Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@kateri29 že by to bolo etnikom 😒
@zuzkanka117 Zuzi bohužiaľ asi hlavne to...
Ale ved baby pisu,ze pytali aj romske a aj tak ze niesu
@kateri29 u nas v decaku mala kolegyna chlapceka, podobneho tvojmu (i ked mierne spomaleneho 😉 ) a nasli sa pre neho rodicia, ked mal presne tri roky, s tym, ze ponukany bol asi rok... tiez mi to bolo cudne, ze tak dlho to trvalo... ale hlavne, ze sa nasli 😉 najdu sa aj pre tvojho, len skoda, ze cas mu bezi 😒
dnes som držala v náručí synovca, 2,700kg,,,taký drobnučký,aj som si poplakala 😉 boooože, ale ja mám našťastie moju malú bambulku,,,,,,,,,,,vdaka ktorej som to zvládla,,,vždy som sa toho dňa bála, ako to zvládnem,,,,,,,,,,,,,
ahojte najde sa tu cerstva mamicka adopciatka, ktora skusa dojcit?
@yasminne , maminky @lalus a aj vyššie spomínala maminka @johanka121 , že dojčili svoje adopčiatka 🙂 😉
no nie sú to čerstvé maminky, ale
budú ti určite vedieť poradiť aj tak 🙂
@yasminne kludne sa pytaj cokolvek potrebujes..maleho uz rok dojcim aj ked ho dokrmujeme cievkou ale na prsniku 🙂
@johanka121 prave som ti poslala ip 🙂 😉
@vargatomas1 ja som mala sudy tak 5-7 mesiacov od podania
@vargatomas1 u nás to trvalo 9 mesiacov, pretože po podaní na BA5 to presunuli na BA2 /tuším, alebo trojku/ a potom späť na BA5, na každom súde nám to stálo 3 mesiace, takže sa to natiahlo na rovných 9 mesiacov,
na súdoch sa nevedeli rozhodnúť, kde je náš malý "miestne príslušný" 😝
my sme prve podavali v decembri a sud bol juni , pravoplatnosť v auguste... druhe sme podavali v maji, sud bol v septembri-oktobri a pravoplatnosť v marci...
@jahanka krasne dievcatko, prajem vsetko dobre 🙂
@marcelarefat Dakujeme velmi pekne 🙂
Ahojte, tak konečne som sa dočkala a 15.7 máme oficiálne stretnutie k príprave. Teším sa, že sa to konečne pohne 😎
ahojte kocky kolko sa caka momentalne v ZA kraji na biele dieta 0-3r ? pripadne aj tak do 5 ?
ja viem ze tu je problem a pred 2rokmi to bolo aj 4-5rokov tak ze ci sa nieco nezmenilo ☹ , ale zas deti v nasom kraji je malo kedze tu nemame tolko asocialov ako v BA (fetakov, bezdomovcov,..) a na Kysuciach a Orave by nedali dieta na adopciu kvoli viere ..
@mana85 všetko najlepšie prajeme Kubkovi k narodeninkám 😵 😵 😵
@5katarina7 ďakujeme 🙂

ahojte potrebovala by som poradit ako dlho asi trva kým nam prebehne súd ohladne pestunstva podavali sme to na Ba2 ma niekto skusenost?