nizuva
    20. nov 2017    Čítané 327x

    Rybka z Nórska

    Ako sme dostali možnosť testovať rybí olej Möller´s,  začala som hladať viac informácií. Aj keď sa priznám, že Möller´s bol jeden z favoritov na podporu imunity v zime, keďže už každým rokom viem, že zimné obdobie nezvládneme len so zdravou stravou. Zistila som, že voľakedy bolo odporúčané pediatrami dávať deťom rybí tuk/olej. Dnes sa o ňom vraví menej.

    V rybom tuku je vitamín D a práve ten je pre bábätká taký dôležitý. Vitamín D je zodpovedný za reguláciu kalcia a fosforu v tele. Je dôležitým faktorom pri hustote kostí, zdravom chrupe a má potenciál regulovať viac ako 200 génov v tele, ktoré sú zodpovedné za rôzne biologické procesy. Je dokázané, že podávanie vitamínu D posilňuje imunitný systém, pôsobí antikarcinogénne, pomáha pri ochoreniach kože, napríklad pri psoriáze a ochoreniach centrálneho nervového systému.. Rybí tuk sa deťom v minulosti podával kvôli tomuto vitamínu. Vitamín D sa ale v tele aktivuje aj slnečným žiarením a časť sa môže podávať jedlom. Dnes je na trhu aktívna forma vitamínu D v kvapkách, ktoré sa podávajú deťom do dvoch rokov pravidelne denne. Čo ale ďalej, keď je taký dôležitý?

    A tu prichádza zas môj oblúbený príbeh. Mám naozaj rada produkty s tradíciou, históriou ktoré sa držia na trhu. V roku 1854 farmaceut Peter Möller založil v oblasti súostrovia Lofoty výrobnú prevádzku, kde ako prvý vynašiel šetrný proces extrakcie rybieho oleja. Odvtedy už vyše 160 rokov je nórsky rybí tuk Möller's najvýznamnejším a najpopulárnejším tukom z tresčej pečene v regióne severských krajín. Získava sa z divo žijúcich nórskych arktických tresiek lovených na severe Nórska. Pre zachovanie najvyššej kvality aj po expedícii sa rybí tuk Möller's plní do tradičných sklenených fliaš ( čo oceňujem v dnešnej dobe plnej plastu )

    Navyše okrem už vyššie spomínaného vitamínu D je aj unikátnou kombináciou prírodných omega-3 esenciálnych mastných kyselín z rýb ( čo je výborné už pre najmenšie detičky od 4 týždňa veku vďaka pozitívnemu vplyvu na srdce, krvný obeh a mozog) a tiež vitamínov A a E.

    Čo sme testovali:

    • Möller’s Omega 3 rybí olej z tresčej pečene s citrónovou arómou
    • Möller’s Omega 3 rybí olej z tresčej pečene s prírodnou ovocnou arómou.

    Balíček prišiel závratnou rýchlosťou a ja už som sa nemohla dočkať toho ako sa zatvári môj starší syn. On bol totižto prvý adept na testovanie. Ja som mala skúsenosť s rybím olejom od inej firmy a musím sa priznať že už 2 x to boli vyhodené peniaze, kvôli rybej chuti/pachuti.

    Prvé jeho dojmy boli hm je to takééééé olejové. Sprvoti mu prekážala ani nie rybia chuť, alebo pachuť ale skôr olejová forma. Rybiu chuť výborne prekryla ovocná príchuť. Má 10 rokov a snažím sa jeho imunitu každým rokom v zime podporovať, keďže je dosť aktívne dieťa. Chodí na 2 športové krúžky a svoj voľný čas trávi tiež aktívne či už na bicykli alebo skateboarde, kolobežke a podobných vychytávkach, ktoré sa kopia každým rokom J veď to poznáte mnohé. Dopravných prostriedkov nikdy nie je dosť.

    Samozrejme dostal prednášku o tom, aké je to pre jeho zdravie dôležité a taktiež som ho motivovala tým že bude mať silu na gymnastiku a čo je teda väčšia motivácia ako byť najlepší ? Výborne, podarilo sa 🙂

    Pokračovali sme podávaním každé ráno 5 ml. Keď sa nad tým spätne zamyslí, tak mi povie že nerozumie tomu ako mu to mohlo nechutiť veď je to výborné. A už podávanie rybieho oleja berie ako umývanie zubov. Počas testovania som spozorovala ešte vyššiu aktivitu 🙂 ako som zvyknutá 🙂 a napriek tomu, že naokolo zúrila choroba vyhol sa jej veľkým oblúkom. Uvidíme neskôr, zima je ešte pred nami ale budem sa snažiť po zime podať v príspevku na mojom blogu aj info o tom, ako sme zvládli zvyšok zimy.

    Na rade som bola ja. Keďže sme sa práve vrátili z dovolenky a mňa pobolievalo hrdlo, brala som to ako výzvu.Trochu som sa bála tej rybej chuti, ale hovorím si syn to dal idem do toho. Viete moje prvé skúsenosti s iným produktom...

    Najprv som použila prvý zmysel zrak 🙂konzistencia je priezračná s jemný zafarbením, potom zmysel čuch 🙂 nádherná citrónová vôňa-  rybu som necítila wow. Nasledovala chuť... Cítila som len výraznu chuť citróna, alebo mne to skôr pripomínalo citrónovú trávu. Priznám sa konzistencia oleja bola pre mňa tiež prvotne problémom, ale dá sa na ňu zvyknúť. Hrdlo ma prestalo pobolievať pomerne skôr, možno je to tým olejom že mi obalil hrdlo ale zvládla som to s oveľa lepším priebehom. Áno nebolo to len rybím, dala som si aj zázvor, citrón, med atď ale myslím že toto bol jeden z kľúčou k vyliečeniu.

    Ako posledný testovateľ náš najmenší chrústiček. Je predčasniatko, takže prestal s podávaním vitamímu D len nedávno. V zime je slniečka pomenej, tak ako ho získa ? Tak som sa rozhodla a napísala spoločnosti z akého dôvodu sa odporúča podávať deťom až od 3 rokov. Uistili ma, že je to len kvôli ochucujúcej zložke a je vhodné ho zaradiť deťom aj skôr (od 6 mesiacov) bez chuti, ale môj 2 ročný už chute rozoznáva veľmi dobre a čo vám budem rozprávať tú sladkú má najradšej. Vôbec neriešil olej, len sladkú chuť – toto sme zvládli na výbornú a už ho dostáva tiež každý deň. Detičkám do 3 rokov sa ale podáva polovičná dávka čo je 2,5 ml.

    Vyskúšali sme obidve príchute a obaja sme sa zhodli, že nám viac vyhovuje ovocná príchuť je taká cukríková a pre deti lákavejšia a aj pre mňa.

    Dúfam že sme vám našou recenziou trochu pomohli a určite odporúčame zaradiť rybí olej do každodenného používania a hlavne v tom zimnom období keď je slniečka menej. 

    Je výborný aj pre tehotné ženy. Rybí olej má veľmi blahodarné účinky na vyvíjajúci sa plod. Jeho užívanie ovplyvňuje správanie dieťaťa i jeho mozgovú činnosť. Je aj veľmi dobrou prevenciou mozgovej obrny, ktorá môže nastať už krátko po narodení.

    Tak nazdravie 🙂

    petrah3
    20. nov 2017    Čítané 251x

    Recept na zdravie

    Ešte z čias detstva si pamätám na nepríjemnú chuť rybieho oleja, ktorý sa do mňa moja mama snažila natlačiť každý deň. Tento boj nevyhrala vždy, niekedy sa mi ho podarilo nebadane vypľuť. Už vtedy som si sľúbila, že ja takto svoje deti „týrať“ nebudem.

    Medzitým som vyrástla a stala som sa mamou troch úžasných stvorení, mojich trojičiek. Od malička boli často choré. Nič vážne, len soplíky, kašeľ... No keď máte neustále choré deti a u lekára ste častejšie ako na ihrisku, začnete hľadať recept na zdravie. Najprv som vysadila mlieko, vraj „zahlieňuje“... Nepomohlo. Moje deti ignorovali aj liečbu liekmi na podporu imunity. A stále boli choré. Samozrejme, začala som hľadať alternatívu.

    Zdravie nadovšetko

    Sme rodina, ktorá sa snaží žiť zdravo. A keď som si na jednej internetovej stránke prečítala o výhodách rybieho oleja, hneď sa mi vynorili moje spomienky z detstva. Pohľad na moje tri smŕkajúce „žabky“ ma však presvedčil vyskúšať to. V lekárni som kúpila rybí olej Möller´s bez príchute. Doma som ho s nadšením otvorila a vrátila som sa o niekoľko rokov späť. Zdravie je zdravie. A deti vo všeobecnosti lepšie znášajú „iné chute“. A tak sme začali s terapiou rybím olejom. Detičky boli ešte maličké, na olej si rýchlo zvykli. A čuduj sa svete, po mesiaci nám lekárka volala, či žijeme, lebo nás dlho nevidela 🙂 Ja som však „vôňu“ rybieho oleja nedokázala prekonať, moja averzia z detstva bola silnejšia...

    Prišlo leto, teplo, teda čas, kedy zvykneme byť zdraví a na rybí olej sme akosi pozabudli. Nespomenuli sme si naň ani na jeseň pri nástupe do škôlky. Kolotoč soplíkov, angín a zápalov priedušiek sa roztočil odznova. Opäť som vo veľkom surfovala po internete a hľadala všeliek, ktorý by nám pomohol. Všetkým. „Škôlkarské bacily“ totiž zvykli skoliť celú našu rodinu. A tak som sa zapojila do testovania rybích olejov Möller´s s dvoma príchuťami. A vybrali ma.

    Prekvapenie vo fľaši

    Rybí olej Möller´s s ovocnou príchuťou som otvorila ako prvý. Prekvapila ma jeho jemná, akoby cukríková  vôňa a... Nič iné, žiadna ďalšia aróma rýb. Žeby sa nemožné stalo skutočnosťou a ja by som ochutnala rybí olej? Zvedavosť mi nedala. A chutil mi. Už som nepochybovala, že tento olej sa stane u nás doma obľúbeným. Deti mi to potvrdili. Rybí olej Möller´s s ovocnou príchuťou nazvali „ďžúsikový liečik“ a pýtajú si ho vždy po večeri.

    Svojho favorita medzi rybími olejmi Möller´s som objavila po otvorení druhej fľaše. Má úžasnú jemnú vôňu citróna. Rovnako ako prvý z testovaných olejov obsahuje omega-3 mastné kyseliny a vitamíny A, D a E. Vitamíny A a D sú dobré na imunitu, omega-3 sa starajú o srdce, mozog a zrak. Vitamín D je nevyhnutný na normálny rast a vývoj kostí u detí a hlavne v zimnom období môže naše telo trpieť jeho nedostatkom.

    Dávkovanie je hračka

    Pri užívaní rybích olejov Möller´s som si všimla aj jeho dômyselné balenie. Fľaška je ploská a dobre sa z nej dávkuje olej. Plastová  násadka na hrdla fľaše uľahčuje nalievanie oleja na lyžičku. A do násadka presne zapadá aj striekačka z liekov, ktorou si zasa uľahčujeme dávkovanie oleja u nás doma.

    Za nás 100 bodov

    Rybí olej Möller´s s príchuťou si v našej chladničke našiel stále miesto. Vďaka jeho testovaniu som zistila, že po ňom môže bez obáv siahnuť aj najväčší odporca „rybacej arómy“. A keďže je vhodný pre deti aj dospelých, je univerzálnym prostriedkom na udržanie zdravia celej rodiny.

    Mňa testovanie presvedčilo!!!   

    denda83
    20. nov 2017    Čítané 410x

    Möller’s

    Zdravím všetky maminy, nemaminy, oteckov, jednoducho všetkých čo sem nakuknú.

    Dostali sme možnosť vyskúšať rybie oleje Möller’s. Keď nám balíček prišiel, prekvapilo ma, že mi prišli 4 fľašky, dve citrónové a dve detské, veľmi ma to potešilo. Keďže nám balíček dorazil poobede, nemuseli sme dlho čakať na ochutnávku. Ale tak po poriadku.... Prečo sme sa rozhodli vyskúšať tieto oleje?


    Moja mladšia dcérka býva často chorá, už od malinka beháme po nemocniciach, kvôli kadejakým infekčným či dýchacím problémom, a už by aj stačilo! Stále do nej pchajú lieky, infúzky kortikoidy.


    Tak som sa rozhodla zvoliť inú cestu, a vybehla na mňa reklama tu na koníku ohľadom testovania Möller’s olejov, zapojila som sa a vyhrala 🙂


    OlejeMöller’s sa vyrábajú z čerstvej tresčej pečene z tresky arktickej, obsahujú omega 3 mastné kyseliny, ktoré ľudský organizmus potrebuje po celý život, a ktoré majú pozitívny vplyv na srdce, mozog a zrak. Ďalej obsahuje vitamíny A, D a E.

    Tak, keďže balíček nám dorazil poobede ako som spomínala po večeri sme sa rozhodli skúsiť ja citrónový a dievčatá detský. Voňali nádherné, detský má chuť a vôňu ako žuvačky, hneď sa mi vrátili spomienky z detstva ako som žula pedro žuvačky, tak presne taká chuť.

    Čakala som chuť alebo vôňu po rybách no na moje prekvapenie som sa nedočkala. Dievčatám olej na prvý pokus moc nechutil, teda chutil len ich prekvapila konzistencia, teda že to nieje sirup ale olej. No trvalo to len chvíľku, potom si ešte pýtali 😀
    Ja som si dala citrónový, a mnaaaaaaaam, mne veľmi chutí, taká jemná citrónová chuť aj vôňa, nič prehnané. A má to ešte výhodu, že potom si nemusím nanášať balzam na pery ako každý večer, olej sa o to postará.

    Počas týchto 2 týždňov sme neboli choré aj keď tesne pred testovaním mi malá zase ochorela, ale ako sme začali s olejom, tak sa jej to nezhoršilo a choroba mala rýchly priebeh - celá nádcha trvala podstatne kratšie ako predtým. Takže vám olej odporúčam, naďalej ho budeme používať hlavne v tomto období, keď choroby klopú z každej strany.

    Ďakujeme za možnosť vyskúšať si túto vitamínovú bombu 🙂

    Pozdravujeme.

    motylikova
    18. nov 2017    Čítané 253x

    Zdravý ako....

    Do svätého Martina má byť ryba vylovená, hovorí rybárska pranostika. Možno preto, že aj naši predkovia vedeli, že ryby obsahujú nejednu látku prospešnú nášmu zdraviu pred blížiacim sa zimným obdobím. Náš balíček s rybími olejmi nám prišiel 2. novembra, do Martina aj do konca testovania bolo teda dosť času zistiť, či sa osvedčí.  Motivovala nás starostlivosť o zdravie a imunitu a hľadanie čo najprírodnejšej alternatívy pre všetkých členov rodiny. Testovali sme od najmladšieho člena (keďže som v druhom trimestri tehotenstva, testoval naraz so mnou), cez čerstvú prváčku Margarétku až po manžela, ktorý sa prvý raz dobrovoľne sám aktívne podujal na podobnú záležitosť. Počas testovania sme mali návštevu, moju sestru s desaťročnou dcérkou, ktoré sa ochotne pridali. Ďakujeme za možnosť testovať nórske rybie oleje značky Möller’s.

    Výber vhodného doplnku

    O zdravú výživu sa zaujímame prakticky aj teoreticky. Z odbornej literatúry sme vedeli, že rybí olej prospieva kráse, zdraviu i duševnej pohode. Konkrétne tento testovaný olej z treščej pečene obsahuje aj dôležité vitamíny A a D a považujeme ho za prirodzenejší spôsob príjmu omega-3 tukov než z izolovaných látok v kapsuliach. Dostali sme štyri poctivé sklenené fľaše, ktoré obsahujú dva druhy oleja: pre deti s jemnou arómou a pre dospelých s citrónovou príchuťou.

    Testovanie: chuť a vôňa

    Z literatúry pre deti a mládež si pamätám nejednu scénu, kde neposlušní potomkovia dostávali rybí tuk za trest. Aj moja mama sa občas snažila prinútiť mňa alebo moju sestru dať si za lyžicu na odporúčanie detskej lekárky. Už len vďaka rybaciemu zápachu sa jej to nikdy úspešne nepodarilo zrealizovať. Prvým príjemným prekvapením Möller’s Omega 3 rybieho oleja bola preto nevtieravá vôňa oboch príchutí. Prvé testovali deti: neter Lianka a naša Margarétka, ktorá má všeobecne so sirupmi problém, prekáža jej chuť aj konzistencia, takže som mala trocha obavy.

    Obe zhodne konštatovali, že olej bol najprv bez chuti, potom cítili jemnú sladkastú chuť a vôňu po žuvačke. Chutil im „oveľa lepšie ako iné sirupy“. V tom čase Margarétka užívala aj Calcium a Robitussin kvôli kašľu a jej prvá otázka bola, či si ich nemôže vymeniť a užívať radšej trikrát denne „žuvačkový rybí olej“.

    Konzistencia oleja je, samozrejme, olejová. Kĺzavá, jemná, sprvu je to trochu nepríjemný pocit, keďže na to nie sme zvyknutí. Vďaka pravidelnému užívaniu počas dvoch testovacích týždňov už nikomu z nás nepripadá táto vlastnosť neprirodzená. Chuť i vôňa „dospeláckeho“ oleja je výrazne citrusová, osviežujúca. Osobne som ochutnala oba druhy a možno kvôli tehotenstvu mi vyhovovala viac „detská“ chuť – výraznú citrónovú arómu som totiž ešte cítila dlho po požití. Muž, ktorý olej testoval, zasa jednoznačne uprednostnil citrónovú príchuť. Spokojní boli teda dospelí i deti.

    Testovanie: účinky

    V našej domácnosti nekonzumujeme odporúčanú dávku tučných rýb (1 – 2 porcie týždenne). Naše rozhodnutie napraviť to a doplniť si potrebné látky prostredníctvom Möller’s Omega 3 rybieho oleja z tresčej pečene sme neoľutovali. Pred začiatkom dvojtýždňového testovania dcéra zo školy doniesla „suvenír“ v podobe nádchy a kašľa, ktorých sme sa dlhšie nevedeli zbaviť. Akonáhle začala spolu s jedlom užívať rybí olej, po pár dňoch nebolo po viróze ani stopy. Zlepšil sa aj stav jej pokožky, keďže od narodenia bojuje s atopickým ekzémom. Dostala aj väčšiu chuť do jedla a konečne sme dosiahli 19 kg na váhe, z čoho bola ona sama veľmi nadšená, keďže sa jej vôbec nedarí pribrať. Pokiaľ ide o sústredenie v škole a zlepšenie duševnej rovnováhy, ktoré by mal taktiež tento produkt podporovať, testovacia doba bola prikrátka na závažnejšie zhodnotenie. Budeme však v užívaní oleja pokračovať naďalej, keďže nijaké ťažkosti ani vedľajšie účinky sme nezaznamenali. A že vôňa oleja napriek vyššie uvedeným pozitívam rozhodne nie je umelá a neprirodzená, potvrdila aj mačacia účastníčka testovania, ktorej sme len-len že stihli zabrániť aj v testovaní chuti 🙂

    Testovanie: tehotenstvo

    Keďže rybí olej prospieva tehotným ženám a vyvíjajúcim sa deťom (jeho užívanie ovplyvňuje správanie dieťaťa i jeho mozgovú činnosť a je prevenciou mozgovej obrny dieťaťa), užívala som tento produkt aj ja. Konzultovala som tento krok so svojou lekárkou, ktorá moje rozhodnutie podporila. Ďalšou pozitívnou správou bolo, že mi z neho vôbec nebolo zle (ako z väčšiny potravín v tomto stave). Aktuálne máme za sebou morfologický 4D ultrazvuk a naše dieťatko je zatiaľ úplne zdravé, čo je skvelá správa bez ohľadu na súvislosť s užívaním oleja. Za seba môžem povedať, že som spozorovala účinky na vlasoch a nechtoch – vlasy sú lesklejšie, nechty pevnejšie  - či za tieto okolnosti vďačím tehotenstvu alebo oleju, nemožno teraz odhaliť. V tehotenstve sa mi však zhoršila kvalita pleti, na tvári sa mi tvorili suché mapy a dokonca aj akné, ktoré som predtým nikdy nemala, pričom tieto estetické problémy pomaly ustupujú. Keďže mi predtým nepomohli žiadne masky ani zábaly, predpokladám, že to súvisí práve s užívaním rybieho oleja. Muž ocenil obsah vitamínu D, keďže ako onkologický pacient je pravidelne sledovaný aj po vyliečení a opakovane mu diagnostikovali jeho zníženú hladinu. Po testovaní sa cítil menej unavený, čo naznačuje zvýšenie hladiny vitamínu D, takže sme zvedaví na ďalší odber krvi po dlhšom užívaní.

    Bonusové pozitíva

    Zima bez ľadu, kaša bez medu, potok bez ryby, to sú samé chyby, hovorí slovenské príslovie. Naša domácnosť sa teda už zmenila na „potok s rybami“, za čo sme vďační, lebo: okrem priaznivých účinkov na zdravie (za pripomienku stojí aj fakt, že dcéra výnimočne nikoho nenakazila), na krásu pokožky a na zvýšenie chuti do jedla, chceme oceniť prirodzenú formu podávania a balenie v sklenených fľašiach. Doma radi recyklujeme, takže každý už má svoj plán, na čo peknú zelenú fľašu neskôr využije (možností je veľa, od uskladnenia dedkových liečivých bylinkových destilátov cez moje bazové sirupy až po Margarétkine tvorivé hry). Najväčším bonusom je pre mňa to, že je to prvý liek, ktorý Margarétke naozaj zachutil. Nemusím jej ho pripomínať, dokonca jej ho nemusím ani doniesť z chladničky – po jedle sa tam sama vyberie a olej si nadávkuje a vezme úplne samostatne. Určite budeme pokračovať v užívaní aj naďalej a môžeme produkt odporúčať 🙂

    danka54
    17. nov 2017    Čítané 147x

    Lyžička zdravíčka denne

    Koncom októbra som sa komentárom zapojila do výzvy na MK ohľadom testovania Möller’s Omega 3 rybieho oleja z Nórska. Keď mi o pár dní prišla správa, že som bola vybraná ako jedna z 10 mamičiek na dvojtýždňové testovanie,veľmi som sa potešila, kedže zdravotný stav mojich detí je dosť zlý. Časté choroby spôsobujú, že sú častejšie doma ako v škole. Skúšame všetko možné, tak som si povedala, že ublížiť nám to nemôže.

    Kuriér nám 30.októbra doručil balík, kde boli štyri fľaštičky rybieho oleja. Dve rybičkové a dve s citrónovou príchuťou. Tak sme sa mohli pustiť do testovania.

    Dcéra si vyberala podľa obrázka, takže "rybičkovo -ovocný " u nej vyhral. Po prvom ochutnaní zostala prekvapená olejovou konzistenciou, kedže doteraz bola zvyknutá skôr na sirupček. Ale na druhý deň si olejček sama pýtala a tak je to dodnes. Užíva ho raz denne po obede. Pred každým užívaním ho ovoniava, lebo podľa nej vonia ako žuvačka a tie ona teda môže.

    So synom to bolo horšie. Predsa len skoro puberťák, musí všetko najprv ofrlflať. Po ochutnaní oboch si vybral ten citrónový.

    Dcérka si ho natoľko obľúbila, že si ho nosieva na víkendy k babke. Je to prvá vec, ktorú si balí do kabelky.

    Priaznivé účinky oleja:

    • Imunita- vitamíny A a D prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému
    • Činnosť srdca- EPA a DHA prispievajú k správnej funkcii srdca 
    •  Mozog - DHA prispieva k udržaniu srávnej funkcie mozgu
    •  Zrak - DHA a vitamín A prispievajú k udržaniu dobrého zraku

    Pár tipov ako si spríjemniť užívanie oleja:

    • Najlepšie chutí vychladený
    • Olej môžete nakvapkať na kúsok pečiva, alebo piškóty
    • Pri deťoch funguje "opačná psychológia". Treba dať olej najprv celému zvyšku rodiny a uvidíte, že nakoniec ho bude chcieť i dieťa.

    Dva týždne je krátke obdobie na to, aby som vedela posúdiť či olej funguje ako má, ale stihli sme si vytvoriť návyk na pravidelné užívanie a určite budeme pokračovať, kým sa neminú zásoby. Je dostupný aj u nás v lekárni, takže keď sa osvedčí, určite budeme kupovať ďalej. Pri poslednej návšteve nám ho farmaceutka núkala ako novinku na posilnenie imunity, ale dcérka na ňu len zazrela a povedala:"Aleee teta, veď nám presne taký istý poslal MODRÝ KONÍK!!!!"

    nikam
    15. nov 2017    Čítané 648x

    5ml tekutého zlata každý deň...

    Rok 2014

    Keď mal syn tri roky, kúpili sme prvé balenie rybieho oleja s odhodlaním, že ho budeme užívať celá rodina. Chceme byť predsa zdraví, nechceme žiadne umeliny, tak s chuťou do toho!

    Syn prehltol prvú pol-lyžičku, zalizol sa a pýtal ešte. Povzbudení týmto počinom, ktorý sme vôbec nečakali, sme sa s lyžičkami vrhli i my, dospeláci. Ja mama som hrdinsky prehltla a usúdila som, že teda tento spôsob posilňovania imunity ostane v našej rodine na chlapoch. Manžel, ocko olej na lyžičke ovoňal a v tomto okamihu bolo jasné, že celá fľaška rybieho oleja ostáva vo výsostnom užívaní nášho syna. Ktorému sme navyše museli vysvetľovať, že viac ako tej pol lyžičky za deň nemôže.

    Rok 2017

    Tentokrát sme dostali šancu s iným produktom rybieho oleja, značky Möller’s. Prišli nám balenia s citrónovou a ovocnou príchuťou. Ten ovocný, podľa veselého farebného obalu určený hlavne deťom, prišiel na rad ako prvý. Testovač prvý, syn: Lyžička oleja po večeri, slastný výraz, „Chutí ako gumoví mackovia.“ Testovačka druhá, ja mama: Lyžička oleja, pocit, ako keď pijete olej, ale fakt príjemná chuť. Testovač tretí, ocko: „Olej? Zabudni.“ Užívame teda dvaja, a to každý večer po jedle 5ml. Tu si môžete prečítať, prečo presne takto. Takže zistenie prvé:

    • Tento olej chutí vážne dobre, ako ovocný, tak aj citrónový. Nemá ani žiaden pach po rybách a jeho konzistencia je olejová. Prekvapivo, že? 🙂

    Rybí olej má mnoho pozitívnych účinkov na naše zdravie. Spomínala som ich vo svojom článku tu, ak sa vám nechce klikať, zopakujem. Rybí olej:

    • podporuje imunitný systém,
    • má schopnosť zlepšiť zrak,
    • zlepšuje stav pokožky a akné,
    • pomáha zlepšiť pozornosť pri hyperaktivite,
    • znižuje riziko srdcových ochorení,
    • prináša úľavu pri reumatoidnej artritíde,
    • pôsobí proti Alzheimerovej chorobe,
    • znižuje výskyt depresií,
    • pomáha pri strate hmotnosti.

    Či je to tak, pri tomto teste nezistím. Jednak sú dva týždne testovania príliš krátka doba na vyhodnotenie, jednak väčšina vyššie menovaných nás našťastie netrápi. A snáď vďaka pravidelnému užívaniu ani nebude. Môžem však konštatovať, že:

    • Za tie dva týždne syn neochorel.

     Mesiac pred tým bol chorý dvakrát. Kašle, sople, kýchania... Veď to všetci poznáme. Teraz nič.

    • Zlepšilo sa nám trávenie.

    Neviem, ako inak to distingvovane napísať. Proste ako často užívame, tak často aj chodíme. Viete kam. V synovom prípade veľký úspech. Možno by to tak bolo aj pri užívaní akéhokoľvek iného oleja, neviem. Môžeme niekedy porovnať.

    • Zlepšila sa mi pokožka.

    Fakt. Mám radosť, pretože mať v mojom veku akné je už tak trochu hanba. Stále ho mám, ustúpilo však. Ak by mi niekto povedal, že po natretí sa olejom zmizne úplne, som ochotná skúsiť to. Fakt.

    • Zlepšenie pozornosti.

    Keďže sa syn učí písať prvé písané písmená a čítať prvé dlhšie slová, pozornosť sa mu zíde ako soľ. Doteraz neobsedel nad papierom dlhšie, ako pár minút, teraz v kľude vyrieši niekoľko úloh. Tu by som to neviazala len na olej, ale je možné, že tomu dopomohol. Spolu s iným režimom, prístupom.

    Na záver ešte pár slov k uskladneniu a baleniu. Rybí olej je veľmi citlivý na teplo, nesmie sa vystaviť teplote vyššej ako 25°C. Po otvorení sa môže skladovať len v chlade a je treba ho spotrebovať do troch mesiacov. Čo je ok, ak ste disciplinovaný užívateľ. Ak nie ste, užívajte viacerí. Budete rýchlejšie míňať a menej zabúdať 🙂 Fľaška má 250ml, to znamená 50 denných dávok, čo nie sú ani dva mesiace pre jedného. Stále sme ok. Nám po dvoch týždňoch každodenného užívania ubudlo z fľašky toľkoto:

    Celkom sa teším, až tie fľašky vyprázdnime úplne. Sú totiž veľmi sympatické. Tak, ako len zelená sklená ploská fľaška môže byť. A ja, srdcom recyklátor, sa teším, ako do nich zavaríme domáci sirup, vyrobíme pekné etikety a rozdáme ako darčeky. Mám rada ten pocit, dať veciam druhú šancu.

    Zdroje: www.mollersomega3.cz  www.wikipedia.org

    schiffelka
    15. nov 2017    Čítané 279x

    Chutný rybí olej? Nonsens? Nie. Realita.

    K testovaniu rybieho oleja Moller's som sa dostala úplne náhodou. Riešili sme s mužom, ako posilniť imunitu našej dcérky a vtedy to tu na koni na mňa "vyskočilo" 😊 bol to skrátka osud.

    Nikdy som nič nevyhrala, ale povedala som si, že toto skúsim a vyšlo to. Boli sme vybraní.

    Anetka má 4 roky a je extrémne nedonosené predčasniatko. Na to, že sa narodila s váhou 820g, svojich rovesníkov dobehla ukážkovo. 

    Imunitu si vybudovala tiež celkom dobrú. Zvykne sa na ňu nalepiť nejaký ten bacil, ale väčšinou je do pár dní zase ok. V čom mierne zaostáva je reč. V podstate začala rozprávať v jednoduchých vetách až pred rokom, po nástupe do škôlky. Aj to bol ďalší dôvod, prečo je pre ňu vhodný rybí olej. Stimuluje činnosť mozgu a pozitívne vplýva na rozvoj nervovej sústavy. Anetka mala zväčšené predné mozgové komory, čo mohlo spôsobiť neskorší vývin reči. Ako ju v tomto ovplyvní rybí olej budem vedieť zhodnotiť až s odstupom času, dva týždne testovania sú na to krátka doba. Tak isto ako na posúdenie vplyvu na imunitu.

    Aj napriek tomu, že ešte neviem podať osobnú skúsenosť verím, že je veľmi prospešný pre zdravie a to najmä v zimných mesiacoch. Obsahuje totiž aj vitamín D, ktorý tak nemusíme dopĺňať inými doplnkami. Z ďalších vitamínov tiež obsahuje A a E. O dôležitosti omega3 mastných kyselín DHA a EPA hovoriť ani nemusím. V našej strave ich máme veľmi málo. Viac o zložení rybieho oleja a vplyve na vaše zdravie si môžete prečítať tu: 

    http://www.rybi-tuk.sk/Mollers

    Rozhodla som sa dávať rybí olej aj môjmu 17 mesačnému mladšiemu potomkovi Filipovi, aj keď odporúčanie je od troch rokov.

    Anetka tiež užívala rybí olej inej značky, aj keď bola mladšia. Do testovania som sa ďalej zapojila ja a ochutnala aj moja mamina.

    Priebeh testovania: 

    Najprv prišla škatuľa. O dosť väčšia ako som čakala 😂  Prišli totiž dva oleje s ovocnou príchuťou a dva s citrónovou.

    Rozbaľovala samozrejme Anetka😊

    A rozhodli sme sa hneď ten ovocný otvoriť . Voňal veľmi pekne. Ako ovocné cukríky alebo ako Pedro žuvačka 😂  Vôňa sa páčila mne aj Anetke, a tak sa rozhodla ochutnať.

    Prvá reakcia bola rozpačitá, lebo chutí síce dobre, ale konzistencia je proste olejová a to bolo pre ňu niečo nové. Každopádne, nemá problém každý deň si dať za lyžičku a hlavne keďže vie, že je to pre jej zdravie. Tiež pomáha to, že ho užívam aj ja a aj Filip, ktorému veľmi chutí. Tomu dávam necelú mocca lyžičku. 

    Ja som uchutnala aj citrónový, ktorý voňal tiež veľmi dobre a jemne. Pri prvom ochutnaní som tam trošinku tú rybacinku cítila, ale veľmi jemne. Pri ďalšom užívaní som to už nejako nevnímala. Ak to mám porovnať s rybím olejom bez príchute, ktorý som užívala kedysi, tieto ochutené sú veľmi chutné a jemné. Tiež to vie dobre porovnať moja mamina, ktorá užíva iný rybí olej pravidelne. Tá povedala po ochutnaní týchto len "mňááám". Ale ostane napriek tomu verná svojej značke, pretože je obohatený o jód, čo je pre ňu veľmi dôležité.

    Rybí olej sa odporúča užívať pri jedle alebo tesne po jedle, lebo je ťažší na žalúdok. Mne osobne sa niekedy "grgol" aj po dvoch hodinách, ale cítila som len tu ovocnú/citrónovú príchuť 😂

    A čo som si všimla, odkedy rybí olej užívame? 

    Deťom viac chutí jesť. Dokonca pribrali, čo im len prospelo. 😊  Tiež mám pocit, že Anetka sa akoby ukľudnila. Lepšie zvláda svoje emócie a lepšie sa sústredí. 

    Vplyv na imunitu a rozvoj reči budem vedieť posúdiť až po dlhodobom užívaní, ale už teraz môžem zhodnotiť, že ho budeme užívať aj naďalej a to s chuťou a s radosťou.

    luccianna
    15. nov 2017    Čítané 269x

    Chcete podporiť imunitu prirodzeným spôsobom? Skúste Möller's!

    Keď mi kuriér priniesol balík rybích olejov Möller's z Nórska, bola som sama zvedavá, či dievčatám (4 a 6 rokov) budú chutiť. Predsa len, pach rýb nie je práve lákavý, i keď u nás sú aj ryby obľúbeným jedlom. 

    Prvé prekvapenie nastalo po otvorení balíku. 4 fľašky Möller's nám pokryjú pravdepodobne celé zimné, obdobie a tak mám starostlivosť o imunitu vybavenú. Olej sa totiž dávkuje v malom množstve (5 ml, cca jedna kávová lyžička denne) a už toto množstvo pokrýva množstvo látok, ktoré sú dôležité nielen pre imunitný systém, ale aj pre zdravé fungovanie orgánov ako je srdce, zrak, mozog a koža. Okrem toho obsahuje vitamín A, D a omega 3 mastné kyseliny DHA.

    V balíčku prišli dve príchute rybích olejov (citrónová príchuť a prírodná ovocná príchuť určená pre deti). Do testovania som zapojila celú rodinu. Ja a manžel pijeme Möller's s citrónovou príchuťou a dievčatá testujú Möller's s prírodnou ovocnou príchuťou. Veľmi sa mi páči obalový dizajn olejov. Sú v originálnych sklenných fľaškách. Osobne uprednostňujem sklo pred plastom, takže za toto dávam určite výrobcovi plus.

    A ako chutia rybie oleje Möller's?

    Naozaj veľmi dobre! Po pachu rýb nie je ani stopy a príjemne prekvapili aj príchute. Citrónová príchuť je jemná, nie príliš aromatická, v ústach naozaj cítiť príjemnú citrónovú vôňu. Dievčatám chutila aj ovocná príchuť. Pripomína žuvačky.

    Treba počítať s faktom, že sa jedná o olej a nie sirup. Pre niekoho je možno nevýhodou olejová, nie sirupová konzistencia. Ani tu sme však nemali problém. Dievčatá bez problému Möller's prehltli. Po prvom užití skonštatovali, že to nie je sirupček, ale zapili si ho džúsom a s ďalším užívaním nie je vôbec problém. Möller's by sa nemal užívať nalačno, preto sa dá nakombinovať aj do jedla, resp. kaše, alebo jednoducho zapiť. Tým sa dá ľahko eliminovať problém hlavne u detí, ktoré majú problém prehltnúť samotný olej.

    A prečo ma nadchli rybie oleje Möller's? Je to jasné...

    Uprednostňujem skôr prírodné zdroje na doplnenie vitamínov a podporu imunity. Nie som fanúšik umelých náhrad vitamínov, ktoré možno získať z bežnej konzumácie zdravých potravín. I to bol dôvod, prečo som sa zapojila do hodnotenia tohto výrobku. A môžem vám ho naozaj odporučiť. Počas užívania Möller's (14 dní) sme boli všetci zdraví, verím, že to tak s podporou Möller's zostane aj naďalej. 

    karinh
    14. nov 2017    Čítané 190x

    Náš rybičkový liečik

    Mala som to šťastie a dostala som možnosť testovať Möller's Omega 3 rybí olej z treščej pečene. Hneď ako mi prišiel balíček som zostala veľmi prekvapená a potešená zároveň.

    Na testovanie mi prišli 4 fľašky. Z toho 2 s citrónovou arómou a 2 fľašky s prírodnou ovocnou arómou. Nedalo mi a musela som ísť hneď otvárať a koštovať. Najskôr som bola zvedavá na tú s citrónovou arómou. Waw! Perfektná vôňa ako ozajstný citrón. A ešte to aj chutilo jemne citónovo. Nie kyslo, ale tak voňavo citrónovo. Keďže som už bola po večery a rybí olej by sa mal užívať po jedle, tak som si dala 1čajovú lyžičku tohto olejového vitamínu. No, vôňa dobrá a chuť ako po oleji. Mastná, kĺzavá, ale tá citrónová aróma tomu všetkému dopomohla a bolo to fajné. Tak som sa potešila, že pre seba som si už svoju vitamínovú nádielku vybrala.

    Bola som zvedavá, čo na to moja 3-ročná dcéra. Už spala a tak ju táto dobrota čakala na druhý deň večer. Mala som pokušenie otvoriť a ovoňať hneď aj tu druhú fľašku s ovocnou arómou, ale zostala som pri tej citrónovej. Asi ako každé dieťa, ani to moje lieky a kadečo „zdravé“ moc nemusí. A keď videla to moje nadšenie v očiach a široký úsmev na tvári, že mám pre ňu liečik, po ktorom bude stále zdravá a silná, tak som ju veru moc nepresvedčila. A tak som jej povedala, že to je liečik, ktorý papá aj maminka aj tatko a veľmi pekne vonia. Ako citróny.

    Dala som jej ovoňať fľašku a uznala, že to pekne vonia a že si prosí taký liečik. Ale že aj tatko si má dať aj maminka. Jasné, všetci to budeme papať. Ako najskôr si dala skúsená maminka, potom tatko, ktorý teda nezje a nevypije nič čo nepozná. Lieky a vitamíny už vôbec nie. Ale čo by pre dcéru neurobil. A tak s ľahkosťou a spokojnosťou v tvári zjedol 1čajovú lyžičku. A hneď povedal, že aké citróny im maminka dala. Ninka sama otvorila pusu a šup liečik. Prehltla a hovorí: „Mňam, ešte si prosím.“ Nie, nie, viac sa nemôže. Toto je liečik, ktorý môžeme len 1x za deň. Ale zase zajtra ochutnáme taký istý, ale bude voňať ešte krajšie. Ukázala som Ninke fľašku rybieho oleja s prírodnou ovocnou arómou. Hneď sa potešila, lebo na nej je nakreslená pekná žltá rybička a viac jej nebolo treba. Chcela hneď ovoňať. Tak sme otvorili fľašku a pričuchla k nej. A zase to bolo Mňam. Povedala, že aj toto je dobrý liečik.

    A tak na druhý deň večer, keď sme boli všetci po večery, som začala rozdávať lyžičky s „rybičkovým liečikom.“ Prvá som koštovala ja. Mne to voňalo veľmi pekne, ale po prehltnutí som sa rozhodla, že ostanem verná „svojmu“ citrónovému. Ninke chutil aj tento. A náš tatko, silný to chlap, dal si aj ovocný. A takto sme každý večer celá rodinka mali takúto spoločnú chvíľku pre seba. Dcéra sa tešila, chutilo jej to a pačilo sa jej, že si môže vyberať, ktorý si dá. Či s citrónovou arómou, či ten „rybičkový“ s ovocnou arómou. Pre mňa to bolo niečo úžasné, lebo ako muž, tak aj dcéra nechcú dať hocičo do pusy. A keď vyskúšali rybí olej s príchuťami, nenamietali a chutilo im to.

    Podľa mňa, treba si na tú olejovú konzistenciu zvyknúť. Ale keď som dala fľašky do chladničky a pili sme to také chladené, chutilo to ešte lepšie. A keď cítite tú peknú vôňu či po citróne, či po sladkastých detských cukríkoch, tak to vôbec nie je nepríjemné. Práve naopak. Mala som pocit, že mi to pohladkalo hrdlo.

    A keď som si uvedomila koľko vitamínov (vit. A, D a E) som do seba dostala a v prírodnej forme, tak sa môžete z toho len tešiť. 1 lyžička rybieho oleja obsahuje až 1,2 g omega-3 mastných kyselín. Tieto látky si nás organizmus nevytvorí sám. A preto to musíme dopĺňať pomocou stravy alebo prostredníctvom výživových doplnkov. Je to úžasná vec, keďže ju môžu už maličké miminká, no len tie bez príchute. A čo sa týka dávkovania. Vôbec sa netreba báť nejakého vyliatia alebo preliatia cez lyžičku. Je tam taký plastový lieviček, cez ktorý olej pekne pomaly a presne tečie na lyžičku. Do chladničky ju dáte hocikam. Je to pekná ploská fľaška. Spotrebovať musíte fľašku do 3mesiacov od otvorenia. Ale keďže je to vhodný vitamín pre celú rodinu, nie je s tým problém.

    Takže môžete celá rodina užívať spoločne 1 vitamín na podporu imunity, pre zdravé kosti a zuby a zároveň ochraňujete bunky pred oxidatívnym stresom.

    Ďakujem za možnosť otestovať takúto vitamínovú a zároveň chutnú bombu.

    petrah3
    Správa bola zmenená    9. nov 2017    

    #test_mollers
    Druhý týždeň testovania rybích olejov Moller´s je v plnom prúde a my ho konzumujeme vo veľkom. Celá rodina. Deťom stále chutí a dokonca ho začali volať "Džúsikový liečik" a večer si ho aj samé prosia. Čo viac môžem chcieť ?
    Hlavne, keď si uvedomím, že v každej dávke im okrem Omega-3 esenciálnych mastných kyselín dávam aj vitamín D, E a A. Vitamín D stimuluje vstrebávanie vápnika v tele, čo napomáha stavbe silných kostí. Vitamín A hrá kľúčovú úlohu v procese "videnia" a je zodpovedný za správnu funkciu imunitného systému a vitamín E pôsobí ako antioxidant.

    nikam
    6. nov 2017    Čítané 1780x

    Rybí olej - ako ho správne užívať

    Niekoľko pravidiel, veľmi stručne 🙂

    Spolu s jedlom alebo po ňom. 

    Aby sa rybí tuk ľahko strávil, je potrebné ho užívať  spolu s jedlom alebo bezprostredne po jedle, kedy dochádza k zvýšenému vylučovaniu žlče. Zároveň to napomáha vstrebávaniu vitamínov rozpustných v tukoch nachádzajúcich sa v prijatej potrave (vitamíny A,D,E,K). Ak sa rybí olej užíva nalačno, olej zostáva akoby plávať v žalúdku v oddelenej vrstvičke. Výsledkom je sťažené a spomalené trávenie, ktoré sa môže prejaviť ťažobou, grganím.

    Jeden krát denne.

    Rybí olej sa metabolizuje pomaly, zvýšené hladiny po konzumácii pretrvávajú niekoľko dní. Preto nemá zmysel užívať ho viac-krát denne (jdinou výnimkou, kedy je vhodné zvažovať delenie do viacerých denných dávok sú ľudia s poruchami trávenia z dôvodu nedostatočnej funkcie žlčníka).

    Dávkovanie

    5 ml denne od 3 rokov veku.

    Rybí olej môžu užívať už bábätká od 4 týždňov, od niekoľkých kvapiek postupne až po 2,5ml denne. Od 6 mesiacov je denná dávka 2,5ml denne. Pozor, olej podávaný bábätkám má byť bez príchute, samozrejme vysoko čistý. 

    Toto dávkovanie závisí od obsahu omega 3 mastných kyselín v oleji. 

    Zdroje: www.naturemade.com, www.mollersomega3.sk, www.wikipedia.org

    #test_mollers
    Na rybom oleji Moller's oceňujeme hlavne to, že okrem Omega-3 mastných kyselín získaných z treščej pečene, obsahuje aj dôležité vitamíny A, D a E. A, aby sa lepšie dávkoval aj pre tých najmenších, vymysleli sme si zlepšovák - striekačku na dávkovanie liekov 😁

    nikam
    3. nov 2017    Čítané 466x

    Rybí olej - zopár faktov, o ktorých ste možno nevedeli

    Na jeseň sa mnohí siahame po rôznych prípravkoch na zlepšenie imunity. My synovi dlhodobo dávame rybí olej. Teraz testujeme značku Moller's Omega 3, na jeho účinky si však musíme apoň chvíľu počkať. Kým sa tak stane, prečítajte si, čo všetko môžeme očakávať 🙂  

    Nech sa páči, prečítajte si o pozitívnych účinkoch rybieho oleja:

    • Podporuje imunitný systém
    • Má schopnosť zlepšiť zrak
    • Zlepšuje stav pokožky a akné
    • Pomáha zlepšiť pozornosť pri hyperaktivite
    • Znižuje riziko srdcových ochorení
    • Prináša úľavu pri reumatoidnej artritíde
    • Pôsobí proti Alzheimerovej chorobe
    • Znižuje výskyt depresií
    • Pomáha pri strate hmotnosti

    Nabudúce zopár riadkov o tom, ako správne uživať rybí olej.

    Zdroje: www.organicfacts.net, obrázok z www.mollersomega3.sk

    #test_mollers Sme prekvapené super zložením tohto oleja👍

    (2 fotky)

    #test_mollers Práve nám kuriér priniesol balíček a púštame sa do testovania.Ďakujeme💝

    (2 fotky)
    konik_testuje
    16. okt 2017    Čítané 2905x

    Vaše skúsenosti s Möller’s

    Aktualizácia: Recenzie mamičiek, ktoré s celou rodinou testovali rybí olej Möller’s nájdete tu

    Jesenné obdobie nie je vždy krásne a plné farieb. Dažde, nepríjemné zmeny teplôt a málo slnka robia z jesene nie príliš obľúbené ročné obdobie. Sú s ním späté rôzne prechladnutia a ak vaše deti chodia do školy či škôlky, určite sa v kolektíve týmto nepríjemnostiam nevyhnú. Rovnako ako vy v práci alebo pri stretnutiach s priateľmi. Preto je dôležité posilňovať imunitu.

     Toto nové testovanie by mohlo byť ideálnym a jednoduchým riešením.

    Čítajte ďalej.

    Čo testujeme

    Teraz máte šancu s nami otestovať nórske rybie oleje značky Möller’s:

    1. Möller’s Omega 3 rybí olej z tresčej pečene s citrónovou arómou,

    2. Möller’s Omega 3 rybí olej z tresčej pečene s prírodnou ovocnou arómou. 

    Z nórskej prírody

    Möller's Omega 3 je rybí olej z nórskej prírody. Získava sa z pečene tresiek z chladných vôd pri nórskych ostrovoch Lofoty. Je bohatým zdrojom omega-3 nenasýtených mastných kyselín (EPA a DHA) a vitamínov A, D a E.

    Len jedna lyžička rybieho oleja denne je vynikajúcim základom zdravia a pevnej imunity celej rodiny. Olej je prirodzene tekutý, takže sa ľahko prehĺta.

    Omega 3 nenasýtené mastné kyseliny (EPA a DHA) sú dôležitými stavebnými jednotkami všetkých buniek ľudského organizmu. Organizmus si tieto látky nedokáže vytvoriť sám, preto je dôležité ich dopĺňať prostredníctvom stravy alebo potravinových doplnkov.

    Starajte o imunitu

    Jedna lyžička rybieho oleja obsahuje až 1,2 g omega-3 mastných kyselín a vitamíny A, D a E. Vitamíny A a D sa starajú o imunitu, omega-3 (EPA a DHA) sa starajú o srdce, mozog a zrak. Vitamín D je nevyhnutný na nor­málny rast a vývoj kostí u detí.

    Oceňovaná chuť

    Dnes už na prehltnutie rybieho oleja netreba dávku odvahy. Podľa tých, ktorí ochutnali Möller's s citrónovou arómou, má olej „prekvapivo príjemnú citrónovú chuť“. Prvá lyžička vás možno prekvapí olejovou konzistenciou, ale rýchlo si na ňu zvyknete. Möller's oleje sa pýšia ocenením „Výnimočná chuť“ od Medzinárodného inštitútu chuti a kvality v Bruseli (ITQI), ktoré získavajú pravidelne. Zaujímavosťou je fakt, že v hodnotiacej komisii sú prítomní taktiež kuchári ocenení michelinskou hviezdou. 

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek s deťmi staršími ako 3 roky, ktoré sa starajú o domácnosť, vedú aktívny život a zaujímajú sa o zdravie svojej rodiny.  Hľadáme mamičky, ktoré sa rady podelia o svoj názor, rady fotografujú a píšu.

    Ak ste sa našli v tomto opise, určite sa zapojte!

    Ako sa zapojiť

    Do možnosti získať produkty na testovanie sa zapojíte len napísaním komentára, v ktorom uvediete spôsob, ako posilňujete imunitu. Taktiež nezabudnite napísať vek svojich detí a niečo o sebe. Pokojne sa rozpíšte, už sa na vaše komentáre tešíme.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 22. 10. 2017.

    Všetkým držíme palce a prajeme krásny deň.

    konik_testuje

    Žienky, ako sa teraz v jesennom období staráte o svoju imunitu a imunitu svojich detí? Už ste vyskúšali rybí olej omega-3? Pýtame sa preto, lebo už o týždeň vám predstavíme testovanie s Möller’s s lahodnou chuťou. Ak sa neviete dočkať testovania, tak viac informácií o výrobkoch nájdete na:

    https://www.mollersomega3.sk/

    Napíšte nám do komentára odpoveď na otázky a pošleme vám 3 srdiečka.

    #test_mollers