petulka00013
    7. jún 2021    Čítané 106x

    Ako Damiánko testoval dobroty od Nestlé

    Jedného dňa som natrafila na testovanie od Nestlé, povedala som si: „Veď prečo sa nezapojiť." Popravde, vôbec sme neverili, že by sa podariť niečo také, ako že by nás vybrali. Bol to veľmi pekný deň, keď som si prečítala, že budeme mať tú česť, ochutnať tie dobroty. Ale k veci. Prišiel nám balík a my sme sa veľmi tešili. Tak sme sa pustili s našim Damiánom do práce. Keďže nás trápia zúbky, má dni, kedy spapá aj nás a má dni, kedy mu nič nechutí. Začali sme ovocnou kapsičkou, ktorú si mladý pán vybral ako prvú. Zhodou náhod to bolo mango. No to mu veľmi nechutilo. Ale nič nevyšlo nazmar, keďže máme doma ešte 7-ročného fešáka, ktorý ju ohodnotil na výbornú. Ďalšia kapsička bola na rade jablko-banán-burovka a ostružiny. Tá bola tak lahodná, že ja sama by som ju zjedla, ak by Damiánko špekuloval. 

    Mamka ma už napísaný zoznam, aby sme náhodou nezabudli kúpiť. Moje dojmy boli super z ovocných kapsičiek. Chuťovo su fakt super, nemôžem im dať žiadne mínus. Ako ďalšie sme ochutnali kaše. Bola som veľmi prekvapená vôňou. Bola veľmi prenikavá, ale chuťovo boli perfektné. Žiadne sladké, dokonca sa nám nerobili ani hrudky a top všetkého bolo, že počas papania, ako kaša ochladla, nebola ako betón.

    Banánová kaša chutila aj staršiemu. Po nej sa zaprášilo tak, že už z nej nič neostalo 🤪.

    Ako ďalší v poradí sme ochutnali príkrm. Keďže má náš Damianko ešte len 7 mesiacov, tak sa nepodarilo všetky. Ostatné otestujeme postupne. Za mňa to bolo fajn, ale varené je varené. Nehovorím, že by som nekúpila. Áno, kupim mu, lebo mu chutilo. A ruku na srdce, ktorej mamke sa občas nestalo, že nestihla? Mne osobne áno. 

    A nakoniec môžeme zhodnotiť, že som ochutnala už veľa značiek, ale za mňa osobne je zatial Nestlé NaturNes Bio TOP. Inak, priznáme sa, chrumky malý ani nestihol ochutnať, keďže starší mu ich spapal. Ale odkazuje, že boli fantastické 🥰.

    Testovanie sme si užili všetci. Ochutnali sme zo všetkého, čo Damiánko testoval. Ďakujeme veľmi pekne za možnosť testovať. PS: Keďže nám veľa ostalo na testovanie po každom testovaní pridáme kratučkú recenziu ako nám chutilo-nechutilo.

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    pexinka
    6. jún 2021    Čítané 44x

    Dobrôtky od Nestlé NaturNes BIO

    Velikááánsky balíček prišiel k nám, plný maškrtiek a dobrôtok od Nestlé, tak sme sa pustili do testovania. Neviem, kto mal z neho väčšiu radosť, moja dcérka Zara alebo ja. 🙂 Ovocné kapsičky a malinové chrumky sme mali už vyškúsané, ostatné bolo pre nás prekvapenie.

    Zarka má 16 mesiacov a momentálne nás trápia zúbky, máme ich „až" 8 a idú nám práve stoličky, takže má chvíle, kedy jej nič nechutí a všetko odmieta papať. Najviac jej chutil príkrm cestoviny s morčacím mäsom a zeleninou, z ktorého spapala takmer všetko, z ostatných ponechávala trošku viac. Vždy som za lyžičku ochutnala aj ja, musím povedať, že boli celkom chutné, najviac mi chutili a voňali špagety Bolognese.

    NESTLÉ NaturNes BIO chrumky malinové sme už poznali, no prekvapenie pre nás boli Nestlé NaturNes BIO NutriPuffs Mrkva, ktoré sme ešte nepapali, no veľmi nám chutili. Musím sa priznať, malej som s nimi trošku pomohla, boli naozaj veľmi chutné, privítala by som ich aj vo väčšom balení, aby sme sa mohli spolu deliť. :D

    Keby si máme vybrať medzi nemliečnou vanilkovou kašou alebo mliečnou banánovou kašou, jednoznačne vyhrá banánová, tá je u nás TOP už odmalička, vanilkovú sme vednovali našej 7 mesačnej kamarátke, nech si pochutná aj ona. Kaša je chutná, žiadna umelina, už máme druhé balenie v zásobe.

    Z ovocných kapsičiek u nás jednoznačne vyhrala kapsička NaturNes Bio mango, pretože Zarka ľúbi všetko kde je mango. Ostatné kapsičky jej chutili tiež, niekedy spapala celú len taký fukot, občas niečo nechala, tak som samozrejme ochutnala aj ja. Tieto kapsičky sú maličké, ideálne na výlety, presuny k babke a podobne, vždy máme nejakú šupnutú v ruksaku pre prípad hladu. Oceňujem dosť dobrý výber príchuti. 

    Toto testovanie bolo super, ďakujeme, Modrý koník, za príležitosť vyskúšať samé dobroty, veľmi sme si to užili a pomaškrtili si.

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    katkaba1
    6. jún 2021    Čítané 255x

    Keď "fazule" testujú..😊

    Hneď na úvod vysvetlím: Áno, čítaš správne: „fazule". 😉

    Keď sme s mužom po rokoch neveriacky pozerali na dve čiarky, ani vo sne by nás nenapadlo, že počet čiarok na tehotenskom teste bude aj počet "fazuliek" v mojom bruchu. 🙂 Fazuliek, lebo na prvom ultrazvuku boli mini-pidi a prvé, čo môjmu mužovi napadlo bolo: „Pre Boha... sú tam dve fazuľky!" 😁 A tak sa to u nás udomácnilo dodnes, dvojičkám prezývka prischla, akurát už dnes, ako roční, pokročili na vyšší level. Z fazuliek sa stali krásne, múdre a HLADNÉ fazule. 😀

    Keď nám dorazil balíček, dvojičky práve spali. Po zobudení mali obrovské prekvapenie, vybaľovanie, rozoberanie... To im ide na jednotku. Nevedeli, čoho sa chytiť ako prvého. 😁

    Balíček obsahoval produkty od Nestlé NaturNes Bio, ktoré dvojičky už poznajú. Predovšetkým ovocné kapsičky a NutriPuffky.

    Na ich stravu dbám od prvej chvíle. Je pre mňa, ako matku, veľmi dôležité, aby sa stravovali zdravo, bez zbytočných pridaných cukrov, soli a ideálne v najvyššej BIO kvalite. Tento rad od Nestlé ponúka všetko, čo považujem za dôležité pri stravovaní týchto mini-pidi ľudí.

    Nestlé NaturNes Bio Banánová mliečna a Vanilková nemliečna obilná kaša

    Čo sa týka kaší - idú u nás nadračku. Kaše dvojičky milujú snáď na všetky spôsoby, je to taká istota. Keď už nič jesť nechcú (áno, aj také dni sú), tak kaša ide dole krkom vždy.

    Banánová kaša je celkovo ich obľúbená a táto im veľmi chutila. Kaša je jemná, nerobí hrudky, ľahko sa rozmiešava a jej chuť je naozaj veľmi príjemná. Jediné, čo by som vytkla je to, že je na vkus mojich detí jemná až moc, ale toto je skôr o konkrétnom dieťati.

    Vanilková kaša im už až tak nešmakovala. Vonia krásne, je rovnako jemná, ľahko sa rozmiešava a nerobí hrudky. Myslím si, že im nechutila, lebo chuť je trochu umelá, vanilka je dosť aromatická a mojim deťom evidentne pasujú skôr jemnejšie príchute.

    Nestlé NaturNes Bio NutriPuffs banán a paradajka

    Tieto malé puffky dvojičky veľmi dôverne poznajú. 😀 Kupovali sme malinovo-banánové a mrkvové takže veľmi ich potešili dve nové príchute. Trochu som sa bála paradajky, resp.skôr alergickej reakcie, keďže ju ešte neskúšali, ale všetko prebehlo bez problémov a veeeeeeľmi im chutili.

    Banán je ich obľúbené ovocie, takže toto bola úplná istota. Nestíhala som im puffky dávať.😁 Majú tvar malej hviezdičky a za mňa je to nielen zdravá a chutná maškrta pre malé deti, ale predovšetkým je to super na precvičovanie jemnej motoriky. Dvojičky sa krásne naučili pri malinových puffkách štipcový úchop a dnes už aj tie malinké hviezdičky-puffky dajú do úst.

    Paradajkové puffky s cibuľkou sú ozajstná mňamka. Trošku som im kradla z dózičky aj ja.😁 Sú naozaj veľmi chutné. Za mňa sú skvelou voľbou aj na olovrant v kombinácii so zeleninou. Sú tvarom väčšie ako banánové hviezdičky, takže aj dieťa s ešte nemotornými prštekmi si ich vie bez problémov uchopiť samo.

    NutriPuffky u dvojičiek vyhrali na plnej čiare. S tým som ale tak trošku aj rátala. 😉

    Zeleniovo-mäsové príkrmy NaturNes Bio

    Testovali sme šesť príchutí. Úprimne musím povedať, že čo sa kupovaných príkrmov týka, som trochu skeptická, som zástanca poctivej domácej stravy, aj keď pri dvojičkách je to občas náročné.

    Kúpené príkrmy skúšali asi 2-3x a nikdy im nejak extra nechutili. Ani sa nečudujem, keďže akúkoľvek príchuť a kombináciu som kúpila, všetko mi voňalo rovnako a pripomínali mi vôňou paštétu.

    Ostala som milo prekvapená, keď sme skúšali príkrmy od Nestlé, predovšetkým hráškovo-brokolicovú kombináciu s mäskom. Neskutočne to voňalo a evidente ešte lepšie chutilo, lebo som dvojičkám nestíhala naberať na lyžičku. Taktiež boloňské špagety prevetrali rýchlosť mojej ruky.

    Ostatné kombinácie sice zjedli, ale neboli až tak nadšení. Paštrnák nie je ich kamarát takže ochutnali, niečo zjedli ale dupľu by si nevypýtali.

    V konečnom dôsledku ale hodnotím tieto hotové príkrmy veľmi kladne, krásne voňajú, majú skvelú konzisteniu, krásne farby, skvelo chutia a kombinácie zeleniny a mäsa sú naozaj bohaté.

    Určite využijeme aj v budúcnosti na cestách - necestách. 😊

    Ovocné kapsičky NaturNes Bio

    Ani neviem ako začať. Asi, že dobre bolo, málo bolo. 😁 Kapsičky boli naozaj TOP. Vytkla by som jedine to, že sú dosť maličké, pre väčšie deti už asi nepostačujúce, do malej rúčky ale veľmi šikovné. Inak ale naozaj mňamka. Kombinácie ako tekvica, šípka... Fakt super. Veľmi ma potešilo, že to nebolo len o klasickom jablku a banáne.

    Dvojičkám veľmi-veľmi chutilo a určite budeme kapsičky kupovať aj naďalej. Sú skvelé nie len ak olovrant, osvieženie ale sú super aj na dochutenie kaší.

    V konečnom dôsledku hodnotím naše testovanie ako veľmi úspešné. Deťom veľmi chutilo, boli spokojné, brušká z ničoho neboleli.

    Veľmi vydarený rad od Nestlé a ostávame tomuto Bio radu výrobkov verní aj naďalej.

    Ďakujem za možnosť testovať a dvojičky ďakujú za plné brušká😊

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    tatiana269
    6. jún 2021    Čítané 93x

    Daniel testoval NaturNesBio dobroty od Nestlé

    Poznáte to... Príde toho veľa a neviete, kde začať... A tak sme si prizvali aj pomoc, 3-ročnú sestru Sáru. Bol to pre nás krátky čas na testovanie, ešte stále nám zostala polovica produktov. No, napíšem aspoň o tom, čo sme ochutnali.

    V prvom rade musím napísať, že v obchode som túto značku veľakrát videla, no nikdy nič nekúpila. Nikdy ma nejak extra neohúrila. Vždy som zobrala niečo iné, vždy ma zaujalo niečo iné. 

    Prvé sme skúšali banánové chrumky. Ocenili sme výbornú, prirodzenú chuť, čerstvosť a praktickosť balenia. A hlavne, žiadne umelé arómy... Zjedli sme ich na posedenie. Osobne mi vadilo to, že sú príliš malé a malého, skoro ročného syna, som sa bála nechať ich jesť bez dozoru. Odvtedy som kúpila ďalšie dve balenie týchto chrumiek, ale banánové som nezohnala, kúpila som malinové, tiež chutné. Dcére chrumky chutili s ovocnou kapsičkou, čo dávam aj ako inšpiráciu, ako sa to dá pekne kombinovať.

    Keď už spomínam ovocné kapsičky, tak tie sme zjedli všetky, no každý z rodiny niečo. 😄 Mne osobne nevyhovovala nízka gramáž v porovnaní s inými, čo sa dajú kúpiť na trhu. Chuť každej bola prirodzená, bez zbytočného pridaného cukru. Páčili sa mi aj netradičné ovocné kombinácie, napríklad so šípkou, tekvicou, čiernou ríbezľou, či černicou.

    Zeleninové a mäsovo-zeleninové prikrmy boli v réžii skoro ročného syna. Zjedol všetky, ktoré boli nahladko mixované, no tie s kúskami moc nemusel. No, tak mi zatiaľ kúsky netoleruje. Tie mixované mi chuťou pripomínali tie, ktoré mu aj ja doma pripravujem, samozrejme bez soli a pridaných zložiek. 

    Posledné, čo sme skúsili, bola mliečna banánová kaša. Zase musím vyzdvihnúť prirodzenú chuť banánov. Mala som však pocit, že pri jej zarábaní do vody, jej bolo treba veľmi veľa, aby bola dostatočne hustá. Druhú, ktorú sme mali skúšať, bola vanilková bezmliečna kaša, vhodná aj pre deti s ABKM. 

    Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi a Nestlé za možnosť testovať tieto produkty a túto značku. Ako som v úvode písala, nikdy som od Nestlé nič nekúpila, no bola to chyba. Vďaka testovaniu sme našli a objavili nové jedlá a dobroty, ku ktorým sa určite vrátime aj v budúcnosti.

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    tenderka
    4. jún 2021    Čítané 92x

    Ako sme testovali Nestlé Natur Nes Bio takmer aj s videoparódiou

    Nášmu tretiemu mušketierovi dlho trvalo, kým nabehol na príkrmy. Starších dvoch chlapcov som oboch kojila 2,5 roka, a tak nebol problém hocikedy na požiadanie „vytiahnuť“ a ide sa na vec. Postupne ako rastú, prichádza našťastie aj obdobie, kedy sa začnú zaujímať o naozajstnú stravu, nakúkajú, čo majú dospeláci a starší súrodenci na tanieroch.  A tu nastáva otázka, čo a ako uvariť, aby to bolo vhodné aj pre bábätko. A tak sme začali s prvými príkrmami. Najskôr lyžičku-dve, neskôr bol pohárik na dva dni, konečne je v období, kedy zje celú porciu pre batoľa. V prvom rade varím domáce bez soli a cukru a príkrmy kupujem len také, čo bežne nevarím – teľacie, králik a podobne. Preto som sa zapojila do testovania, lebo som bola zvedavá na nové chute pre drobca, nech má pestrú stravu odmalička.

    Asi ste zvedaví, prečo skoro videoparódia. Totiž, keď som mužovi povedala, že nás vybrali, tak on na to – to akože natočíš video, že mu dávaš prso a on sa odťahuje s kyslou tvárou, že ee, toto nestem, daj mi z pohárika... :D No, našťastie to nebolo potrebné a fotky a písmenká Vám musia stačiť.

    Ako prvú ochutnal náš už ročný drobec Mliečno-obilnú kašu Banánovú. Chutila a malý prespal celú noc. Čo viac si môže matka priať. Druhú, nemliečnu Vanilkovú, sme ešte nenačali, musím zohnať sušené dojčenské mlieko od kamošky, ktorá kŕmi z fľašky.

    Na rad prišli mäsovo-zeleninové príkrmy. Tie od 6 a 8 mesiacov s obsahom 190 g, nakoniec väčšie balenia po 250 g. Jednoznačne vyhrali BIO Spaghetti Bolognese. To spapal do poslednej lyžičky. Trošku sme bojovali so zelenou kombináciou BIO Brokolica s hráškom a morčacím mäsom, predsa len brokolica má svoju vôňu, ale nakoniec zjedol všetko. Mixované príkrmy som pridala k pokrájaným cestovinám a zjedlo sa všetko. Pri ohrievaní vo vodnom kúpeli som všetko ochutnala a chutilo to dobre. Každý pohárik inak, podľa pestrého výberu zeleniny v ňom obsiahnutého. Páči sa mi, že je tam zastúpený aj zabudnutý paštrnák, ktorý sa už teraz nepoužíva tak často ako petržlen. A tiež chválim zloženie bez soli. Bola som totiž v tom, že všetky detské príkrmy musia byť podľa zákona bez pridanej soli a ovocné bez cukru a prekvapilo ma, keď sme mali inú značku, že je to osolené ako pre dospeláka. Takže pozor na zloženie. U Nestlé NaturNes bio si dávať pozor nemusíte. Všetko sme sfutrovali. A keď malý nevládal, mamina sa potešila, že jej zostala posledná lyžička. Škoda, že sa poháriky nedajú odložiť aj s viečkami na zaváranie domácej výživy, no aspoň sa dajú separovať a sklo sa znova použije.

    Ovocné kapsičky majú skvelé kombinácie – jablko + šípka, jablko + banán + čučoriedka + černica, dyňa + banán + mrkva, hruška + jablko + čierne ríbezle... Mňam 🙂 Prvé dve som dávala na lyžičku. Drobec mal prvýkrát kapsičku, tak nevedel, ako sa to cucká. Od tretej ale už všetko spapal sám. Nevýhoda je malé, povedala by som, až polovičné balenie. Kapsičky nekupujem, pretože mi príde nešťastné riešenie dať bio príkrm do nerecyklovateľného obalu, ktorý zaťaží našu planétu. Preto by som uvítala, keby boli napríklad v tetrapakoch, ktoré sa zvlášť triedia a dajú sa ďalej spracovať, alebo teda najlepšie by bolo v skle.

    Chválim plechovky s chrumkami. Malé hviezdičky akurát do detskej ručičky 🙂 Ochutnať museli aj dospelí, čo je to za šmakocinku, a tiež som pristihla starších súrodencov, ako ho síce kŕmia, ale sem-tam skončila hviezdička aj v ich puse. No a lupienky tiež, tie sa zjedli asi ešte rýchlejšie ako hviezdičky. Plechovky som zrecyklovala pre dvoch starších na ich prvé pokladničky. Oblepili si ich obľúbenými samolepkami.

    Takže za nás super, až na tie nerecyklovateľné kapsičky. Chutilo mu všetko, určite sa v obchode ešte poobzerám po príkrmoch od 12.mesiacov, a tiež chrumky a lupienky skončia v košíku.

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    peha1606
    4. jún 2021    Čítané 88x

    Prvá lyžička s Nestlé

    Ahoj, volám sa Adam.
    Mám 6 mesiacov a píše za mňa moja mama. Doteraz som poznal iba mliečko, no v jeden deň u nás zazvonil zvonček. Vo dverách sa objavil kuriér s veľkou škatuľou a vtedy sa všetko zmenilo.
    Môj mliečkový svet sa obrátil hore nohami. Odrazu mi mama núkala rôzne nové chute.

    Teraz sa hrám a moja mama ma fotí z jednej strany, z druhej strany, z takého uhla, z iného uhla. Je mi smiešne ako sa snaží, preto sa usmievam. 

    Kŕmi ma. Zase. Vypľúvam výživu, hoci mi chutí. Nemôžem jej všetko len tak uľahčiť.
    Tých krabičiek a pohárikov nám prišlo, inak, neúrekom. Keď ma mama začala kŕmiť, trochu som sa zľakol: „Kam chce do mňa toto všetko napratať?!"
    Po pár dňoch som si však zvykol. Poviem Vám, tie ovocné výživky, ktoré som mohol ochutnať, boli mega pecka dobré. Skoro som zabudol na svoje mliečko. Zjedol som polovicu pohárika na jeden šup.

    Zeleninka s mäskom tiež ušli. Obedy boli chutné ako lusk. Mama bola nadšená. Páči sa mi, keď ma chváli.
    Mama vraví, že moji súrodenci takéto mňamky neobľubovali, a že sa chystá variť obedy aj mne, ale dal som šancu aj tým v sklenenom pohári. Vraj sú bio, mama vysvetľovala tatikovi, čo to znamená, vraj niečo zdravé, bez cukru... Ten nepotrebujem? Fakt sa nevyznám.

    Ukážem Vám pár záberov, ako som spoznával, ochutnával, a pózoval. 🙂

    Verím, že moja skúsenosť pomôže aj iným malým kamošom rozhodnúť sa, čo veselo spapať a s čím sa skôr pohrať.

    Ak budete papať zdravo, budete veľkí, silní a hlavne zdraví. To mi vraví moja mama každý deň. 

    A znie to celkom fajn, čo poviete?

    Kapsičky, dózičky, čipsy, ktoré sme ochutnávali:

    Ovocné BIO kapsičky
    1. Hruška-jablko-banán 90 g
    2. Hruška-jablko-čierne ríbezle 90 g
    3. Jablko-banán-čučoriedka-černica 90 g
    4. Tekvica-banán-mrkva 90 g
    5. Jablko-šípka 90 g
    6. Mango 90 g

    Zeleninové príkrmy
    1. Paštrnák, hrášok, mrkva s ryžou a kuracím mäskom 250 g
    2. Spaghetti Bolognese 250 g
    3. Brokolica s hráškom a morčacím mäsom 190 g
    4. Paštrnák a tekvica s celozrnnými cestovinami a morčacím mäsom 190 g
    5. Sladké zemiaky s paprikou, paradajkami a kuracím mäsom 190 g
    6. Paštrnák so sladkými zemiakmi a teľacím mäsom 190 g

    Kaše
    1. Mliečna kaša banánová 200 g
    2. Nemliečna kaša vanilková 200 g

    Čipsíky
    1. Malinové chrumky 35 g
    2. Mrkvové chrumky 35 g

    Prečo práve BIO od Nestlé?

    Potravina, ktorá nosí zn. BIO musí spĺňať prísne kritériá nariadené ES o ekologickom poľnohospodárstve.
    Dôležité je už to, čo sa deje na začiatku; ešte skôr, ako sa pohárik či kapsička dostane do obchodu, či k Vám domov.
    Pri pestovaní sa totiž nepoužívajú priemyselné hnojivá a pesticídy, preto ovocie a zelenina neobsahuje zvyšky dusičnanov či iných látok; zato obsahuje väčšie % vitamínov, vlákniny a antioxidantov (bez lepku, bez soli).
    Neobsahujú umelé konzervanty a farbivá = ako prírodný konzervant sa používa kvapka citrónu.

    Zabezpečuje tým:
    = zdravý rast a fungovanie imunitného systému
    = vláknina čistí črevá a pomáha udržiavať zdravú detskú črevnú mikroflóru.

    U nás doma sa bio produkty osvedčili. Adamkovi pomohli ochutnávať aj Matúško s Emou, veľkí papkáči, ktorým najviac chutili ovocné kapsičky. Nerozlišovali chuť domáceho ovocia od toho tropického. Jednoducho im chutili všetky.
    A pokiaľ nestíham uvariť čerstvú stravu, ktorú uprednostňujeme, je u nás ovocný a mäskový príkrm tou správnou voľbou. V praktickom balení cestuje vždy s nami aj na výlety, takže hlad nás neprekvapí.

    Kašičky zasýtili Adamkove bruško pred nočným spánkom a mini hviezdičky a zeleninové čipsy nám chrumkali pod zubami počas cesty autom aj na výlete.

    Pre nás platí staré známe:
    Plné bruško = spokojné dieťa = spokojní rodičia.

    PS: Zdravá a vyvážená strava je u nás prvoradá. Eme pomohla „uzdraviť" krvičku a Adamkovi, verím, pomôže udržať zdravú jednu funkčnú obličku.

    Týmto ďakujeme tímu Modrého koníka za možnosť testovať práve bio výrobky od Nestlé. Myslím, že my sme rozhodnutí. ❤

    A úplne na záver dopĺňam info z prieskumu ovocných výživ, ktoré máme na trhu. BIO kapsičky od Nestlé sa zaradili medzi TOP výrobky. 👍 Skvelá práca, Nestlé! 

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    kaja153
    3. jún 2021    Čítané 103x

    Testovali sme Nestlé NaturNes Bio

    Na úvod vysvetlím prečo sme sa zapojili do testovania. Markus (11 mesiacov) bol od 4 mesiacov prikrmovaný domácimi kašičkami, ovocným alebo zeleninovým pyré. Od 7. mesiaca mi začal odmietať moje jedlo, a tak sme prešli na kupované obedy. Tie mi zjedol, no mne sa vôbec nepáčila chuť, vôňa a hlavne zloženie. Keď som videla, že Koník testuje Nestlé NaturNes Bio, neváhala som a hneď som môjho papáča zapojila.

                                            Začnem zeleninovými obedmi 

    Už po otvorení som cítila vôňu jedla a nie vôňu konzervy, paštéty (takú vôňu totiž majú ostatné, nemenované značky, ktoré sme skúšali predtým). Markusovi veľmi chutili, mne krásne voňali a veľmi sa mi páči zloženie. Jediná, ktorá nemala úspech boli špagety.

    Škoda, že nemôžete cítiť tú vôňu. 

                                         Pokračujeme ovocnými kapsičkami

    Začnem nevýhodou a tá je: malé balenie. Kapsičky sme teda využívali pri prechádzkach alebo cestovaní v aute. Chcela som ich dávať ako desiatu, ale nato boli žiaľ malé.
    Chuťovo, vôňou aj zložením boli všetky TOP! Neviem si vybrať jednu najlepšiu a ani jednu najhoršiu. Všetky by som umiestnila na prvé miesto. Kombinácia, ktorú chcem vyzdvihnúť, je mrkva, tekvica, banán. Prečo? Pretože ja osobne by som po nej nesiahla. Vďaka testovaniu viem, že by som spravila chybu a veruže bola výborná. Tieto som testovala s drobcom aj ja (rozumej, vycucla som poslednú kvapku) a naozaj to chutilo ako ovocie. Nie ako cukor a voda.

                                                                  Kašičky

    Chuť výborná, krásne voňali. 

    Kaše sú nemliečne, takže sa zarábajú do mlieka, ktoré drobček bežne pije. Ja som ich skúsila aj s vodou a boli super aj tak. Chuť nebola vôbec umelá, vôňa pekná, príjemná, prirodzená.
    U nás veľmi veľká nevýhoda bola tá, že drobca z nich zapieklo. To je však veľmi individuálne.

    Kaše som teda dojedla ja, zarábané s vodou, na raňajky. A veruže ja som si pochutila. 

    Drobcovi chutili tiež, veľmi, toto boli asi jediné kaše, z ktorých nenechal v miske nič, a papal pekne sám, bez prehovárania. Avšak na bruško mu nesadli. 

                                                        Mami haaaaaam

                                                              NutriPuffs

    Ah bože, toto sme nemali ochutnať!

    Chuť výborná, veľká výhoda je balenie, ktoré sa môže hodiť kamkoľvek a chrumky sa nepodrvia.

    Drobcovi chutili oboje rovnako, avšak hviezdičky majú malí rozmer, a tak ich drobec nevie dobre uchytiť. Mrkvové majú zase veľkosť takú "medzi". Veľké na jedno sústo do pusy, malé na prehryznutie na dvakrát. 

    Vyriešili sme to tak, že s hviezdičkami som ho kŕmila ja, mrkvové si napchal do pusy a počkal, kým sa trošku rozpustia, a potom ich spapal. Myslím si ale, že toto nebude problém u iných detí. Markus aj napriek tomu, že má 11 mesiacov má problém papať kúsky. 

                                                                      Záver

    Kaše aj napriek tomu, že chutili a voňali výborne, nekúpim, keďže drobec ich netoleroval. Vám ich však odporúčam.

    NutriPuffs jednoznačne ÁNO! Chuť super, super obal. A ja verím, že Markus sa každým dňom naučí papať kúsky sám. Pracujeme na tom každý deň.

    Ovocné kapsičky na výlet áno, iné ani nekúpim. Na každodenné jedenie ako desiata nie. Dôvod je malé balenie a taktiež to, že domáce ovocné pyré mi spapá, tak mu robievam to.

    Obedy u nás zostávajú stálica, až kým nebude sám papať to, čo my doma. Nebudem už ďalej skúšať a hľadať iné značky. 

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    mravenekAMBASÁDORKA
    2. jún 2021    Čítané 65x

    EKO BIO čáááááu alebo čo na to naša pokusná myška

    Obdobie prvých príkrmov, prvých špeci zdravých receptov a často maximálne dvoch zjedených lyžičiek, si opakujem za môj pomerne krátky život už po tretíkrát. Nie, varenie pre mňa nie je relax. Pre mňa je relax dobrá kniha, more alebo pohár vína. 🙂 Ale nebojte sa nič, poctivo som tým našim dvom predošlým potvorkám varila a aj varím. Naša treťorodená, Juditka, má aktuálne desať mesiacov. Charakterizovala by som ju ako typického „ceckofila“. Denného, nočného... vytrvalého. Takže testovať príkrmy, kaše, kapsičky a chrumky NaturNes BIO od Nestlé bola pre nás obe výzva. A ako to dopadlo? 

    Juditka začala s prvými ochutnávkami príkrmov, keď mala sedem mesiacov. Zo začiatku sa mi videlo, že batáty, cukety, dyne, kaleráby a ďalšie experimenty v mojom podaní ju bavia a chutia jej. Asi po dvoch mesiacoch, keď sme už zaviedli aj lepok, chuť stratila. Vyskúšala som všetko možné. Jednoducho zeleninové príkrmy začala ignorovať.  Sem-tam si dala domácu výživu, ktorú sme s babkou handmade vyrobili, prípadne jogurt. Žiadna sláva. Aj preto som sa skúsila zapojiť do testovania NaturNes BIO produktov od Nestlé. Chceli sme vyskúšať vychválené zloženie zo starostlivo vybraných surovín z ekologického poľnohospodárstva, bez použitia priemyselných hnojív, pesticídov atď... Jednoducho, potykať si s EKO BIO. Lebo povedzme si úprimne, nakúpiť dnes ozaj „overenú“ zeleninu či ovocie na domáce príkrmy je tiež poriadna fuška. Testovanie nám trošku poznačili dve vychádzajúce jednotky v ústach našej Judi. Teploty, plače, nechutenstvo... Aj s tým sme sa museli popasovať. 

    Kapsičky NaturNes BIO

    Začnime tým, čo Judi ľúbi – ovocnými kapsičkami. Už predtým jej šmakovala domáca výživa, tak som nemala obavy, že budeme protestovať. Kapsičky majú praktické balenie. Viaceré maminky písali, že je malé. Za nás určite postačujúce, viackrát som docuckávala ja alebo staršie sestry. Pozdával sa nám aj „sosáčik“, keďže naša Judi pila z takéhoto obalu prvýkrát. Testovanie sa nám výborne hodilo aj preto, lebo sme sa ocitli na predĺženom víkendovom pobyte na Orave. A tak sme mali kapsičky vždy poruke. 

    Čo sa týka samotnej pokusnej myšky Juditky, tú najviac oslovili príchute  Hruška-Jablko-Banán, Hruška-Jablko-Čierne ríbezle, Jablko-Banán-Čučoriedka-Černica  a Tekvica-Banán-Mrkva, Jablko-Šípky. Exotické Mango u nás nedopadlo dobre. Dokonca ani staršie dcéry ho nechceli. Keďže som z každej ochutnala aj ja, musím pochváliť výrazné chute, ktoré sú skutočne „uveriteľné“. Jednoducho majú chuť ovocia, prípadne zeleniny, ktorá je na obale. Pri niektorých iných značkách mám pocit, že tam zmiešali niečo dokopy a chuť sa úplne stráca. Tu sme cítili ozajstnú kyslú ríbezľu, čučoriedku, na druhej strane sladký banán či hrušku. Najviac nás určite prekvapila príchuť Tekvica – Banán – Mrkva. To bola fantastická kombinácia.

    Za nás majú kapsičky NaturNes BIO od Nestlé desať z desiatich. Oslovilo nás balenie, príchute, konzistencia... Až na to mango, ale odpúšťame mu a veríme, že iným chutí. 

    Chrumky NaturNes BIO

    Chrumky a podobné lakocinky má naša Juditka celkom v obľube. Aj keď mne príde, že je z toho väčší bodrel ako osoh. Nalepené to máva vo vlasoch, na oblečení, ale zase, keď si chcem odbehnúť na záchod, tak výborný pomocník 🙂. Chrumky NaturNes BIO majú ovocnú aj zeleninovú príchuť. Nám domov doputovali kombinácie Banán/maliny a Pomaranč/mrkva.

    Hneď v úvode musím pochváliť obal, ktorý je ozaj vydarený. Nemám rada vrecká, ktoré sa vždy otvoria v tej najnevhodnejšej dobe a zasypú sedačku, auto... Toto sa ozaj podarilo. Navyše, dózy sa potom dajú použiť na uskladnenie všelijakých pokladov či ceruziek našich starších dcér. Rovnako super je zatváranie, vďaka ktorému zostanú chrumky čerstvé.

    Konkrétne pri chrumkách NaturNes BIO nám trošku vadila veľkosť. Juditke často padali z rúčky a ona tomu nebola ochotná venovať pozornosť 🙂. Pochváliť ale musím menej lepivú konzistenciu, ktorá sa aj po vytrvalom oblizovaní dala ešte dojesť. Tento produkt určite zabodoval viac u troj- a šesťročnej, ktoré sa testovania zhostili s veľkou vervou. O niečo viac nás oslovila príchuť malina/banán, ktorá bola príjemne kyslá. Ale popolom ľahli aj pomaranč/mrkva.

    Za nás majú chrumky NaturNes BIO deväť bodov z desiatich. Oslovilo nás balenie aj chuť. Naša najmenšia musí ešte dotrénovať úchop a určite starším sestrám nabudúce už nič nenechá 🙂

    Kaše NaturNes BIO

    Kaše sú u nás kapitola sama o sebe. Už pred testovaním sme sa s nimi zoznámili. Ale od inej značky. Lebo viete ako to je, daj jej kašu, lepšie zaspí. Je pozoruhodné, že som zabudla, že ani pri tých predošlých dvoch táto magická rada nefungovala. A tak sme na prsníku stále osemkrát za noc. Ale vráťme sa k produktu. Testovali sme mliečnu banánovú kašu. Nielen Juditka, ale aj ďalšie dve pokusné myšky a jasné, že aj mama. 

    Kaša mala príjemnú jemnú chuť a vláčnu konzistenciu. Juditka mala, samozrejme, najskôr veľký problém vôbec ochutnať niečo, čo nevyzerá ako prsník. Ale nakoniec si dala povedať. A zistila, že je to jedlé aj chutné. Zjedla asi polovicu svojej porcie, čo je pri jej aktuálnom rozpoložení celkom slušný výkon. Zvyšok kaše si rozdelili dve staršie. Samozrejme obsah zasypali „toxickým grankom“. Špinavé boli až za ušami. 

    Za nás má kaša NaturNes BIO deväť z desiatich bodov. Oslovila nás konzistencia aj jemná chuť banánu. Ochutiť sa dá naozaj hocičím, a musím povedať, že som po nej siahla aj ja, keď som mala chuť na sladké raňajky. 

    Mäso-zeleninové príkrmy NaturNes BIO

    Ako som už písala hneď na začiatku, zeleninové príkrmy u nás z neznámych príčin prešli do nemilosti. Jednoducho dostali stopku. A to som veru skúšala rôzne kombinácie. A tak som sa potešila, že preveríme mäso-zeleninové príkrmy NaturNes BIO. Pri prečítaní recenzií iných mamičiek a fotografiách som sa trochu desila. Vyzeralo to totiž všelijako. 

    Začali sme s Kuracím mäsom so sladkými zemiakmi a zeleninou. No musím povedať, že toto dobre už len voňalo. Pripomenulo mi to niečo z detstva, ale nevedela som si spomenúť čo. Aj chuť bola ozaj výrazná a výborná. Malá zjedla tradične dve lyžičky. Ja som si uvarila cestoviny a bolo mi sveta žiť. V kombinácii s omáčkou to bolo ozaj dobrota. Úplne to vidím ako rýchly obed pre naše staršie potvorky. Navrch trošku syra a môžu papať. Určite vyskúšam. 

    Ďalší prišiel na paškál príkrm Brokolica s hráškom a morčacím mäsom. Tak toto je za nás krok vedľa. Viem, že farba sa asi veľmi ovplyvniť nedá, ale aj chuť nebol vábna. Malá nezjedla nič a ja som toto tiež nemala odvahu dojesť. Po tejto príchuti by som už v obchode určite nesiahla. 

    Posledným testovaným bol príkrm Paštrnák a tekvica s celozrnnými cestovinami a morčacím mäsom. Výborná kombinácia. Malej som do neho hodila ešte pár uvarených cestovín a dostali sme sa cez štyri lyžičky. To je úspech a ja som spokojná mala opäť o obed postarané. Paštrnák milujem a preto som si ozaj pochutila, keďže jeho zastúpenie v príkrme je skutočne výrazné. 

    Za nás majú mäso-zeleninové príkrmy NaturNes BIO osem z desiatich bodov. Niektoré chute nás naozaj oslovili a jedna takmer „zabila“. Viem si predstaviť používať ich (tie chutné) ako omáčky na cestoviny pre celú rodinu. Chute sú ozajstné, nie umelé. Ešte nám zostali dva príkrmy od 12. mesiacov, tak snáď naša Juditka dovtedy znovu objaví chuť. 

    Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníkovi a Nestlé za možnosť testovať nové produkty. Robili sme niečo také prvýkrát a som rada, že sme objavili dobroty, ku ktorým sa určite vrátime aj v budúcnosti. A či už varíte zo zeleniny z vašej záhrady alebo z tej z obchodov, alebo siahnete po príkrmoch v skle, nezabúdajte, že základom je rovnica spokojná mama = spokojné dieťa. Tak ja idem teda vytasiť prso a urobiť našu treťorodenú šťastnou. Držme si palce matky, to zvládneme!

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    marikaheidi
    1. jún 2021    Čítané 85x

    Ako tretí cisár testoval maškrty NaturNes Bio od Nestlé

    Na začiatku vysvetlím, prečo tretí cisár... Som mama na tretiu, čiže mám troch synčekov a všetci traja išli sekciou (cisárskym rezom), takže mám doma troch cisárov. Testoval a maškrtil hlavne malý cisár Branko (takmer 3-ročný lapajko).

    Najväčšiu radosť mali bráškovia z príchodu balíčka a následne z jeho rozbaľovania... zvedavosť je na prvom mieste. 😉

    Mňamky, ktoré expresne k nám dorazili, boli v dobrých rukách malého cisára 💕 so slovami WAAAAW....

    Ako prvé drobec otestoval kaše NaturNes Bio...

    Nemliečna kaša Vanilková NaturNes Bio bola naša najlepšia, najchutnejšia a prvá sa zjedla.

    Výhody kaše :

    • rýchla príprava
    • nemliečna - mamička dá do kaše vhodné mliečko, náš špunt bol 2,5 roka kojený a teraz pijeme čerstvé plnotučné mliečko
    • praktická
    • výhodná cena

    Nevýhody kaše :

    • uvítala by som dózu
    • väčšie balenie

    Kaše sme vylepšili pridaním čerstvého ovocia, ako maliny a banán.

    Banánová mliečna kaša nám príliš nesadla, tá banánová príchuť bola výrazná a trošku to bolo cítieť umelinkou, ale zjedla sa. Sme milovníci rôznych druhov káš (krupicová, vločková, ...). Aj najstarši prvorodený cisár Brunko si na kaši dobre pošmákol. Mňam 😊

    Druhá dobrôtka, čo mi veľmi uľahčuje život sú ovocné bio kapsičky od Nestlé bez pridania cukru. Je to rýchla zdravá desiata, či do škôlky, školy alebo na výlet. Aj keď je to pre maličkých s veľkou chuťou si kapsičku cuckajú aj moji veľkáči.

    Popravde, bála som sa odvážnej kombinácie tekvica, mrkva a banán a odkladala som ju na koniec, lebo náš beťár je dosť výberavý. No na predĺženom víkende na Skalke sa zjedla rýchlosťou svetla.

    Skoro som to ani nestihla odfotiť😁

    ...po...🍌🥕

    Výhody NaturNes bio kapsičky :

    • bez cukru, len prirodzene vyskytujúci sa cukor v ovocí
    • ekologický certifikát
    • priateľná cena

    Nevýhody sme nenašli žiadne.

    Tretia parádna vecička na degustovanie bol snack Ryžovo-pšeničné Bio chrumky s banánom a paradajkami od Nestlé.

    Tak tieto banánové hviezdičky boli fakt veľkou mňamkou pre drobca. Chutné a sladučké, bez pridania cukru. Vhodné ako malý snack na prehryznutie, aj k telke pri rozprávke. Pekne prepracované a motivujúce pre detské očká, kedže majú maličký tvar hviezdičiek. Ideálne do malej ručičky a pusinky.

    Paradajkový snack - lupienky mu nevyhovovali, ale aj tých si nakoniec zopár chrumkol.

    Zeleninové príkrmy NaturNes bio

    Tak testovanie týchto príkrmov sme si nechali na posledné miesto. Malý špunt bol od prvých zeleninových príkrmov značný odporca. Bol to vždy boj, plač a naťahovanie pri každej lyžičke. Zúfalá mama, obrátila som sa na odborníkov v oblasti detskej výživy, a keď som videla v reklamách šťastné a spokojné "baby" v jedálenskej stoličke, povedala som si, že to musíme vyskúšať aj my. Aj keď som zástanca čerstvej a varenej stravy. Kúpila som a vyskúšali sme. Dopadlo to rovnako: nechuť, odpor a plač. Riešila som to potom až neskôr. Stačilo mu moje mliečko a v 9 mesiacoch začal kooonečne papkať polievočky s rozkúskovanou mrkvičkou a kalerábom (neznášal mixovanú stravu). Dodnes je veľký nepriateľ zeleniny. Jediné, čo zje, je varená mrkva, zemiaky a melón (ráta sa za zeleninu). 😁

    Táááaak a ide sa na to... Aspoň sa pokúsime. 😉 Kedže je milovník talianskej kuchyne, skúsime veľkú testovačku na Spaghetti Bolognese Bio.

    Začalo to takto...

    ... a po prvej lyžičke to skončilo...

    ... takto... blééé😖

    Takže ostalo to nedotknuté, skúsila som to ja, aby som neplytvala s potravinami. Bolo to nasladlé s príchuťou mrkvy a paradajok. Ani ja som to nedojedla, nechutilo mi to. Nemôžem povedať, že zlé, ale platí staré porekadlo: Sto detí, sto chutí. U nás sa to nikdy neosvedčilo a ani sa neosvedčí. Vyhráva varená chutná a domáca strava.

    A čo na záver dodať? Asi toľko,že testovanie sme si užili a vychutnali, okrem zeleninových príkrmov. Ostanem verná ovocným kapsičkám, kašám a Nutripuffkám, hlavne banánovým.

    Nerobím reklamu, je to na dobrovoľnej báze a napísala som to zo ♥️, ako som to cítila.

    ♥️♥️♥️ĎAKUJEME ♥️♥️♥️

    Branko a maminka

    #test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    galganka
    31. máj 2021    Čítané 179x

    Ako sme Nestlé NaturNes BIO chutnali, aj nechutnali... 🍴

         Domáce alebo kupované? Bio či nebio? V kapsičke, v skle či v plastovom tégliku? Kašu s príchuťou či bez príchute? Kým sme boli bezdetní, ani mi nenapadlo, že prvé príkrmy, či papanie dieťaťa, môže byť celá veda. No so zvyšujúcim sa počtom detí u nás doma si dovolím tvrdiť, že nakoniec sme si s tým celkom poradili. 😀 Zistili sme, čo im chutí, čo je pre ne dobré aj čím sa dajú podplatiť... 😀 A hlavne sme zistili, že úplne ideálne je, s nikým sa nedohadovať o tom, či to, čím kŕmite je správne. Hlavne nie online. 🙂 A tak teraz v podstate urobím pravý opak, lebo odvážnemu šťastie praje a pár vecí vám ukážeme. 🙂 

         Asi ste si už mohli všimnúť, že jeme cukor, nedržíme diéty (rodičia samozrejme 😀), chodíme na Happy Meal, ja si kľudne otvorím polkilovú Nutelu aj v noci... S príchodom našej Ley sme ale objavili aj čaro zeleniny na pare, začali sme oveľa menej soliť, obľúbili si kuskus a nepoznám deti, ktoré by zjedli toľko pečenej tekvice a domácej rajčinovej polievky ako tie naše. 

         Neštudujeme v obchode zloženie za pomoci lupy, občas necháme deti napchať sa aj cukríkmi, ktoré „sľubujú" laxatívne účinky a preto vás nebudeme trápiť obsiahlym opisom zloženia a éčkami či inou abecedou. Mne samej by to nič nevravelo, bolo by to len CTRL+C a CTRL+V, a také niečo by ma nebavilo ani písať, ani čítať. Bude to teda recenzia taká naša, dovolím si tvrdiť, že uprimná, ktorej postup som si zapisovala na papier celé dva týždne, a ktorú mi v posledné dni Zoe našla a prepísala tmavomodrou pastelkou, takže bola celkom zábava to lúštiť do finálnej podoby. 🙂

         A možno aj preto, že majú deti viac-menej neobmedzený prístup k maškrtám u nás doma, majú iba pár obľúbených chrumiek a sladkostí. Jednou z nich sú aj „Nutripuffky" od Nestlé a vytláčacie výživky, čo bol vlastne aj dôvod, prečo som sa zapojila do tohto testovania. 

    Pred dvomi týždňami teda dorazil balík plný modrých dobrôt. Niektoré sme poznali, niektoré nie, tak sme sa hneď pustili do ochutnávania a tu sú naše dojmy. 

         Úplne prvé sme otvorili naše obľúbené Nestlé Naturnes Bio Nutripuffs

    Doteraz sme ich kupovali iba malinové a mrkvové, takže dve nové príchute zaujímali aj mňa. 

    Chrumky sú bez konzervantov, farbív a cukru, sú pečené, nie vyprážané, majú super balenie, ktoré sa zmestí do držiaka na kočíku, veľkosť akurát pre detské pršteky a priznám sa, odjedám ich tiež. 🙂

    V balíku prišli chutné banánové a paradajkové. A ja som obvyklé čipsy pri telke vymenila za detské chrumky. 🙂 Takže sme sa museli vybrať do mesta a zistiť, kde ich predávajú, pretože boli záhadne rýchlo zjedené. 🙂

         Ako druhé som Zoe, ako hlavnej testovačke, ponúkla príkrm v skle

    A tu nastáva problém. Z nejakého dôvodu ani jedno naše dieťa nechce kupovaný zeleninový príkrm. Ani z fľaše, ani z misky, s prílohou, či bez... Jednoducho po prvej lyžičke zamknutá pusa. A tak sme doteraz kupovali iba ovocné príkrmy a tie zeleninové boli vždy domáce. 

    Prvú som teda otvorila kombináciu, ktorú v domácej príprave pozná a vždy zdlabne celú plnú misku. Bola to brokolica - hrášok - mäso a pridala som aj obľúbené cestoviny. 

    Dopadlo to presne, ako som tušila. Jedna lyžička a koniec. Kedysi dávno som jeden kupovaný brokolicový príkrm ochutnala a bol naozaj „čudný". Na obhajobu Nestlé iba dodám, že tento obed som dojedla ja a bol veľmi chutný. 

    V priebehu ďalších dní sme skúsili ešte paštrnák s ryžou a tekvicou a špagety bolognese. Všetky dopadli viac-menej rovnako. Tu sa ale musím zastať Zoe, hlavne ten s ryžou bol zvláštne mazľavý a nechutil ani mne. Mohol byť bio, eko, neviem čo, za nás, tento proste nie. Chutné boli ešte tie spomínané špagety, z tých na počudovanie zjedla zopár lyžičiek aj Zoe a celé to zajedala mojim arabským chlebom. 🙂

    Posledné dve fľašky nám ostali neotvorené, preto ak sa pri čítaní nájde malý stravník, ktorý obľubuje kombinácie paštrnák so sladkými zemiakmi a teľacím mäsom a sladké zemiaky s paprikou, rajčinami a kuracím mäsom a je z Nitry, s radosťou mu príkrmy darujeme, stačí napísať. 

         Ďalšie v balíku boli vytláčacie kapsičky

    Keďže sme doma všetci na solárne baterky, akonáhle je slnko, sme vonku, a preto mám tento druh výživiek veľmi rada. Majú praktické balenie, nebojím sa, že sa mi v taške rozbijú, neštrngám kade chodím, nepotrebujeme k nim lyžičku a hlavne sa s nimi už Zoe obslúži sama. Chcelo to iba trošku tréningu a dve kapsičky vytlačené na tričku. 😀 

    Jediná ich nevýhoda je, že sú naozaj maličké. Preto, milí výrobcovia, ak to náhodou čítate, kľudne začnite vyrábať väčšie, 90 g je naozaj málo. Potvrdilo mi to viacero malých konzumentov a ich rodičov. Za nás ich veľkosť kľudne zdvojnásobte. 

         Posledné dve dobroty v krabici boli kaše. Vanilková a banánová. 

    Obe s vitamínmi A, D, B1 a vápnikom. Obe sľubovali ľahkú a rýchlu prípravu bez hrudiek. 

    Kaše sme zatiaľ kupovali iba bez príchute, občas sme ich dochutili podrveným keksíkom, či trochou medu, a tak som bola zvedavá, či budú chutiť. A obe odporúčame. Teda, obe my dve, ja aj Zoe, odporúčame obe kaše. 🙂 Banánová mala veľmi príjemnú a jemnú chuť banánov. Vanilková ma prekvapila výraznou vôňou, ale chuť bola tiež jemná a obe sa chystám ešte dokúpiť do zásoby. 

         A tak sme tu teda 14 dní ochutnávali, raz viac, raz menej. Brali kapsičky na výlety, chrumky chrúmali v aute, kým sme čakali zvyšných členov rodiny, či pred telkou. A ochutnávanie sme spojili aj s tvorivými dielňami, lebo počet plechoviek z Puffiek sa u nás stále zvyšuje. A bola by škoda len tak vyhodiť, taký dobrý tvorivý materiál. Dajú sa pomaľovať, spraviť z nich vkladačky, ktoré sú u nás aktuálne veľmi obľúbené, stojan, či vázička. Ak ste z nich tiež dačo vyrobili, pridajte fotky, stále ich máme doma kopec a inšpirácií nie je nikdy dosť. Vaše nápady vymeníme za ❤️ ❤️ ❤️ .

         A aký je náš záver? 

    Nutripuffky sme ľúbili a ľúbime stále a vďaka testovačke sme objavili nové príchute, ktoré sme predtým nepoznali. 👍 

    Kapsičky sú fajn (hlavne mango), ale mini. No ako drobná maškrtka na výlet, či prechádzku sa u nás ešte určite objavia. 👍 

    Zeleninové príkrmy majú u nás žiaľ 👎🏻  a vyhráva domáca strava. 

    Kaše si u nás tiež zaslúžili miesto aj do budúcna a neochutené budeme striedať hlavne s banánovou, ktorá chutila všetkým. 👍 

    Takže, ďakujeme Nestlé že ste si nás vybrali na "koštovku", bola to zábava. 🙂

    #test_nestle_naturnesbio #nestle_naturnesbio_skusenosti11

    #test_nestle_naturnesbio vcera sme ochutnali mango kapsičku. A veru, že aj ta mala úspech. A dnes keďže mame rally tatry u nás ďalšia kapsička pôjde s nami. Verte či nie ine ako od nestle naturnesbio ani nekupim 🙂

    mravenekAMBASÁDORKA
    27. máj 2021    

    #test_nestle_naturnesbio tak dnes pokračovanie testovania a veru ze aj tato mňamka veľmi chutila vytlačená do poslednej kvapôčky 🙂

    (2 fotky)

    #test_nestle_naturnesbio

    Krehke,jemne lupienky s 🍅...nas neoslovili

    #test_nestle_naturnesbio tak dnes vam prinášam recenziu o tekvicovo-mrkvovo-banánovej kapsičke poviem vam ochutnala som aj ja a sama by som ju zjedla 🙂🙂🙂 to bolo niečo famózne o malom ani nehovorím ten mi nechcel ruku pustit tak už mamka pridala na zoznam čo nám chutilo aby vedela čo ma nabudúce kúpiť, síce som bol špinavý od hlavy až po päty ale nevadi veď práčka operie. Majte krásny deň priatelia.

    (2 fotky)

    - "Darmo dúfaš, že ti zostane. To je moja kaša!!!" 🍌🥣
    😂🙈😂🙈

    #test_nestle_naturnesbio

    Tip na zdravý olovrant😋
    Hádanka: čo zmizlo ako prvé z taniera dvojičiek?🙃 Presneee, NutriPuffky behom 30 sekúnd😁

    #test_nestle_naturnesbio

    mravenekAMBASÁDORKA
    25. máj 2021    

    Obed vybraný 💛 #test_nestle_naturnesbio

    #test_nestle_naturnesbio ahojte chceme sa s vami podeliť o krátku spravičku nášho doterajšieho testovania. Tak na začiatok mamka povedala že aj ked všetko nespapám tak to nevadí, nakoľko mi idu zúbky a som trocha mrzutý ( troška viac). Tak maly sme možnosť ochutnať už jedlá niektoré mi chutili veľmi, mamka už vie, že kapsičky na cesty bude nakupovať od Nestlé. Ale viac prezradíme zajtra v krátkom príspevku ako aj ešte ďalšie dva dni a potom vo veľkej recenzií. Tešíme sa velmi

    (2 fotky)

    ...nahromadili sa nám doma plechovky od obľúbených chrumiek. Veď to poznáte. Taká pekná plechovka, to by bola škoda zahodiť. 🙈 A tak sme mali cez víkend mini tvorivé dielne. Lebo kto sa hrá - nehnevá. 💪😄 A to platí aj o tvorení a aj pre dospelákov... 🤫😂
    #test_nestle_naturnesbio

    mravenekAMBASÁDORKA
    23. máj 2021    

    Bio chrumky na bio výlete v krásnom Múzeu oravskej dediny 🤎 Juditka ocenila 💛 #test_nestle_naturnesbio

    #test_nestle_naturnesbio
    Kosik plny dobrot od nestle testujeme o 106

    mravenekAMBASÁDORKA
    21. máj 2021    

    Testovanie takýchto dobrôt nám prišlo vhod, keďže sme vyrazili na predĺžený víkend 🧡 s tým kráčajú ruka v ruke výlety a kapsičky sú skvelá desiata 💛#test_nestle_naturnesbio

    No, čo myslíte? Chutilo? 😁💁‍♀️
    #test_nestle_naturnesbio

    Kupované či domáce? 🤔
    Jedna z "vecí" ktoré deťom nekupujem sú zeleninové príkrmy. Skúsila som, keď bola malá Lea a nejedla ich. Skúsila som, keď bol malý Teo a opäť to nikto nejedol. Tretíkrát som to už neskúšala. Popravde, vždy som ochutnala a vôbec som sa im nečudovala. Cez leto sme nakupovali v zelovoci "u Opapu" a príkrm bol nebíčko v papuľke. Ale aj z kupovanej zeleniny im proste chutil a ten v skle nikdy. Takže dnes po asi 6 rokoch zase otváram jeden kupovaný a sama som zvedavá.
    Čo myslíte, prejde testom? ✌
    Večer dáme vedieť 😄
    #test_nestle_naturnesbio