Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Ahojte žienky dnes sme boli pozrieť spis. Som dokonale zamilovaná a to nemusí byť ani Valentín🙂
Sheenka bola som na urade postupili sme uz sme vraj 23 velmi ,velmi sa tesime blizi sa to aj tebe drzkam palceky 🙂
No krásky podelím sa aj ja s radosťou - po skoro 3 rokoch nám zavolali, ze majú chlapčeka z utajeného pôrodu 🙂 nevedela som sa dočkať kedy ho uvidíme .....a potom kedy ho prvy krát priviniem .... No a teraz sa uz neviem dočkať kedy ho konečne môžeme mat uz doma 🙂
🙂 MILE NAŠE MAMINKY TATKOVIA......
. veľmi dobre sa čítajú správy ako sa to rozbieha a detičky budú vo Vašich náručiach , každú sekundu si užite z detičkami .....
veľmi veľmi každej GRATULUJEM 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a teším sa zo srdiečka...........
a tie čo ste v srdiečkovom tehuľkovaní nebojte sa drobčekovia sa už na Vás ,tak ako Vy na nich..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Baby neviete ako to ide v trnavskom kraji?kolko ste cakaly v tt?mi sme v poradovniku od augusta 2015.
Ahojte dnes sme si boli pozrieť naše zlatíčko poviem Vám neskutočný pocit po tak dlhom čakaní ale poviem Vám oplatilo a preto držím palce nech sa rýchlo dočkáte aj vy a vychutnáte ten istý pocit ako aj dnes 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@tarrra ,je super😉