tichalenka
    23. dec 2020    Čítané 121x

    Hodnotíme pozitívne

    Ako 4.členná rodinka s dvomi malými deťmi, sme mali možnosť testovať STODAL. Našu rodinu vedieme homeopaticky a radi sme vyskúšali pravé tento sirup.

    O sirupe sme už predtým počuli, mnoho je negatívneho a mnoho pozitívneho. My ho hodnotíme pozitívne, ale naozaj je nutné počkať si na výsledok. Žiadnu mamičku nepoteší, keď jej dieťa sa v noci dusí a nemôže spinkať a často siahame po silnejších alternatívach. My jednu noc vydržíme s deťmi a potom príde vytúžene zlepšenie.

    Hneď ako sa kašeľ objavil, dávkovali sme Stodal podľa návodu. Prvý deň sme zmenu nevideli, ale ďalšie dni naozaj kašeľ odchádzal a rozpúšťal sa. Je doležíte veriť mu a používať ho viac dní a bez bežne dostupných neprírodných liekov sa to da zvládnuť.

    V dnešnej dobe však mamičky majú tendenciu rýchlo podať lieky, aby rýchlejšie ustúpili príznaky. U nás teda kašeľ viac ako na tri dni nepoznáme, keďže homeopaticky zvládneme situáciu.

    Mamičky, určite odporúčame vyskúšať a veríme, že aj vám Stodal pomôže.

    Radi sa opäť zapojíme do súťaží a ďakujeme modrému kroniku za možnosť testovania.

    Krásne sviatky všetkým.

    #test_stodal a #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    tajka17
    22. dec 2020    Čítané 149x

    Stodal a naša skúsenosť

    Rada sa zapájam do rôznych súťaží, a šťastie sa teda na mňa už párkrát usmialo. Vždy ma to veľmi poteší, samozrejme, koho by nie. Ale do testovania sa som sa ešte nezapojila, preto keď prišla správa o testovaní na Stodal, povedala som si, prečo to neskúsiť. Veď všetko je raz po prvýkrát. Bola som veľmi prekvapená, keď mi prišla ďalšia správa, že nás vybrali. Balíček bol v priebehu pár dní doma a padol nám presne do rany, keďže sme akurát prechádzali nejakou virózou.

    So sirupom sme už mali skúsenosti, nakoľko naša pani doktorka nám ho už odporučila v minulosti. Mám 2 dcérky, 5 a 2 roky, a ako začala chodiť staršia do škôlky, tak sme si tých chorôb ,,užili" viac než dosť. A mladšia to chytí samozrejme tiež vždy. 

    Sirup sme hneď nasadili. Mia mala sople a pridružený suchý, dráždivý kašeľ. Stodal som jej podávala v priebehu 6 dní. Každým dňom kašľala menej, až kašeľ úplne prešiel.

    Stodal som vyskúšala aj sama na sebe, ešte počas tehotenstva a tiež som zaznamenala pozitívne účinky. Takže ho budeme určite používať aj v budúcnosti a odporúčam ho vyskúšať aj iným mamičkám, aj keď viem, že veľa z vás má na to úplne iný názor. Keď som čítala komentáre pod mojimi príspevkami, tak sa naozaj líšili a veľa mamičiek nemalo dobré skúsenosti a myslia si, že je to len sladká voda. Možno. Neviem. Nie som farmaceut. Ale my máme dobrú skúsenosť a za nás odporúčame a ďakujeme aj Modrému koníku za možnosť zapojiť sa. 

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    kkaciatko
    22. dec 2020    Čítané 134x

    Testovanie so sirupom Stodal

    Ponúkla sa nám možnosť otestovať sirup Stodal. Veľmi sme sa potešili, nakoľko môj syn máva pravidelne problémy s kašľom, len čo nastúpi chladné počasie. A keďže máme doma malé bábätko, tak sme syna nechali doma, v domnení, že sa nám choroby vyhnú. Veru nevyhli. Jedno ráno začal pokašliavať a večer už kašľal silno. Kašlanie pretrvávalo aj v noci a to som už vedela s istotou, že na rade je sirup Stodal.

    Ak nám ten nepomôže, tak už nič. A veru zázraky sa dejú. Syn mal kašeľ asi 4 dni. Sirup som mu dávala podľa dávkovania. Prvý deň som nevidela žiadny rozdiel. Druhý deň som si všimla, že kašeľ sa o niečo zjemnil. V noci prestal kašlať úplne. Cez deň začal vykašliavať a to som vedela, že super sirup zaberá. Kašeľ po úspešnom podávaní pekne vymizol. To, s čím sme sa predtým pasovali skoro týždeň, ak nie viac, sme so sirupom Stodal zvládli za 4 dni. Úprimne, neviem ako chutí, ale teda syn sa netváril nadšene, ale hlavné je, že pomohol. Takže za mňa super. Odporúčam zo všetkými desiatimi. 

    Ďakujem Modrému koníkovi za túto možnosť a sirup Stodal má čestné miesto v našej lekárničke.

    Prajeme krásne sviatky všetkým a hlavne bez choroby a kašľu. 🥰

    #test_stodal#recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    diiidi
    22. dec 2020    Čítané 1194x

    Naše testovanie sirupu stOdal

    Na úvod sa chcem poďakovať Modrému koníku, za túto možnosť otestovať sirup stOdal. Je to homeopatický liek na rôzne druhy kašľa.

    Do testovania som sa prihlásila, pretože synčeka často trápi kašeľ a chceme vyskúšať niečo, čo by nás, a hlavne jeho, od toho nekonečného kolobehu oslobodilo.

    Poznáte to, keď sa deti stretávajú v škole, škôlke alebo na detskom ihrisku, a domov si prinesú soplík, z ktorého sa neskôr vykľuje kašlík, 🙈 ste potom ako v jednom kole. Medzi deťmi sa to krúti až nakoniec aj vy ochoriete... Isto si tým už nie jedna mamina prešla.

    Počas celého trvania testovania, sme nanešťastie, mohli sirup vyskúšať 3-krát. Z toho raz som ho skúšala sama. Ešte by som chcela pred našou skúsenosťou uviesť, že všetci sme iní, na každého zaberá niečo iné, a tiež u každého je iná dĺžka liečenia.

    1.Testovanie

    V deň, kedy sa k nám sirup dostal, už u nás úradoval vlhký kašeľ. Vysadila som sirup, ktorý sme používali dovtedy a nasadila stOdal. Celkovo sme ho používali 4-5 dní, ale bohužiaľ, stav sa nijako nelepšil. Bola som tak nútená nasadiť ťažšie zbrane, ktoré synčekov problém vyriešili. Možno si poviete, že sme v liečbe mohli pokračovať dlhšie, ale z našich skúsenosti sa nám vždy podarilo kašeľ do týždňa odstrániť. (Ten už synček mal 2 dni pred tým ako k nám prišiel stOdal)

    2. Testovanie

    O necelé 2 týždne prišlo kolo zasa na nás, 🙈 ale s tým rozdielom, že teraz som sirup nasadila už od prvého malého príznaku A kašeľ sa nerozvinul, ale úplne stratil. 🙏🏼 Paráda! Celé to trvalo asi len 3 dni, počas ktorých synček len kde-tu zakašľal.

    3. Testovanie 

    Aj mne sa ušlo. :D Z predošlej skúsenosti som už vedela, ako mám postupovať a tak som taktiku zopakovala aj na sebe. 🙂 Trvalo to približne rovnako dlho. Kašeľ sa nerozvinul a úplne stratil. 🙂 Spokojnosť!

    Na záver by som zhodnotila našu skúsenosť pozitívne. StOdal u nás dostal 2 z 3 bodov, takže tým si vyslúžil pevné miesto v našej lekárničke.
    Ešte raz ďakujem Modrému koniku, za možnosť sa testovania zúčastniť, a vám ostatným ďakujem za prečítanie a prajem krásne sviatky. 💛

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    lujzamisko
    21. dec 2020    Čítané 151x

    Bola som milo prekvapená

    Sirup Stodal som matne poznala ešte z môjho detstva. Doktorka nám ho predpisovala pravidelne, keďže som stále mala zápal priedušiek. Ale pri synovi som ho nikdy nevyskúšala. Čo bola škoda, že som sa neporadila s mojou mamou. Keďže ja si ako dieťa práve toto nepamätám. Tak keď prišla možnosť skúsiť súťaž a testovanie, neváhala som. Však je to homeo, takže ublížiť nemôže a pri Kubkovom zápale, ktorý mal, som už nevedela čo dať.

    Výhra veľmi potešila, keďže sme akurát prekonávali zápal priedušiek. Mal už 10-dňové antibiotiká za sebou, plus dve fľašky iného sirupu a stále kašeľ. Preto som hneď ako prišiel kuriér otvárala zásielku, aby sme skúsili niečo nové.

    Za mňa môžem povedať, že som bola veľmi prekvapená, že po 3 dňoch bol kašeľ na ústupe. Počuteľne ľahšie vykašliavanie a prestali aj nočné kašle. Čo viac si môže mamička priať, ako aby jej pokladu bolo lepšie?! Sirup sme potom brali 7dní, aby boli výsledky najlepšie.

    Ďalšia super vec, čo sa aj môjmu krpcovi páčila, bola chuť a konzistencia sirupu. Občas sa stane, že sú moc husté a to mu práve moc nelahodí. 

    Skvelá je aj veľkosť sirupu, že vydrží dlhšie .

    Ja som veľmi rada, že sme mohli testovať a za mňa len odporúčam.

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    veveli
    21. dec 2020    Čítané 146x

    Naše testovanie so Stodalom

    Tento rok bol pre každého z nás veľmi náročný, asi tak by som mohla začať tento článok... 

    Som mama dvoch dievčatiek, 4 ročnej a ročnej.

    Nám január 2020 začal s chorobou, staršia dcéra bola chorá, klasika - zapálené hrdlo, dutiny, najskôr dusivý kašeľ a neskôr prešiel na vykašliavajúci, ktorý nie a nie prejsť . Spolu s dcérou som bola chorá aj ja... Ako tak sme sa pozbierali z jednej choroby, vo februári prišla ďalšia... Salmonelóza...  Opäť staršia dcéra, ani sme nevedeli, kde túto pliagu chytila. Kto si tým prešiel, nemusím rozpisovať, aké muky sme prežívali... Na šťastie sme to úspešne zvládli v pohodlí domova a nemuseli sme ísť do nemocnice. 

    A prišiel marec... Korona... Keďže škôlky boli zatvorené, staršia dcérka zostala doma až do augusta. Na jednej strane náročné obdobie, na druhej, obe boli celý čas zdravé a choroby sa nám vyhýbali. 🙏

    Až kým neprišiel september... U nás žiaľ platí, že 2 týždne škôlka a 2 týždne liečba doma. A takto sme presne fungovali... 

    Akurát, keď prišla výzva z "modrého koníka", bola dcérka po chorobe, tak som sa zapojila, že uvidíme či sa na nás usmeje šťastie a budeme môcť vyskúšať sirup Stodal. Usmialo sa. 🙂

    Keď k nám zazvonil kuriér, že má pre nás balík, už som ho očakávala, bol pondelok a dcérka opäť zostala doma zo škôlky... Sťažovala sa na bolesť v hrdle a začínal jej dusivý kašeľ. Tak dobre, testovanie prišlo akurát vhod 🙏. 

    Dcérke som nasadila Stodal, spolu s kalciovým sirupom a s inhalovaním roztoku. Chuť sirupu bola fajn, takže mi ho v pohode vypila. Po pár dňoch sa kašeľ zmenil na vykašliavajúci, ktorý prešiel po pár dňoch. Ako som písala aj v priebežnej recenzii Stodalu, táto choroba mala veľmi dobrý a rýchly priebeh. Zrejme  dcéra nebola až tak zahlienená a choroba odišla do týždňa. Dcérka mohla opäť nastúpiť škôlky. 

    No presne po 2 týždňoch ochorela opäť...  Teraz to malo horší a dlhší priebeh liečenia, zo začiatku som opäť siahla po sirupe Stodal, ale choroba neustupovala a preto som po konzultácii s detskou doktorkou siahla po silnejšom sirupe. Choroba zasiahla aj mňa, 2 týždne som sa liečila... 

    Takže ak mám zhrnúť testovanie so Stodalom, určite ho odporúčam pri ľahších formách chorôb - kašľu. Hej, sú tu odporcovia homeopatických produktov, okej, ale ak je priebeh choroby na začiatku a kašeľ nie je veľmi dusivý alebo produktívny, určite po ňom ešte raz siahnem. 🙂

    Ďakujeme vám za testovanie, všetkým želáme krásne a pokojné vianočné sviatky 🎄🎄, a najmä, prežime ich všetci v zdraví, to je aktuálne to najdôležitejšie  🙏❤️❤️.

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    alenocka83
    20. dec 2020    Čítané 118x

    Alebo ako zatočiť s kašľom nielen pred Vianocami

    Ahojte, mamičky,

    chcem sa veľmi pekne poďakovať „Modrému koníkovi“ za toto prínosné testovanie. Som mamou predškoláka a ako to väčšina z vás isto pozná, škôlka = škôlkarské choroby. U nás žiaľ dosť časté. I keď tento rok je sám o sebe veľmi špecifický, takže môj predškolák Matúš bol viac doma, resp. u babky a dedka ako v škôlke. Našťastie s tým nie je problém, keďže má doma ešte mladšieho súrodenca Adamka, s ktorým som na RD. No huncúti sú to riadni... O tom niet pochýb. Ak ich však skolí nejaká choroba, je to veru smutný pohľad. 

    Vďaka Bohu, v takom prípade je dobré mať po ruke tajnú zbraň. My sme sa celý čas testovania držali... Už som si myslela, že ju ani nebudeme musieť použiť. Bolo krásne mrazivé počasie u nás, takže i keď chodil starší syn do škôlky, bacily sa nám zdatne vyhýbali... Až na minulý týždeň. V nedeľu v noci ho začalo dusiť. Tento priebeh choroby bol iný, ako tie predtým. U neho to väčšinou začína sopľom, ten nedostaneme poriadne von a tak mu zateká a z toho ho dusí, čiže sa pridruží často kašeľ i horúčka.

    No v tomto prípade to začalo dusivým kašľom. Neváhala som použiť už spomínanú tajnú zbraň – sirup Stodal. Pre deti do 11 rokov je odporúčané dávkovanie 1 dávka (5 ml) pomocou priloženej odmerky 3 - 5x denne. Prvý a druhý deň som mu dala 4 dávky, na tretí deň už len tri a následne kašeľ postupne sám odznieval. Takže ďalšie dni som mu dala vždy len jednu dávku pred spaním. Síce sa ráno budil s kašľom ešte celý týždeň, no počas dňa bolo ticho... Teda myslím od kašľa. Lebo to bolo u nás presne naopak, s ubúdajúcim kašľom pribúdalo viac energie na hru a vystrájanie. Ale tak to má byť, deti sú predsa radosť a tú je potrebné, aby bolo aj riadne počuť. 🙂

    Vrátim sa ešte k sirupu Stodal. Určite po ňom siahnem aj nabudúce. Nebudem tvrdiť, že bez neho alebo s použitím iného by nám to tiež takto neprešlo. To neviem. Mňa však presvedčil, že je fajn a účinný. Syn ho užil úplne bez problémov. Dokonca mu chutil. 🙂 Skúsila som ho ochutnať i ja, pre mňa mal, priznám sa, nevýraznú, troška divnú chuť, akoby som tam cítila surový zemiak. A zrejme práve preto, že je taký menej výrazný, nemal s jeho užitím môj syn žiaden problém. Za nás teda obstál na jednotku a získava hodnotenie 5* z možných piatich *. 🙂 Mínusy som nezbadala žiadne. 

    Pridávam aj pár foto, no naozaj len pár, keďže môj 5,5 ročný sa ako chorý nerád fotí a je to z tých fotiek aj zjavne vidieť. A na porovnanie sú tam fotky, keď sú naši huncúti zdraví, rozdiel isto zbadáte hneď.

    Verím, že táto recenzia je pre vás prospešná. Prajeme vám krásne Vianoce a hlavne zostaňte zdraví.

    Vaši M&A&M&A /Matúš, Alena, Matúško, Adamko/

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    klaudinka7
    20. dec 2020    Čítané 151x

    ...naše dni so sirupom STODAL

    Mia nastúpila v septembri do škôlky. Verili sme, dúfali sme, že soplíky sa nás nebudú týkať. No hneď po 2 týždňoch chodenia do škôlky, Mia priniesla domov sople.

    Prečo sme sa tak báli soplov? Pretože, keď Mia dostane sople, aj napriek smrkaniu jej stekajú do hrdla. Noci máme veľmi ťažké. Neustále kašle a dusí ju. V najhoršom prípade to dospeje až ku vracaniu. :(

    Jedného dňa mi vybehlo testovanie na sirup STODAL. Keďže nás trápil kašeľ, zapojila som sa a vybrali nás do testovania. Začo ďakujeme, pretože v lekárni by ma ani len nenapadlo pýtať sa na tento sirup.

    Nastal deň "D" a my, teda ja som vyčkávala kuriéra, ktorý mal sirup doručiť.

    Mia sa so sirupu tešila, tak ako vždy, keď niečo prinesie kuriér 😁 Hneď po vybalení sme zahájili testovanie.

    Čo sa chuti týka, za mňa chuť zhodnotiť nemôžem, keďže ma trápi strata chuti. Ale Mia s chuťou mala veľký problém. Bola som z toho veľmi prekvapená, pretože ona nemá problém absolútne s ničím. Čiže som sirup pri podávaní musela miešať s nejakým sladkým nápojom, aby som ho do nej dostala bez protestovania. 😁

    Pomohol?

    Neviem, či to bola náhoda, ale po troch dňoch podávania sirupu Mii kašeľ zmizol. Bola som rada, tešila som sa, pretože tie noci s kašľom boli hrozné. Ale ako sa vraví "nič netrvá večne", tak aj moja radosť za pár dní pominula. Kašeľ sa vrátil v plnej sile. 😔 A žiaľ, sirup tentokrát nepomohol. 

    Ale. Teraz prichádza na rad ďalšie ALE. 🤪 Keď sme sa zbavili inými prostriedkami tohto kašľa, mali sme nejaký čas pokoj. Klasicky sa po pokoji vrátili sople aj s kašľom. Tak som opäť skúsila nasadiť STODAL, aj keď bol naposledy neúspešný. Dali sme mu šancu. A čuduj sa svete. Kašeľ prešiel. A my sa už odvtedy držíme, klop klop. 🙏🏼❤️☺️

    Čiže uzavrela by som to asi tak, že sirup pomôže, ale nie na každý kašeľ a nie vždy. 

    Každopádne, sirup máme stále doma, a ak nedajbože kašeľ opäť zavelí, siahneme najskôr po ňom. 

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    pibza
    20. dec 2020    Čítané 159x

    Testovanie Stodal

    Dcérka už od dvoch rokov chodí do škôlky, takže ako 4-ročná už má imunitu celkom dobrú. Ale korona nám to celé narušila. Alebo to nebola ona? Možno nejaká iná malá potvora, to už nezistíme, dôležité je, že sme si prešli dosť nepríjemnou jeseňou.

    Od začiatku marca bola dcérka doma, do novej škôlky nastúpila až v septembri, počas  mesiacov sa nestretávala s nikým, maximálne s dvomi kamarátkami z ihriska, ale to až niekedy v júli. Dovtedy bola úplne bez kolektívu. Po nástupe do škôlky začala v noci pokašliavať. Ale len v noci. Nasadili sme teda lieky na tlmenie kašľa, aby ju toľko v noci nedusilo. Nepomohlo. 

    Kúpili sme teda zvlhčovač. Lebo žeby mala suchý vzduch??? Pomohlo. Sláva. Na asi dve noci. Kašeľ sa vrátil. Cez deň nič a v noci katastrofa. Nevyspala sa ani ona, ani my. Doktorka kvôli korone nevyšetrovala žiadne deti s kašľom. Takže hold, museli sme si pomôcť sami. Nasadili sme zbrane ako cibuľový sirup. Kúpili sme inhalátor. Kašeľ sa rozbehol v plnej sile aj cez deň. Prišli aj teploty. Keď už sme mali za sebou niekoľko sirupov, cibuliak, inhalátor a zvlhčovač a nič nezaberalo, prišiel k nám domov STODAL. Tento sirup sme ešte nikdy nevyskúšali. Takže som sa potešila, pretože v lekárni by mi ani nenapadlo ho pýtať. 

    Najskôr nás prekvapila jeho veľkosť. Má skutočne veľké balenie, čo je super, pretože vydrží dlhšie oproti ostatným sirupom. Jeho chuť je veľmi príjemná. Jemne sladká. Dcérke chutil a dobrovoľne ho užívala niekoľko dní. Skutočne stačilo niekoľko dní. Kašeľ začal pomaličky ustupovať. Teploty sa vytratili po 3 dňoch a kašeľ zmizol do týždňa. Ani sa nám nechcelo veriť, že po vyše mesiaci je dcérka zdravá. Slávnostne sa opäť mohla vrátiť do škôlky. 

    Ako sa hovorí, dôveruj, ale preveruj. Stodal si získal našu dôveru, ale v najbližšej príležitosti ho vyskúšame opäť a ak zaberie aj tentokrát, získa si čestné miesto v našej domácej lekárničke. 🙂

    #test_stodal #recenzia #sirup_stodal_skusenosti

    konik_testuje
    19. okt 2020    Čítané 4172x

    Skúsenosti s homeopatickým sirupom Stodal

    Prečítajte si postrehy a skúsenosti našich mamičiek. Podarilo sa im vďaka sirupu Stodal poraziť nepríjemný kašeľ?  ➡ Skúsenosti s homeopatickým sirupom Stodal

    O svoju pleť sa staráte, no aj tak máte pocit, že jej niečo chýba? Každá

    Jeseň sa už nekompromisne hlási o slovo. A s ňou prichádza nielen čarovné obdobie plné farieb, voňavej škorice či teplých čajov, ale aj obdobie nepríjemných zdravotných ťažkostí, ku ktorým patrí aj kašeľ. Ak máte doma dieťatko, ktoré navštevuje kolektív, určite viete, o čom hovoríme ;) Preto vám prinášame testovanie, ktoré je ako stvorené na chladné jesenné dni. Tak nekašlite na kašeľ a užite si naplno čaro jesene.

    Čo budeme testovať

    Každá mamička je rada, ak vidí svoje dieťa spokojné, s úsmevom na tvári a hravou iskrou v očiach. S chladným počasím a chrípkovým obdobím však prichádza aj nepríjemný kašeľ. Je prirodzeným obranným reflexom nášho organizmu, no vie byť skutočne nemilým spoločníkom, ktorý pokazí náladu, rodinné plány alebo aj pokojný spánok. Okrem rôznych príčin má kašeľ aj rôzne podoby. Taktiež je pre vás niekedy nadľudský výkon rozoznať suchý dráždivý kašeľ od toho vlhkého? Homeopatický sirup Stodal je ideálnou voľbou, keďže je určený na symptomatickú liečbu kašľa rôzneho pôvodu, ako aj na liečbu jeho rôznych prejavov. Vďaka nemu budete mať istotu, že netrafíte vedľa.

    Stodal má celkový účinok na dýchací trakt a vďaka komplexu homeopatických aktívnych látok a obsahu výťažkov z rastlín Tolu a Polygala pomáha v boji proti kašľu, má antiseptické a antioxidačné účinky a podporuje rozpúšťanie hlienov a ich vykašliavanie. Rozlúčte sa s kašľom a privítajte jeseň v plnej sile a zdraví.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme mamičky, ktoré majú doma ratolesti vo veku od 1 roka. Mali by to byť mamičky zaujímajúce sa o zdravý životný štýl, otvorené homeopatii a pristupujúce k informáciám racionálne. Taktiež by mali byť rozhľadené, komunikatívne a ochotné objektívne sa podeliť o testovanie s ostatnými používateľkami.

    Ako sa zapojiť

    Ak sa chcete zapojiť do testovania sirupu Stodal a vďaka testovaniu poraziť nepríjemný kašeľ, stačí, ak nám zanecháte komentár pod týmto článkom. Trápi práve teraz vaše dieťa či vás nepríjemný kašeľ? Alebo ste momentálne fit, no viete, že kašľu sa pravdepodobne v najbližšej dobe nevyhnete? Taktiež nám nezabudnite prezradiť vek vašej ratolesti.

    Čas na zapojenie máte do 25.10.2020 a v priebehu týždňa vyberieme 20 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Budeme vám držať palce a tešiť sa na vaše komentáre 🙂

    konik_testuje

    Dávkovanie:

    Deti (do 11 rokov): 1 dávka (5 ml) pomocou priloženej odmerky 3- až 5-krát denne. Dospelí a pediatrická populácia (11 až 18 rokov): 1 dávka (15 ml) pomocou priloženej odmerky 3- až 5-krát denne.

    Povinné upozornenie:

    Pred užitím lienku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľa, prípadne sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.