icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

najjulinka
autor
1. júl 2010

dioliana a asi to stretko by malo byť čim skor a nie o 15 rokov .. hmmm... smola...... a dio čo to mate za trenerov??? však oni maju kontakty...

dioliana1
1. júl 2010

sak maju, ja 😀 😀 😀 len náhodou

najjulinka
autor
1. júl 2010

Dobrúúúúú noc.... 😉

macocha
1. júl 2010

Dioliana vsak na pobytoch stretnes... u nas je kopec, ale je to od ruky. Ci to si len chcela byt informovana vopred, ci tam neuvidis nejaku virtualne znamu?

dioliana1
1. júl 2010

@macocha áno aj, ale keby ma niečo napadlo tak sa rovno virtualnej opýtam....

macocha
1. júl 2010

Pýtaj sa, čo chceš, odpovieme, čo chceme 😉

D. sa už zase vrtí, evidentne jej treba na šerbel, ale sa jej nechce vstávať 😖 a ja som zas neodolala melónu 😅 ... to bude ubehaná noc.

Tak teda dobrú. 😵

najjulinka
autor
2. júl 2010

Dobre ranko......

dioliana1
2. júl 2010

Cawte, chlapi mi pošli do Blavy...tak kus volno 😀 😀 😀

saskah7
2. júl 2010

mne jeden kazdy den chodi... 😀 😝 ...keby zobral aj dalsich dvoch, nebola by som proti 😀

najjulinka
autor
2. júl 2010

inak som dnes kupila rukavniky na plavanie detom a su fajn.. su take vykrojene... kupila som jedny na skušku... a teraz neviem či letieť dokupiť... kupila som aj 2 kolesa o chlp menšie.. ešte krtkovske by asi bolo ešte menšie, ale amli len výstavný polosfuknutý kus, čo ma nelákalo.... škoda....

natia
2. júl 2010
dioliana1
2. júl 2010

@natia mne to nejde ☹

natia
2. júl 2010

skús iný prehliadač

najjulinka
autor
2. júl 2010

ani mne..... skusila som mozzilu a google chrome.... explorer mi nejak blbne, takže to mi nejde nič... 😝 ale na tých dvoch piše, že nejake moduly treba k tomu či čo.. proste niečo nainštalovať navyše....

mata2
2. júl 2010

mne to ide ☹ 😔

cairka
2. júl 2010

aj mne to išlo 😒

magimary
2. júl 2010

ani mne to nejde....
o čom to teda je, aspoň opíšte 😕

mata2
2. júl 2010

bud rada magi..revem jak tur 😖

macocha
2. júl 2010

to čo pozeráte, Sofiinu voľbu? Veď nás nestrašte viac než treba...

najjulinka
autor
2. júl 2010

o čom to je??????????,,??

a asi dobru noc....

cairka
2. júl 2010

nedokukala som to 😔 ale 3 ženy rozprávajú svoj príbeh...od pred svadby...cez staršie deti...až po tehotenstvo, kedy sa im narodilo dieťa zo závažnou vadou, niektoré nezlučiteľnou zo životom a jeden chlapec vlastne "bez problémov", hoci tiež to vyzeralo kadejako . ak som to dobre pochopila...ale čo bolo na konci neviem, videla som cca polku...

bendy25
2. júl 2010

Ahojte baby! Tak som znova konecne doma a pomaly si vas docitavam. Yukki, krasna bambula 🙂)) tesim sa s tebou ...

najjulinka
autor
3. júl 2010

dobru noc po druhe.... 😀

najjulinka
autor
3. júl 2010

Dobre ranko...

dioliana1
3. júl 2010

Cawko

natia
3. júl 2010

toto je k tomu dokumentu... v tomto blogu som narazila na link..
http://marekgajdos.blog.sme.sk/c/233152/Cloveci...
. a prišlo mi to strašné stáť pred takouto voľbou... ako som to dopozerala som povedala, že tehotenstvo nie... oni tam síce nehovorili o príčinách ani predispozíciách ani génoch... ale mňa to na tejto úrovni dosť vyplašilo... a možno preto mnohé volíme náhradné rodičovstvo...

bendy25
3. júl 2010

Natia, tiez som si to prave presla a ☹

najjulinka
autor
3. júl 2010

dobruuu.

najjulinka
autor
4. júl 2010

Dobre rano. Lucka bol po šiestej zobudená.. to je nezmar.... Celý den sa bazenovala.... Večer sa jej spať nekcelo a ráno je zas skoro hore.... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

bendy25
4. júl 2010

Pekny den