icon

Bábätko na adopciu

smutnuckaaaa
24. apr 2012

Ahojte, mam problem,som tehotna a nechcem to babo.Potrat neprichadza do uvahy,preto by som sa chcela poradit,kde mozem najst adoptivnych rodicov.
Prosim neodsudzovat,hladam pomoc.

minewka
24. apr 2012

Fúúúha... 😨

akože super, že adopcia...ale ..ehm....mi to príde - dieťa na predaj, vyvolávacia cena... 😨

No neviem, čudný pocit mám z tohto tu. 😒

@smutnuckaaaa
ak ti nejde o prachy...a za týmto sú tvoje úprimné obavy...určite sa neboj, drvivá väčšina rodičov musí prejsť neskutočnou tortúrou, kým ich štát uzná vhodnými rodičmi pre adoptované dieťa 🙂

irriss
24. apr 2012

@anjelicek26

uz ten nazev Temy Dite k adopci, kazdy prohledavac ti to prelozi suprove a je jasno..
Super inzerat zadarmo do celeho sveta..

drobec33
24. apr 2012

dobre teda, ja to napisem na plnu hubu! Vacsinu napadne, ci nahodou nejde o fiktivne tehotenstvo, umelo zalozenu temu....alebo hladanie adoptivnych rodicov. Ak to tak nie je, ja sa tu ospravedlnim, myslim si to aj ja 😒

hajanka
24. apr 2012

@smutnuckaaaa a si uz 100% rozhodnuta? Pytam sa preto, lebo tvoj nazor sa este moze zmenit ako bude babo v tebe rast 🙂

lulu10
24. apr 2012

@smutnuckaaaa teraz nie este bojujem za vlastne 😉

petkave
24. apr 2012

@minewka presne toto som písala v prvom príspevku - ešte s vážnym tónom, že to nie je také jednoduché. 😵
@drobec33 no jasné, je to tak 😲

drobec33
24. apr 2012

@smutnuckaaaa prepac, ale toto nemozes mysliet vazne co tu robis ?! 🙄 🙄 🙄 🙄

smutnuckaaaa
autor
24. apr 2012

Ludia napisala som len jeenu z moznosti a uz idete od temy,ste tu same svatuskarky....nomalne nechapem sa niektore nudite?tu clovek hlada pomoc a najde odsudenie

cairka
24. apr 2012

to by bola sranda, keby @lulu10 napísala, že chce 😝

petkave
24. apr 2012

@smutnuckaaaa dobre, vráťme sa k téme. My ti ozaj nevieme pomôcť nájsť adoptívnych rodičov. Takže čo teraz? Ako si predstavuješ to hľadanie ďalej?

anjelicek26
24. apr 2012

Dieta nie je hracka ☹

nela82
24. apr 2012

@smutnuckaaaa troska som ta aj lutovala...snazila pochopit,ze kvoli comu sa vzdavas dietatka ☹ No to co si napisala lulu10 🙄 🙄 🙄 Nehanbis sa takto verejne obchodovat s vlastnym dietatom?Pevne verim,ze sa ti to nikdy nepodari...Taketo zeny by nikdy nemali mat deti 🙄 🙄 😠 ☹

aduskatt
24. apr 2012

@irriss aj ta otazka pre lulu10: chces?---no az ma striaslo

domeli
24. apr 2012

@smutnuckaaaa v niečom tak dôležitom sa pomoc nehľadá na MK a už vôbec nie takto. ..A to sa ani nenudím, ani nesúdim. Iba žasnem...

smutnuckaaaa
autor
24. apr 2012

Preco sranda,vy uz zo mna robite zenu predavajucu dieta,boze su tu same Panny Marie..a matky Terezy....zavolajte policiu 🤐

zana0077
24. apr 2012

myslim si, ze ani jedna z nas nie je kompetentna jej v takejto situaci adekvatne poradit...v akejkolvek... buduca "maminka" si tuto "zalezitost" musi poriesit sama, na co ma este dost casu...cas je velky lekar... klobuk dole pred rozhodnutim dat dietatku sancu na zivot, nech uz okolnosti co ta k tomuto viedli boli akekolvek...
ak by tema bola zalozena s "vedlajsim" umyslom...nech sa pre dietatko najde co najlepsia rodina, "maminka" si to bremeno ponesie sama....

cairka
24. apr 2012

@smutnuckaaaa , tak napíš, čo presne chceš poradiť. čo sa týka postupov som ti už písala aj ja dosť, aj iní. Ak máš otázku, na ktorú sme nedali odpoveď, tak ju napíš, nie?

nela82
24. apr 2012

@smutnuckaaaa ak hladas pomoc-si rozhodnuta dat dieta na adopciu-ries to s nemocnicou..nie tu.Ty si myslis,ze tu najdes zenu,ktora dlho tuzi po dietati a ty pekne zarobis?Predas jej dieta ako v nejakom blbom filme...?Svätuskarka-nesvätuskarka.. 😔

aduskatt
24. apr 2012

@smutnuckaaaa a co ma s tym spolocne Panna Mária? sa ukludni trochu....nediv sa reakciam, ked sama pises otazku chces?..to ako co si cakala?.a akonahle ti niekto napise nieco, sa nekoresponduje s tvojim rozhodnutim, obuvas sa donho

smutnuckaaaa
autor
24. apr 2012

Pomoc chcela som vediet kam za obratit,na koho...nechcem za to nic

smutnuckaaaa
autor
24. apr 2012

A to chces? bolo myslene len ako ci aj ona chce babo na adopciu,alebo vlastne,lulu pochopila ostatne zial nie

aduskatt
24. apr 2012

@smutnuckaaaa obratit sa mas na nemocnicu, uz ti to pisali.....v tomto state legalne nevies najst dietatu adoptivnych rodicov tak, aby si vedela, kto to je, ani dieta nebude vediet, koho ma rodicov....co este potrebujes poradit? toto ti napisali uz viacere a Ty sa tu rovno opytas diskutujucej, ci chce tvoje dieta?

cairka
24. apr 2012

@smutnuckaaaa , tak chod na Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny u vás v meste, povedz im situáciu a oni ťa už nasmerujú ďalej. Ale nečakaj, že ti povedia, že tuto Zuzka s Ferkom čakajú na adopciu, daj im dieťa...tento postup je podvod a preto ani na úrade, ani v nemocnici ti s tým nepomôžu.

yukki
24. apr 2012

..no ta ho dones potom tu, no....popri dvoch aj tretie vyrastie kolo koliby.....jesť máme čo, veci po starších tiež....

zana0077
24. apr 2012

yukki...:o) neviem, ci sa zasmiat, ci plakat...

yukki
24. apr 2012

@zana0077 aaaale...kľudne to prvé 😉

smutnuckaaaa
autor
24. apr 2012

Bezte niekam matke do p...e

aduskatt
24. apr 2012

myslim, ze zakladatelka temy sa prave jasne vyfarbila

zana0077
24. apr 2012

...aj jasne vyjadrila...

yukki
24. apr 2012

...a už si idem nohy polámať jak bežím....