icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

zanetaqwe
26. feb 2017

@bodka4,to som písala Continental do správy,a som to poplietla😀.Lebo my tiež čakáme viac ako 5 rokov a budem na budúci mesiac volať.Tak potom dám vedieť.

maartinkaa
26. feb 2017

@zocharka jeeej, my mame styroch vlastnych synov a malu sme si osvojili,,,,je to presne ako hovoris, tiez by sme za malu aj dychali,,,

continental
26. feb 2017

@bodka4 ahoj,nedá mi to,tak tam v pondelok zavolám.Tak ti potom dam vedieť,kolko detičiek dali od augusta. Ale nečakám nejake zázraky.Ty sa pohneš ale viac ako my,pretože hodne párov si to rozmyslý s adopciou,niektoré ostanu tehotné a psychologička nám aj spomínala,že sa aj hodne bezdetnÿch párov rozvádza.Takže ty pôjdeš s číslom rých!ejšie dole,no a potom sa to na 20-tke zastaví....a to je najhoršie na tom čakaní.Ale snáď sa dočkáme-i keď už aj tomu moja rodina,kolegovia v práci,priatelia prestali veriť,že sa dočkáme.Já som tomu neprestala veriť a ak da Boh,možno aj na vianoce budeme po 22 rokoch s manželom konečne traja😂😊😁.Držím aj tebe palčeky,až nám to uteká.💜

bodka4
26. feb 2017

@continental presne tak som aj naladená. Viem prečo to tak rýchlo klesalo na začiatku a plne si uvedomujem že najhoršie to bude okolo 20. miesta. Ale s manželom sme už tak reálne nastavení že ešte min. 2 roky. Preto tam ani nevolám často.

kikuska_wedge
26. feb 2017

Malá nakreslil a povedal: SME RODINA

zibi
26. feb 2017

@zocharka pekne si to napisala... 🙂 a kolko ma mala rockov?

zibi
26. feb 2017

@kikuska_wedge jeej to je super 🏡

beka22
26. feb 2017

@kikuska_wedge kedy už budete spolu s detičkami?

continental
27. feb 2017

@bodka4 ,tak skoro za trištvrte roka dali v Žilinskom kraji na adopciu 2 detičky😱😞😨

bosorkabb
27. feb 2017

@kikuska_wedge krásne. Uz si podala neodkladne?

kikuska_wedge
27. feb 2017

@bosorkabb dnes podávame

kikuska_wedge
27. feb 2017

@beka22 v stredu by sa mali sťahovať, ale ešte si to máme dnes potvrdiť, či ten termín platí.

beka22
27. feb 2017

@kikuska_wedge veľmi Ti držím palce nech streda je konečný termín a nech ste už spolu a užívate si detičky plnými dúškami

kikuska_wedge
27. feb 2017

@beka22 teraz sme ich mali na víkend a bol to najsamlepší víkend v živote ❤

beka22
27. feb 2017

@kikuska_wedge poznám tie pocity preto Ti veľmi prajem aby ste už boli spolu a to my sme si brali domov 1 a vy máte 2x takú radosť. U nás bola oslava cez víkend lebo bol rok čo už sme spolu.

beka22
27. feb 2017

@kikuska_wedge Kika prosím Ťa raz si pridávala odkaz kde sa dá sledovať termín súdu ak by si mohla pridala by si ho ešte raz neviem to násť. Pekne ďakujem.

beka22
27. feb 2017

@kikuska_wedge veľmi pekne ďakujem a letí💙💙💙

marcelarefat
27. feb 2017

@kikuska_wedge Veľmi sa s tebou teším 😍

bosorkabb
27. feb 2017

@kikuska_wedge velmi drzim palce nech ste spolu uz na stálo.

bibal123
27. feb 2017

@kikuska_wedge super uz nech ste pekne spolu 🙂

hariet
27. feb 2017

dievcence absolvoval niekto pripravu u psychologicky v Ziari nad Hronom? Sme okres Zarnovica a neviem ci radsej vybavovat pripravu v Navrate BB alebo staci v tom Ziari. Dakujem Vam za kazdu radu (aj ohladne toho, kolko sa asi caka..)

jajuskajana
27. feb 2017

@kikuska_wedge ešte mám čisto v pamäti tie nezabudnuteľné prvé dni 🙂 kedy sa konečne sen stáva skutočnosťou. Veľmi Vám držím palce a fandím Vám <3 <3 <3

kikuska_wedge
27. feb 2017

1. marca bude náš veľký deň ... prídu domov ... verím, že navždy

katkuz
27. feb 2017

..to sa vam asi ani spat neda od vzrusenia 🙂 nech to vsetko dobre dopadne a zijete si svoj krasny sen a deticky sa konecne dockali svojej rodiny a milujucich rodicov... prajem vsetko dobre 🙂 🙂 🙂

berginkan
28. feb 2017

Baby dnes som si precitala v tomto clanku, ze je mozne kojit aj ked zena neporodi. Nikdy som o tom nepocula. To je celkom zaujimave a sokujuce zaroven 🙂 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-42658...

yukki
28. feb 2017

@berginkan na Slovensku je zopár žien, ktoré to takto urobili, tuším sú aj ako poradkyne na toto.

tinetta
28. feb 2017

baby poradíte?
psycholog chce odo mna nejaký okruh tém, ktoré by som chcela na našich spoločných sedeniach prebrat, nakoľko sme doteraz dokola riesili len dotazníky, zoradovanie farieb, zoradovanie kamienkov a mne to vôbec neprišlo ako príprava na príchod dieťatka do našej rodiny.

jediná téma, čo ma napadá je kedy a ako povedať dieťatku, že je adoptované. poprosím radu, možno hlavne od tých, čo absolvovali prípravu v Úsmeve/Návrate, že čo ste vlastne na sedeniach rozoberali. Vopred ďakujem

bosorkabb
28. feb 2017

@tinetta ako sa pripravit na otázky okolia,ake dieta chcete a prečo,ako prekonat strach z neznámeho. O genoch sme sa bavili. Priputanie dietata a citova väzba. A take veci okolo toho.

marcelarefat
28. feb 2017

@berginkan Ano je to mozne, da sa aj u zeny ktora nerodila vyvolat laktacia
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...