Na koho sa mám obrátiť, keď hľadám náhradnú matku?
Dobry den mam zdravotne problemy a tehotenstvo by bolo velke riziko ako pre mna tak pre babatko....pocula som uz o moznosti nahradnej matky ktore by nam babatko vynosila.myslite ze je to mozne?a kde by som sa mala na koho obratit aby som sa k takej zene dostala?dakujem
@bibi14031996 to nieje realne. Co by ste tomu dietatku akoze boli? Odporuca sa to pre zeny, co uz dieta maju. Nie ako prvorodicky.
Dobrý deň ohľadom toho kontaktu 0904014030...Ja na chat nechodím.Pekný večer🙂
dobrý mam ten istý problém. Ostáva nam už len náhradná matka .Vedel by mi niekto pomôcť ako postupovať. Kto to už absolvoval .dakujem
@polina89 jedno uz mate tak sa sustredte naň, ja tiež už nemôžem mať deti, vzali mi oba vajičkovody po dvoch mimomaternicovych tehotenstvach, aj tak dieťaťu poskytneš iba krídla a zázemie aby vyletelo z hniezda.. Manzelova starká vravela, že jedno nám stačí.. Ona mala tri deti... Roky robila na to aby im dala vzdelanie, muza mala invalida a povedala, že z tych deti aj tak nič nemá jedno v Kanade, druhé vidí tiež len 2 krát do roka.. Aj tak sa postará o nu len moja svokra..
Dobrí deň hľadáme z partnerom náhradnú mamičku neviete ako na to a jeto legálne ak sa môžem spitat
lebo z manželom sa nám nedarí otehotnieť neudržia plot dieťaťa zato hľadáme náhradnú mamičku a neviete mi poradiť ako na to
Pekný dobrý deň: viem že je tu veľa odporcov tejto témy,
tak vás prosím neosudzujte ma hneď, ale viete keď sa dlhé roky snažíte a nič a nič a chodíte po vyšetreniach a všetko je v poriadku, tak už začne hľadať aj iné možnosti, ako mať vytúžené bábätko, a preto sa pýtam, dá sa tu nájsť náhradná matka? Alebo mi prosím poraďte ako postupovať a nájsť, kontaktovať ženu ktorá by bola ochotná stať sa náhradnou matkou.
@polina89 ja nemam ani jedno,tak by si bola spikojnejsie? Nelutuj sa,preboha mas zdrave dieta. Chapem,ze snivas o dalsom,ale spavas sa akoby si nebola vdacna ani za to jedno. Vsetko na svete by som dala za jedno zdrave dieta. Mas omnoho viac ako si myslis. A nahradna matka je asi najzlozitejsia forma. Citala som o tom knihu,do toho by som nikdy nesla a u nas sa to ani nerobi. Pravne je to zlozite a castokrat sa stava,ze matka sa nevzda dietata,vyber nahradnej matky je zlozity. Pary su az tak zufale,ze oslovuju na ulici zeny,ktore sa im pozdavaju,ci uz vyzorvo alebo maju gesta,ktore pouzivaju a su podobne paru,ktory chce dieta.