Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@tortelinka nevymyšlam... 😉 fakt nám naposledy malý z drevenej skoro vypadol...
@cista_voda ahoj čítam tu že už nakupujete my sme nekúpili nič v dnešnej dobe keď zoženieš všetko behom hodiny si myslím že nie je treba aj tak presne nevieš aké bábo a aké bude veľké a kočík by som ozaj nenakupoval aby neprišlo o záruku lebo dnes robia kočíky ozaj tak na dva roky pôsobnosti ☹
@dadenka1 moja verím ti naša mala rok keď sme jej dali postielku preč lebo ju preskočila ako laňka 🙂))
@tortelinka vidíš.. ak Dagmarka má taký problémuš...
@akramgad a kde ste ju potom dali búvať?
ja som zatial tiez presvedcena, ze nekupim nic, budem zhanat ked budeme v prvej 5 🙂
aj nas vedel vyskocit z postielky klasickej a museli sme kupit cestovnu z tej nevedel ujst... mne sa kolko krat stalo ze vyskocil z postielky bol ticho a vyhadzal mi sufliky.. na komplet
@tortelinka já som nakúpila až deň potom čo sme doviezli malú domov a veru stačilo to len som mala po telefonáte pripravené dvoje dupky a body veru vydržali sme 🙂 ale potom som sa na to vrhla cicic a zbytočne stačí toho pár lebo rastú ako z vody teraz akurát všetko predávam tu na bazáre 🙂)
@maznacik007 naše 2 kočice ani spacie vrece nezastavi... 😀 😀 😀 Ale jedna akurát pojde pá a druhu naučíme na postel bez plota 😉 snád sa zadarí. .a lepšie ako s Luckou.. Lucka vedela von,a le vyliezla len raz a aj to tak šikovne, že des a hroza.. ešteže som ju zachránila.. visela tak, že keby sa pustila, tak asi krk dolame... a viac sa nepokušala... mala skoro 3 a pol, tak reku, že sice vlekostne postielka stači, ale vekovo by sa hodilo naučiť na postel bez plota (ale zabranu ma) a odvtedy zaspava u nas v posteli a každý večer poctivo prenášam , ked spí už tuho... Tak snad dalsie učenie na postel bez plota bude uspešnejšie a nebudem musiť v noci prenašať pomaličky celý manšaft 😀 😀 😀
@akramgad snad to utecie, ja budem rada, ked sa nam uz konecne po pol roku podari dostat do zoznamu
fuuuuha dlho som tu nebola ale ahojte po dlhej dobe som vás prišla pozrieť 🙂 Ako sa tu máte?
no to som len rada,že sa vám darí a mamičky nech nezúfajú.Každá sa dočká.Juj mne to ubehlo ako voda a zachvíľu už končí aj materská ale tak už aj robím pomaličky tak od septembra už na plný úväzok aj robota ale som neskutočne štastná 🙂
veru veru zachvíľku už bude mať tri.Aká drobulka to bola 🙂 Ale teraz sa jej ústa nezastavia.Nerobí jej problém kecať ked k nám niekto príde.Až sa čudujú,že deti sa vôbec nehanbia 🙂
@bubi35 jeeej na teba si pomerne často spomeniem. .brutal ako ten čas letí... mne to pride že len mne rastu deti a t ymaš proste Lucinku miminko... a ked sa tu objaviš a že Lucinka takmer 3 , tak že cipana.... 😀 😀 😀
prvy termín že mi pošlú poštou, volala som a prve dva týždne budeme na dovolenke potom zas ona,tak v auguste začneme prípravu,bude trvať tri mesiace,už by som to mala najradšej za sebou 😉
@karkana Super, ale pomaličky postupujete nám sa nikto neozýva 😠 no tak stále čakáme neviem dokedy každý kraj je iný 😕

@dadenka1 nevymyslaj si! 😉