Adopcia pre homosexuálne páry - áno/nie
Ked uz sa nam blizi to referndum, vela ludi argumentuje pri registrovanych partnerstvach tym, ze ak sa povolia tie, dalsi krok bude adopcia deti pre homosexualne pary.
Ja na tom nevidim nic zle... mozne to bude trochu narocnejsie zo zaciatku, kym si aj okolie zvykne na nieco taketo, ale nemyslim si ze homosexuali by mali svoje deti milovat menej, alebo ze ich deti budu mat nejake homo sklony... Vy by ste snad boli na zeny, len preto ze to vidite doma? Nemyslim si, ze nieco take sa da doma "naucit". Dalsia vec je, kolko deti je v detskych domovoch a nema sa o nich kto postarat, nevedia co zo sebou po osemnastke a navyse to aj stat stoji kopu penazi. Tu uz nevidim akykolvek dovod niekoho drzat radsej v decaku ako hoci aj u homosexualnej rodiny.
Vela ludi ma v tomto "jasno" a ani sa nad tym nezamysli, ziadneho homosexuala ani nepozna.
Zaujimal by ma preto vas nazor, co je pre vas najvacsi dovod preco si myslite, ze taketo pary by mali / nemali adoptovat deti.
Verím tomu že dvaja ĺudia rovnakeho pohlavia dokážu vychovavať dieťa, ale je treba zamyslieť sa nad tým ako by to vnimalo dieťa...
@zuzanockamt ja si myslim presny opak, a ak sa mylim, a clovek sa s tym narodi, tak je to porucha...a uplne najlepsie je, ze po svete su zname pripady, ked sa gay vyliecil...lenze dnes je moderne povazovat homosexualitu za "normalnu"..ale ok, o tomto nie je diskusia
@radopp ludia su ovce, ti by sa nebranili, ani keby im zaklopala socialka na dvere a zobrala deti, pretoze suseda sa stazovala, ze rodicia neumyli chodbu...hlavne, ze ja zijem v nevedomosti 😉
@radopp som na strane zdraveho rozumu 🙂 A o svoje jedine dieta sa nebojim 🙂
@wolfie to som este nepocula, ze by sa nejaky homosexual vyliecil...kedze to nie je choroba, tak si to ani neviem predstavit celkom, ze ako..... 😝 😝 😝
@wolfie ok 🙂 .. ked myslis 🙂
@radopp 🙂
@hanka_april Na každú chorobu nie je liek. Kedysi bola psych. diagnoza "debilita". Ale potom to korektne premenovali.
Krajiny Belgicko, Británia, Dánsko, Francúzsko, Holandsko, Portugalsko, Spanielsko, Švédsko a Luxembursko povoluju sobáše homosexuálnym párom, okrem Portugalska, si môžu homosexuálne manželstvá adoptovať deti. V referende budem hlasovať za homosexuálne manželstvá a adopcie. Aj ked je otázka, či nie je lepšie ignorovať toto referendum, ktoré chce výlučne okliešťovať práva menšín na plnohodnotný život a bojovať proti homosexuálom. A nie je to žiadna podpora tradičnej rodiny, ktorú všetci podporujeme bez ohladu, či sme za alebo proti homomaželstvám a adopciám. Kto chce podporovať tradičnu rodinu, mal by sa začať zaoberať prečo sa tolko rodín rozvádza a ako to napraviť a nie upierať normálny život normálnym ludom.
@radopp ani ja sa nebojím odoberania detí, prečo by som sa mala? Ty sa prečo bojíš?
@macocha aj s tebou suhlasim, ma byt uprednostneny zaujem dietata..v dnesnej spolocnosti, zial pre homo pary je to tak, ze pri predsudkoch v spolocnosti bude zaujem dietata asi skor taky, ze prednost dostanu hetero pary. Ale preto sa homosexualnym parom nesmie upriet pravo na adopciu
radsej nech su deti umiestnene vo fungujucom laskyplnom vztahu, jedno, ci hetero, alebo homo, ako v detskom domove ...myslim, ze sa im lepsie stane do psychiky, ked budu od malicka konfrontovane s tymto, ako s realitou dnesnych detskych domov, kde je jedna zena na anineviem presne kolko deti, kde nemaju nikoho
Slovensko moje, Otčina moja, ľudia dobrí rozmýšľajte, lebo toto nem dopadne dobre...
@hanka_april su pripady preorientacie po silnom udere do hlavy, pri havarii a podobne, pritom islo o cisto heterosexualov predtym, takze je skutocne diskutabilne, o co presne pri homosexualite ide, hoci uz je to rozoberane zprava dolava, podlozene vedecky a podobne
v prirode sa homosexualita pri niektorych druhochzvierat vyskytuje tiez a deti tak nejak spolu nevychovavaju :D:D:D:D
a este jeden pohlad, moze sa stat, ze vase "v rodine vychovavane dieta" stretne ..."v detskom domove vychovavane dieta" v dospelosti a bude musiet riesit jeho frustracie a nenapravitelne poruchy do psychicky v dospelosti ako jeho partner, tam to asi pochopite, co tie deti prezivaju chudiatka
a najhorsie je, ze ich prejavy v dospelosti im nikto potom netoleruje
anehovoriac o tom, ako sa uchytia do normalneho sveta s nicim v ruke dnes....je to katastrofa :(
@izabelkas ako som pisala vyssie ak som proti automaticky oberam niekoho o jeho prava? Nema cenu o tom diskutovat. Tak teda nasledujme vyspele krajiny a povolme zvazky s detmi, zvieratami...ked Uz hovorime o tom ako len heterosexuali su opilci a tyrani, videla som ten slavny gay pride a nemyslim si ze je vhodne zverit dita dvom upistanym muzov vo farebnej kozi. Nebudem sa s Vami o tom hadat,lebo mate pravdu tato diskusia nic nezmeni.
@zarao tomu decku je jedno,c i mu precita vecer rozpravku niekto s ruzovymi vlasmi, ci ho pohladka niekto, kto sa chova inak ako vacsina...lepsie ako ze ho cely tyzden nikto nepohladka a nikto sa ho nespyta ako sa ma
a nespickuj do vztahov s detmi a zvieratami...to ides do extremov, lebo ti koncia argumenty
Adopciu len pre par MUZ a ZENA ...lebo len muz a zena a deti tvoria rodinu
@1katkas ano na tych niekolko tisic dalsich deti v domovoch sa treba vysrat, ze,vednie su tvoje

@skolara takze myslis, ze normalne zmyslajuci homosexual, ktory chce pre seba normalne rodinne prava sa kvoli posuvaniu hranic o par rokov zmeni a zacne krutit penisom na ulici? ak to vidis takto, tak sa to predsa nestane len homosexualom, ale aj heterosexualom.. ak si myslis, ze posuvanie hranic berie ludom zabrany, tak ta o desat rokov stretnem na ulici ako ides bez sukne - tolko k tvojej logike..