icon

Na koho sa mám obrátiť, keď hľadám náhradnú matku?

polina89
16. mar 2018

Dobry den mam zdravotne problemy a tehotenstvo by bolo velke riziko ako pre mna tak pre babatko....pocula som uz o moznosti nahradnej matky ktore by nam babatko vynosila.myslite ze je to mozne?a kde by som sa mala na koho obratit aby som sa k takej zene dostala?dakujem

bobricek1979
Autor odpoveď zmazal
sjuuuuu
21. aug 2019

@bibi14031996 Zdravim. Vy by ste sa chceli stat nahradnou matkou?

bibi14031996
Autor odpoveď zmazal
bibi14031996
Autor odpoveď zmazal
sjuuuuu
26. aug 2019

@bibi14031996 to nieje realne. Co by ste tomu dietatku akoze boli? Odporuca sa to pre zeny, co uz dieta maju. Nie ako prvorodicky.

bibi14031996
Autor odpoveď zmazal
cellesta
1. okt 2019

Zaujimalo by má, ci sa to podarilo s tou náhradnou matkou 🙂

lastivicka27
12. okt 2019

Dobrý deň ohľadom toho kontaktu 0904014030...Ja na chat nechodím.Pekný večer🙂

monkri
22. júl 2020

dobrý mam ten istý problém. Ostáva nam už len náhradná matka .Vedel by mi niekto pomôcť ako postupovať. Kto to už absolvoval .dakujem

9sima8
22. júl 2020

@monkri napísala som Vám správu 😊

cellesta
22. júl 2020

@monkri tiež by má zaujimalo, či sa to už niekomu podarilo . Je tu niekto taký?

poopsie
22. júl 2020

@polina89 jedno uz mate tak sa sustredte naň, ja tiež už nemôžem mať deti, vzali mi oba vajičkovody po dvoch mimomaternicovych tehotenstvach, aj tak dieťaťu poskytneš iba krídla a zázemie aby vyletelo z hniezda.. Manzelova starká vravela, že jedno nám stačí.. Ona mala tri deti... Roky robila na to aby im dala vzdelanie, muza mala invalida a povedala, že z tych deti aj tak nič nemá jedno v Kanade, druhé vidí tiež len 2 krát do roka.. Aj tak sa postará o nu len moja svokra..

monkri
Autor odpoveď zmazal
danielitka40
8. okt 2020

@9sima8
Dobry den mate nejake skusenosti s nahradnou matkou?

asriana
22. dec 2020

dobrí deň hľadám náhradnú mamičku neviete mi poradiť ako na to

asriana
22. dec 2020

Dobrí deň hľadáme z partnerom náhradnú mamičku neviete ako na to a jeto legálne ak sa môžem spitat

asriana
22. dec 2020

lebo z manželom sa nám nedarí otehotnieť neudržia plot dieťaťa zato hľadáme náhradnú mamičku a neviete mi poradiť ako na to

jarkapalo
22. jan 2021

@asriana dobrý deň chcem sa spýtať ako sa vám darí, či ste niekoho našli alebo. My sme sa snažili dlho, podľa lekára obaja zdraví, ale nedarí sa a nedarí tak už chceme skúsiť aj túto cestu

jarkapalo
22. jan 2021

Pekný dobrý deň: viem že je tu veľa odporcov tejto témy,
tak vás prosím neosudzujte ma hneď, ale viete keď sa dlhé roky snažíte a nič a nič a chodíte po vyšetreniach a všetko je v poriadku, tak už začne hľadať aj iné možnosti, ako mať vytúžené bábätko, a preto sa pýtam, dá sa tu nájsť náhradná matka? Alebo mi prosím poraďte ako postupovať a nájsť, kontaktovať ženu ktorá by bola ochotná stať sa náhradnou matkou.

marca12
22. jan 2021

@polina89 ja nemam ani jedno,tak by si bola spikojnejsie? Nelutuj sa,preboha mas zdrave dieta. Chapem,ze snivas o dalsom,ale spavas sa akoby si nebola vdacna ani za to jedno. Vsetko na svete by som dala za jedno zdrave dieta. Mas omnoho viac ako si myslis. A nahradna matka je asi najzlozitejsia forma. Citala som o tom knihu,do toho by som nikdy nesla a u nas sa to ani nerobi. Pravne je to zlozite a castokrat sa stava,ze matka sa nevzda dietata,vyber nahradnej matky je zlozity. Pary su az tak zufale,ze oslovuju na ulici zeny,ktore sa im pozdavaju,ci uz vyzorvo alebo maju gesta,ktore pouzivaju a su podobne paru,ktory chce dieta.

monkri
22. jan 2021

My sme náhradnú matku nenašli .

ljudas
23. nov 2021

@monkri Dobrý den, můžeme Vám zorganizovat léčbu pomoci nm v ČR nebo na Ukrajině, pokud mate zájem prosím pište sz. děkují
Ludmila

bam11
2. dec 2021

@jarkapalo @monkri ja by som sa rada stala náhradnou mamou a pomohla tým splniť sen o rodine, no dá sa to len v cr a aj to neviem ako to je s náhradnými matkami zo Slovenska.

monkri
5. dec 2021

@bam11 dá sa to len cz

cellesta
7. jan 2022

@bam11 píšem Vám spravu

cellesta
8. jan 2022

@ljudas máte spravu odo mna

ivado
8. jan 2022

@cellesta poslite mi správu , tiež hľadám náhradnú matku

ivado
22. jan 2022

@ljudas dobry deň prosím ozvite sa mi , mame záujem o náhradnú matku .

moni2710
24. jan 2022

@ivado hľadáte nm

moni2710
24. jan 2022

@ivado mam zaujem.sa stat nm