkontinencii dokážu omnoho zlepšiť vhodne zvolené hygienické pomôcky, so správnou absorpčnou schopnosťou. Ak vás trápi únik moču, sledujte nás a nezmeškajte testovanie inkontinenčných vložiek pre ženy MoliCare Lady.

    #test_molicare_lady