icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

arthemiis
1. jan 2019

@alilka to je mi ľúto :(

gagika78
1. jan 2019

@arthemiis ďakujeme za podporu. Aj nám. No dúfame že už čoskoro sa dočkáme.

zibi
1. jan 2019

@gagika78 a z akeho kraja ste ?

gagika78
1. jan 2019

@zibi NR

zibi
1. jan 2019

@gagika78 no tam sa dost dlho caka ze?

gagika78
1. jan 2019

@zibi my sme zapísaní od 6/2015. To neni až také hrozne. Ale keď nás ohlásili boli sme na 5.mieste. Páry pred nami mali iné požiadavky a niektorí mali pozastavené. Dvom párom
sa nedovolali.

livinkita
1. jan 2019

Ahojte,neviete ako to vyzerá v BB kraji?

zibi
1. jan 2019

@gagika78 drzim palce, nech uz mate znova vytuzene babo doma.to je riziko tych novorodeniatok , ja sa toho tiez bojim

gagika78
1. jan 2019

@zibi ďakujeme.💕 Za to riziko to stojí. Snáď to už čoskoro vyjde. Čakáme na dieťatko už
12 rokov. Prešli sme si už kadecim. Treba len verit a dúfať.

wodanka
1. jan 2019

@zuzlicek44 nejake veci sme si pozicali od znamych a dokupili potom, ale vela sme si kupili sami. Cez eshop sme to nahadzali do kosika a za dva dni to bolo doma ;) Jedine co sme mali doma, bol kocik. Sa mi jeden na bazosi pacil, tak cca mesiac predtym ako prisiel maly, sme ho kupili. Vtedy sme ani len netusili, ze ho tak skoro vyuzijeme 🙂

wodanka
1. jan 2019

@gagika78 my sme boli na tom rovnako, tiez 5. v poradi a v tom ako blesk z jasneho neba, telefonat z uradu, ze maju pre nas babo. Pary pred nami chceli dievcatko a inym sa zasa nedovolali. A tiez bolo z utajeneho porodu. Cely cas som trpla, ci si to bio mama nerozmysli, ale nerozmyslela. A tak uz mame doma 13 mesacny poklad ❤

joannita
1. jan 2019

@zuzlicek44 veci nakupuj az ked budete v interakciach, ved nevies ake velke dieta to bude...my sme asi mesiac riesili interakcie, predbezko a pod. Veci, cize dlhu dobu som vedela ze dieta uz k nam pride, ale veci sme zhanali a nakupovali doslova par dni predtym nez sme si ho priniesli domov. Nie ze by som to nechcela riesit (prave naopak) ale ja som sa stale bala ze sa nieco zasa pokazi, kedze tolko x sa pokazilo v snahe mat dieta (neuspesne ivf, potom potraty....atd), alebo ze matka sa rozmysli, stale som mala taky divny pocit z toho a kamosky ma museli nahanat ze halo uz si dojdi pre veci.

zibi
1. jan 2019

@gagika78 juj no tak to skoro tak dlho ako my ..my tiez 11 rokov😲 hrozne to leti, ale docakme sa

tecko28
1. jan 2019

@gagika78 Ahoj, ak to nie je pre teba tabu, mozes napisat ake ste mali poziadavky? Lebo to co pises naozaj nie je az take dlhe cakanie 🙂 Zaujima ma to, lebo sme tiez NR

gagika78
1. jan 2019

@tecko28 požiadavky sme mali na biele neromske dieťatko do 6mesiacov s preferenciou novorodenec

gagika78
1. jan 2019

@zibi tak to sme na tom podobne. Tiež držím palceky. Snáď sa čoskoro dočkate aj vy aj my.🙌❤

zibi
1. jan 2019

@gagika78 jasne, urcite, verim tomu 🙂

aveeva72
2. jan 2019

Ahojte dievcata, mam velku prosbu....nebola by ste niektora ochotna poskytnut mi vzor ziadosti na osvojenie dietata? Dieta mame v predosvojitelskej starostlivosti uz skoro 8 mesiacov... velmi pekne dakujem!

bosorkabb
2. jan 2019

@aveeva72 myslíš návrh? Posli mi email a prepošlem.

aveeva72
2. jan 2019

@bosorkabb dakujem velmi pekne!

denka40
2. jan 2019

@tecko28 ahoj vdaka....2a pol roka

berginkan
2. jan 2019

Baby neviem celkom co si mam mysliet. Povedali nam, ze sa mame zajtra zastavit na uradeno je nestrankovy den. Som dezorientovana, mam tam rano volat ci co?

bosorkabb
3. jan 2019

@berginkan tiež som bola vo štvrtok. Zavolaj im keď budeš pri dverách, prídu ti otvoriť.

berginkan
3. jan 2019

@bosorkabb aha dik

rebekarebekova
3. jan 2019

@berginkan ahojte, mozem sa opytat prosim, ze kvoli comu co ste sa mali zastavit?
@bosorkabb

bosorkabb
3. jan 2019

@rebekarebekova za seba preto lebo mali chlapčeka, ale odmietla som (vzdialenosť) plus som riešila papiere a súd ohľadne dieťaťa ktoré mam doma.

bosorkabb
3. jan 2019

Ale nebolo to dnes.

berginkan
3. jan 2019

@rebekarebekova my sme nakoniec neboli, lebo som tam volala a s niekym si nas pomylili. Cele som to nepochopila

rebekarebekova
4. jan 2019

@berginkan hmmm.. to je zvlastne.

berginkan
4. jan 2019

@rebekarebekova stava sa vsak aj oni sa mozu pomylit.