icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

berginkan
5. aug 2021

@darci17 joj skoda, bola velmi zlata. mojej kamoske velmi pomohla. ale som rada, nech sa jej dari.

kikuska_wedge
5. aug 2021

@darci17 viem a smutim. Je velka skoda, ze kvalitny ludia odchadzaju, lebo nie su finance ohodnoteni.

nikadomi
5. aug 2021

@ellen2016 to faaakt? 😏

joannita
5. aug 2021

@darci17 tak to je velka skoda 😒 vdaka nej mame nasho maleho....bola fakt velmi sikovna a velmi mila

tulinka85
5. aug 2021

@darci17 áno aj ja som s ňou volala, do budúcej stredy tam ešte bude. Potom netuší ako bude, zatial nemajú zástup, tak asi nás k niekomu prihodia .. ale za pol rok sme sa posunuli o 30 miest. Zo 150 na 120. A ja že už bude dvojciferné číslo 😅🤷🤦.

joannita
5. aug 2021

@tulinka85 obavam sa, ze kvoli jej odchodu sa poradovnik dost spomali, nakolko ona dost aktivne vyhladavala a stahovala deti mimokrajove...

berginkan
5. aug 2021

@joannita ale tak aj pani Spalekova je super a robi to tak snad si tam stiahnu niekoho sikovneho

ereska
5. aug 2021

Ďakujem vám všetkým

ereska
5. aug 2021

@evkasus to si volala priamo na súd ci???

joannita
5. aug 2021

@berginkan oni su vsetky super, aj p. Zvijasova, aj Spalekova, ale Zuzka Hatapkiva bude velmi chybat....

bosorkabb
6. aug 2021

@darci17 veľká škoda. Jedna z najlepších.

darci17
6. aug 2021

@bosorkabb ešte som jej dnes písala, bola veľmi mila. Kázala mi kontaktovať pani Spalekovu do budúcna. Ostáva verit, že príde niekto rovnako empaticky po nej a že ona sa bude mat super, vraj ide na ministerstvo zdravotníctva pracovať.

bosorkabb
6. aug 2021

@darci17 áno ide na ministerstvo.

stastnamama33
6. aug 2021

Ahojte dievčatá. Mam otázočku. Neviete, čo sa deje na úrade v TT? Je možné, že sa to vôbec nehýbe? V marci bolo pred nami asi 100 čakateľov, po 3 mesiacoch nam povedali to iste. Volal niekto z vás niekedy teraz, ako sa to posúva?

djura
7. aug 2021

@stastnamama33 to nám povedali v novembri 2020... že cca 100...ale z toho asi polovica je už vybavená...
a v aprili 2021 nám priradili dieta....
takze takéto mám info ja...samozrejme staršie

striga8658
7. aug 2021

@djura volala som v júni, povedali mi že sme v prvej päťke, čakáme od 10/19, tak sme neplánovali ani zahraničnú dovolenku, volali minulý štvrtok a včera sme doniesli poklady z nemocnice 🙂 nebojte hýbe sa to

kikuska_wedge
7. aug 2021

@striga8658 z celeho ❤ gratulujem

striga8658
7. aug 2021

@kikuska_wedge ďakujem

stastnamama33
7. aug 2021

@striga8658 to je paráda. Čiže mate dvojičky? A aké ste mali podmienky? To ste čakali aj celkom dlho.

joannita
7. aug 2021

@stastnamama33 viem ze to nemyslis zle, ja to myslim tiez zo srandy..... ale neprovokuj s tym ze cakali dlho od 10/19 😂
Co by sme my za to dali, keby sme tolko cakali 😁😊

joannita
7. aug 2021

Baby ako sa pls riesi odklad? Treba to len oznamit na urade, alebo nebodaj treba aktualizaciu? Potrebujeme odklad iba na par mesiacov.....

stastnamama33
8. aug 2021

@joannita myslela som v porovnaní s djura. Provokovať som určite nemala v úmysle 😉. Myslím, že tu si navzájom prajeme len to najlepšie a "najrýchlejšie" prijatie dieťatka. A to, ze systém je aký je, žiaľ neovplyvnime. Tiez by som bola rada, keby v každom kúte Slovenska čakali všetci rovnako krátko.

kikuska_wedge
8. aug 2021

@joannita a ste uz na rade? Ak nie, odklad by som neriesila.

joannita
8. aug 2021

@stastnamama33 ja srandujem samozrejme 😉 ved som aj pisala ze to mylsim zo srandy

joannita
8. aug 2021

@kikuska_wedge ano, uz sme na rade....

striga8658
8. aug 2021

@stastnamama33 áno, dvojičky, bol to trochu šok, ale manžel bol hneď za, plánovali sme viac detí, biele, do 1 roka sme mali podmienky

janakjk
8. aug 2021

@striga8658 juuuj gratulujem, toto bol vždy môj sen, dvojičky 💚💚

djura
Autor odpoveď zmazal
djura
8. aug 2021

@striga8658 gratulujem veľmiiii 🙂

striga8658
8. aug 2021

@djura ďakujem