Anonymný pôrod a adopcia. Potrebujem istotu, že bude o dieťa postarané.
Ahojte..Mám hrozne zložitú otázku,hrozne zložitú životnú situáciu...Chcem sa iba opýtať..Chcem dať moje dieťa na adopciu.Anonymný pôrod..Kde mám istotu,že bude v dobrej rodine?Viem,že o novorodene detičky je veľký záujem,ako dlho trvá,kým sa dieťa dostane do rodiny?A vlastne ma zaujíma všetko okolo adopcie,či tu nejaká mamina čaká na dieťatko..Chcem mať pocit istoty,moje dieťa milujem a preto mu chcem zabezpečiť lepší život..Ja mu ho dať neviem....
@joannita ano ma pravo si to rozmysliet ale kym sa tak nestane nikto jej neumozni kontakt s dietatom.....
@kulumulu123 tak to je jasne ze neumozni 🙂 ty si to napisala ale trosku inak, na to som reagovala
Na tvoje dieťatko čaká xxx párov aj niekoľko rokov ktorí nemôžu mať deti, ver ze keď im zavolajú že majú pre nich novorodenca bude bitka o tvoje dieťatko a dostane tu najväčšiu lásku na svete a bude pre nich ich anjelik.... Dieťatko ide hneď na adopciu nemusíš sa báť v ústave nebude.... Len jediné ci ty to zvládneš a budeš vedieť žiť bez neho ✊veľmi ťažké rozhodnutie a klobúk dole....
Keby som mohla hned si to babenko adoptujem aj keď už mám dve svoje, mať dieťa je krásny dar prosím ťa zváž si to ešte 🙂
Drzim palce, aby si nikdy nemusela svoje rozhodnutie lutovat, nech uz je akekolvek. Ako nahradna mama ti chcem povedat len tolko, ze deticky ktore mame u seba, milujeme ako vlastne a polozili by sme za ne zivot. Rozhodnutie vzdat sa dietata musi byt neskutocne bolestive a tazke, a preto vyjadrujem obdiv pred kazdou zenou, ktora sa rozhodla priviest na svet dieta a bola nutena sa ho vzdat lebo jej to zivotna situacia a okolnosti neumoznovali riesit inak. Prajem vela sil a vsetko dobre.
Ano mala by som velky zaujem prosim piste mi
Hned by som si babetko adoptovala bude mat zabezpeceny zivot budeme ho lubit z celeho srdca lebo prirodzenou cestou nemozem mat babo prosim piste.Dakujem
@sofinaa a ty vies, ze na Slovensku nie je povolena priama adopcia?? Takze ti to je prd platne.
@veronikaszabova
A kebyze porodila a hned by mi dala babo tak ani sa tak neda??
Tak co ako ste sa rozhodli
@sofinaa no jasne, ze nie. To ako ta preboha napadlo?
@veronikaszabova a keby uviedla ako otca dietata prave manzela dotycnej? 🙂 hmmm
kto by to riesil? vsetko je mozne, ale pochybujem ze sa tu k tomu niekto prizna ze to takto chce spravit
@ceklis nie, nakolko autorka je vydata, tym padom za otca dietata by sa dal muz
@sofinaa ak chces dieta, ries to legalnou cestou - daj sa do poradovnika na adopciu.
@veronikaszabova
A vy ste si adoptovali dieta ci mate vlastne
@veronikaszabova to som prehliadla, ok beriem spat.
@sofinaa mam svoje
Ja by som sa o babo postarala prosim dopraj mu dobri zivot ked ty mu ho nemozes dat
@veronikaszabova
Aha tak potom nevies aky je to pocit nemat uz 8 rokov deti
@sofinaa ty stale nechapes? 🙈🤣
@veronikaszabova
Prosim a co nechapem
@sofinaa tak to ries legalnou cestou! Naco si pytas dieta od druhej zeny??
Myslis, ze ho da niekomu len tak? Rodiny v poradovniku su overene, presli psycho testami,...
@sofinaa co nechapes?? Ze ona ti to dieta nemoze len tak dat! Ako si to predstavujes? Ze porodi niekde mimo nemocnice a dieta ti odovzda?? Ako by si vybavila rodny list a ostatne formality??
@veronikaszabova
Ano ved viem to, niesom na hlavu ale ona chce porodit a dieta dat z nemocnice hned nahradnej matke nechce dat do detskeho domova ved to jasne pise
@sofinaa ale matke a otcovi, ktori su v poradovniku! Chce to riesit legalne
Stale nechapes??
🙈

@kulumulu123 aj po anonymnom porode ma matka stale prave vziat svoje rozhodnutie spat. Ma na to minimalne 6 tyzdnov, resp. Kym nieje pozbavena rodicovskych prav.
Baby nezavádzajte, strasne vela nespravnych info jej tu pisete