Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@kikuska_wedge "Mne nepride spravne upevnovat v dietatu pocit inakonosti len preto, ze je adoptovane"
ANO PRESNE 👏
@kikuska_wedge Môžem sa opýtať, či vám už súd schválil neodkladko? Ospravedlňujem sa, že som zvedavá, ale fandím vám a prajem, aby vám to vyšlo. 😘
Ahojte rano mi volala pani zo socialky ze dnes pride ku nam od rana upratujem nech je vsetko tip top a nakoniec sa ma opytala 4 otazky nieco si tam pisala ani sa nebola pozriet do izieb bola velmi mila ale cakala som ze to bude kontrola ze ako zijeme ako mame ja neviem par otazok 10 min a odisla..
No aspon mam cisto na par dni 😃😄😃😄😃
Este sme nazacali pripravu cakame kym nam zavolaju ..
Prebiehala navsteva aj u vas takto?? Cely cas som si Myslela ze sa bude chciet pozriet napriklad aspon do spalne kde by dietatko spalo alebo nas to este len caka?
@miriam439 jasne ze nie 😂😂😂 Do 20. mi umoznili home officce. Tak po veceroch sedim za notebookom. Potom som si z vesteckej gule vyvestila long covid
@pellka u nás prvá návšteva pred prípravou prebiehala tak že prišla soc.pracovníčka a psychologička.Najskôr sme pokecali ,pýtali sa na rodinu ,príbuzných ,naše zvyky ,zvieratká .....Potom sa zbežne prešli po dome ,pýtali sa kde bude malá spať,či bude mať svoju izbičku,kto s ňou bude na materskej a podobne.Potom sa spísal záznam,prečítali mi ho a bolo po návšteve.Tiež som ale nevedela čo čakať a mala som vyupratované viac ako na VIANOCE 🤣
Ahojte neviete mi poradiť ako sa vlastne hýbe ten poradovník? Od mája sme sa nepohli ani o jedno miesto.
otazka zieny z usmev ako dar ( ke ) mi bolo povedane ze sa ozvu 1 alebo 2 septembrovi tyzden Nikto nic.. pockam este tyzden a potom by som Ich chcela kontaktovat ale vraj nemozem … a musim cakat kym sa ozvu Oni mne preco tam nemozem zavolat ze… kedy sa priprava cca zacina?? 🤷♀️
@andrea_82 tak Neviem ja som volala do kosic aby som sa uistila ze ziadost dostali a je vsetko ok do formulara som ale nenapisala kde budeme chodit na pripravu a tak Mi zase volali s tym ze potom uz nesmiem psychologicku Kontaktovat ona sa ozve sama ale preco ja Neviem najprv som Mala chodit na upsvar ale tam priprava trva strasne dlho tak sme sa rozhodli pre usmev ako dar
No a ja Neviem ci ich Vobec mozem kontaktovat ak sa neozvu do tyzdna alebo Nie 🤷♀️
@pellka volaj im aj ja som im volala 🙂
@pellka p.Gulasova aj p.Zavodska sú veľmi milé nikdy má neodbili🙂
@poppychor nam sa stalo, ze sme aj klesali. Je to preto, ze ziadatelia zmenia poziadavky, napr. z majority na poloromske, alebo sa vratia do poradovnika ti, co mali pozastavene. BA sa za posledne roky velmi spomalila. A mate aj pestunsku s perspektivou adopcie? Nam az tato zmena pomohla.

Filipko má 3 roky budúci mesiac a máme ho doma od 16dňa, rovno z pôrodnice, do škôlky nastúpil, miluje kolektív a deti ❤️