Bábätko na adopciu
Ahojte, mam problem,som tehotna a nechcem to babo.Potrat neprichadza do uvahy,preto by som sa chcela poradit,kde mozem najst adoptivnych rodicov.
Prosim neodsudzovat,hladam pomoc.
@irriss fakt sa ospravedlnujem, nechcela som byt tvrda, ani nemam chut diskutovat na temu potrat, len som chcela vyjadrit zakladatelke temy obdiv, ze si babo nechala...
teraz to tak skratka citim, lebo poznam jedno dievca, ktore ide dnes na potrat a je mi z toho smutno...
nechcem vyvolavat debaty na temu potrat, dik
@anjelicek26
@irriss ja to nechapem,co ta mamina chce vlastne?? 😕
@irriss - tak tak idem prihriat jogurt, zapnem kaficko a vylozim nohy, prdola konecne spi 😅
Toto neni o pochopeni, ved na zaciatku pise - pomozte mi najst adoptivnych rodicov. A presne to tu robi.
@henika26
@irriss
@anjelicek26 nic v zlom, ale prestava sa mi to pozdavat, k comu to smeruje podla jednotlivych vyjadreni.... 🙄
@anjelicek26
no vsak by se to melo zamknout, protoze takto bude mit plnou ip schranku "podvodniku".
a staci tak malo..zalozit nick na MK a kupec je po celem svete (diky netu) k dostani..ted bude hrat roli suma..
chudak dite
Melo se to jmenovat "Dite na prodej"
Adopcia má to čaro, že sa noví rodičia nemusia báť, kedy sa ozve biologická mať, že chce dieťa vidieť, počuť, stretnúť sa s ním, alebo dokonca ho vychovávať...Tento aspekt je týmto počinom zničený a nová rodina by žila najbližších 18 rokov v strese, kedy sa to stane... Lebo tento podvod dáva bio-mame neskutočnú zbraň ozvať sa kedykoľvek...a toto si dúfam všetci adopcie chtiví uvedomia skôr, ako sa dajú zatiahnúť do takéhoto podvodu...
@smutnuckaaaa , pri anonymnom pôrode a bez komplikácii je vysoká pravdepodobnosť, že bábo pôjde do rodiny rovno z pôrodnice... nekomplikuj to sebe, ani bábu, ani novým rodičom 😔
@irriss - podla mna tu schranku tych ip-ciek uz plnu ma a teraz si bude vyberat, kde sa jej dieta bude mat najlepsie a na koho sa da najlepsie financne prisat uz v tehotenstve 😔 😔 😔
"trocha" mi beha mraz po chrbte...
@anjelicek26
pisu vys to same 😀 😀 😀 😠 😠 😠 😠
nektere temata by nemely spatrit svetlo sveta..
Nekdy premyslim, ze by bylo lepsi nejdrive Temu adminem zkontrolovat a pak teprve hodit do eteru..protoze je to nekdy sakra nebezpecne a nez se to chytne, zamkne a smaze..tak to udelalo svou roli..a je POZDE
ale baby, hadam to nebude az take zle... 😅
@baklik - veru naplanovane to ma uz do detailou, tu len hlada vhodnu kandidatku, ktora bude mat tu cest jej dietatko dostat. A teraz hlada ucastnikov "sutaze" o nove dieta, najlepsi dostane hlavnu cenu o 24 tyzdnov 😝
ja si tiez myslim, ze by sa na to admin mohol pozriet. Nic v zlom, ak je to v poriadku tak to tu ostane 😉 Ale je to cele nejake divne, nieco mi proste na tom postupne zacalo nesediet....Radsej by som bola trochu opatrna, baby maju pravdu. Uz to bolo vselico, svet je dnes zly. Kazda z nas sa jej snazi uprimne zo srdca poradit...ale... 😕
:@irriss - jogurt sa hreje sam 😀 Len som to zapla a kafe uz mam hotove 🙂
@irriss tak ale zase na druhej strane chapem, ze by chcela, ak sa uz ma toho dietata vzdat, aby sa malo dobre...
no tazko sudit, nevidime uplne do toho, co vsetko je za tym. a cloveku v takejto situacii asi prebehnu hlavou vsetky mozne varianty, si myslim.
ale napokon, vsetko moze byt uplne inak. je to v podstate jedno, kazdy si moze povedat svoj nazor, ale aka je pravda, vie len ona.
@anjelicek26 Drsňačka 😝
@baklik
Tady jde o ten podvod...promyslenou strategii...a nedomysleny zaver..jak uz napsala @anjelicek26 muze se stat cokoliv..a je to trestny cin..a staci tak malo, pohadat se s manzelkou.. 😉
@lulu10 a chces???????

@anjelicek26
absolutny souhlas.. 😉
..uz tu jsme spolecne nejaky ten patek..neni to 1. tema..hlavne at se nezvrhne 😒