melani19
    10. jún 2019    Čítané 229x

    Naše testovanie s Oilesen

    Dostali sme na testovanie vitamín D3 Oilesen - 2x D3 400 a 2x D3 500

    Melani dostala od nich aj roztomilý darček Žirafku 🙂 U nás mala veľkú výhru 

    Naše prvé dojmy boli vynikajúce 🙂 Podívanie pre Melani bola jednoduchá a aj si pochutnala 🙂 Neviem posúdiť, ale zatiaľ nám veľmi vyhovuje. Nevidím žiadne negatíva🙂

    Vitamin D odporúčajú brať od batoľata🙂 Skúšali sme aj iné, ale musím uznať najviac nám pomáha práve Oilesen🙂 (nie, nechválim preto, že som to dostala zadarmo na testovanie) Hneď ako pominie idem kupovať ďalej 🙂

    Dostali sme aj vo podobe spreja 🙂 Ktorý používam ja.

    Už je to druhý rok, čo ma bolelo koleno. Po mesiaci používania už ma absolutne nebolí. Vždy som mala problémy s kosťami a odklopem u mňa je pozitívum vtomto smere 🙂 Ja odporúčam, aspoň za vyskúšanie, možno práve aj vám pomože tak. ako nám. 

    PS.: má výbornú chuť 🙂

    ĎAKUJEME 🙂

    adriana1609
    3. jún 2019    Čítané 214x

    Test na "Déčko" s Oilesen

    Sme veľmi radi, že sme mohli skúsiť nové déčko. Oilesen má príjemné balenie tekutého vitamínu D v sympatických šikovných flaštičkách, akurát tak do ruky. Jedno kvapkacie bezpríchuťové s dávkovacou pipetkou vovnútri, druhé s rozprašovačom pomarančovej chuti.

    Striekacie déčko si obľúbila staršia dcéra. Vyhovovala jej chuť, mierne sladkastá, aj forma podania. Podávala si ho neskôr úplne sama (10ročná). Menšej 6-ročnej striekacia varianta nesadla. Prekážal jej priamy strek do pusy, prišlo jej to nepríjemné. Nechutilo jej. Ja som vyskúšala tiež obe varianty. Podanie vstrekom mi neprekážalo, je to fajn, no príchuť mi pripadala trochu ako umelé sladidlá. Kvapkacie déčko by som odporučila asi skôr menším deťom, to podanie vo forme kvapky mi príde také šetrnejšie, hlavne pre tie detičky, ktoré nerady čokoľvek užívajú. Déčko pokladám za jeden z najvýznamnejších vitamínov potrebných telu, keďže okrem pozitívneho vplyvu na kosti je nevyhnutnú na udržiavanie homeostázy v tele, čo zn. rovnováhy nášho vnútorného človeka. Jeho nedostatok sa veľmi rýchlo prejaví na oslabenej imunite, na únave či do konca to môže zájsť až po depresijné stavy. Možno to niekomu príde ako nafukovanie, ale realita je taká, že bez déčka sa existovať nedá. Ak jeho hladina v tele je mizivá či pod hranicou, skôr či neskôr sa to nrjako prejaví. Pozor ale, všetkého veľa škodí. Ak sa začneme vystavovať letnému slniečku,užívanie D ako výživového doplnku treba prerušiť. Imunológovia odporúčajú užívať takýto vitamín D od októbra do mája. Potom, keď nastupujú slnečné lúče, je dostačujúce prijímať ho zvonka cez pokožku.

    Testovanie mi trochu sťažila choroba, pretože tieto jarné alergie sú skrátka nevyspytateľné. Déčko nám síce nezaručí 100 % zdravie, no prispieva vo veľkej miere k jeho udržiavaniu. Pomáha v boji proti vírusom. Preto odporúčam užívať déčko každý deň ešte prv, než sa vyberiete do školy, škôlky, zamestnania v čase od októbra/novembra až do mája.

    #recenzia na #test_oilesen 

    adriana1609
    Správa bola zmenená    2. jún 2019    

    #recenzia na #test_oilesen
    Sme veľmi radi,že sme mohli skúsiť nové déčko..Oilesen má príjemné balenie tekutého vitamínu D v sympatických šikovných flaštičkách akurát tak do ruky..Jedno kvapkacie bezpríchuťové s dávkovacou pipetkou vo vnútri, druhé s rozprašovačom pomarančovej chuti. Striekacie déčko si obľúbila staršia dcéra.Vyhovovala jej chuť, mierne sladkastá,aj forma podania..Podávala si ho neskôr úplne sama(10ročná).Menšej 6ročnej striekacia varianta nesadla.Prekážal jej priamy strek do pusy,prišlo jej to nepríjemné.Nechutilo jej.Ja som vyskúšali tiež obe varianty..Podanie vstrekom mi neprekážalo,je to fajn, no príchuť mi pripadala trochu ako umelé sladidlá. Kvapkacie déčko by som odporučila asi skôr menším deťom..to podanie vo forme kvapky mi príde také šetrnejšie, hlavne pre tie detičky,ktoré nerady čokoľvek užívajú...Déčko pokladám za jeden z najvýznamnejších vitamínov potrebných telu,keďže okrem pozitívneho vplyvu na kosti je nevyhnutnú na udržiavanie homeostázy v tele,čo zn.rovnováhy nášho vnútorného človeka..Jeho nedostatok sa veľmi rýchlo prejaví na oslabenej imunite,na únave, či do konca to môže zájsť až po depresijné stavy. Možno to niekomu príde ako nafukovanie,ale realita je taká,že bez déčka sa existovať nedá..Ak jeho hladina v tele je mizivá,či pod hranicou,skôr či neskôr sa to nrjako prejaví..Pozor ale,všetkého veľa škodí. Ak sa začneme vystavovať letnému slniečku,užívanie D ako výživového doplnku treba prerušiť.Imunológovia odporúčajú užívať takýto vit.D od októbra do mája.Potom ked nastupujú slnečné lúče,je dostačujúce prijímať ho zvonka cez pokožku.Testovanie mi trochu sťažila choroba,pretože tieto jarné alergie sú skrátka nevyspytateľné..Déčko nám síce nezaručí 100 % zdravie,no prispieva vo veľkej miere na jeho udržiavaní.Pomáha v boji proti vírusom...Preto odporúčam užívať déčko každý deň ešte prv než sa vyberiete do školy,škôlky,zamestnania v čase od októbra/novembra až do mája.

    siasis
    30. máj 2019    Čítané 180x

    👉 Testovanie Oilesen D3 👌

    🌞 Maminky, takže ja som sa prihlásila na testovanie tohto vitamínu a popravde som bola milo prekvapená, keď nás kuriér navštívil 💋 Keďže počasie nám veľmi nepraje a dažďa a zimy je viac než dosť, som rada, že som slniečko mohla dopriať deťom aspoň v tomto vitamíne 👌

    👉 Tu vám napíšem niečo o vitamíne D a prečo je pre deti dôležitý 👍

    Za normálnych okolností sa vitamín D tvorí v koži pôsobením slnečného žiarenia z provitamínu 7-dehydrocholesterolu, derivátucholesterolu. Zaujímavé však je, že ak sme opálení alebo ľudia s tmavšou pokožkou budú prijímať oveľa menej déčka, pretože ich pigment pôsobí ako filter a prepustí menej slnečných lúčov. ❄ Problém nastáva v období od novembra do februára. 🌞 Dávka slnečných lúčov v zime nie je dostatočná na to, aby sa v pokožke vyprodukoval dostatok vitamínu D.

    V zime sa vraj dostáva do tela zväčša iba potravou živočíšneho pôvodu 🥩 (napr. olej z rybej pečene [treska, platýz],🍗 sleď, sardinka, losos). Menšie množstvo je v mäse, vaječnom žĺtku 🥚, mlieku, mliečnych výrobkoch🥛. 🥦 Vegetariáni majú k dispozícii iba 🍄 hríby sušené na slnku, kvasnice, kakao, kokos🥥, ďatle alebo rastlinné tuky a oleje či obilniny "umelo" obohatené (fortifikované) o vitamín D. 🍅 Rajčiny obsahujú déčko len v lístkoch rastliny. Pri varení sa vitamín neznehodnocuje.

    👉 Nám ako vege rodinke nám prišiel úplne vhod, pretože je to na princípe olivového oleja🍸 je #bezlepku , #bezcukru , #bezlaktozy takže aj pre vegánov.

    🎁 V balíčku sa nachádzal 2x pre deti od 1 m s kvapkadlom, 2x pre deti od 4 rokov až po dospelých vo forme spreja a plyšová 🦒 žirafa, ktorú si hlavne starší veľmi oblúbil 🦒. Vitamín D3 podávame 1x do dňa a musím uznať, že chuťovo je veľmi dobrý, má chuť po pomarančoch a nepostrehla som žiadne negatívne účinky ako pri inom Vitamíne D. Takže za nás 👍 palec hore 👍

    janasim
    29. máj 2019    Čítané 318x

    Vitamín D

    Vitamín D - slnečný vitamín, vlastne ani nie je vitamín 🙂. Je to prohormón, a preto ovplyvňuje náš celý organizmus.

    Má dve formy, D2 a D3. D2 je syntetická, nevykazuje zvlášť pozitívne účinky. D3 je prirodzenou formou vitamínu D. Získavame ho opaľovaním a orálnou formou. Počas zimných a jesenných mesiacov slnečné žiarenie v našich zemepisných šírkach neobsahuje dostatok UVB na tvorbu vit. D v koži.

    Skúšali sme vitamín D3 od švajčiarského výrobcu Valentis, Oilesen. V olivovom oleji a vo forme ústneho spreja s pomarančovou príchuťou. Pomarančová príchuť je príjemná a isto sa páči deťom. My sme však uprednostnili olejček s kvapkadlom, pretože je bez konzervantov.

    Imponuje mi jeho 100 % prírodné zloženie od Oilesen, vhodné už od ukončeného jedného mesiaca veku dieťaťa, preto ho odporúčam a ďakujeme za možnosť vyskúšať ho 😊.

    adazdca
    28. máj 2019    Čítané 210x

    Slniečkový vitamín

                                                        Slniečkový Vitamín.

    Už prívlastok slniečkový určite každému pomôže uhádnuť, o akom vitamíne bude reč. Áno, správne, je to vitamín D. U nás má tento vitamín odnedávna aj nový názov,  a to: žirafkový vitamín.

    Žirafkový preto, lebo sme mali možnosť testovať tento vitamín od firmy Oilesen, ktorá má v logu žirafku. Konkrétne sme testovali vitamín D - kvapky a Vitamín D - ústny sprej s pomarančovou príchuťou.

    Viete, aká je vlastne funkcia vitamínu D a čo sa stane pri jeho nedostatku?

    Vitamín D ovplyvňuje celé vaše telo. Jeho nedostatok spôsobuje únavu a depresiu a syndróm nepokojných nôh. Je to aj prevencia pred osteoporózou. Zvyšuje nám imunitu. Podporuje vstrebávanie vápnika v tele a udržuje jeho rovnováhu v pomere k fosforu, to všetko pre zdravie a pevnosť vašich kostí a zubov. Obmedzuje zhubné množenie buniek v prípadoch rakoviny prostaty, kože, hrubého čreva a prsníka. Znižuje aj riziko vysokého krvného tlaku. Jeho nedostatok tiež znamená pokles tvorby inzulínu a riziko glukózovej poruchy a cukrovky prvého typu. Je účinný pri liečbe niektorých ochorení kože ako je psoriáza, stimuluje rast a rozvoj buniek pokožky.

    Dopĺňanie vitamínu D počas tehotenstva zabezpečuje správny vývoj kostry plodu a predchádza nízkej pôrodnej váhe. V období dojčenia zvyšuje tvorbu mlieka. Adekvátny príjem vitamínu D v detstve a puberte sa tiež podieľa na správnom vývoji organizmu. Vitamín D má aj dokázateľné pozitívne účinky na centrálny nervový systém. Jeho nedostatok spôsobuje únavu a depresie.

    Poďme teraz k samotnému testovaniu. Viac ako 2 týždne sme užívali tento vitamín Oilesen. Veľmi lákavá forma v podobe ústneho spreju zaujala môjho syna. Avšak musím skonštatovať, že tento produkt má aj konzervačné látky: benzoan sodný a aj emulgátor – Polysorbát 80, takže tento produkt by som deťom neodporúčala, aj keď syna veľmi lákala hlavne možnosť striekať „pomarančovú vodičku“ priamo do úst.

    Naopak D vitamín Oilesen v podobe olejových kvapiek má omnoho lepšie zloženie, a to len extra panenský olivový olej a cholekalciferol /vitamín D/. Takže táto forma vitamínu D je určite vhodnejšia pre deti kvôli čistému zloženiu bez konzervačných látok a emulgátorov.

    Ako môžeme telu vlastne dodať vitamín D?

    1. Môžete ho dostať do tela stravou. Najlepším zdrojom vitamínu D je najmä rybí olej a tučnejšie ryby – losos, haring, kapor, zubáč. Okrem toho aj vaječné žĺtky, huby, droždie, kakao, kokos či mlieko a mliečne produkty. Z rastlín ho obsahuje lucerna siata a avokádo. Déčkom sú umelo obohatené aj niektoré potraviny, napríklad cereálie, rastlinné tuky a mliečne výrobky. Denne by ste mali prijať asi 5 až 10 mikrogramov tohto vitamínu, čo zodpovedá minimálne 200 g ryby alebo trom vajíčkam, v zime však treba zvýšiť príjem tohto vitamínu až trojnásobne.
    2. Najdôležitejšie formy tohto vitamínu sú D3, ktorý vzniká v koži účinkom slnečného UV žiarenia. V našom strednom zemepisnom pásme potrebujete na získanie adekvátnej dennej dávky v letných mesiacoch asi 20 minút pobytu na slnku, pričom slnko musí byť aspoň 45˚ nad horizontom. Najlepšie medzi 11. a 14. hodinou asi 3x týždenne. Od novembra do februára však v našom miernom pásme nie je dostatok takého slnečného žiarenia, ktoré by poskytlo potrebné množstvo tohto vitamínu. Nutná dĺžka pobytu na slnku závisí tiež od množstva farbiva, ktorý máte v koži: „tmavší“ ľudia tvoria vitamín D v pokožke pomalšie, preto by mali byť dlhšie na slnku ako „bledí“. Dlhší pobyt je nutný, ak máte na sebe natretý opaľovací krém s vysokým faktorom.

    Môžete ho užívať vo forme výživového doplnku s vitamínom D. Za deň je potrebná dávka od 200 UI do 4000 UI/deň /medzinárodné jednotky/, to je 5 – 100 ug. Prevencia krivice sa začína už prvou návštevou v detskej poradni, kedy dieťa už od ukončeného druhého týždňa života užíva vitamín D vo forme kvapiek.

    A čo dodať na záver?

    V zimných mesiacoch určite budeme pokračovať v užívaní D-vitamínu a doporučujem olejové kvapky od firmy Oilesen skúsiť aj iným. Treba dodržiavať pravdaže dávkovanie uvedené výrobcom, nakoľko je dôležité, aby sa človek nepredávkoval.

    #test_oilesen a #recenzia

    katthy18
    28. máj 2019    Čítané 138x

    Ako sme s Oliviou objavili obľúbený vitamín...

    Zo začiatku je dôležité poznamenať, že som sa nikdy na ničom podobnom nezúčastnila, o to viac som sa potešila, keď mi prišla správa, že nás vybrali na testovanie niečoho, čo viem, že budem využívať aj do budúcna, keďže o mesiac privitame do našej rodiny nového člena.

    Balíček obsahoval vitamín D v olejovej forme a vitamín D v spreji s pomarančovou príchuťou. Prvé dni sme začali s olejovým, ktorý som pridávala Olivke do lyžičky mlieka každé ráno. Bola s tým v pohode, keďže je zvyknutá na ranné vitamínové rituály, ale nijak zvlášť nadšená nebola. Neskôr som pochopila prečo...

    O niekoľko dní neskôr som presedlala na vitamín v spreji, ktorý je s pomarančovou príchuťou a odvtedy si ráno bez neho nevieme predstaviť! Výhodou je, že si ho vie dieťa aplikovať samo, čo sa u nás neskutočne ujalo. Pripisujem to však aj jeho úžasnej chuti. Jemnulinká pomarančová príchuť, ktorá jemne prekrýva olejovú stopu, si našla v našej rodine svoje miesto a keď zabudnem ja na dennú dávku, tak mi to Olivka s radosťou pripomenie 😉

    Čo sa týka dávkovania, dodržiavame odporúčané dávkovanie, opísané v popise. Vďaka Oilesenu sme si každý deň v mesiaci máj mohli dopriať toho, čo nám najviac chýbalo - slnka.

    Ďakujeme Oilesen.

    Seidlovci

    tatiana269
    27. máj 2019    Čítané 312x

    Testovanie so žirafkou alebo ako nám chutil „slniečkový“ vitamín

    Určite sa každý z nás poteší, keď niečo len tak dostane... Aj u nás to tak bolo. Jedno ráno prišla zásielka a v nej plyšová žirafa a 4 fľaštičky. Dcérka sa potešila hračke a mama zase vitamínom. Síce by som osobne toto testovanie nechala na jesenné - zimné obdobie, prišlo nám vhod, keďže jar bola upršaná, častokrát bez slnka.

    Ešte pred testovaním som si preštudovala pár článkov o vitamíne D. Človek ho získava najmä zo slnka a z niektorých potravín ako: ryby, huby, vajcia, syry, maslo, mlieko... Vitamín D prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov, k správnemu fungovaniu svalov a imunitného systému a pomáha vstrebávať vápnik a fosfor. Vitamín D3 Oilesen je bez cukru, lepku a laktózy, teda vhodný pre každého.

    Takto sa začalo naše testovanie D3 vitamínu Oilesen.

    Dcérka každé ráno dostáva svoju dávku vitamínu D3 400 kvapky, ktoré sa dávkujú kvapkadlom a sú v 10 ml fľaške. Osobne mi viac vyhovuje pumpička. Tento D vitamín je sýtej žltej farby bez chuti, resp. ho cítiť po olivovom oleji, ktorý je jeho podstatnou zložkou. Konkrétne tento D vitamín je vhodný od ukončenia 1. mesiaca dieťaťa. Na dcérke som nepostrehla žiadne vedľajšie účinky, ako napríklad bolesť bruška pri inom nemenovanom D vitamíne.

    Ja som testovala vitamín D3 500 ústny sprej s pomarančovou príchuťou, ktorý je v 30 ml fľaške. Ide o veľmi chutný a praktický spôsob dopĺňania vitamínu priamo do ústnej dutiny s rýchlym vstrebávaním. Konkrétne tento D vitamín je vhodný od 4 rokov. Ja som si dávkovala 2 vstreky denne.

    Testovanie nás veľmi bavilo, najmä keď sme pripravovali súťaže so žirafkou pre ostatné mamičky.

    sapa20
    27. máj 2019    Čítané 212x

    Wau, toto som nečakala


    Moje deti, Samko 8r a Filipko 1r4m, dostali na testovanie vitamín D3 Oilesen - 2x D3 400 a 2x D3 500. Na spríjemnenie testovania nám pribalili maskota Žirafku.

    Prvé dojmy boli veľmi pozitívne. Samko aj Filipko mňamkali. Celkovo podávanie bolo veľmi jednoduché a chutné 😃.

    Samko je od narodenia chorľavý (stihli sme aj kúpele), a preto keď začne choroba, siahame po bylinkách, preplachoch nosa a vitamínoch. Ak neustupuje, ideme k dr. Testovanie prišlo vhod, keďže mu dr. odporúčala brať vitamín D. Počas užívania vitamínu ho zastihla nádcha. Za normálnych okolností by trvala 2 týždne. Teraz o polovicu menej 🙏. Popri vitamíne D3 bral aj B komplex. V tejto kombinácii nám začal pekne jesť (nejedák), má lepšiu náladu a ubudli stresy.

    Filipko

    Pol roka sme neužívali vitamín D3. Skôr som ho dopĺňala stravou + je na UM. No počasie nie a nie sa umúdriť. Aj u neho prišlo vhod testovanie. Počas užívania bol očkovaný, super to dal, a tiež mal nádchu. Prešla ho veľmi rýchlo.

    A teraz to príde!!!

    Asi po 2 týždňoch som po kúpaní ostala milo prekvapená. Na nohách mu zmizol EKZÉM! 😃😮 Nič iné som nemenila. Len som začala dávať D3 Oilesen.

    Neskôr som si prečítala post od spolutestujúcej so psoriázou a doplo mi.


    Za mňa veľká, preveľká spokojnosť s testovaním a jeho výsledkami.

    Ďakujem zo srdca ❤

    adriana1609
    Správa bola zmenená    21. máj 2019    

    Neviem ako u vás,ale my sme teraz mierne nalomení.Už si to pýta dlhodobejšie mať stále počasie a viac slniečka.Tak ako ho potrebujú kvietky,aby sa im hlávky otvárali,tak ho treba aj nám,aby naša myseľ,telo bolo otvorene dobrým veciam..Kým ho je nedostatok,nedovolíme si vynechať jeho náhrady vo forme "Déčka",lebo keď ho je málo,aj dobrej nálady je málo..Jeho nedostatok v tele nielenže naštrbí imunitu,no vplýva aj na psychiku,pretože všetko so všetkým súvisí.A preto testujene dalej s #test_oilesen

    #test_oilesen
    Stále pokračujeme v testovaní vitamínu D od Oilesen. Ktorú značku ste mali možnosť skúsiť vy? Pripadne čo uprednostňujete pri výbere ?

    Tento nečas je ako stvorený na oslabenie imunity...a preto nezabúdame na jej podporu vitamínmi...každé ráno pred odchodom z domu C a D musí byť!Poobede si zasa doprajeme ovocie,zeleninku,ideálne z nášho regiónu.Vitamíny sú naši spolubojovníci,s nimi lepšie odvolávame vírusom.#test_oilesen

    #test_oilesen
    Už viac ako týždeň testujeme celá rodina D vitamín Oilesen. Syna maximálne baví užívanie prostredníctvom spreju. Pre 6 ročného stačí 1 streknutie pod jazyk. To by on prijal aj 3-4 krát, keďže je to príjemná pomarančová chuť....

    Ďakujeme🙏😍 #test_oilesen že,môžeme byť súčasťou🙂 Naše úplne prvé testovanie,a o to väčšia radosť,že je to vitamín,ktorého prítomnosť v tele je nesmierne dôležitá. Keďže telo ho nevie samo produkovať, a slniečko nie vždy svieti,a ani rybky každý nemusí, stravou ho často pokryť nedokážeme..Od novembra do júna nám ho vedia zabezpečiť práve takéto doplnky..Ďakujeme aj za milý darček, už má svoje dvojmeno, žirafka Jerry Jeniffer😁

    (2 fotky)
    katthy18
    Správa bola zmenená    3. máj 2019    

    #test_oilesen dnes je ten deň, kedy začíname 🙂 a poteší sa aj Olivka 🙂

    #test_oilesen
    Tešíme sa, že sa na nás usmialo šťastie a boli sme vybratí na testovanie vitaminu D. Dnes k nám dorazil balicek Oilesen, kde bola malá žirafka -maskot firmy a 2 ks vitamínu D vo forme pomarančového spreju a 2 ks Dčka vo forme olejových kvapiek..Sprej Tomaška hneď zaujal a aj sme ho použili, chutil dobre. Žirafku hneď zbalil, že bude robiť spoločnosť pri zaspávani😊 Od zajtra testujeme všetci členovia rodiny.

    (2 fotky)

    „Kam nechodí slnko, tam chodí lekár.“ No nie vždy stačí iba slnko. Vitamín D zohráva v otázke zdravia naozaj dôležitú úlohu. Vie to aj maskotka žirafka ;) Preto vám prináša tento prírodný produkt pre celú rodinku. Vedeli ste, že nedostatkom vitamínu D trpí nespočetné množstvo ľudí? Viete koľko?

    A) 100 000
    B) 1 milión
    C) 1 miliarda

    Za každú odpoveď vám poletia 3 srdiečka 💙

    Odpoveď nájdete aj v našej výzve na testovanie vitamínov D3 od Oilesen: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-produktami-oilesen-k21vdl/ ;) Ešte sa stíhate zapojiť 🙂

    #test_oilesen

    konik_testuje
    15. apr 2019    Čítané 2490x
    Image title

    Vaše skúsenosti s produktami Oilesen

    Pomaly je tu opäť ten čas, keď slnečné lúče šteklia naše tváre. Slnko dokáže priam zázraky. Odháňa pochmúrnu náladu, nabíja nás energiou a dokáže vyčarovať úsmev na našich tvárach. Ak však ide o vitamín D, tak slnko nestačí. Vedeli ste, že podľa odhadov je na svete až 1 miliarda ľudí, ktorí ho majú nedostatok? Vezmite zdravie svojej rodinky do vlastných rúk. Vďaka Vitamínu D3 od Oilesen to bude hračka.

    Čo budeme testovať

    Vitamín D zohráva dôležitú úlohu nielen v detstve, ale je dôležitý aj v puberty a v dospelosti, obzvlášť v období tehotenstva či dojčenia. Vitamín D patrí do skupiny vitamínov rozpustných v tukoch. Okrem najznámejších pozitívnych účinkov na hustotu kostí a zdravie chrupu má aj mnoho ďalších pozitív. Podporuje imunitný systém, znižuje riziko vzniku rôznych druhov rakoviny, výskyt kardiovaskulárnych, neurologických či psychiatrických ochorení, a zohráva významnú úlohu pri prevencii pred osteoporózou. Keďže myslíme na zdravie celej rodinky, zásobíme vás balíčkom, v ktorom nájdete vitamín D pre každého člena:

    OILESEN VITAMÍN D3 400 kvapky sú vhodné pre brušká našich najmenších drobcov od ukončeného prvého mesiaca. Ich zloženie je 100 % prírodné – Vitamín D3 a extra panenský olivový olej, ktorý zlepšuje vstrebávanie vitamínu D3. Sú bez konzervantov, É-čok, antioxidantov, cukru, lepku a laktózy.

    OILESEN VITAMÍN D3 500 v spreji je ideálny pre celú rodinu. Ide o novinku s pomarančovou príchuťou, ktorá zaistí cez ústnu dutinu čo najrýchlejšie podanie vitamínu D3. Je taktiež bez cukru, lepku a laktózy. Je vhodný nielen pre mamičku a otecka, ale aj pre všetkých veľkáčov od 4 rokov.

    Celé testovanie vám bude spríjemňovať aj MASKOTKA ŽIRAFKA, ktorá sa určite skamaráti s každým drobcom. Je mäkká, poslušná a má rada spoločnosť. Bude vždy po ruke a pripravená zúčastniť sa testovania spolu s vami, keďže spoločne sa to lepšie tiahne ;)

    Sledujte Oilesen Vitamín D na ich Facebook a Instagram účtoch.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 mamičiek, ktoré sa zaujímajú o zdravie svojej rodinky. Mali by viesť aktívny život, inklinovať k prírodným produktom a k otázkam zdravia pristupovať zodpovedne. Mamičky, ktoré hľadáme, by mali byť komunikatívne a pripravené podeliť sa o skúsenosti z testovania nielen písomnou formou, ale aj prostredníctvom fotografií, ktorými nám celý priebeh priblížia.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste chceli využiť túto príležitosť a stať sa jednou z 10 testujúcich mamičiek, stačí napísať komentár, v ktorom nám priblížite svoju rodinku. Popíšte nám, ako sa staráte nielen o zdravie svojich detí, ale aj o to svoje. Nezabudnite spomenúť vek ratolestí. Pokojne sa rozpíšte, už teraz sa tešíme na vaše komentáre.

    Čas na zapojenie máte do nedele 21.4.2019 a v pondelok 22.4.2019 vyberieme mamičky, ktoré oslovíme internou poštou a budeme ich informovať o priebehu testovania.

    Držíme palce a prajeme vám krásny, slnečný deň,

    konik_testuje

    Nedostatok „slnečného“ vitamínu D môže mať mnoho príznakov. Pozorujete na sebe niektoré z nich? Ako už tušíte, za vašu odpoveď vás potešíme 3 srdiečkami ❤

    A) Únava a ospalosť 😴
    B) Podráždenosť 😠
    C) Smútok 😢
    D) Opakované infekcie a zvýšená chorobnosť 🤒

    Už o týždeň sa pustíme s produktami Oilesen do boja s nedostatkom vitamínu D, tak nás sledujte a zapojte sa 🙂

    #test_oilesen