Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Prave som volala do BA. Sme 5 v poradí na rómske dieťatko. Na biele by sme boli 245. Počet žiadateľov v BA sa blíži k číslu 300.
a nam nechcu v tt kraji vobec povedat, ze kolki sme na romske dietatko, furt iba hovoria, ze sme zapisani do zoznamu...ani cislo mi nechcu povedat...a uz vobec mi nepovedia na romske dietatko...nechapem...zeby v tt kraji isli romske rovnako ako biele???
@bosorkabb ,je ale vo vašom kraji daju za rok 100 detí na adopciu,čo v našom ZA dajú 3 deti za rok na adopciu.😊
@continental to je hrozné v tom ZA kraji. Ja by som sa zblaznila tak dlho čakať.
@anettta mne povedala pani že poradovnik je jeden, len keď sa vyskytne rómske dieťa tak sa ziadatelia preskocia ak maju v požiadavkách biele dieťa. Tak mi to počítala a tak mi povedala číslo 5, lebo vraj teraz ma 3 deti a ziadatelov uz kontaktovali inak by sme boli 8 ale tych 3 uz neráta. Tak mozno v TT kraji sa im to nechce takto rátať.
My sme z Ba a mali sme poziadavku na biele dieta a volali nam aj ked bolo dieta romske.
@niky1975 aj nám volali tiež tiež aj ohladom romskych tak sa može stat že si ludia rozmyslia a vezmu aj ... alebo povedia nie volaju dálej po poradí ...tak sa stane aj to že sa dostanu romske aj rodičia ktore nechceli ale maju právo si vybrat treba sa riadit rozumom nie citom je to rozhodnutie na celý život ...alebo biele ponuknu tým ktorý chceli aj romske aj to sa može stat ...
alebo neboli zaujemcovia o romske dietatko, tak ho skusali umiestnit u ludi, ktori mali zaujem len o biele.
@continental kdeze 100, tak mozno 40, max. 50 🙂
@joannita aha,keď kočky spominali,že v BA sa čaká zhruba 3 rôčky a je približne 250 žiadostí,tak to vipadalo,že za rok daju vo vašom kraji viac detičiek😉Ale je to úplne jedno,len až sa ten poradovník pohne čo najrýchlejšie,či v našom kraji,alebo vo vašom.😀Držime si palce💝💝💝
Ahojte, my ideme zajtra na prvú interakciu, dieťatko je mimo našich požiadaviek, ale rozhodli sme sa, že ideme pozrieť. Som zvedavá, ako sa nakoniec rozhodneme.
@ellen2016 To bola taká náhoda trochu. Volala som kvôli poradiu a tak mi spomenula, že jej práve prišli fotky dieťatka, ale nemá ešte ani spis, lebo sa im tam nejaký systém menil, že je mimo našich požiadaviek, ale že ak chcem aby som sa poradila s manželom a zavolala jej, či chceme prísť aspoň pozrieť.
@tortelinka Krasne deticky, to su bio surodenci?
@marcelarefat nie...viditeľne 🙂
@marcelarefat to iste som sa chcela opytat 🙂 nadherni su!!!! aj ja takych chceeeeem 🙂
@tortelinka preco? na tejto fotke sa podobaju podla mna...ale teraz naozaj!
@tortelinka To fakt??? Praveze ja tam vidim podobnost.
Úžasní sú :D

@marcelarefat to robia asi tie tričká

@pletyika jee uz sa nevieme dockat. Neboj ubehne to a zachvilu mate druhe doma.😃