Na koho sa mám obrátiť, keď hľadám náhradnú matku?
Dobry den mam zdravotne problemy a tehotenstvo by bolo velke riziko ako pre mna tak pre babatko....pocula som uz o moznosti nahradnej matky ktore by nam babatko vynosila.myslite ze je to mozne?a kde by som sa mala na koho obratit aby som sa k takej zene dostala?dakujem
@bibi14031996 Zdravim. Vy by ste sa chceli stat nahradnou matkou?
@bibi14031996 to nieje realne. Co by ste tomu dietatku akoze boli? Odporuca sa to pre zeny, co uz dieta maju. Nie ako prvorodicky.
Zaujimalo by má, ci sa to podarilo s tou náhradnou matkou 🙂
Dobrý deň ohľadom toho kontaktu 0904014030...Ja na chat nechodím.Pekný večer🙂
dobrý mam ten istý problém. Ostáva nam už len náhradná matka .Vedel by mi niekto pomôcť ako postupovať. Kto to už absolvoval .dakujem
@polina89 jedno uz mate tak sa sustredte naň, ja tiež už nemôžem mať deti, vzali mi oba vajičkovody po dvoch mimomaternicovych tehotenstvach, aj tak dieťaťu poskytneš iba krídla a zázemie aby vyletelo z hniezda.. Manzelova starká vravela, že jedno nám stačí.. Ona mala tri deti... Roky robila na to aby im dala vzdelanie, muza mala invalida a povedala, že z tych deti aj tak nič nemá jedno v Kanade, druhé vidí tiež len 2 krát do roka.. Aj tak sa postará o nu len moja svokra..
@9sima8
Dobry den mate nejake skusenosti s nahradnou matkou?
dobrí deň hľadám náhradnú mamičku neviete mi poradiť ako na to
Dobrí deň hľadáme z partnerom náhradnú mamičku neviete ako na to a jeto legálne ak sa môžem spitat
lebo z manželom sa nám nedarí otehotnieť neudržia plot dieťaťa zato hľadáme náhradnú mamičku a neviete mi poradiť ako na to
Pekný dobrý deň: viem že je tu veľa odporcov tejto témy,
tak vás prosím neosudzujte ma hneď, ale viete keď sa dlhé roky snažíte a nič a nič a chodíte po vyšetreniach a všetko je v poriadku, tak už začne hľadať aj iné možnosti, ako mať vytúžené bábätko, a preto sa pýtam, dá sa tu nájsť náhradná matka? Alebo mi prosím poraďte ako postupovať a nájsť, kontaktovať ženu ktorá by bola ochotná stať sa náhradnou matkou.
@polina89 ja nemam ani jedno,tak by si bola spikojnejsie? Nelutuj sa,preboha mas zdrave dieta. Chapem,ze snivas o dalsom,ale spavas sa akoby si nebola vdacna ani za to jedno. Vsetko na svete by som dala za jedno zdrave dieta. Mas omnoho viac ako si myslis. A nahradna matka je asi najzlozitejsia forma. Citala som o tom knihu,do toho by som nikdy nesla a u nas sa to ani nerobi. Pravne je to zlozite a castokrat sa stava,ze matka sa nevzda dietata,vyber nahradnej matky je zlozity. Pary su az tak zufale,ze oslovuju na ulici zeny,ktore sa im pozdavaju,ci uz vyzorvo alebo maju gesta,ktore pouzivaju a su podobne paru,ktory chce dieta.
My sme náhradnú matku nenašli .