icon

Adopcia na diaľku

kathynka
15. apr 2012

ahojte...pozerala som, ci je tu taka tema, ale nic som nenasla, len konkretne osvojenie si dietatka priamo do rodiny (ci uz zo Slovenska alebo zo zahranicia)...mate vsak niekto skusenosti s adopciou na dialku? prispievate niekto takemuto dietatku, dostavate z casu na cas od neho listy a kresby? cez ake stranky ste si takeho dietatko adoptovali?

Strana
z2
vivi
7. feb 2015

Máte niekto skúsenosti so slov.katolickou charitou a programom adopcia na diaľku?

spisanka
5. aug 2015

@vivi Ahoj.Pozeram,ze mas deticky adoptovane na dialku a ja nad tym rozmyslam..vlastne deti nemame s manzelom a adoptovat si nechce a tak uvazuje nad adopciou aspon na dialku.Akurat neviem kde je to seriozne a tak by som rada vediet ako si postupovala ty?

tin007
5. aug 2015

@spisanka Ahoj, pomaham detom v Ugande v sirotinci a skole, ktore prevadzkuje charita Whisper. Dost vela som si o nich nastudovala (z webov, clankov, FB profilu ...) plus som sa aj pytala na nejake veci jej zakladatelky (je aj tu na MK, mozem ti poslat jej nick do spravy).
Mozes pomahat konkrétnemu dietatu, ktore si vyberies alebo ti ho pridelia (ak si nevies/nechces vybrat). http://www.whisperorphans.org/WhisperChildren/w...

vivi
5. aug 2015

@spisanka ahoj my sme išli cez www.viacnezsperk.sk

lienka737
5. aug 2015

Ja mám adoptované dievčatko cez http://www.charita.sk/adopcia/
Píše raz za rok (niekedy dvakrát) a raz za rok aj pošle fotografiu. Posielajú to aj s prekladom a ďalšími dokumentami.
Je to krásne sledovať ako rastie.

spisanka
5. aug 2015

@tin007
@vivi
@lienka737 jeeeej dakujem vam srdecne dievcata za rychle odpovede velmi ma to potesilo,Ked som zila v zahranici tak som pristpievala na deti v Afrike,ale po odchode som to zrusila a teraz by som chcela opat zacat a ta adopcia mi pride super,lebo ako som uz vyssie pisala sama deti nemam a toto mi aspon trochu pomoze a super je ze to pomoze aj niekomu inemu..este raz dakujem a idem pozerat na tie stranky 😉

falin
7. sep 2015

@spisanka - ahoj, pozeram ze si si studovala stranky ohladom adopcie na dialku, ja nad tym tiez uz dlhsie uvazujem. Zatial mi vychadza Viac nez sperk. Ty si sa prosim ako rozhodla? pre ktoru nadaciu? Dakujem

spisanka
7. sep 2015

@falin Ahoj,zatial som sa nerozhodla cez ktoru nadaciu pojdem,som nejaka spomalena..

falin
8. sep 2015

@spisanka - aj tak vdaka za odpoved 😉

pralinkaaaa
7. nov 2016

Milé mamičky, budúce mamičky a my všetky ktoré premýšľame o adopcii. Ak máte niektorá z Vás chuť podeliť sa o Váš príbeh buď z cesty za vysnívaným adoptovaným dieťatkom alebo o živote s ním, napíšte mi prosím svoj príbeh na práve založenú facebookovú stránku o adopcii. Pomôžme si tým navzájom.
https://www.facebook.com/Adopcia-92211092458759...
Ďakujem.

ninison
5. sep 2017

@kadri @svetluska82 ahoj dievcata, podporujete stale? cez rovnaku organizaciu? chcela by som sa zapojit a adoptovat na dialku dievcatko. prosim o Vas nazor na organizaciu. dakujem

lienka737
5. sep 2017

@ninison áno, stále podporujeme, každy rok nám prichádzajú aj listy a fotka. Akurat teraz prišla nedávno, už je to riadna kočka. Bola malé dievčatko, ked sme začínali.

matia556
19. sep 2020

@lienka737 z akej krajiny ste prosim adoptovali? len pre zaujimavost 🙂

lienka737
20. sep 2020

@matia556 z Indie

Strana
z2