Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
Ahojte,neviete ako to vyzerá v BB kraji?
@zuzlicek44 nejake veci sme si pozicali od znamych a dokupili potom, ale vela sme si kupili sami. Cez eshop sme to nahadzali do kosika a za dva dni to bolo doma ;) Jedine co sme mali doma, bol kocik. Sa mi jeden na bazosi pacil, tak cca mesiac predtym ako prisiel maly, sme ho kupili. Vtedy sme ani len netusili, ze ho tak skoro vyuzijeme 🙂
@gagika78 my sme boli na tom rovnako, tiez 5. v poradi a v tom ako blesk z jasneho neba, telefonat z uradu, ze maju pre nas babo. Pary pred nami chceli dievcatko a inym sa zasa nedovolali. A tiez bolo z utajeneho porodu. Cely cas som trpla, ci si to bio mama nerozmysli, ale nerozmyslela. A tak uz mame doma 13 mesacny poklad ❤
@zuzlicek44 veci nakupuj az ked budete v interakciach, ved nevies ake velke dieta to bude...my sme asi mesiac riesili interakcie, predbezko a pod. Veci, cize dlhu dobu som vedela ze dieta uz k nam pride, ale veci sme zhanali a nakupovali doslova par dni predtym nez sme si ho priniesli domov. Nie ze by som to nechcela riesit (prave naopak) ale ja som sa stale bala ze sa nieco zasa pokazi, kedze tolko x sa pokazilo v snahe mat dieta (neuspesne ivf, potom potraty....atd), alebo ze matka sa rozmysli, stale som mala taky divny pocit z toho a kamosky ma museli nahanat ze halo uz si dojdi pre veci.
Ahojte dievcata, mam velku prosbu....nebola by ste niektora ochotna poskytnut mi vzor ziadosti na osvojenie dietata? Dieta mame v predosvojitelskej starostlivosti uz skoro 8 mesiacov... velmi pekne dakujem!
Baby neviem celkom co si mam mysliet. Povedali nam, ze sa mame zajtra zastavit na uradeno je nestrankovy den. Som dezorientovana, mam tam rano volat ci co?
@rebekarebekova za seba preto lebo mali chlapčeka, ale odmietla som (vzdialenosť) plus som riešila papiere a súd ohľadne dieťaťa ktoré mam doma.
Ale nebolo to dnes.
@rebekarebekova my sme nakoniec neboli, lebo som tam volala a s niekym si nas pomylili. Cele som to nepochopila
@berginkan hmmm.. to je zvlastne.
@rebekarebekova stava sa vsak aj oni sa mozu pomylit.

@alilka to je mi ľúto :(