Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@ivanka2201 počuj keď vám dali tie papiere treba to zaniesť do TT tam ako Max?
@butterfly333 nie iba upsvar sa podpisuje správa prečítajú co v nej je, a potom už mi došlo dom vyrozumenie a už nikam sa to neodezdava, ti to ostava
Nedá sa to žiadať spätne max do pol roka od narodenia a je to cca 540€.
@ivanka2201 čiže teraz ideme po tu záverečnú správu a hotovo netreba nikam nič nosiť oni to tam pošlú?
@butterfly333 My sme to posielali sami ,samozrejme doporučenie.
My ideme ešte len žiadať ale nám bolo povedané že 800€ 🤷🏼♀️
@sabina1996 je to 830€ po novom, minuly tyzden nam ho vyplatili. 🙂
@butterfly333 nie my sme nič nikam nenosili už
@butterfly333 u nás to bolo tak, že do Trnavy sme to niesli osobne aj s pani psychologičkou s Usmevu
butterfly333u nás to psychologička poslala do Trnavy, potom sa ozvala sociálna z usvaru dohodla si s nami stretnutie v Trnave na upsvare nás oboznámili so správami od sociálnych pracovnícok a psychologicky a tym sme boli zaradený do zoznamu
@ivanka2201 áno už som to zistila ďakujem.
@ivanka2201 za aký čas sa ozvali z Upsvar Trnave?Tam vám povedali na akom mieste ste? Tam ste ešte mohli upraviť si požiadavky alebo ešte teraz to môžeme na tom poslednom sedeni?
@butterfly333 z Trnavy sa nám ozvali asi o týždeň dohodli sme si stretnutie, ano tam nám povedali na ktorom mieste sme, ak chcete meniť požiadavky tak im to skúste spomenúť určite sa to bude dat, my sme nič nemenili.
@ivanka2201 ďakujem za info
@butterfly333 dajte vedieť ako ste dopadli a na ktorom mieste ste vy😉
@ivanka2201 dám potom vedieť. 🙂
Začíname našu 4-tú aktualizáciu a verim, že táto bude už naša posledná. 😀
Nech mame všetci čím skôr drobcov doma...😉
Ahojte! Chceme si adoptovať dieta. Partner má 35, ja 27 rokov. Chceme bieleho, zdravého novorodenca. Pre tych, ktory mali, ako dlho museli cakat? (Nitriansky kraj, Komárno)

@andrea_82 to si nemyslim, podla mna ziadat sa da aj spatne