Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...

•
5. máj 2010Zicon a Ty ideš? Je to zaujímavé? Chcela som ísť vlani, ale nejako to nevyšlo...
0
akože mačke viem kam chytiť tu pusu aby otvorila.. a aj to oblapim 2 prastami... Lucku sa mi nepodarilo.... ostatne deti som zatial nepotrebovala nasilu otvarať 😃 😃 😃 😃 😃 😃
zicon my mame v KE v plane ist... .akože stale vtedy bol pobyt vikendový, o oni to vkuse robia druhý majový vikend, kedy je aj den matiek, tak ako sa vikendovka robieva... ale tento rok vikendovka nie je, tak mame v plane konecne tu milu...........
Lucka dnes vo vchode na przemi otrhala nejaké zelene z kvetinača... Podala aj Mirke... Mirka samozrejme hned k ustam, že ham... Tak len som jej vravela "To nie je ham! No no papať!" a na to Lucka vludnym hlasom k Mirke "To sa musi variť" 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 Lucka videla, že to nie je ešte uvarene, tak sa to neje.... 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
no tak v takej dimenzii mi lucka minule povedala "Bud ticho" ked som jej čitala knihu.. ona už je pokročilejšia čitatelka a kcela čitať sama. . no ale 2x ma musela okriknuť, kým som fakt zaklapla... no nezvyk, že už mam velke dieťa.... samostatne.... 😃 😃 😃 😃 :-x 😃
Ahojte. Sledujem, že sa chystáte do Horského parku na Milú míľu. Macocha, volala nás tam aj Lenka z firmy, čo robili pre nás horáreň. Ona tam bude a vraj sa bude veľmi tešiť, keď tam niekoho z nás stretne. Zdá sa, že sa s nami cíti dobre a to je dobre. 🙂
Ale inšô som chcela. Prišla som s naštvanosťou maximálnou práve sem, bo tu najlepšie pochopíte prečo. Už som chorá z takýchto ignorantov:
http://www.anr.sk/?p=199&cpage=1#comment-385
Ja fakt nepochopím, kde sa to v nich berie. Vidím to napísané stoprvý krát, ale aj tak ma to naštve! ]-(
Ale inšô som chcela. Prišla som s naštvanosťou maximálnou práve sem, bo tu najlepšie pochopíte prečo. Už som chorá z takýchto ignorantov:
http://www.anr.sk/?p=199&cpage=1#comment-385
Ja fakt nepochopím, kde sa to v nich berie. Vidím to napísané stoprvý krát, ale aj tak ma to naštve! ]-(
😃 aj my ideme na milu pre mamu ale u nas v meste.... budem tam pomahat... viest nejake hry pre deti... Ninus budu vystupovat... s tancami... tak dufam ze nam vyjde pocasie...
natalia ten link to nekomentujem lebo taky ludia nestoja za komentar... ale to je asi v mysleni nas ludi ze za vsetkym hladaju peniaze a vyhody...
u nas druha najcastejsia otazka.. /po tej ze preco sme si vzali take tmave dietatko/ bola ze co za to berieme... spociatku som riesila dnes sa uz len zasmejem a poviem ze "to si ani nevies predstavit kolko penazi za to dostavame: 😃
natalia ten link to nekomentujem lebo taky ludia nestoja za komentar... ale to je asi v mysleni nas ludi ze za vsetkym hladaju peniaze a vyhody...
u nas druha najcastejsia otazka.. /po tej ze preco sme si vzali take tmave dietatko/ bola ze co za to berieme... spociatku som riesila dnes sa uz len zasmejem a poviem ze "to si ani nevies predstavit kolko penazi za to dostavame: 😃
no, Naty, mne je z toho príspevku tak zle, že celý príspevok, čo som k nemu napísala mi zmizol...
toľko tam bolo gracjúcich smajlov až to server nezvládol!!! :-p :-p :-p :-p
písala som tam niečo v tom zmysle, že za tie 4 roky, čo som profi som si tak finančne polepšila, že:
-chodíme trikrát do roka na dovolenku.raz na Maledivy, raz na Mallorcu a raz do Egypta,
-sme si kúpili už piate miliónové fáro
-sme zabezpečili luxusné vily pre všetkých ešte nedospelých synov
-každý víkend trávim v relaxačnom-welness centre
-nakupujem výhradne len v módných domoch v Paríži a v Londýne
-k mojim najnovším záľubám patrí golf, jazda na koni a squosh (alebo ako sa to píše)...
-...
no, môže sa niekto sťažovať na lepší finančný postup počas 4 rokov?!?
jediné, čomu sa divím je asi to, že prečo sa nedajú na profirobotu všetci tí "múdri" (napr. aj školitelia :-p) :-p :-p :-p
no, odpoveď sa mi črtá hned v zápätí:
-počas 4 rokov sme totiž nikde na dovolenke neboli
-používame starú hrdzavú 5-miestnu Felíciu, hoci počet detí v našej rodine dávno prevýšil počet miest v našom jedinom vozidle
-o bývaní pre synom môžeme len snívať, nakoľko sme sami prešťastní, že máme strechu nad hlavou (hoci je to starý dom, ktorý si postupne upravujeme)
-môj jediný welness a cvičenie je opakované naťahavanie sa so živou váhou dieťaťa a relax je 5-minutovka na záchode
-nakupujem len v sekáčoch a na burzách (keď zájdem k číňanovi, tak to musím byť práve po výplate)
-a k mojim jediným záľubám patrí starostlivosť o záhradu, lebo tá si nevyžaduje takmer žiadne investície (až na moju energiu) ako napr., keby som si chcela odborné kupovať knihy na čítanie a vzdelanie |-|
-...
TREBA ešte pokračovať?!?, "milý" pán Lako???
toľko tam bolo gracjúcich smajlov až to server nezvládol!!! :-p :-p :-p :-p
písala som tam niečo v tom zmysle, že za tie 4 roky, čo som profi som si tak finančne polepšila, že:
-chodíme trikrát do roka na dovolenku.raz na Maledivy, raz na Mallorcu a raz do Egypta,
-sme si kúpili už piate miliónové fáro
-sme zabezpečili luxusné vily pre všetkých ešte nedospelých synov
-každý víkend trávim v relaxačnom-welness centre
-nakupujem výhradne len v módných domoch v Paríži a v Londýne
-k mojim najnovším záľubám patrí golf, jazda na koni a squosh (alebo ako sa to píše)...
-...
no, môže sa niekto sťažovať na lepší finančný postup počas 4 rokov?!?
jediné, čomu sa divím je asi to, že prečo sa nedajú na profirobotu všetci tí "múdri" (napr. aj školitelia :-p) :-p :-p :-p
no, odpoveď sa mi črtá hned v zápätí:
-počas 4 rokov sme totiž nikde na dovolenke neboli
-používame starú hrdzavú 5-miestnu Felíciu, hoci počet detí v našej rodine dávno prevýšil počet miest v našom jedinom vozidle
-o bývaní pre synom môžeme len snívať, nakoľko sme sami prešťastní, že máme strechu nad hlavou (hoci je to starý dom, ktorý si postupne upravujeme)
-môj jediný welness a cvičenie je opakované naťahavanie sa so živou váhou dieťaťa a relax je 5-minutovka na záchode
-nakupujem len v sekáčoch a na burzách (keď zájdem k číňanovi, tak to musím byť práve po výplate)
-a k mojim jediným záľubám patrí starostlivosť o záhradu, lebo tá si nevyžaduje takmer žiadne investície (až na moju energiu) ako napr., keby som si chcela odborné kupovať knihy na čítanie a vzdelanie |-|
-...
TREBA ešte pokračovať?!?, "milý" pán Lako???
som tak nabrúsená, že to tam má už aj "pán Lako" rovno na tanieri :-p :-p :-p 8-( :
http://www.anr.sk/?p=199&cpage=1#comment-386
http://www.anr.sk/?p=199&cpage=1#comment-386
Pan Lako netuší ako to je s dovčou.. .že je to u nas skor problem ako + ...... ............. ........ Ja sama všetkým čo do toho idú radim, nech ako prve sa pýtaju na dovču.... ako sa rieši.. .lebo nikto z mojich známych nevie dať dieťťa do domova............. takže radšej oželu dovču..........................
ja zasa nechapem ze aky skolitel... /mozno nejaky uradnicek z nejakeho UPSVaR/???? ]-(
no maznačik u nas v KE ked na urade školia, tak dosť školitelky zdoraznuju, že "ja by som to nerobila" :-p a školenie take, že čitaju zakon a pod.. .to keby dakto nevedel čítať, tak si tam par hodin posedi pri tom ako mu čitaju zakon.... to je školenie ako naozaj.... ]-(
mary sú x-) x-) 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Tak polievky sa varí, muž čistí zemiaky, stehná kuracie sa pečú.................
Tak polievky sa varí, muž čistí zemiaky, stehná kuracie sa pečú.................
Ahojte.Chcela by som sa spýtať,či niekto z vás nevie,či by sa to školenie v návrate alebo v usmeve dalo robiť iba cez víkendy?A že to skupinové sedenie s inými rodičmi ako prebieha.dakujem
katarina školenie na pestunstvo a adopciu: v Usmeve: máme 9krat po 3hod. tak že to skupinove stretko(9X3) je raz do týždňa (može sa aj častejšie a 3krat indivualne stretnutia v domacnosti...cez víkend podla dohody (profi sme mali cez sobotu plus nejaké hodiny do 60 hodín)...myslím že chcu skorej cez týžden, aj oni chcu volno...maju vlastnu prácu aj rodiny....Návrat u nás robí dve skupinové asi 6hod. stretnutia a potom asi 5 individualnych na pestunstvo (profi netuším)....Usmev sa platí 40E a Návrat 20E -len pestunstvo alebo adopcia....
Začni písať odpoveď...

Odošli