icon

Oľutovali ste niekedy adopciu?

suerte_suerte
30. júl 2021

Viem, ze je tu uz vela diskusii na tuto temu, ale predsalen sa chcem porozpravat na tuto temu a spytat sa hlavne tych ktore uz maju starsie dieta. Otulovali ste niekedy adopciu ? Je pravda, ze Romske dieta v puberte utecie z domu alebo su to len stereotypy? Dokazete milovat adoptovane tak akoby bolo Vase?

Strana
z4
yukki
8. dec 2022

@pimpa tak nejak, ako @cairka Olutovat to nie, ale kriste, koľkokrát už človeka chytá absolútne zúfalstvo a beznádej a koľkokrát sa pýta Preboha prečo práve ja.... Musíš si nájsť nejaký Modus vivendi.... A prijať skutočnosti, ktoré nezmeníš, povedať si, No, v biologickej rodine alebo v DD by to dieťa malo omnoho horšie jak detstvo, tak základy.... Do života....
Nie je to veru med lízať, v puberte.....často priam "na mašľu". A lockdown tomu tiež nepomohol.
Držme si klobúky.....

loginexistuje
8. dec 2022

@pimpa napis mi do IP

berginkan
9. dec 2022

@pimpa ja radim aby si sa spojila s Navratom a odbornikmi.
maju rozne praktiky, riesenia, a velakrat len vypocuju ked potrebujes. a urcite to treba riesit. neviem co myslis tymi genami, pretoze kradnutie klamanie atd sa nededi

tortelinka
27. máj 2023

@pimpa napiš mi SS

ally1990
Autor odpoveď zmazal
dia6
30. máj 2023

@yukki súhlasím. Niekedy už človek nevládze...ale keď ich milujeme, tak vždy chytíme druhý dych a musíme skúšať ďalej.

veronvanoch
31. júl 2023

Ahojte, posielam link na pekný rozhovor na tému výchovy rómskych chalanov v nerómskej rodine: https://podcasters.spotify.com/pod/show/eduma/e...

hladamematku
31. júl 2023

@katkami123 odbornici zo socialnej sfery maju na toto rozdielni nazor, a nevymysleli si ho...

Strana
z4