icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

dioliana1
24. apr 2010

Ked dieťa chodí do školky nemôžeš byť s ním na MD, zo zákona by si musela vracať materský príspevok. 😖

suezana
24. apr 2010

Super 🙂 takže ste šťastní, napĺňa vás to. Aj ja to tak cítim, že jedno je málo. 🙂 Dobrú noc, už môžeš, umývačka už doprala. Že sa ti to chce 😝 😀 😀 😀

suezana
24. apr 2010

Aha dio, no to si ma sklamala, ani na doobeda ako pri predĺženej zo zdravotných dôvodov? Informujem sa čisto teoreticky, veď dovtedy sa môže všeličo zmeniť. A ďakujem.

lenkove
24. apr 2010

korpus v rure... Suezana, chce, pre dcerusku 😵 😵
http://nataliablahova.blog.sme.sk/c/136327/Posc... 😉

natia
24. apr 2010

Lenočka takáto melanchólia ťa prepadla? Je u vás. Je jej dobre. Všetci sú spokojní. Všetko v tvojom, vašom živote a všetko v jej živote a živote jej biomatky smerovalo k tomu, aby sy stala vašou dcérou... ty to vieš... ale rozumiem ti... aj keď to ešte sama nežijem...

držím palce...aj s tortou 🙂

lenkove
24. apr 2010

jemine, ziadna melancholia, len obycajna torta. veru som si blog az teraz po rokoch precitala (pripojila som to len kvoli tej torte 😀 😀 ze nielen ja peciem).. ta melancholia bola pred par tyzdnami, som to intenzivne, aj tu v teme, riesila 😀 teraz je ok, ved vies, ze mame "stastne dite" 😀 😀
a to co pises: viem a zasnem nad tym ze je to tak.. cely zivot som cakala na nu... az sa niekedy bojim, ci to nie je len moja iluzia 😔 😅
bodaj by si cim skor bola na nasom brehu....

natia
24. apr 2010

tak ma nemýľ 😀
stretneme sa tam...verím tomu...iné mi neostáva

lenkove
24. apr 2010

šišrijááá a toho smajlika 😉 si nevidelaaaa? 😀
tak tak - verme a stane sa 😎
a čo tvoja torta, chutila ?

lenkove
24. apr 2010

inak, ja tu vypisujem na MK, mm lezi (spi) na gauci, lebo si dnes pripijal na dcerino zdravie o dusu, bytom vonia pecenie a stastne dite spi 🙂 uz ma jeden rok... jej, vsetko najlepsie, Skorica 😎
az teraz som dojataaaaaaaaaaaa!

apoloma
25. apr 2010

ahojte takze pochopila som to spravne ze hned ako dostaneme babo si mozem podat ziadost o matersku a rodicovsky prispevok??? a tych 5200sk az po uplynuti 9mesiacou??dufam ze som to dobre pochopila...takze myslite ze na tych 256e budem mat narok aj ja ked si platim od novembra min.roka dobrovoln.nemoc.poist a babo by sme mohli dostat tak buduci rok cez leto alebo na jesen...poradte dakujem 😉

apoloma
25. apr 2010

jaj nie rodicovsky ale rodinne pridavky...opravujem sa 😉

marketka1
25. apr 2010

dobré ránko

Škorici Všetko najlepšie k 1 rôčku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

apoloma ten pôrodný príspevok 5200 Ti nedajú ak bude mať dieťa po 6 mes. 😉
ja som ho dostala hneď jak sme vybavovali príspevky už pri predbežku.

maznacik007
25. apr 2010

vsetko najlepsie Skorici... k prvemu rocku 😵

lenkove
25. apr 2010

dobre ranko
Marketka, Maznacik dakujeme 😀 oslavenkyna spinka, ja som uz urobila krem, len sa nam trosku zrazil 😅 😅 take hrudky v nom ostali, asi sme privelmi triasli 😅 ale chutny je, misky pocitivo vylizane, torticka v chladnicke, mamicka za pocitacom 🙄 🙄
ratam s tym, ze popoludni pojde mm s Malou niekam na navstevu, tak budem mat trosku volna na pisanie 😅 😀 😵

peknu nedelu vam vsetkym!!!! 🙂 🙂

zuzubabo
25. apr 2010

aj ja prajem Škorici všetko najlepšie 🙂

5katarina7
25. apr 2010

ahojky,aj ja sa pripájam ku gratulácii:Všetko najlepšie malej Skorici k prvemu rocku 🙂 🙂 🙂

suezana
25. apr 2010

Ahojte 🙂
Lenkove, ja som nevedela, že to dcérke pečieš tortu 🤐 To je jasné, že to sa CHCE každej mamine 😀 veď je to také vzrušujúce 😵 . Ja budem tento rok už piatu a na túto sa špeciálne teším, lebo Vaneska ju už má vysnívanú aj v predstavách, tak sa teším, ako jej zažiaria očká.
Škorici všetko najlepšie, veľa lásky a zdravíčka a nech sa veľa usmieva 😵

natia
25. apr 2010

Lenka ako zrazil krém? šak to sa nemá ako zrazil trdlo, tie hrčky tam majú byť 😀
U nás mala veľký úspech, ani som ju nestihla odfotiť, len sa tak po nej zaprášilo...ja som robila čokoládový krém, nabudúce skúsim vanilkový 😉

vivien2505
25. apr 2010

Lenkove všetko najlepšie k prvému roku, nech Vám robí radosť aj počas ostatných rôčkov 😵 😵 😵

yukki
25. apr 2010

ooooooooooooo....Škorici prajeme veľa veľašťastných chvíľ strávených s maminkou a tatom a veľa veľa zdravíčka. 😵 😵

mata25
25. apr 2010

jeeej, aj my prajeme Skorici vsetko len to naj. to je nejak podobne narodena ako nas Filip, my mame tiez dnes oslavu, ale narodky ma az v utorok.

mata25
25. apr 2010

Lenkove, este ma tak napadlo k tomu pripadnemu surodencovi k malej, ze sak pokial nebudete mat osvojitelsky sud tak ste stale v poradovniku. u nas to bolo tak, ze minulu jesen som napisala ziadost o dalsie dietatko s tym aby nas kontaktovali po januari 2010 (po statniciach) no a oni mi volali v polovici januara, ze maju pre nas miminko a ked som sa spytala, ze ako je mozne ze tak rychlo tak teta na urade povedala, ze ked nemame dorieseneho Filipa tak sme stale niekde na zaciatku poradovnika a tym padom sme boli na rade. takze pocas jedneho cakania v poradovniku sme prisli k dvom krasnym detom.

ika.horvi
25. apr 2010

😵 aj ja krasnej Skorici prajem krasny dlhy zivot s maminkou a tatinkom 😵 😵

lenkove
25. apr 2010

Dakujem vsetkym gratulantom 😉

a Mati, dakujem za vy

lenkove
25. apr 2010

... (pokracovanie) vysvetlenie 😅 😅 vysvetlovala mi to aj Marketka, len som nevedela ze aj v poradovniku ostavame 😅 😅 tak to sa isto pojdem poinformovat 😅 😅 😅 😀

najjulinka
autor
25. apr 2010

škorici všetko naj 😉

saskah7
25. apr 2010

ahojte, no zasa som tu 2 dni nebola, tak kym vas precitatam 😕 , tak aspon Skoricke jednorocikovej prajem vsetko najlepsie, vela Bozej milosti, pozehnania, zdravia, lasky, aby vam, Lenkovci, robila vela radosti 😉 Posielam pusinku 😵

natia
25. apr 2010

Lenka čo keď Škorica bude mať ešte 5 súrodencov? budete chcieť vedieť aj o ďalších, či už potom nie? ...

lenkove
25. apr 2010

Natia, neviem ci budeme "cakat" na Skoricinych bio... 😅 😅 to asi iba na osud nechame 😅 ci sa "podari" surodenec ci nie 🤐 🤐

magimary
25. apr 2010

😵 😵 😵 Krásne narodeninky Obľúbená!!! 😵 😵 😵
som šťastná, že Obľúbená oslavuje svoj prvý rôčik s jej najväčšími darmi-s milujúcimi Rodičmi...
žite krásny život nádherných ruží 😉 ...

najjulinka
autor
25. apr 2010

ahoooj mary 🙂