Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@rebekarebekova ide o oficialnu vec o zdravotnom stave. je to uplne normalne. formalita
@rebekarebekova aj nám hovorili ze aj to treba
@rebekarebekova mne to dala pediatricka
@rebekarebekova nám potvrdenie o zdrav. Stave napísala pediatrická na výmenný lístok v úmysle, že ma všetky povinné očkovana a kde je sledovaný.
@rebekarebekova nie asi to len doktorka vystaví potvrdenie o zdravotnom stave a ze navštevujeme poradňu pravidelne
Ahojte neviete niekto prosim vas ako sa hybe poradovnik v trnave? Uz pisem 3 krat neni tu nikto co cska s tt prosim?
Ahojte,
Prosím vás ako dlho trvalo kým vám vytýčili dátum pojedbavania o PS? Neodkladne opatrenie máme od 16.6. A odvtedy nič... Galanta
@juliagas no ved si tam zavolaj a opytaj sa infprmacne ako to ide zhruba, ved na tom nic nieje.
A trnava ide rychlo pokial viem. Aj ked asi pred mesiacom dvoma tu pisal niekto, ze je malo deti aj vTt.
Kazdopadnebud rada ze si z Trnavy, co by sme my za to dali keby aj inde to tak islo.
@joannita nemozem skor volat ako o pol roka… ved jasne ja ti verim niekde sa caka velmi dlho je mi to luto 🙏😭… kazda s nas tuzi velmi po dietatku … hej niekto tu pisal ze je malo deticiek len ma zaujimalo cintu niekto nieje s tt a vie ako sa to hybe … nechcela som tym vas ostatne nejako zarmutit..
@tulinka85 nic zvlastne, len aby bolo od 0 do 4 rokov, majoritne etnikum , a aj dvoch či troch súrodencov naraz...
Ale mame troj ročné dieťatko nakoniec ♡
Občas sa stáva že v takomto čase to vyjde, moja kamaradka tiež čakala len 6mesiacov a dostala dvojičky 6mesacné 🙂
Veeeeeľa šťastia prajem :-*
@djura ono je to individualne. Nam tusim 2 mesiace od neodkladka

@evkasus no praveze predtym sme nenosili spravu od pediatricky. To je novinka pre mna.