nikki2201
    12. máj 2019    Čítané 270x

    Poznáte Vichy Normaderm Phytosolution?...

    Ako začať?

    V prvom rade sa chcem podakovať @konik_testuje za možnosť vyskúšať tento krém..

    Bola som, dá sa povedať , vhodná kandidátka, keďže moja pleť už istý čas nie je to čo bývala :(

    Tak poďme pekne poporiadku

    Som žena (matka) po 30-tke (oukej, mám 32 rokov). Moja pleť je mastná(v T-zóne), má rozširené póry a je citlivá.

    Donedávna som bojovala aj s problémom s názvom - AKNÉ, ktorý už síce, musím poklopať, pominul 🙂 No prišiel problém č.2 - nejednotná a mdlá pleť!

    Nejednotná rozumej fľaky po akné + pigmentové škvrny z môjho obľúbeného opaľovania sa (solárium + slniečko). Takže si za to môžem aj sama!

    A žene po 30-tke to veľmi na sebavedomí nepridáva, čo vám poviem :( Tak som od tohto krému čakala menšie zázraky 🙂

    Testovanie sa začalo

    Krém som poctivo a pravidelne denne nanášala - RÁNO a VEČER (ešte pred nanesením klasického denného či nočného krému), píšu, že je to výborný podklad pod makeup, je to možné, keďže to fluid je naozaj výborne savé a podľa mňa má mierny "lepivý" efekt.

    Keďže ide o fluid, má riedšiu konzistenciu, je ľahký a rýchlo sa vstrebáva 🙂 Čo je pre moju mastnejšiu pleť super, neznášam pociť mastného "feelingu"na tvári či tele!

    Moje testovanie podľa pravidiel trvalo 4 týždne, no samozrejme pokračujem dalej až kým ho celý neminiem 🙂

    Povedzme si niečo múdre o tomto kréme

    Je to krém s dvojitým učinkom

    1) PÔSOBÍ PROTI NEDOKONALOSTIAM PLETI SPÔSOBENÝMI AKNÉ

    Čistí a koriguje viditeľnosť pupienkov, čiernych bodiek a stôp po akné.

    2) POMÁHA OBNOVE PLETI

    Hydratuje po dobu až 24 hodín, pomáha regulácii séba (kožný maz) a znižuje viditeľnosť pórov, regeneruje pleť a posilňuje jej funkciu ochrannej bariéry proti externým agresorom.

    - ultraľahká textúra na báze vody, ktorá zabraňuje upchávaniu pórov, ľahko sa nanáša a rýchlo sa vstrebáva.

    - bez mastného finiša(teda vhodná pre mastnú pleť)

    - je určený pre mastnú a aknóznu pleť

    - balenie je 50 ml (ja som testovala krém 4 týždne a ostalo mi cca štvrtina, takže myslím, že balenie vydrží tak 5-6 týždňov)

    Krém obsahuje tieto aktívne látky:

    KYSELINA SALICYLOVÁ (keratolytický efekt)

    KYSELINA HYALURONOVA PRIRODNEHO POVODU

    (hydratácia a vyplnenie pleti)

    PROBIOTICKY EXTRAKT (posilnenie odolnosti kožnej bariéry)

    Aplikácia je teda denne (ráno a večer) na dokonale vyčistenú pleť, treba sa vyhnúť očnému okoliu!

    Ja a moje postrehy

    Nevedela som si to vysvetliť, ale moja pleť hneď po nanesení bola naozaj akokeby jednotnejšia, hladšia a zdravšia na pohľad.

    Samozrejme, že mi nezmizli hned všetky fľaky, ktoré mi po akné či mojom obľúbenom opaľovaní sa ostali, ale vyzeralo to akokeby sa ich viditeľnosť znížila a pleť pôsobila hned krajšie 🙂

    Pridávam aj foto tzv. koláže 🙂 Ospravedlňujem sa, no nefotila som na rovnakom mieste (pretože v čase testovania som mala práve perné obdobie) a tak som rada, že vôbec nejakú koláž mám 🙂

    Ked mám povedať úprimne, tak zázraky sa nekonali :( No pleť je na pohľad jasnejšia a svieža.

    Menšie mini fľaky či škvrnky zmizli, ale tie väčšie a "zažratejšie" nie! Tam si myslím, že pomôže už len chemický peeling:

    Bohužiaľ, u mňa tento krém má aj jedno negatívum:( Ale to je môj osobný názor, keďže mne naozaj nevonia príjemne (neviem si pomôcť,ale mne proste smrdí:(), no po čase som si na to zvykla 🙂 A samozrejme, že to nemá žiaden vplyv na výsledný efekt.

    Takže to zhrnieme

    Krém ma v skratke potešil, no nesplnil moje očakávané výsledky :(

    No úprimne ja som čakala, že moja pleť bude ako "detská prdelka" 🙂 Takže som si žila vo svojom sne o dokonalej pleti.

    Nemôžem ale povedať, že žiaden výsledok či zmenu nevidím (klamala by som aj keby som bola "antiVichy woman"🙂)

    - pleť je jasnejšia (nie mdlá ako bola)

    - fľaky - menšie fľaky zmizli, väčšie ostali

    - škvrny - tie nezmizli asi vôbec (ale pravdupovediac ja sa opaľujem od svojich 15. rokov pravidelne - solárium a slniečko, milujem to🙂) Takže moja pleť je dosť poznačená :(

    A opaľujem sa stále (aj počas testovania). Úprimne SPF 50 som si začala na pleť (tvár) dávať až nedávno! :(

    Určite by som ho ale odporúčila pre baby (ženy), čo majú mastnejšiu pleť, teda nemusia sa báť, že to má mastný finiš🙂 Ja celkovo uprednostňujem fluid pred krémom na tvár! 🙂

    Možno je to skôr pre baby, čo majú len mierne nejednotnú pleť (nie ako ja, čo ju mám už nejednotnú až až.)

    Čo sa týka akné, to neviem úplne posúdiť, keďže ja som sa akné zbavila tesne pred testovaním (konečne!)

    No počas testovania sa mi neurobili žiadne nepríjemné vyrážky či "boľavé" vredy, takže zlý vplyv to na moju pleť nemalo (píšem to preto, lebo po niektorých krémoch sa mi dosť upchávajú póry a samozrejme logicky sa mi vytvorí na pleti akné)

    Ďakujem za príjemnú (pre mňa nie veľmi voňavú) skúsenosť 🙂

    janinkalc
    12. máj 2019    Čítané 378x

    Testovanie Vichy Normaderm Phytosolution

    Tak a je to za mnou!

    Mesačné testovanie Vichy skončilo. Aké dojmy vo mne zanechalo?

    Priznám sa, že značku Vichy som vždy iba obzerala v lekárňach, no nikdy som si ju nekúpila. Keď som však videla, že práve prebieha výber do testovania, vyskúšala som a  bola som veľmi rada, že ma vybrali.

    Nikdy som neverila kozmetickým “zázrakom”, ktoré sľubujú, že vás zbavia problémov na počkanie. 

    Normaderm Phytosolution sľubuje, dvojitý účinok:

    1) Pôsobí proti nedokonalostiam pleti spôsobenými akné 
    2) Pomáha obnove pleti

    Je to pravda?

    Normaderm Phytosolution je jemný krém, redšej konzistencie, s príjemnou vôňou, ktorý sa rýchlo vstrebáva.  Na tvári nezanecháva mastný film, čo veľmi oceňujem.

    Prvé dva dni ma veľmi neočaril, keďže som sa na tvári dosť vyhádzala. Ťažko povedať, či to bolo z nového krému alebo nie, keďže mám doma malé kojené bábätko, čiže moje hormóny stále kolíšu.

    V testovaní som však ďalej pokračovala a pravidelne - ráno aj večer, som si na vyčistenú tvár naniesla krém.

    Po prvom týždni testovania som však videla zmenu. Pleť bola zjednotená, hydratovaná a rozšírené póry sa stiahli. Už po týždni testovania! Wau. Toto zistenie ma naozaj potešilo.

    Moja pleť je zmiešaná, skôr mastnejšia s akné. Musím priznať, že s akné si Normaderm Phytosolution neporadil ani po pravidelnom mesačnom používaní. Ja to však pripisujem hormonálnym zmenám, ktorými moje telo po pôrode stále prechádza... 

    Každodenné krémovanie si rýchlo obľúbil aj môj synček, ktorý mi každý deň pomáhal s nanesením krému na tvár. 

    Toto testovanie sa mi naozaj páčilo. Zvykla som si na dennú rutinu, začala som sa viac zaujímať a starať o svoju pleť.  Oceňujem dávkovaciu pumpičku, čo je hygienickejšie, ako nanášať krém prstami.

    Krém by som odporučila všetkými desiatimi ženám, ktoré majú rozšírené póry. S tým si Normaderm Phytosolution poradil naozaj na 1*. Je vynikajúci aj ako podklad pod makeup, pleť mi po nanesení krásne zmatnil.

    Pleť sa mi po mesačnom používaní celkovo zlepšila, je rozžiarená a vyzerá zdravšie. Ešte by som chcela vyzdvihnúť, že možno je tento krém trošku drahší, pre bežný rozpočet maminiek na materskej. Avšak ma veľmi prekvapilo, že na nakrémovanie celej tváre postačí jedna kvapka krému. Teda dve kvapky na deň - ráno a večer. Po mesiaci pravidelného používania mi ostalo vo fľaštičke ešte 3/4 krému. Vydrzí naozaj dlhšie.

    Značku Vichy som týmto testovaním spoznala a určite to nie je prvý výrobok, ktorý zaraďujem do mojej starostlivosti o pleť. 

    Ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania. 

    zutera
    12. máj 2019    Čítané 287x

    Moje cesta od berušky ,,bodkové"

    Tak kde začít?

    Tak asi na uplnom začátku... Bylo nebylo asi 12ti leté děvčátko, kterému doma i na ulici říkali ,,beruška bodková" a jako to tak bývá, svoji přezdívku dostala podobně jako červená karkulka (áno, ta podle čepečku), podle něčeho, něčeho bodkovaného... A to něco bodkovaného byl její nos. Potom brada... a nakonec i trochu čelo. Milá beruška bodková byla velmi převelmi nešťastná. Bojovala se svými nepěknými bodky jako se jen dalo. Třeba... vaječným bílkem nebo maskou z kvasnic (chápete její "přirodní ingredience", narodila se v rokoch 80-tých a taky dokázala celé hodiny sedět před zrcadlem a nešťastné černé bodky mačkat, tlačit a všeliako možně i nemožně z nosa dostat. Nepomáhalo nic.Tedááá... někdy bylo lepší, někdy horší. Ale i tak nestracela naději a v koutku duše věděla že ju určitě někdy někdo z jejího zakletí vysvobodí.

    Po mnoha letech jednou ráno koukala, copak je na jejím oblíbeném koni nového?Schodou okolností firma Vichy hledala maminky na otestování krému Normaderm. No nic, pomyslela si beruška bodková, už jsem vyzkoušela tolik věcí a prostředku, zkusím napsat a uvidím, či budu mít tolik štěstí že mě vyberou. A opravdu vybrali😍. Za krátko krém - donesl ho chrabrý ritíř - rozuměj kurýr 😉.

    Krabici pomalu otevřela a vytáhla ten poklad pokladů. Byla to láska na první pohled ❤Flakónik hned ovoňela. Trošku jakoby alpová vůně. Hned krém vyskoušela. Naprst si trošku vytlačila pupičkou, což ocenila - nerada se,,hrabká" prstem v kelimku. Je to nehygienecké a člověk si tam zanáší mikroby. Takže tento nápad s pumpičkou oceňuje na 100 bodů. Krém je velmi příjemné konzistence. Jemný, hned po nakrémování se vpije a nezanechává mastný film. Jako píšou na krabičce, tak je i vhodný pod make-up, s čím souhlasí. Ze začátku má člověk pocit, že je jeho obličej po ránu velmi mastný - málem toho i nechala že krém pro ni není vhodný, ale po pár dnech zjistila, že je to paráda. Den od dne měla beruška bodková pleť lepší a lepší. "Zázrak", pomyslela si. Nechala krém testovat i svoji skoro 13ti letou dcerku, která má úplně stejný problém. Super jí ,"sedl" (měla strach či ji ,"nepopálí" obličej, když je taková mladunka"), její obavy byli úplně zbytečné. Co ji velmi mile překvapilo, bylo že postupem času ji začali blednout i sice né výrazné (ale přece jenom byli tam) pigmentové skvrny. Pleť se sjednotila a byla mladší, živější😉. Sama beruška bodková zjistila, že díky tomhle testu se začala hlavně PRAVIDELNĚ o pleť starat. A to bylo pro ni opravdu podstatné! Udělala si ranní i večerní rituál, obličej umýt, miceralni vodou dočistit a nanést si krém, který pomalu krouživými pohyby vmasiruje. Á, to je příjemný pocit...

    Ze začátku trošku bojovala z vůní, ale zvykla si a časem ocenila díky tomu alpovemu pocitu byl chladivý, a to velmi příjemný.

    Za pár dnů černé bodky pomalu mizli - ještě pár nešťastných černých bodek tam ještě svítí, ale jisto by s touto pletí nikdo berušku bodkovou nenazval.

    Chtěla bych poděkovat koníkovi za možnost krém testovat a takto nenápadně i dcerku ,,tlačit" do starostlivosti o pleť s malými nedokonalostmi. Zdravá pleť (i když trošinku bodková je základ seběvědomí každé ženy. A zdravé sebevědomí je základ šťastného života a šťastná žena je krásná žena. Díky výrobkům jako je Vichy Normaderm je ten krůček ke štěstí o něco snazší 😉. Za mě - berušku bodkovou a její dcerku Terezku (berušku mladší) jednoznačně krém a vůbec kosmetiku Vichy (máme doma výrobků víc) doporučujeme. Děkujeme.

    laura1804
    12. máj 2019    Čítané 220x
    Image title

    Môj boj s problémovou pleťou a prvé testovanie.

    Ahojte baby! Hoci som na koníku už pekných pár rokov, až teraz sa na mňa usmialo šťastie v podobe testovania. A hneď ako ušité na mňa. Hoci som dlhé roky pracovala v oblasti kozmetiky, stále som si nenašla vhodný krém na svoju citlivú a problémovú pleť. Od detstva som mala zdravotné ženské problémy (zápaly, nepriechodné vajcovody, hormonálne výkyvy) a to sa odzrkadľovalo na mojej pleti v podobe akné... Jednoducho povedané, môj cyklus sa dá čítať na mojej tvári. 

    Po krém, ktorý kuriér priniesol, som si šla na starú adresu a už v aute som ho zo zvedavosti otvorila. Musím pochváliť šikovný flakón s pumpičkou. Toto balenie mi vyhovuje viac, ako bežné krémy, lebo si myslím ze je praktickejšie a hygienickejšie. 

    Konzistencia krému ma milo prekvapila. Je skôr ako telové mlieko alebo emulzia, takže sa ľahko rozotiera, rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Predovšetkým teraz, keď je vonku teplejšie mi vyhovuje, že nevyzerám ako špekáčik. 😁

    Ako som spomenula aj pri priebežných príspevkoch, vôňa krému ma veľmi prekvapila. Čakala som niečo nenápadné, možno kvetinové, no prvý dojem z vône bol, že je výrazne mentolová. Po nanesení krému sa však mentolový pocit postupne stráca a zostáva svieža pleť. 

    Testovanie som začala práve v čase, keď je moja pleť najhoršia, čiže počas PMS. 

    Po dvoch týždňoch používania krému som mala pleť na pocit jemnejšiu a hladšiu. Akné ma síce neobišlo, ale aspoň nešlo do "3D" a vyrážky sa rýchlo zasušili. 

    Po 3 týždňoch som začala mať pocit suchej pokožky, preto som si čistiaci gél na tvár zamenila za čistiacu pleťovú vodu a použila viac krému. 

    Musím povedať, že hoci tento krém s mojou pleťou žiadne výrazné zázraky neurobil, pleť mam hladšiu a tým pádom sa mi make up veľmi dobre a ľahko nanáša bez toho, aby sa mi vytvárali šupiny a "mapy" na tvári... 

    Môj záver? Viem, že žiaden krém na svete neurobí zázrak, ak máte hlbší problém s pleťou, ale môže ju zlepšiť. Ja som spokojná a milo prekvapená. Určite si ho v lete nechám. U mňa je zázrak už len to, že som našla krém, ktorý má nedráždi a neštípe. (Dokonca ani keď som si ho v rýchlosti šucha do oka 😁😁🤦‍♀️). V zime budem hľadať krém s hustejšou štruktúrou a menej sviežou vôňou. 

    V závere chcem poďakovať tímu Modrého koníka za túto milú príležitosť a skúsenosť. 😉

    nikoleta64
    12. máj 2019    Čítané 241x

    Zázrak od Vichy

     Ahojte, je mi cťou napísať recenziu na krém Vichy Normaderm Phytosolution po niekoľkotýždňovom testovaní a verím, že vás čítanie zaújme. 

    Na úvod by som vám opísala moju pleť - momentálne som ani nie tri mesiace po pôrode, takže si viete predstaviť tie hormonálne zmeny, ktoré sa prejavujú žiaľ aj na tvári. Nikdy som nemala problém s vyrážkami, maximálne pred menštruáciou sa vždy jedna poriadna ukázala. Skôr ma trápia čierne bodky a verte mi, že bez make-upu mám nos a čelo ako lienka a ako bonus - zmiešaná pleť. T-zóna mastná a zvyšok tváre suchý. Nič moc, hlavne pri výbere kozmetiky, keď jeden produkt mi sedí zrovna na mastnú časť pleti a druhý produkt na suchú časť pleti, alebo konečne nájdem, niečo, čo je fajn, no po čase zistím, že buď mám suchú úplne celú pleť alebo sa lesknem ako vianočná guľa, či mám zrazu nejaké vyrážky... 

    Krém s dvojitým účinkom pre korekciu nedokonalosti pleti so sklonom k akné:

    • koriguje viditeľnosť nedokonalostí 
    • hydratuje a čistí pleť.

    Áno, toto Vichy sľubuje a sľuby aj plní!

    Lokálne pôsobí proti čiernym bodkám, zväčšeným pórom a farebným škvrnám, celkovo pôsobí na nejednotnú textúru pleti, mastnú či dehydrovanú pleť.

    Zrejme je už všetkým známe, že už existujúcich nedokonalostí ako čierne bodky či vyrážky vás žiadny kremík nezbaví. A tak som si pred testovaním našla čas pre seba a dala pleť aspoň trochu do poriadku a mechanicky čierne bodky odstránila. Za normálnych okolností by som do dvoch dní mala opäť nos a čelo samú bodku, ale vďaka krému Vichy to tak nebolo. Áno, čierne bodky sa tvorili aj ďalej, ale viditeľne stále menej a menej. 

    Pri mojej hormonálnej búrke som sa nevyhla ani občasnej vyrážke. Žiaľ, hormonálnym zmenám zabrániť nevieme a tak musíme počítať aj s nepriateľmi na pleti, ale s krémom vďaka obsahu kyseliny salicylovej, ktorá je výborná v boji proti akné, som tvorbu vyrážky vždy na začiatku podchytila, krém ju krásne vysušil a tak bola raz dva preč. 

    Okrem spomínanej kyseliny salicylovej obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, ktorá je veľmi dôležitá z hľadiska hydratácie, čo je kľúč k lepšej kvalite pleti. Ďalej pomáha k rýchlejšej regenerácii pleti, zlepšuje farbu pleti a ochraňuje pleť pred vonkajším znečistením. 

    Krém má fluoridnú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a hneď zjednotí farbu pleti, takže je krásna bez červených fľakov. Vďaka už zjednotenej pleti je krém výborný aj ako báza pod make-up. Nezanecháva mastný film, pleť krásne zmatní a dodá jej pocit sviežosti. Je to super z hľadiska šetrenie času, lebo ráno si pleť vyčistím, nanesiem krém Vichy a hneď môžem použiť make-up. 

    Krém nie je veľmi hustý, takže ho netreba nanášať na pleť veľmi veľa, lebo sa aj ľahko rozotiera. Taktiež nie je ani riedky, čo mne osobne veľmi vyhovuje.

    Vôňou mi pripomína ruže. Po nanesení cítim príjemný chlad na pleť. Žiadny pocit napnutej či zlepenej pleti. Aplikuje sa ráno a večer na čistú pleť.

    Po testovaní môžem potvrdiť, že mám menej čiernych bodiek, pleť mám krásne hydratovanú a v problematickej časti omnoho menej mastnú.

    Jediné mínus vidím v tom, že krém nemá žiadny UV faktor, čo je veľmi veľká škoda hlavne teraz, keď sa blíži leto. 

    Testovanie ma veľmi bavilo, krém splnil všetky moje očakávania a určite si zakúpim viac výrobkov z radu Normaderm. Cena za túto kozmetiku je prijateľná, skôr by som povedala, že až výborná za účinky, ktoré dokáže. Určite si zaslúži miesto aj na vašej políčke v kúpeľni.

    Ďakujem tímu Modrého koníka že mi dalo možnosť stať sa jednou z tých šťastných, ktoré sa na testovaní podieľali, a dokázal mi, že predsa existuje niečo dokonalé pre mňa.

    suzannaa
    11. máj 2019    Čítané 324x

    Môj boj s "bodkami"

    Doteraz som sa akosi testovačkám na koňovi vyhýbala. No v onen deň som zahliadla testovačku na kozmetiku Vichy. Zbystrila som pozornosť, keďže tú kozmetiku mám rada a mám s ňou samé dobré skúsenosti. Vyskúšala som už deodorant, pleťovú vodu, make-up atď... Tak reku, pozriem sa, o čo ide. A na mňa vykukla možnosť skúsiť si krém, resp. sérum Normaderm Phytosolution, ktorý bojuje s nedokonalosťami pleti. Vravím si, óó niečo pre mňa, keďže čiernych bodiek na nose a pupáčikov mám požehnane, aj napriek môjmu veku. Zapojila som sa, napísala krátky koment a odoslala. Priznám sa, aj som neskôr zabudla, že som sa niekde prihlásila do súťaže, popri troch malých tornádach mi to sem tam už vypadáva 😀 No o pár dní na mňa blikala na mobile správa z koňa a tam, hľa, vybrali si ma na testovanie na skúšku séra. Skákala som tuším meter od zeme, čo som sa tak tešila a už som sa nevedela dočkať, kedy s tým kuriér dorazí.

    Ten deň onedlho prišiel a kuriér poobede zatrúbil, že má balík. Trhala som krabicu, doslova a v nej bolo dlho očakávané sérum, môj pomocník na „bodočky“. Hneď ma zaujala fľaštička. Mám rada nové veci, priznám sa, nikdy neostávam dlho pri nejakej jednej veci, kozmetike. Vždy musím skúšať čosi nové a ešte keď to má pekný obal, je to bonus navyše.

    Prišiel večer a s ním prvé zoznámenie s novinkou. Šup,  šup som sa odlíčila, očistila tvár a išla na to. Na úvod, ako som už spomínala ma zaujal obal, krásna fľaštička, tak som s tým narábala opatrne, až sa nerozbije. Och, to by bol hriech. Čo oceňujem veľmi, že obal nie je z plastu, ale zo skla. Ďalšia vec, ktorá príjemne prekvapila, bola vôňa. Niekomu by možno prekážala, alebo sa zdala divná, no mne krémik vonia. Ďalším milým prekvapením bola konzistencia. Najprv som si pomyslela, že to asi nebude nič pre mňa, keďže je taký redší, nie taký hustý krémový, na aké som zvyknutá. Ale po nanesení sa krém krásne vpil do pokožky a už som nepotrebovala naniesť nič iné. A už som len verila, že mi ten malý voňavý zázrak pomôže.

    A čo by to bolo za ďalšiu ženskú v rodine, aby nechcela vyskúšať nový krémik. Takže moja malá žienka testovala so mnou a bola hroooozne nádšená, že si môže dať dospelácky krém. Jeden večer sme si spravili menší babinec v kúpeľni, učila som ju ako odličovať a starať sa o pleť. No veď, čo sa za mládi naučíš 😀 A ja už odteraz dúfam a verím, že moja princezná sa nebude musieť trápiť s pleťou neustále tak ako ja. Od puberty som mala problematickú pleť, samá vyrážka a bodky. Vyskúšala som rôzne prípravky, aj od kožnej doktorky, dokonca aj tabletky, ale všetko bolo dočasné. Nevedela som sa dočkať dospelosti, lebo každý ma ubezpečoval, že keď budem dospelá, už to bude dobré a pleť sa upraví. Ha – ha, asi som sa zasekla niekde v puberte teda 😀 Čo už. Preto si musím dávať pozor, aké prípravky na pleť použijem, bohužiaľ, už ani vek neoklamem.

    Nanášala som si sérum každý deň, ráno aj večer. Zapáčilo sa mi a rada si ho nanášam. Krásne sa vpije do pokožky, pleť nie je mastná a ani sa neligoce. Čiže si kľudne môžem naniesť hneď make-up, čo oceňujem veľmi.

    Musím ale priznať, že bodky ešte stále mám, aj po niekoľkých týždňoch užívania, a aj sa mi tvoria vyrážky, ale bodky nie sú až tak viditeľné ako predtým a mám pocit, že vyrážky skôr zmiznú, resp. sa zahoja. No na druhej strane, na moje nemilé prekvapenie, sa mi začali tvoriť šupinky na koreni a špičke nosa, čo nie je moc príjemné a ani estetické, keď si potrebujem naniesť make-up.

    Ale určite som naň ešte nezanevrela a stále verím, že ten boj raz vyhrám. Uvidím teda, či ešte narobí nejaký zázrak, veď vo fľaštičke ešte toho ostalo dosť. Alebo si moja pleť bude aj naďalej zo mňa strieľať, tak ako celý život a zázraku sa nedočkám.

    Každopádne chcem poďakovať celému tímu koník_testuje, že som mala možnosť opäť vyskúšať niečo nové a zaujímavé. 

    simi252
    9. máj 2019    Čítané 476x

    Navždy nedokonalá pleť

    Už ako 14-ročná som začala mať problémy s pleťou. Boli dni, keď som naozaj nenávidela svoju pleť a s plačom sa pozerala do zrkadla. Nemusím snáď opisovať, že pubertiačky takéto veci zle znášaju. Nerozumela som, prečo niektoré maju naozaj dokonalú pleť ako bábika Barbie a iné ako ja boli tejto predstave na míle vzdialené a skôr by nás prirovnali k muchotrávke. Roky plynuli, na tvári bola odskúšaná rôzna kozmetika, aj liečivá, no napriek tomu pleť nebola stále dokonalá.

    Zrazu prišiel vyšší vek. Jedno dieťa, o 3 a pol roka druhé dieťa a 30-ka na krku. Človek by si pomyslel, že v tomto veku už predsa akné riešiť nebude treba, lenže ako sa hovorí „čo čert nechcel“, akné stále „zdobí“ moju pleť. Preto, keď som zbadala možnosť testovať krém od Vichy Normaderm Phytosolution na nedokonalosti – neváhala som a hneď som sa zapojila. Na moje veľke prekvapenie mi po čase prišla aj pošta od Modrého koníka. Bol začiatok apríla, keď mi volal kuriér, že mi nesie zásielku. A tak sa začalo veľké testovanie. 

    Hneď som balíček otvorila a skúmala so zvedavosťou jeho obsah. Vo vnútri sa skrýval malý, zelený flakoník v papierovej škatuľke. Krém som sa rozhodla hneď aj vyskúšať, predsa len som zvedavé ženské stvorenie 😊

    Prvé, čo sa mi veľmi zapáčilo, bolo kompaktné balenie krému, ktoré dobre padne do ruky. Ďalej veľmi oceňujem pumpičku, vďaka ktorej som si vždy vedela nadávkovať rovnaké množstvo krému. No a v neposlednom rade chválim aj to, že je v sklenenej fľaštičke a pekne vidieť zostatok v nej.

    Krém bol trochu riedšej konzistencie, na akú som bola doposiaľ zvyknutá, ale nebolo to nič, čo by mi prekážalo, bolo to len čisto o zvyku. Vôňu som nevedela najprv identifikovať, ale bola príjemná a pripomínala mi troška vôňu mentolu. Krém bol vláčny, dobre sa rozotieral, vstrebával a nezanechával pleť mastnú ani lepkavú. V zložení uvádzajú 2 % kyseliny salicylovej a kyselinu hyalurónovú. Vo svojej bohatej histórii boja s akné mi kyselina salicylova nebola neznáma.

    Prešli 2 týždne úplnej spokojnosti. Pleť bola takmer dokonalá. Podelila som sa s Vami počas testovania už touto fotkou, kde som bez make-upu. Naozaj moja spokojnosť bola vo všetkých smeroch. Vyhovovalo mi všetko, dokonca bol skvelý aj ako podklad pred nalíčením. Pleť bola hladká, vypnutá, skoro žiadne nedokonalosti. Proste bol to sen, na ktorý som čakala.

    Testovací čas plynul a ja som naďalej s nadšením testovala. Poctivo natierala 2x denne. Ráno na čistú pleť a večer po odlíčení znovu. Avšak tu niekde okolo 3. týždňa testovania nastal zlom a začal mi krémik spôsobovať šupinky okolo nosa a líc. Ako bonus som mala zhoršené akné. Ostala som nemilo zaskočená a zároveň sklamaná.

    Rozhodla som sa teda urobiť si píling a šupinky odstrániť, lenže nemalo to požadovaný efekt, lebo naďalej sa tvorili šupinky. Keď som naniesla make-up, vyzeralo to hrozne, celé zlé. Neskôr som si uvedomila, že zrejme stará známa kyselina salicylová mi podráždila pleť presne na miestach, kde mám pleť najviac citlivú a suchú.

    Po dlhšej úvahe, že čo ďalej som sa rozhodla používať na noc iný, výživnejší a mastnejší krém a Vichy mi robilo spoločnosť už len ráno pred zrkadlom. Nemusím snáď opisovať, že po tých dvoch týždňoch úplnej spokojnosti ma zaskočili tieto problémy. Povedala som si však, že som vďačná za testovanie, lebo na rodičovskej dovolenke si predsa len žena nedovolí finančne vyskakovať a Vichy nepatrí zrovna k najlacnejšej kozmetike.

    Rozhodla som sa dať ešte krému Vichy normaderm phytosolution ešte šancu, avšak v inom režime, ako odporúča výrobca, a uvidím, ako sa moja pleť zachová. Verím, že pleť sa nezhorší a to čím ma nemilo prekvapil rýchlo odznie a nastane wau efekt z prvých dvoch týždňov.

    Po mesiaci testovania z krémiku ubudlo málinko, takže jeho výdrž bude naozaj dlhá. Po svojej skúsenosti odporúčam krém ženám s akné, ALE nesmú mať suchú pleť. Ženy s citlivou pleťou sa nemusia báť, naozaj neštípe, nepáli ani nezanecháva červené mapy na pleti. V tomto Vichy naozaj môžem pochváliť, že keď píšu vhodné na citlivú pleť, tak to naozaj aj tak je. To, či sa skamarátime a zosúladime, uvidím časom. Nejdem krém vyslovene karhať, ale ani vynášať do nebies.

    Týmto sa chcem poďakovať tímu Modrého koníka za možnosť testovať niečo, s čím som nemala doposiaľ skúsenosť. Moja recenzia snáď pomôže aj Vám ostatným ženám trápiacich sa s akné v rozhodnutí, či si práve tento krém zakúpite a rozhodnete vyskúšať jeho účinky na svojej pleti.

    #test_normaderm #recenzia
    Krem.testujem uz dlhsie dobu ale este som sa o to s vami nepodelila. Lahucka konzisyencia, prijemny pre moju mastnu plet znacka ideal 👌👌👌

    Juuj, aká to radosť naniesť si make up na konečne hladkú pleť 😁😁😁pre niekoho samozrejmosť, pre mňa 5 rokov na RD taky "menší sviatok" 🤷‍♀️🤦‍♀️😁#test_normaderm

    Vitaj Pms. Ani tento mesiac ma neobišlo zhoršenie pleti, hoci už 3 týždne testujem krém #test_normaderm. Ale aspoň tie vyrážky nejdu do 3D 🤦‍♀️🤦‍♀️. Rýchlejšie sa zasušia a tým pádom to make up trochu zachráni 😊

    (2 fotky)

    #test_normaderm
    .. síce som použila na foto filter(myslím čo sa týka farby.. nie vyhladenia pleti ☝️☝️☝️) .. škvrny mi vidno podstatne menej a ono je zvláštne, že oni zmiznú sekundu po nanesení krému.. pridám neskôr foto kde je fotka urobená pred a tesne po a vidno maličký rozdiel, naozaj.. ako nejaké fľaky mi ešte ostali samozrejme 🤷‍♀️.. ale je to lepšie.. zatiaľ toľko moje postrehy 😉

    zutera
    Správa bola zmenená    25. apr 2019    

    #test_normaderm
    Á testování pokračuje.....tyden 2.
    Kde mám černé bodky?Kde jsou?Supeeeeer skoro zmizli,opravdu 👍😊.Já jsem tefa nikdy té kosmetice moc nedala,teda aspoň né pravidelně,proto jsem ráda že tento test mě ,,donutil" a ráno a večer si opravdu dám zaležet a pleť očistím a použiju krém.Na ten jsem si opravdu zvykla.Po dvou týdnech opravdu podstivého kremovaní je moje plet taková,,živější".Bodky na nose blednou-za co jsem opravdu vděčná.Těšim se na další týden s krémem Vichy 😉.Pěkný den všem

    #test_normaderm po zhruba 2 týždňoch používania krému je moja pleť na pocit jemnejšia a hladsia. Môžem potvrdiť, že je veľmi vhodný pod make up. Konečne mi nevidno šupiny, ani zle rozotrety make up, čo neznášam. S akné si u mňa zatiaľ ešte neporadil.

    #test_normaderm

    😍👌.. teším sa.. ide sa testovať 😉a čakám zázraky.. keďže konečne ma opustil problém akné💪, ale prišiel samozrejme problém č. 2 - nezjednotena pleť 🤷‍♀️🤦‍♀️☝️

    #test_normaderm Tak a dnešným dňom začína testovanie krémiku od Vichy normaderm phytosolution 🤩 sama som zvedavá na výsledky a som plná očakávaní. Modrý koník ďakujem za skvelú príležitosť zoznámiť sa s niečim novým 😘

    (2 fotky)

    Svet kozmetiky nie je cudzí žiadnej žene. Aký kozmetický produkt nesmie chýbať vo vašej každodennej starostlivosti o pleť? Za každú odpoveď poletia 3 srdiečka 💙

    A) Čistiaci gél
    B) Micelárna voda
    C) Denný krém
    D) Očný krém
    E) Nočný krém

    Zapojte sa do testovania a doplňte si váš kozmeticky arzenál o krém Vichy Normaderm Phytosolution, ktorý sa postará o problematickú pleť: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-kremom-vichy-normaderm-ky5f5h/

    #test_normaderm

    konik_testuje
    18. mar 2019    Čítané 3198x

    Vaše skúsenosti s krémom Vichy Normaderm

    Krásna a čistá pleť, ktorá žiari a oslní každého, koho stretnete... Aj pre vás je táto myšlienka skôr utópiou ako realitou? Patríte ku skupine žien, ktoré ráno vstanú a dúfajúc, že im cez noc nepribudli nové nedokonalosti, sa s malou dušičkou pozrú do zrkadla? Ak áno, tak potom je toto testovanie ako stvorené pre vás.

    Čo budeme testovať

    Poznáte ten pocit, keď sa vám na tvári zjaví nepríjemná vyrážka? Samozrejme, väčšinou v tej najnevhodnejšej situácii, však? Zatočte s problematickou pleťou so sklonom k akné a efektívne sa zbavte nedokonalostí pleti. Vichy vám prináša Normaderm Phytosolution, krém s dvojitým účinkom pre korekciu nedokonalostí pleti so sklonom k akné, ktorý si poradí nielen s prejavmi akné, ale zároveň nezabúda na to, že pleť treba hydratovať a regenerovať.

    Normaderm Phytosolution je unikátny krém od Vichy s aktívnymi látkami prírodného pôvodu pre dvojitý účinok na pleť so sklonom k akné:

    PÔSOBÍ PROTI NEDOKONALOSTIAM PLETI SPÔSOBENÝMI AKNÉ: čistí a koriguje viditeľnosť pupienkov, čiernych bodiek a stôp po akné.

    POMÁHA OBNOVE PLETI: hydratuje po dobu až 24 hodín, pomáha regulácii séba a znižuje viditeľnosť pórov. Regeneruje pleť a posilňuje jej funkciu ochrannej bariéry proti externým agresorom.

    Tento krém s ultraľahkou textúrou je na báze vody, ktorá zabraňuje upchávaniu pórov. Jeho nanášanie je príjemné, rýchlo sa vstrebáva a keďže nezanecháva mastný pocit na pleti, poslúži aj ako dobrý podklad pod make-up. Je hypoalergénny a vhodný aj pre citlivý pleť.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien, ktoré trápi problematická pleť so sklonom k ľahkej forme akné. Ženy, ktoré hľadáme, by sa mali zaujímať o svet kozmetiky. Musia byť komunikatívne a pripravené podeliť sa s nami o svoje testovanie a skúsenosti. Mali by poznať svoj typ pleti a užívať si starostlivosť o ňu.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste chceli efektívne bojovať s nedokonalosťami pleti a zúčastniť sa testovania tohto krému, stačí, ak napíšete komentár pod tento článok. V ňom nám popíšte vašu pleť a nezabudnite nám prezradiť, ako vyzerá vaša každodenná starostlivosť. Taktiež nám napíšte niečo krátke o sebe a skúste nás presvedčiť, že vy ste tá správne adeptka na toto testovanie.

    Čas na zapojenie máte do nedele 24.3.2019 a v pondelok 25.3.2019 vyberieme 10 žien, ktoré sa pustia do boja proti problematickej pleti.

    Tešíme sa na vaše komentáre a držíme vám palce,

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    11. mar 2019    

    Každá žena by sa chcela pýšiť krásnou, čistou a žiarivou pleťou. Bohužiaľ, iba niektoré majú to šťastie. Zvyšok žien sa trápi s nejakým tým problémom pleti. Aký typ pleti máte vy? Prezraďte nám a potešíme vás 3 srdiečkami ❤

    A) Problematickú
    B) Citlivú
    C) Normálnu
    D) Suchú
    E) Zmiešanú
    F) Takmer ideálnu, kde-tu sa nejaký malý problém vyskytne.

    Sledujte náš profil, už o týždeň budeme testovať niečo zo sveta Vichy dermokozmetiky ;)

    #test_normaderm