Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
bubi 35 a ako si Marek zvykal tie prve dni u vas?On je asi rovnako stary ako naty.
no,ľudia,ja už som kaput (a okrem ucha už sa mi začína "hlásiť"aj hlava, takže ja padám (z koňa 😅 )), takže ak ešte ip-nete, reakcia až zajtra... 😉 🙂
dobrú n 😔 c!!!
Páááá. Aj mna už ahá.. ale ja som si zdriemla pol hodku pred správami večer...
rita no Mareček si zvykal uuuuplne v pohode.On nemal ani problem s nami odisť hned prvy krat na ten navštevny pobyt.Skor ho už asi vyčerpavalo to večne prevažanie takže tak.Oni boli obaja super fakt.
dobré ráno. dnes aj u nás je skoro budíček 🙄 a vonku prší a nevyzerá, že by chcelo skoro prestať
akurát mi tu veve piští, že je unavenko, lebo asi som jej ja kázala vstávať o pol siedmej 🤐 ...idem si dať kávu...
Ja už kávujem... Lucinka s píšťalkou je v našich posteliach pri akože spiacom mužovi... 😎 😀 😝 🤐 😀 😀 😀
Včera som jej dala... Spratať sa dá vždy... Som bola aj zvedavá, či zvledne do nej fukať... či pochopí system... a pochopila... 😵
A ja muža nebudim... Ja to nechávam na deti... Ked kcem aby bol hore, tak pošlem za nim deti... 😵 No može sa na mna či na nich za to hnevať??? Nemoooože...
ahojte, aj tu zamracene, prehanky ☹ .
Maly vykrikuje počím si si ogurt, počím si mleko, počím si ham ham. Ked mu dam, ubezbeci sa: este je ham ham... Jogurt aj mlieko uz mal, teraz je na rade vianocka 😀 😀 😀 .
tak u nás sa už po veeeeeeeeeľkom plači spí 😒 tak to dopadá, ked sa ráno buntoší zavčasu a to počasie tiež moc energie nepridalo...
laculík, kiko zachvíľu popapá aj vás 😀 😀
u nas sa este nespi tiez, a to uz lezi v postely cez pol hodku. a lejeeeeee ako z krhly, a ja by som spalaaaaaaaa.
cairka moj otec ked videl kolko Kiko je, tak povedal "Ten vela je, trea sa ho rýchlo zbaviť" 😉 😀 😀 😀
My sme dnes absolvovali kostol, obed u babi (Lucinka mala prvýkrát špenát a neviem kde ju pochytil hlad, ale dala si najprv koláčik, potom polievočku, potom druhé jedlo a potom ešte šlahačku 😝 😀 ), potom nákup v Tescu, kedže s autom najbližšiu dobu nakupiť nepojdeme.... a je brutálny hic a som spotená.. . 😔
Najjulinka, caira, magimary, laculík,mata, joj baby, ako ste mi chýbali. Počúvajte, krásavice, 1.7. otváram veštiareň na Obchodnej. Ani neviem kde mi hlava stojí, ak budete chcieť, zastavte sa .Už 10 rokov robím s tarotom a tak som do toho bacila. Ako sa máte?
Joj inak baby takú vec ako petržlen nemali dnes ani v Tescu, ani v Lidli... 😠 😠 😠 Som nechápala 😨
nie, profi som neprestala robiť, iba som si k tomu zoficiálnila aj veštenie. Veď to robím popri profi furt
naj julinka, nové? no veľa a nič...detí mám na striedačku 4 a 5 a ...vlastne niečo nové je. Ako som vám písala, že mám ctitela a tak...tak deti ho prijali a on prijal deti a tak dajako, že už spolu aj to....žijeme

ved jasne 😀 😀 😀