Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@zocharka jeeej, my mame styroch vlastnych synov a malu sme si osvojili,,,,je to presne ako hovoris, tiez by sme za malu aj dychali,,,
@bodka4 ahoj,nedá mi to,tak tam v pondelok zavolám.Tak ti potom dam vedieť,kolko detičiek dali od augusta. Ale nečakám nejake zázraky.Ty sa pohneš ale viac ako my,pretože hodne párov si to rozmyslý s adopciou,niektoré ostanu tehotné a psychologička nám aj spomínala,že sa aj hodne bezdetnÿch párov rozvádza.Takže ty pôjdeš s číslom rých!ejšie dole,no a potom sa to na 20-tke zastaví....a to je najhoršie na tom čakaní.Ale snáď sa dočkáme-i keď už aj tomu moja rodina,kolegovia v práci,priatelia prestali veriť,že sa dočkáme.Já som tomu neprestala veriť a ak da Boh,možno aj na vianoce budeme po 22 rokoch s manželom konečne traja😂😊😁.Držím aj tebe palčeky,až nám to uteká.💜
@continental presne tak som aj naladená. Viem prečo to tak rýchlo klesalo na začiatku a plne si uvedomujem že najhoršie to bude okolo 20. miesta. Ale s manželom sme už tak reálne nastavení že ešte min. 2 roky. Preto tam ani nevolám často.
@kikuska_wedge jeej to je super 🏡
@kikuska_wedge kedy už budete spolu s detičkami?
@bodka4 ,tak skoro za trištvrte roka dali v Žilinskom kraji na adopciu 2 detičky😱😞😨
@kikuska_wedge krásne. Uz si podala neodkladne?
@bosorkabb dnes podávame
@beka22 v stredu by sa mali sťahovať, ale ešte si to máme dnes potvrdiť, či ten termín platí.
@kikuska_wedge veľmi Ti držím palce nech streda je konečný termín a nech ste už spolu a užívate si detičky plnými dúškami
@beka22 teraz sme ich mali na víkend a bol to najsamlepší víkend v živote ❤
@kikuska_wedge poznám tie pocity preto Ti veľmi prajem aby ste už boli spolu a to my sme si brali domov 1 a vy máte 2x takú radosť. U nás bola oslava cez víkend lebo bol rok čo už sme spolu.
@kikuska_wedge Kika prosím Ťa raz si pridávala odkaz kde sa dá sledovať termín súdu ak by si mohla pridala by si ho ešte raz neviem to násť. Pekne ďakujem.
@kikuska_wedge veľmi pekne ďakujem a letí💙💙💙
@kikuska_wedge Veľmi sa s tebou teším 😍
@kikuska_wedge velmi drzim palce nech ste spolu uz na stálo.
@kikuska_wedge super uz nech ste pekne spolu 🙂
dievcence absolvoval niekto pripravu u psychologicky v Ziari nad Hronom? Sme okres Zarnovica a neviem ci radsej vybavovat pripravu v Navrate BB alebo staci v tom Ziari. Dakujem Vam za kazdu radu (aj ohladne toho, kolko sa asi caka..)
@kikuska_wedge ešte mám čisto v pamäti tie nezabudnuteľné prvé dni 🙂 kedy sa konečne sen stáva skutočnosťou. Veľmi Vám držím palce a fandím Vám <3 <3 <3
..to sa vam asi ani spat neda od vzrusenia 🙂 nech to vsetko dobre dopadne a zijete si svoj krasny sen a deticky sa konecne dockali svojej rodiny a milujucich rodicov... prajem vsetko dobre 🙂 🙂 🙂
Baby dnes som si precitala v tomto clanku, ze je mozne kojit aj ked zena neporodi. Nikdy som o tom nepocula. To je celkom zaujimave a sokujuce zaroven 🙂 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-42658...
baby poradíte?
psycholog chce odo mna nejaký okruh tém, ktoré by som chcela na našich spoločných sedeniach prebrat, nakoľko sme doteraz dokola riesili len dotazníky, zoradovanie farieb, zoradovanie kamienkov a mne to vôbec neprišlo ako príprava na príchod dieťatka do našej rodiny.
jediná téma, čo ma napadá je kedy a ako povedať dieťatku, že je adoptované. poprosím radu, možno hlavne od tých, čo absolvovali prípravu v Úsmeve/Návrate, že čo ste vlastne na sedeniach rozoberali. Vopred ďakujem
@berginkan Ano je to mozne, da sa aj u zeny ktora nerodila vyvolat laktacia
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...

@bodka4,to som písala Continental do správy,a som to poplietla😀.Lebo my tiež čakáme viac ako 5 rokov a budem na budúci mesiac volať.Tak potom dám vedieť.