icon

Adopcia pre homosexuálne páry - áno/nie

lilit35
2. jan 2015

Ked uz sa nam blizi to referndum, vela ludi argumentuje pri registrovanych partnerstvach tym, ze ak sa povolia tie, dalsi krok bude adopcia deti pre homosexualne pary.

Ja na tom nevidim nic zle... mozne to bude trochu narocnejsie zo zaciatku, kym si aj okolie zvykne na nieco taketo, ale nemyslim si ze homosexuali by mali svoje deti milovat menej, alebo ze ich deti budu mat nejake homo sklony... Vy by ste snad boli na zeny, len preto ze to vidite doma? Nemyslim si, ze nieco take sa da doma "naucit". Dalsia vec je, kolko deti je v detskych domovoch a nema sa o nich kto postarat, nevedia co zo sebou po osemnastke a navyse to aj stat stoji kopu penazi. Tu uz nevidim akykolvek dovod niekoho drzat radsej v decaku ako hoci aj u homosexualnej rodiny.

Vela ludi ma v tomto "jasno" a ani sa nad tym nezamysli, ziadneho homosexuala ani nepozna.

Zaujimal by ma preto vas nazor, co je pre vas najvacsi dovod preco si myslite, ze taketo pary by mali / nemali adoptovat deti.

zuzanockamt
3. jan 2015

Aj ja som za registrovane partnerstva aj za adopcie u homosexualnych parov, nevidim na tom nic zle, na dieta ma pravo kazdy ... Stravila som istu cast svojho profesneho zi ota v DeD a viem, ako to tam chodi, radsej rpdina, aj ked homosexualna ... Umele oplodnenia su tiez proti prirode a to nevadi nikomu

jana_eyre
3. jan 2015

@skolara ani druha foto nie je z bratislavy, zbytocne sa snazis..

jana_eyre
3. jan 2015

@smatka deti si robia posmech len z toho, z coho si dovolia robit posmech ich rodicia, resp. dospeli..

cecil36
3. jan 2015

@smatka o akej pomoci hovoris? si si ista, ze to patrilo mne? Ale pokojne zakazme vsetko, rozvedene manzelstva, slobodne matky... vsetko co je ine.... A len tak medzi nami, ja si pamätam, ako sa vysmievali deckam z chudobnejsich rodin, aj tym viacpocetnym, aj z rozvedenych....myslis, ze si to prvostupniari vymysleli sami alebo to niekde poculi?

skolara
3. jan 2015

@jana_eyre tebe nevysvetlim drahá 😀

radopp
3. jan 2015

@zuzanockamt Nejde o adopcie ale o o odoberanie deti statom, napriklad tvojich, len tak ti ich zoberu.

smatka
3. jan 2015

@jana_eyre to mi je jasne.Ale tie deti z DD za to nemozu.

smatka
3. jan 2015

@cecil36 ano tebe. Co ma z toho ze ma rodinu,ked spolocnost nim pohrda a robi si posmech?

verra66
3. jan 2015

@radopp a teraz tú o moslimoch 🙂

cecil36
3. jan 2015

@smatka vyssie som ti odpisala, bo mi prispevok odoslalo skor...

zuzanockamt
3. jan 2015

@radopp jasne ... Rozpravocky 🙂 .. Na odoberanie deti mam tiez svoj nazor 🙂 ... Ja sa nebojim ... Takze tudy cesta nevede u mna : - D ... Tymto mozes argumentovat u inych

smatka
3. jan 2015

@cecil36 Mne je jasne ze to maju z domu! Ja byvam v lese na samote. Mala mi nastupila do skolky a nestacim sa cudovať co sa s nou stalo. Klame ,nadáva,je lakoma,.......Je to smutne kam tato spolocnosť speje.

wolfie
3. jan 2015

@cecil36 fajn, osobna urazka na moju adresu dokonale vystihuje tvoje IQ, ja som na teba nijako neutocila...ale vela to vysvetluje

cecil36
3. jan 2015

@wolfie ja som iba parafrazovala tvoj vyrok 😉

wolfie
3. jan 2015

a ked uz dovolime adoptovat deti homosmi, tak preco nedame dieta rovno aj tomuto, neviem ani, co to je...posledna veta clanku http://www.cas.sk/clanok/169603/andrej-je-teraz...

jana_eyre
3. jan 2015

@skolara co mi chces vysvetlit? pytam si nejaky dokaz, kedze tvrdis, ze v bratislave boli nejaki homosexuali co "krutili penismi" a stale davas obrazky, ktore s duhovym pochodom v ba nesuvisia.. mozno by nebolo na skodu, keby si sa nabuduce prisla do ba prejst ty, ked bude pochod aby si potom nezavadzala na internete..

zuzanockamt
3. jan 2015

@wolfie podstupi operaciu na zmenu pohlavia a nie je problem

wolfie
3. jan 2015

@zuzanockamt jeziskove husle...naruseni ludia budu vychovavat deti, nadherny pokrok vo svete

jana_eyre
3. jan 2015

@smatka ani ja som nemohla za to, ze moj otec dostal mozgovu porazku a deti si zomna za to robili srandu.. za to mohli rodicia tych deti, ktori im nedostatocne vysvetlili, ze druhym ludom sa nevysmieva..

jana_eyre
3. jan 2015

@wolfie ja osobne mam dojem, ze uz je vela narusenych ludi, ktori vychovavaju deti a uplne legalne.. a transexuali nimi castokrat nie su.. su to vacsinou na prvy pohlad "normalni" ludia..

zuzanockamt
3. jan 2015

@wolfie ako vies, ze tvojim detom sa to nemoze stat? Co ked aj vy, ktore to sudite, vychovavate doma homosexuala alebo tra nsexuala, to uz je iny pohlad, ci?

skolara
3. jan 2015

@jana_eyre pozri aj ked to podla teba v Blave nevyzerá ako inde počas Dúhového pochodu tak je to len tým ze tu ľudia majú ešte iste hranice kam ďaleko su schopní ísť ale tie hranice su uz dosť posúvane a dosť okato. Takze blahoželám Bratislave ze tam nebehaju všetci ako blázni ale počkaj si napr na 10 výročie ☹ 😨

skolara
3. jan 2015

@zuzanockamt tak to teda nevychovavam 😀 😀 😀

zuzanockamt
3. jan 2015

@skolara nikdy nevies 🙂

skolara
3. jan 2015

Tak vela veci nie ale toto áno

radopp
3. jan 2015

@verra66 čo chceš vedieť o muslimoch?

@wolfie Určite ich nebudú vychovávať. Je to obchod s deťmi, otrokárstvo, prostitúcia, rezanie na orgány.

wolfie
3. jan 2015

@jana_eyre tak to je bohuzial pravda...ale aspon im ich stat vedome nezveruje
@zuzanockamt tak vzhladom na to, ze neverim, ze homosexualita je nieco, s cim sa clovek narodi, tak som si ista, ze moje dcery nebudu ani lesby, ani si nebudu chciet dat prisit medzi nohy parok a vajcia...

wolfie
3. jan 2015

@radopp pevne verim, ze to na SR nikdy neprejde

zuzanockamt
3. jan 2015

@wolfie homosexualom sa clovek nestava, s tym sa clovek narodi 🙂 .. Ale je fajn zit si v sladkej nevefomosti 🙂

radopp
3. jan 2015

@wolfie Neprejde to ak sa zobudi dost ludi. zuzanockamt sa vyjadrila ze sa neboji odobratia deti, takze je jasne na cej je strane.