Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@darci17 viem a smutim. Je velka skoda, ze kvalitny ludia odchadzaju, lebo nie su finance ohodnoteni.
Ďakujem vám všetkým
Ahojte dievčatá. Mam otázočku. Neviete, čo sa deje na úrade v TT? Je možné, že sa to vôbec nehýbe? V marci bolo pred nami asi 100 čakateľov, po 3 mesiacoch nam povedali to iste. Volal niekto z vás niekedy teraz, ako sa to posúva?
@stastnamama33 to nám povedali v novembri 2020... že cca 100...ale z toho asi polovica je už vybavená...
a v aprili 2021 nám priradili dieta....
takze takéto mám info ja...samozrejme staršie
@djura volala som v júni, povedali mi že sme v prvej päťke, čakáme od 10/19, tak sme neplánovali ani zahraničnú dovolenku, volali minulý štvrtok a včera sme doniesli poklady z nemocnice 🙂 nebojte hýbe sa to
@striga8658 z celeho ❤ gratulujem
@kikuska_wedge ďakujem
@striga8658 to je paráda. Čiže mate dvojičky? A aké ste mali podmienky? To ste čakali aj celkom dlho.
@stastnamama33 viem ze to nemyslis zle, ja to myslim tiez zo srandy..... ale neprovokuj s tym ze cakali dlho od 10/19 😂
Co by sme my za to dali, keby sme tolko cakali 😁😊
Baby ako sa pls riesi odklad? Treba to len oznamit na urade, alebo nebodaj treba aktualizaciu? Potrebujeme odklad iba na par mesiacov.....
@joannita myslela som v porovnaní s djura. Provokovať som určite nemala v úmysle 😉. Myslím, že tu si navzájom prajeme len to najlepšie a "najrýchlejšie" prijatie dieťatka. A to, ze systém je aký je, žiaľ neovplyvnime. Tiez by som bola rada, keby v každom kúte Slovenska čakali všetci rovnako krátko.
@joannita a ste uz na rade? Ak nie, odklad by som neriesila.
@stastnamama33 ja srandujem samozrejme 😉 ved som aj pisala ze to mylsim zo srandy
@kikuska_wedge ano, uz sme na rade....
@stastnamama33 áno, dvojičky, bol to trochu šok, ale manžel bol hneď za, plánovali sme viac detí, biele, do 1 roka sme mali podmienky
@striga8658 juuuj gratulujem, toto bol vždy môj sen, dvojičky 💚💚
@striga8658 gratulujem veľmiiii 🙂
@djura ďakujem

@darci17 joj skoda, bola velmi zlata. mojej kamoske velmi pomohla. ale som rada, nech sa jej dari.